Loc de parcare!
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare!
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
haio mai ca am glumit ce te oftici asa repede? la urma urmei mai sti ce-i trece omului prin cap, este o posibilitate..
Ca sa revin la parcare, in opnia mea este total deplasat ca un administrator de BLOC sa-si dea avizul pt un loc public care se afla sub administrarea ADP |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
care adp este al psd si nu face nimic :vmad: iti iei locul de parcare cu autorizatie dar daca parcheaza cineva pe el esti neputincios. :vmad:
sa-ti spun ca asa a patit un vecin. a sunat la politie si aia au spus ca nu e treaba lor sa elibereze locul de parcare :vmad: si nesimtitul de parcase acolo nici macar nu statea in blocu nostru :vmad: comentariul este total depasit. ai un avertisment. keep up the good work si sa vezi cenzura. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
pai stiu ca nu ai ce sa-i fcai daca parcheaza in contnuare cineva acolo pt ca nu se ocupa nimeni. atunci mai bine nu m ai platim nici unul si isi pune fiacre masina unde poate.
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine la bloc ADP-ul a luat banii la doi insi pentru acelasi loc de parcare. Si nu s-a obosit sa-l anunte pe vreunul dintre ei ca parcheaza ilegal pe locul celuilalt. Se intampla in sectorul "care este". Si unul dintere ei este gazda mea. Si tare mi-as fi dorit sa pot parca si io linistit, sa nu mai fac ture de bloc dupa ora 7 seara pentru un loc. :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
misterb |
![]()
|
basca ca macar de banii aia sa vina sa "intretina locul" adica o demarcare a locului cu vopsea o placuta ceva etc
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
io sunt de parere ca primul venit e primul servit si gata ! Atat timp cat locul ala nu e platit de niciunul din voi nu inteleg de ce mai exista discutii....
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
misterb |
![]()
|
Pai tocmai aia este ca e platit....
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
laurh, ADp iti inchiriaza locul in baza unui contract. In contractul respectiv este stipulat ca trebuie sa PASTREZI CURATENIA la locul respectiv si ca nu ai voie sa ADUCI MODIFICARI, sa TORNI BETON, sa RIDICI CONSTRUCTII. Nu am la mine contractul ca sa-ti citez mote-a-mote. Deci du-te la ADP si reclama-l.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, nu stiu cum ti-au dat tie contact, ca mie nu mi-au dat decat o bucatica de carton pe care sunt trecute niste casute ce urmeaza a fi stampilate (pe spatele careia scrie treaba ca nu ai voie sa aduci modificari, ca trebuie sa pastrezi curatenia si ca nu ai voie sa speli masina in parcaj) si chitanta ca am platit. Atat.
P.S. cuvant cu cuvant se scrie mot-a-mot. (fr. subst de gen masculin). |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mi-au dat un contract pe o foaie A4 si un cartonel dreptunghiular care se pare ca este acelasi cu cel descris de tine
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul este ca m-au pus sa semnez o hartie, dar eu altceva nu am mai pupat de la ei. Oricum, la mine administraorul a concesionat si propriul lui loc de parcare (acum isi tine masina pe iarba verde, ca oricum masina aia nu a mai mers de cel putin 5 ani) si dupa s-a certat cu tipa careia ii semnase pentru loc ca nu vroia sa-si mute troaca.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu 2 intrebari:
1) Are voie asociatia de proprietari/locatari sa re-marcheze cu vopsea locurile care au fost marcate cu vopsea de lucratorii de la ADP ? Ca sa fiu mai explicit: o mina de vecini in frunte cu administratorea blocului si-au cumparat vopsea si s-au apucat sa re-marcheze cu vopsea locurile de parcare care tocmai fusesera marcate in urma cu vreo luna - doua de cei de la ADP, pe motiv ca marcajele astora de la ADP nu se mai vad... doar ca de data asta si-au marcat locurile in folosul lor personal si in detrimentul altor vecini (printre care eram si eu)... 2) Are careva idee numarul legii (sau ce anume este... OU, OUG, HG, Hotarire, etc), anul aparitiei si eventual numarul MOF in care a fost publicata noua lege care reglementeaza locurile de parcare ? Ca, am inteles ca acum administratorul blocului (conform unei noi legi data in 2003 ?) poate decide ca un anumit loc de parcare este mai "dorit" decit cel de linga el si sa il raporteze la ADP ca exista mai multi locatari care vor locul tau de parcare iar ADP-ul, conform acestei noi legi cica iti scoate la licitatie locul... Vreau si eu sa citesc legea asta dar nu o pot cauta pt ca nu stiu ce lege e sad.gif |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o curiozitate: chiar asa de putine mai sunt zonele unde se pastreaza locurile din bun simt?La mine locul meu ramane liber cand plec catvea zile cu masina sau in rarele ocazii cand il gasesc ocupat apare destul de repede propritarul masinii respective. Totul se bazeaza pe respect.oare e un concept asa de greu de aplicat?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
kopu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 April 04 ![]() |
Dati-mi si mie va rog cateva lamuriri cum e cu locurile de parcare in Bucuresti. Eu vin si stau in curand o perioada la cineva pe langa Brancoveanu. Loc langa bloc nu prea gasesc. Daca o las in bulevard (pe Brancoveanu, pe langa spitalul Budimex) credeti ca ar fi vreo problema ? Locurile pe bulevard (langa trotuar) sunt la fel "rezervate" sau aici poate parca primul venit? Pentru cei din zona : sunt probleme noaptea cu hotii ?
