Schimbare masina, deja e fapt implinit
![]() ![]() ![]() |
Schimbare masina, deja e fapt implinit
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La conditiile date cred ca ai facut cea mai buna alegere.
Eu am optat pentru un SH, dar am dat ceva mai mult pe el si am reusit sa il iau in leasing. Avansul a fost DSN-ul plus inca vre-o 2000E asa ca am ajuns la o rata destul de mica. Am optat pentru SH pentru ca imi oferea cateva dotari care nu am cum sa le vad la Logan (1,9 TDI, clima, tempomat, plus alte cateva mai marunte) plus ca am alt confort in Leon-ul meu. Anyway asta e o alta poveste si pot sa spun ca am fost norocos intrucat masina se comporta neasteptat de bine. Revenind la oile noastre: sa o conduci cu placere si sa iti faci treaba cu ea. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
driverx, pe avizul tau de plata, care e data limita de livrare?
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
driverx |
![]()
|
Ba ... nu stiu. Incep sa ma ingrijorez
Pe bonul de comanda tipa mi-a scris 13.09.2006. Pe avizul de plata scrie: Termen de livrare limita: 25.09.2006. Si eu ma bucuram ca macar la mijlocul lunii sept imi vine frigideru ![]() ![]() Alta parte naspa. Am mai primit inca o hartie "Avizare plata banca Acont" pentru plata celor 50 meleoane si in dreapta sus scrie "Data valabilitate aviz: 22-01-2007"...ma uit mai jos o idee vad un scris luuung: "Aviz de plata bancara valabil pana la 31-07-2006". Nu inteleg de unde diferenta, dar nu ar fi o problema, dar eu i-am spus la tipa ca plata o va face banca mea undeva in prima jumatate a lunii august. Oare o sa am probleme cand merg pe 1,2 august cu hartia asta la banca? Ca cica cu ambele trebuie sa merg. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
pai fii atent!
avizul plata banca trebuie sa-l achiti pana pe data de 31-07-2006. daca il achiti mai tarziu sa nu ai probleme. eu l-am achitat in aceasi zi in care am facut comanda ptr dci. eu zic maine sa lamuresti cu tipa. aviz de plata este valabil pana in 22-01-2007. si ei sunt obligati sa-ti livreze masina pana pe data de 25.09.2006, pana la aceasta data nu poti face nimic, daca depaseste data asta poti face scandal...eu asa cred. vezi si tu maine, nici eu nu sunt prea lamurit. ![]() a! inca ceva. eu nu am bonul de comanda! ![]() ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 26 Jul 2006, 21:46 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Fiecare are o buba se pare. Eu maine dimineata imi iau hartiile cu mine la job si pe la 9 si ceva imi sun gagica sa o intreb cum ii. Partea funny e ca eu in 1 august merg sa depun actele pentru credit, si banca va avea nevoie de avizele astea...deci o zi. Dar asta e cererea....ziceau ca intr-o saptamana imi dau raspuns daca imi dau creditu sau nu....trebuie sa vorbesc cu gagica neaparat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Tu cand ai facut comanda la frigider? Cand ti-au zis ca il primesti?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 26 Jul 2006, 23:19) data livrare limita 17 09 2006, dar mi-au zis ca poate sa vina mai repede. tu ai avantajul ca stai in Bucuresti... pana in c-ta e cale lunga. ![]() bonul de comanda cum e, tipizat? da-mi cateva detalii, pls. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(eudin_umarian @ 26 Jul 2006, 23:26) Shit....nici n-am stiut asta. Uite bonul: Attached thumbnail(s) Bon_Comanda_Logan.JPG ( Size: 209.48k ) Number of downloads: 80 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(eudin_umarian @ 26 Jul 2006, 23:26) Shit....nici n-am stiut asta. Uite bonul: This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 22:45 Attached thumbnail(s) Bon_Comanda_Logan.JPG ( Size: 209.48k ) Number of downloads: 35 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
DriverX e Clujean .... i-ar place safie bucurestean ... da .... asta e
DriverX ... felicitari, ai facut exact "alegerea" mea doar ca eu nu am tinut cont de parerea consoartei si am luat culoare alba ... mai rad unii preteni de mine si-mi spun ca eu conduc un OU dar ... chiar si-n bucuresti masina poate sta 2 saptamani nespalata fara sa*-ti vina greata cand o vezi. nu-ti mai face ateata griji cu creditul ... daca poti i-a pedurata cat mai mare, oricum... daca te loveste norocul si dai de bani nu o sa vinzi inpierdere - e drept ca nici mare lucru nu castigi. important este ca tu sa nu "simti" prea tare la buzunar masina da dotari "after-market" recomand OBLIGATORIU cauciucuri de sezon si alarma |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
hmm...tipu' nu mi-a dat asa ceva!
