Lazarus iar loveste in Logan
![]() ![]() ![]() |
Lazarus iar loveste in Logan
Andy LGN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce dracu mei ? Voi chiar nu aveti altceva de facut decat sa va uitati ZeroTV ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Asculta cineva la ce zice omul asta ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai ce oameni ignoranti fratilor! Cu motorul de 1.4 sa moara el in depasire! Pentru doar 75 cai se descurca binisor intr-a 4-a. Ce mai vor oamenii astia de la un motor cu doar 75 cai? Sa faca suta in 5 secunde? Omul si-a luat 1.4 si se astepta la performante de 1.8 Turbo?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot sa cred ce se spune acolo!!!
![]() ![]() ![]() Este strigator la Cer!!! Astia sunt platiti! p.s. De nervi am deschis si eu un topic, fara sa vad ca deja exista ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca nu esti singurul . Pana acum sunt 3 topicuri numai aici.
Le astept cu interes pe cele de la Stiri , Diverse si Cafenea ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 15:43) Depinde ce depasesti, si cu ce compari, eu personal sunt multumit cu cei 62 de cai ai daciei 1310..totul tine de cum ii folosesti....75 zic ca sunt suficienti... Etrierii e normal sa se miste putin....asa e conceput sistemul... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Auziti voi ce zice "nea caciula in masina", ca nu i-au dat la test un logan de "unu si patru", i-au dat numai unu de "unu si sase"
![]() Apoi vine si zice ca el a avut 14 masini! ![]() ![]() Banu fratilor, puterea banului... This post has been edited by alex275: 20 Nov 2005, 16:57 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Lazarus e ori platit ori superignorant . Altfel nu ar putea critica intr-o asa masura Loganul .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asta e ciudat rau de tot.odata se lua ce camioanele rom(nici nu stia cum se numesc).e penibil
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alex275 |
![]()
|
Cine a vazut emisiunea si spune ca nu e platit, no comment....
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
lazarus nu e platit..deloc...asa e el prost..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bogdan3l |
![]()
|
O fi el prost , dar rautatea cine/ce i-o alimenteaza ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Totusi despre ce este vorba aici?
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Despre prostia umana.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(bogdan3l @ 20 Nov 2005, 22:08) Silviu a facut doar o ironie:) QUOTE(Sony @ 20 Nov 2005, 22:40) Mai Sony, da nu-i pacat ca nu doare prostia asta? Eu imi mentin parerea: zeroTV asta, sau dddan dddiaconescu marca marafetii!!! Ba pardon, am zis marca, primeste marafetii ![]() This post has been edited by alex275: 20 Nov 2005, 22:56 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E bine ca nu doare. Daca ar durea ar fi spitalele pline de prosti care se trateaza pe banii nostri. 3D e baiat destept si ia bani de unde poate. Daca sunt suficienti oameni care arunca verzisori in zerotv, ar fi prea prost sa nu-i ia. Scopul scuza mijloacele!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
Da eu ce vina am cand ma intalnesc cu un afon in ale autoturismului si incepe ala: aahhaaaaaaa, ti-ai luat Logan, ai vazut ce-a zis ddd?
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Sony |
![]()
|
Ii raspunzi: "3d iti multumeste! Datorita tie castiga bani frumosi!"
Asta a zis 3d. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
Ai vazut emisiunea? Nu-l credeam in stare chiar de asta. Acum mi-e clar cu ce se ocupa domnul.....3D
M-au scos aia din minti! Era unu, de abia putea sa se exprime. Si voia sa ma convinga pe mine ce masina proasta mi-am luat. Altuia ii batea motorul si a lasat-o acolo, la vanzare. (ca se saturase) ![]() Bai, nu pot sa cred cum vor ei sa-i faca pe romani. Si culmea e ca le si reuseste uneori ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Ala de la Otv e suparat RAU.... pe dacia!! Spunea intr-o emisiune... ca vrea sa testeze 1 logan... dar cei de la dacia ar da la presa o masina preparat... adica pus la punct. El vrea sa primeasca acceptul sa testeze o masina pe care sa o ia de la 1 dealer la intamplare.
Nu are el bani ?? Sa ia macar in credit o masina LOGAN de unde vrea el... si sa o testeze... de pereti ? Sa faca testul elanului si alte... prosti pe care le mai are el in cap? (AICI... daca are cap??!!) Sau dealeri din roamania au poza lui pe perete si cand intra intr-un show room mi-l arunca in strada ?? ![]() This post has been edited by musicall: 20 Nov 2005, 23:53 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Voi chiar nu aveti la ce sa va uitati?.....de cate ori nu ma cert cu bunicii mei ca ei cred tot ce se spune pe OTV........