Ce traseu optim ati recomanda de aici pana la Romexpo (piata Presei Libere?) Cam in cat timp se face dimineata acest traseu ? Va multumeste anticipat un provincial dezorientat biggrin.gif |
--------------------
-
-
- Renault Megane 2.2 Sedan, 1.6 16V , 2007
Nissan Qashqai 2014, Acenta + Connect Pack, 1.2 DGI-T, Culoare : Nightshade |
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
laurh..dar fii si tu baiat bun si continua opera...sudeaza si tu niste bari intre cele 2 Turi cand masina e in parcare.
uite...mai simplu..unui prof din poli i-au sudat baietii masina de gard smile.gif |
-------------------- null
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Asociatia de propietari nu are acest drept. Ce este pe domeniul public nu cade in sarcina acestor asociatii.
In privinta locurilor de parcare. In general locurile de parcare care sunt pe marginea marilor artere sunt in regimul "primul venit, primul servit". In ce priveste hotii nu ai ce-i face. te pot lasa fara cass in orice zona si cam la orice ora. Stiu pe cineva care a venit de la serviciu in timpul zile si si-a lasat masina (berlina) in fata blocului pentru nici 15 minute si cand s-a intors la masina a vazut ca nu mai are scaunul din dreapta. Asta se intampla ziua in amiaza mare. Tine minte ca traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor, deci orice e posibil. Traseul pe care il vrei tu: Calea Vacaresti, Mihai Bravu, Bucur-Obor, Stefan cel Mare (treci pe sub Pasajul Obor), Calea Dorobanti, Piata Aviatorilor, Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Kiseleff, Piata Presei Libere. Puncte critice: Bucur-Obor, Stefan cel Mare, Piata Aviatorilor. Ce mai trebuie sa stii: pe Calea Vacaresti in general stau la panda cu radarul, Piata Aviatorilor si C-tin Prezan sunt pavate cu o piatra cubica criminala. Traseul il faci in cam 45 de minute-1 ora daca e aglomeratie medie. Alternativ: in loc sa o iei pe Dorobanti, de pe St cel Mare poti sa o iei pe Barbu Vacarescu (pe sensul spre St cel Mare in general e radar inainte de intersectia cu Lacul Tei), ajungi la Baneasa si o faci la Stanga pe Bucuresti-Ploiesti. Scapi de aglomeratie dar e complicat cu Baneasa, o intersectie foarte aglomerata. In toate cazurile, se merge mult mai lejer si desi cred ca e un pic mai lung traseul e asfaltul mult mai bun si mai scazi 15 minute din timp. |
--------------------
Dacia
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
cu toate ca in Galati nu-i nici pe departe criza de locuri de parcare in comparatie cu Bucurestiul, ele au devenit totusi din ce in ce mai rare; de regula se aplica (si eu unul accept) principiul "primul venit/primul servit dar ma deranjeaza cand acel prim servit se serveste cu nesimtire cu doua sau chiar trei locuri odata, parcand masina parca anume pentru a "acoperi" cat mai multe spatii de parcare simultan.
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
OCEBE eee si tu acu'..tu vrei sa lase si altuia loc de parcare?pai sa stea numai a lui bine,eventual mai ferita...