![]() gata, maine fac scandal! multam frumos. ps: vad ca esti in aceasi "situatie" ca si mine in privinta locatiei. ![]() offffffffff, 'tui mama lu'masa de treaba, ce-o fi asa greu sa-ti faci frate treaba cum trebuie?! ![]() vad pe bonul tau de comanda:" plateste 10 08 2006", deci cred ca esti ok. ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 26 Jul 2006, 22:57 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 26 Jul 2006, 23:49) Da, ai dreptate. Mi-ar place. De fapt...IMI place...2 zile ... 3 maxim. Dupa aia vreau sa fug de acolo ![]() QUOTE(tarzy @ 26 Jul 2006, 23:49) DriverX ... felicitari, ai facut exact "alegerea" mea doar ca eu nu am tinut cont de parerea consoartei si am luat culoare alba ... mai rad unii preteni de mine si-mi spun ca eu conduc un OU dar ... chiar si-n bucuresti masina poate sta 2 saptamani nespalata fara sa*-ti vina greata cand o vezi. Senchiu senchiu. Dar uite, precum vezi deja exista probleme . ![]() QUOTE(tarzy @ 26 Jul 2006, 23:49) nu-ti mai face ateata griji cu creditul ... daca poti i-a pedurata cat mai mare, oricum... daca te loveste norocul si dai de bani nu o sa vinzi inpierdere - e drept ca nici mare lucru nu castigi. important este ca tu sa nu "simti" prea tare la buzunar masina Nu e problema cu perioada. Ca poate si pe 6 ani as putea lua...5 e la limita. Problema e ca nu indeplinesc o cerinta a bancii....PFA vechime minim 6 luni. Eu acuma ca prostu care asteapta dupa Mos Craciun sa imi scot de abia a 3-a facturica. Deci aici e necunoscuta. Altfel....no other problems. Maine neaparat trebuie sa vorbesc cu gagica. Precum vedeti in stanga sus pe bon, tipa a scris o data limita de plata ca i-am zis ca numa undeva prin august va fi platita masina (poate chiar integral din prima miscare) si a zis no problem. Dar eu am aviz care va expira cu zile bune inainte sa apuc eu sa fac ceva.....parca vad ca incep drumurile...plimbarile. Baga YM This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 23:09 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
asa arata avizul?
![]() ps: eu il platesc cu banii jos, probabil nu-mi trebuie bon de comanda...naiba stie?! vad eu maine! ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 26 Jul 2006, 23:21 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
Asa asa arata. Si eu mai am inca unu pentru plata celor 50 meleoane.
Imi place ce artistic ai sters datele dale. Zici ca ai scrijelit poza aia..... ![]() This post has been edited by driverx: 26 Jul 2006, 23:21 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
cum doamne iarta-ma dureaza la voi atat de mult sa primiti masina... la mine in aproximativ 1 saptamana + 2 zile (din cauza mea pentru ca eram in licenta) cu toate actele pentru banca, drumuri la dealer sa imi aleg modelul si culoare, etc, am ridicat-o.... cred ca daca zicea ala 2 luni mergeam instant la altul...
