DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Loc de parcare!

Pauloo
post 14 Dec 2009, 21:19
Post #91

Membru incepator

Group: Members

hai sa va mai spun eu un paradox...wink.gif
locuiesc in Constanta intr-un cartier ce ar fi trebuit sa fie de case ,dar ceausescu a decis sa ridica niste blocuri in locul caselor ,drept urmare m-a privat de 200m2 din gradina...sad.gif
In fata casei mele ,peste stada se afla un astfel de bloc comunist,unde locuiesc tot felul de "tarani" ,adusi sa construiasca Canalul Dunare-Marea Neagra sau Santierul naval Constanta....
Deschidera curtii mele e de 10m ,iar deschiderea portii de garaj e de 3m,iar curtea mea se afla la mai putin de 25 m de o intersectie....
Problema e ca se mai trezeste un astfel de "taran" sa parcheze sau sa stationeze in fata portii mele de garaj ,pe motivul ca a stat doar 5 minute la alimentara lipita de mine...
Eu am un semn mare pe poarta cu "Parcarea interzisa" ,iar ei imi motiveaza ca doar au stationat....dar conform regulamentului ,stationarea e interzisa la mai putin de 25m de coltul intersectiei si blocarea accesului pe proprietati private e deasemeni interzisa...
Eu nu-mi bag masina in garaj de cat daca am ceva de reparat la ea ,de obicei o parchez in fata portii de garaj ,nu de alta ,dar sa nu ocup un loc de parcare aiurea...
Prefer sa-mi blochez eu intrarea in curte,dar cu toate astea cand vin de la serviciu gasesc cate un fraier parcat in fata garajului meu...
Nu cred ca a fost un moment in care ,dimineata cand am vrut sa plec la serviciu si cand am deschis poarta si am vazut ca n-am pe unde sa ies , sa nu ma gandesc sa intru in cel ce mi-a blocat accesul....dupa care sa-mi cer scuze ca nu l-am vazut...wink.gif
E la fel cum un vecin si-ar pune un sifonier in fata usii tale de acces ,iar tu cand vrei sa iesi din casa dimineata ,te-ai lovi cu capul de el si i-ai sparge sifonierul aluia...wink.gif

--------------------
Audi A4 B5
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
om_bland
post 15 Dec 2009, 23:02
Post #92

Membru autentic

Group: Members

Pauloo , asa sunt romanii din pacate , nu-si respecta semenii , sunt grabiti , neglijenti , se parcheaza uneori la voia intamplarii, etc .Acest lucru se intampla si din cauza lipesei locurilor de parcare , in Romania existand mai multe masini decat locuri de parcare , acest fapt se datoreaza si evolututiei omului , unii dorind sa aiba mai mult de 2 masini in familie . Cei de la primarie , nu mai au unde sa amenajeze noi locuri de parcare sad.gif , ajungandu-se chiar in situatia extrema de a renunta la spatiile verzi , locuri de joaca pentru copii in favoarea locurilor de parcare , dar totodata in detrimentul cetateanului , el respirand in acest fel mai mult praf , noxe etc, datorita lipsei pomilor , florilor care stim cu totii ca sunt aducatoare de Oxigen smile.gif

--------------------
dacia Berlina 1984 dacia berlina
RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 11:52
Forum Renault