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Lazarov nu a face nici pentru ca e platit, nici pentru ca are el ceva cu Dacia. O face din convingere. Are o placere deosebita sa arunce cu noroi in orice. Numai ca o face penibil. Si el si invitatii lui. Toata lumea ii intoarce spatele si mai nimeni nu vrea sa vina la el in emisiunea. Nu stiu daca e constient de ce nu vor oamenii sa vina. Dar nu stiu cum sa zic, felul in care abordeaza problema, argumentele penibile, si raspunsurile total aiurea ma fac sa cred ca tipul chiar e prost. Nu zice nimeni ca nu are dreptul sa critice dacia, are toate motivele, chiar Dacia ii da, insa nu este bine cum o face el. La ora aia am avut de ales intre emisiunea lui, si carcotasi. L-am ales pe el, si am facut o alegere buna. Am ras mai mult decat la carco...Ineptiile spuse la el in emisiune sunt imense. Incepand cu vibratia chipurile anormala in schimbator si terminand cu acceleratia lenta de zici ca stai pe loc a loganului. Faptul ca nu poate sa vada dincolo de un caz particular ma face sa-i dau nota 2. De la Silviu...Brucan!:P
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal ca mori in depasire cu Loganul la cum l-a testat el. Daca boul o fi avut 50km/h in viteza a 5-a si a vrut sa depaseasca ce a zis taranul: Bag piciorul in pedala sa ma duc. Dar nu s-a gandit sa se duca cu o treapta sau doua mai jos si apoi sa accelereze. La cum o fi testat el Loganul mori in depasire si cu Ferrari.
Ah, ce boala am eu pe "expertii" astia care se cred mari meseriasi si ei habar nu au pe ce lume traiesc. Giiiizzzzz..... Si normal ca Loganul a avut acceleratie lenta. Are si motorul personalitatea lui cand e condus de idioti: "Sa accelerez... sa nu accelerez... Nea Caisa asta, o stii ca e varza la condus? Daca il fac de ras? Mai bine stau potolit!" ![]() This post has been edited by RainHawk: 21 Nov 2005, 03:05 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu m - am uitat prea des la emisiunea lui, insa de oricate ori m - am nimerit si eu pe acolo nu l - am vazut decat criticand (indiferent daca e vorba de Dacia sau de altcineva). Cand vezi o emisiune de - a lui ai impresia ca nu exista lucru pozitiv pe lumea asta.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Andy LGN @ 20 Nov 2005, 15:43) 20-11-2005 Lazarus si un proprietar de logan 1.4 mpi desfiinteaza aceasta masina. Proprietarul: "Cu motorul de 1.4 mori in depasire" "Etrierii se misca" Cel care a testat masina sustine ca exista un soc la cuplarea ambreiajului, vibratii ale motorului. Omul spune ca cei de la service nu il ajuta cu absolut nimic mai eu zic sa ne vedem de masinile noastre nu sa comentam toate aberatiile scoase de unu si de altu la teve.... poate ca ceea ce o sa zic nu are legatura si nici locul la acest topic asa ca daca moderatorii considera pot sa mute (stearga) acest post: am logan cu motor 1.4 MPI... toata lumea ma sfatuia ca ala nu e motor, ca e slab, ca nu face fata la caroseria care e mai grea. etc.... deocamdata sunt multumit de masina nu imi tremura etrierii, are demaraj etc... fabrica spune ca 1.4 MPI este de 75 CP.. elia a pus un logan 1.4 in bancul de probe si a iesit ca acest motor in realitate are 79.8 CP... stiu ca nu e frumos sa comparam diferite marci de masini nici ca pret nici ca performanta.. ce doream doar sa spun este ca un wv polo cu motor de 1.2 (nu 1.4) are caroseria la fel de grea ca a loganului (diferenta de cateva Kg)... cred ca ar trebui sa fim multumiti cu ce ne-am ales nu sa ascultam aberatiile de libertate ale unuia si altuia "pseudo-cunoscator" in ale cunostintelor din auzite... cu bine si sa circulati fara evenimente |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
luis lazarus din cate tin eu minte e tipul de la tele 7 abc? omul are ceva deficiente in vorbire...
de cate ori il vedeam la tv ma uitam cateva zeci de secunde in timpul asta el lansa cateva dume si schimbam programul. pe de alta parte in romania fiecare spune ce vrea ca nu pateste nimic. nu conteaza ca afirmatiile nu sunt argumentate... si oricum la ratingul de la otv sau ddtv unde o fi ca nu ma uit la tv in general nu e mare panica. probabil ca aia care au atata capul de la crima din primaverii care e subiectul no.1 pt dd nu mai au loc si de lazarus asta. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
OTV ??? Ce-i aia?
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:57 |