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
driverx |
![]()
|
Din 24 iulie pana in 20 august fabrica este inchisa. Same shit la Opel. Stiu sigur. Am prieten care sta si asteapta 3 luni plus inca ceva pentru ca fabrica e inchisa. Si orice alta varianta e mai scumpa, si orice alta varianta are Casco mult mai mare....
This post has been edited by driverx: 27 Jul 2006, 08:12 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
drivere, ai abs pe ea sau n-ai?
|
--------------------
.
.
.
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
A zis omu`ca e Laureate de 1.6...deci nu prea are
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 27 Jul 2006, 09:49) Nu ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul m-as intreba daca din toamna nu cumva ai lua un Preferance 1.6 16v la aprox acelasi pret cu un Laureate 1.6 MPi? Makes sense...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(AND @ 27 Jul 2006, 17:24) Eu unul m-as intreba daca din toamna nu cumva ai lua un Preferance 1.6 16v la aprox acelasi pret cu un Laureate 1.6 MPi? Makes sense... Nu ma intereseaza. Mai bine dau bani pe un aer conditionat, oglinzi incalzite decat un motor mai scump...probabil cu garantie extinsa mai scumpa, probabil cu revizie mai scumpa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(driverx @ 27 Jul 2006, 09:09) Din 24 iulie pana in 20 august fabrica este inchisa. Same shit la Opel. Stiu sigur. Am prieten care sta si asteapta 3 luni plus inca ceva pentru ca fabrica e inchisa. Si orice alta varianta e mai scumpa, si orice alta varianta are Casco mult mai mare.... In primul rand felicitari pt masinuta! Lasa ABS-ul, ca uneori simt lipsa unei frane barbatesti ![]() In legatura cu fabrica si inchiderea ei... Tatal meu a fost chiar astazi la Pitesti sa se ocupe de niste aparate de sudura care nu mai avea consumabile! Mi-a spus ca se lucreaza ca nebunii... Poate aceasta pauza declarata, este doar declarata, reprezentand un bun moment pentru revizii, in anumite parti ale uzinei! Tata a fost la caroserii, la punctare, si a spus ca aveau mare zor baietii acolo! In alte uzine sunt convins ca se ia un pic de concediu.. La noi.. Nici de Craciun! ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 27 Jul 2006, 20:59 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
driverx |
![]()
|
Well, tipa mi-a zis ca daca nu era faza asta luam masina mai repede. Acuma nici eu nu ma astept sa inchida cu tot, sa stinga lumina si sa gasesti toti nenea Vasilache cu burta slinoasa la mare pana pe 20 august, dar ma astept sa se faca revizii treptat la fiecare parte a uzinei. Poate fac stocuri interne de caroserii, cutii de viteze, unii pleaca la mare, dupa care vin cu forte proaspe sa imi monteze mie frumos masina.....
![]() Nu e asa ca sunt tare tare optimist? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Sa stii ca e destul de adevarat ca dupa ce vin de la mare baietii muncesc mai bine.
Masina lui taicamiu e facuta la inceputul lui septembrie, exact dupa ce li s-a terminat vacanta si in aproape 2 ani nu a avut nici o problema, nici macar una din alea mici care enerveaza. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(driverx @ 27 Jul 2006, 17:27) Nu ma intereseaza. Mai bine dau bani pe un aer conditionat, oglinzi incalzite decat un motor mai scump...probabil cu garantie extinsa mai scumpa, probabil cu revizie mai scumpa. Omule, motorul cu 16V este mai bun decat unul cu 8V. Si, pentru ca cineva era interesat si de consum, sa stii ca este cam la fel. Chiar daca, din aceeasi cilindree, un motor cu 16V are mai multi CP decat unul cu 8V. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si BMW este mai bun ca Dacia, si pentru asta nu-si cumpara unul. Ai inteles gresit rationamentul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 02:15 |