Impozit pe...Dumnezeu
![]() ![]() ![]() |
Impozit pe...Dumnezeu
Liv05 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar o replica inteligenta intr-o disputa... "Nu stii tu ba, stai jos!". Sunt dezamagit, sincer. Daca asta este nivelul discutiei, ma retrag.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Adevaru e ca discutia aceea era off-topic...
|
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu toata viata mi-am platit toate darile catre stat.Statul a facut tot ce a vrut cu banii mei.Eu nu am avut posibilitatea de a influenta statul ce sa faca cu banii mei.CONSTITUTIA ESTE LEGEA FUNDAMENTALA INTR-UN STAT PRIN CARE O CLASA SOCIALA ISI IMPUNE VOINTA ALTEI CLASE SOCIALE.Deci eu ca un bun cetatean trebuie sa ma supun si sa platesc.Dar totusi eu as fi multumit ca impozitele platite de mine sa fie directionate asa:75% la dispozitia statului iar 25% sa mearga tot la stat dar eu sa fiu cel care hotaraste ca 15% merg la invatamant si 10% la sanatate si nimic la ministerul cultelor.Si daca statul vrea din cei 75% sa-i dea pe toti bisericii nu are decat dar vreau sa pot influenta si eu o parte din cheltuielile tarii.
|
--------------------
a
b
c
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
@ ovidiusoft- preotii nu ar trebui sa fie platiti sa citeasca dintr-o carte, ar trebui sa aiba har si sa salveze suflete, dezinteresat
Perfact de acord in aceasta privinta. In alta ordine de idei, eu nu cred ca rugaciunea unui preot, care cere lui Dumnezeu sa pedepseasca pe alt om, nu este ascultata. Cel putin in facultate nu ne-a invatat nimeni sa facem astfel de lucruri si eu consider ca acele venituri care un preot le face din aceste activitati pot sa intre la categoria : Impozit pe prostie! This post has been edited by radus: 6 Aug 2006, 22:40 |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
ca mi-am adus aminte. am vazut intr-o zi o calugarita(!) conducand un w misto. am mai vazut si alti preoti conducand masini scumpe. si-atunci mi-am dat seama ca ce se intampla nu e bine, totusi.
nu-i pune nimeni sa umble pe jos, ca pe vemuri si nici macar sa mai fie oameni simpli si umili. dar nici asa. adica, nu vreau sa fiu absurd, dar observ ca, incet, incet, biserica (si nu numai) se intoarce la vechi obiceiuri. adica de a strange averi, de a produce. incepe sa semene cu un s.r.l. sau ceva de genul asta, mai ales ca au si-o gramada de scutiri de taxe si etc. plus ca, nu-i asa, acum toata lumea isi cere drepturile "stramosesti": pamanturi, paduri, palate, etc. care, cica, le-au furat comunistii. de parca nu tot poporul asta de prosti le-a platit si pe alea. da la prosti nu se mai gandeste nimeni.. spunea cineva aici ca vorbim fara sa cunoastem. pai, macar vedem cu ochii nostri! masini scumpe, catedrale marete (sa vedeti ce manastiri s-au facut pe-aici in stil vila, cu camere de oaspeti ca-n hotel de 3 stele..). oare de unde vin si unde se duc atatia bani..? asta vrem de la biserica? eu, in nici un caz. in loc de simplitate, vad doar imbuibare si nepasare. si daca spui ceva, inseamna ca esti rautacios, necredincios, etc. sau ca ti-e ciuda pe ai ca au masini scumpe (cum spunea cineva mai sus..). nici vorba! din partea mea, biserica poate sa adune cate averi vrea. si sa faca ce vrea cu ele. dar, macar, sa nu mai pretinda, ca este mai aproape de dumnezeu decat noi, astia, care nu putem tacea cand vedem atata fatarnicie.. ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Vad ca iti pui o gramada de intrebari si iti dai cu presupusul la raspunsuri. Mai bine informeaza-te de la sursa.
Ati intalnit si voi un caz de preot care nu stiu ce prostie a mai facut si de aici ati generalizat. In primul rand voi ati gresit pentru ca nu ati luat atitudine. Iar daca vreti gasiti si destui preoti cu har. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
n-am presupus nimic. cat despre surse, am avut un prieten la teologie si cunosc cate ceva despre subiect. nu cred ca vrei sa afli ce se-ntampla in facultatile preotilor, la examene, sau cum functioneaza cu adevarat acest sistem "crestinesc".
ti s-ar face greata, crede-ma.. sincer sa fiu, mie mi se pare ciudat si faptul sa spui ca preotii dau examene.. tie iti mai seamana asta a ceva de suflet, mistic? din contra, mi se pare un sistem laic, ca buna ziua. pai, dupa un astfel de sistem, oricine poate deveni preot- ca are sau n-are chemare, nu? ca doar face o facultate. nu? mi se pare cam aiurea.. si am vazut si cum arata viitorii preoti in facultate. sincer, multi dintre ei mi s-au parut doar niste tampiti, care nu se gandeau la altceva decat cum sa-si faca de cap in timpul care le-a mai ramas pana la a deveni preoti. cam asta era mentalitatea. trist e ca cei mai multi si ajung.. dar asta e doar parerea mea. This post has been edited by C.C.: 7 Aug 2006, 01:34 |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi,.........................omenirea este o gloata in definitiv , fara un cadru institutionalizat ramanand doar la nivelul credintei si legendei individul s-ar prosti de-a binelea. Dumnezeu ne-a oferit liber arbitrul, biserica este arbitrul
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Si totusi "arbitrul" nu trebuie sa vina cu limuzina Lincon la Biserica pentru ca nu este "Nasul"...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce colega, uite, asa cum tariceanu e pasionat de motoare asa o fi si popa din cacarlati pasionat de lincon si pe urma ce-i frumos si lui dumnezeu ii place
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 04:59 |