si unui vecin de'al meu la fel: duminica la ora 16 intra pana in casa (sta la parter),lasa masina in fata scarii,dupa 15 minute se intoarce si constata ca nu mai are cass |
-------------------- null
|
|
OCEBE |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
ghinionul lui ca a gasit spatiu de parcare biggrin.gif |
||
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|||
kopu |
![]()
|
||
Bogdan, multumesc foarte mult !!! Mai am o intrebare : daca pe Stefan cel Mare in loc sa fac pe Calea Dorobanti o iau spre Piata Victoriei si apoi pe Kiseleff, crezi ca e o alternativa acceptabila ? (scap si de Piata Aviatorilor...) Pe langa problemele pe care le am mai am si pe cineva de luat pe traseu (sta la hotel Continental), de aceea vreau sa vad daca asta este o alternativa (poate nu este, eu ma uit doar pe o harta care nu prea stiu cat respecta realitatea). Am fost pe traseele acelea de cateva ori dar nu ca sofer si e mult mai simplu pe locul din dreapta ...:cry: Apropo, e distanta mare de la Hotel Continental pana la Piata Victoriei ? Scuze pentru off-topic ... |
||
--------------------
-
-
-
|
|||
kopu |
![]()
|
Sorry, dublu post :oops:
|
--------------------
-
-
-
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu este distanta mare de la Intercontiinental la Piata Victoriei, dar este ffff aglomerat. Eu am facut intre 10 minute si o ora intre cele doua.
Nu poti merge de la Piata Victoriei pe Kiseleff deoarece este sens unic (se poate merge doar in sensuld Arcul de Triumf spre Piata Victoriei). |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Iaca postez si eu aici problema mea. Nu am citit topicul ca e 12 noaptea si am dat iama si prin ceva bere.
Insa problema e aceiasi - locul de parcare. M-am mutat de 4 ani de zile in blocul in care stau acum. La inceput erau doar vreo 4 masini pe toata straduta. Am fost atentionat de ceilalti asupra faptului ca fiecare are locul lui. Bun. Mi l-am ales si eu pe al meu. La scurt timp a mai plecat o masina asa fel incat am luat locul lui care este chiar sub geamul meu, in dreptul scarii mele. Intre timp stradutza s-a umplut la refuz acum parcandu-se si la captul ei la 50-100 m de scara blocului. Ideea e ca un singur vecin mai face scandal, altul a depozitat masina definitiv pe un loc si altul mai face scandal din cand in cand. Azi mi-am gasit locul blocat si am si avut o disputa cu vecinul respectiv. Eu am sarit cu argumentele mele, el cu ale lui. Pana la urma are dreptate. Nu plateste nimeni, e domeniu public, asa ca ... Ce e de facut? Eu nu vreau sa imi pierd treptat-treptat locul de sub geam. Atuurile mele ar fi: vechimea, parcarea in dreptul scarii (a apartamentului), micile imbunatatiri aduse carosabilului jalnic de pe stradutza. Are careva vreo solutie miraculoasa? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Te duci si-l platesti. Altfel ciocu' mic si joc de glezne ca e spatiu public.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Se poate plati avand in vedere ca este pe o stradutza, langa trotuar? Adica nu prea are destinatie de loc de parcare, stradutza e destul de ingusta.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Trebuie sa mergi la primarie sa vezi exact care este situatia !
Astfel cei de la primarie se vor sesiza si poate vin sa traseze ei locurile de parcare si sa le repartizeze. Daca nu reusesti sa faci ceva la primarie ramai cu ideea ca e spatiu public si incerci sa iti parchezi acolo masina si sa tii ceva timp locul ocupat fortandu-l astfel pe vecinul respectiv sa isi gaseasca alt loc ! Si depinde ce nervi de otel ai ca sa te certi cu vecinul ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.514 Joined: 3 January 05 ![]() |
s-a construit haotic din 90 si pana acum, cred ca si deacum inainte. Ar fi trebuit ca orice contructie sa fie prevazuta cu locuri de parcare la subsol si la parter, ca in poze:
nu trebuia inventat nimic, exista de ani buni asa ceva prin tarile cu apa calda... Attached thumbnail(s) IMG_1486.JPG ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 199 IMG_1487.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 224 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema mare e la blocurile construite inainte de 1990, chiar si inainte de 2004 - 2006, care pe langa faptul ca nu au parcari subterane sunt construite si foarte aproape unele de altele.
Si de cele mai multe ori se pune problema de a desfiinta mici locuri de joaca pentru copii sau de a distruge spatiul verde pentru a face o parcare de cateva zeci de masini. Si alegerea e evidenta si corecta. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(nasty @ 31 May 2009, 18:47) s-a construit haotic din 90 si pana acum, cred ca si deacum inainte. Ar fi trebuit ca orice contructie sa fie prevazuta cu locuri de parcare la subsol si la parter, ca in poze: nu trebuia inventat nimic, exista de ani buni asa ceva prin tarile cu apa calda... aici avem cartiere intregi cu garaje la parter, blocuri facute inainte de '89, asa stau si eu......asa ca in poze un singur bloc este in Deva, dar nu-i vad rostul, daca locul ala tot e ocupat, sa fie cu garaje individuale cu usa...adica sa poti pune acolo si altceva inafara de masina. PS: nu vad bine cladirea aia 'pe piloni' la un cutremur..s-a si vazut defapt la ultimul cutremur ce varza au iesit italienii... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:26 |