PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
CristiRzR |
![]()
|
||
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|||
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
@unEL Ti-am vazut masina pe Mircea lovita, cred ca vroiai sa o lasi in fata la asirom, dar nu eram sigur ca esti tu, cu toate ca aveam o banuiala pt ca n-am mai vazut la nimeni plafoniere din leduri verzi.
Imi pare rau pt cele intamplate, sa inteleg ca nu erai tu la volan ? Ca nu te-am vazut in seara respectiva. |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ca tot veni vorba de accidente acum doua seri ma aflam intr-un opel astra caravan care circula cu max 55km/h si la o intersectie cunoscuta pentru repetatele accidente a intrat unul in noi cu o nova si nea-a facut varza... Eram patru persoane in masina: soferul a scapat nevatamat, pasagerul din dreapta (prietena soferului) a sarit din masina usa deschizandu-se la impact si a aterzat pe trotuar si s-a lovit rau la cap dar acum este mai bine. Eu ma aflam in spate cu prietena mea, ea are bazinul fisurat si este imobilizata la pat... Eu am dat cu capul de plafon si am un cucui cat tot capul, am o coasta fisurata, un muschi de la picior usor zdrobit si multe alte dureri pe ici pe colo si zgarieturi la greu de la cioburi... Ce-a mai nasoala experienta din viata mea...
Omu care ne-a lovit are 19 ani, permis de 6 luni si a mai trecut de 2 stopuri cu 60km/h fara sa opreasca si la al treilea a facut poc... Deci in concluzie nu vreau sa mai imi amintesc nimic din cele de mai sus si cu tristete va zic ca nu o sa mai pot aparea la intalniri pana nu ma refac . Numai bine all si multaaa sanatate va doresc ! This post has been edited by bolidu: 25 Oct 2008, 00:06 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Bine ca nu a fost mai rau .... te pui tu pe picioare....multa sanatate!!! Ca sa vi la intalniri desigur
![]() P.S.: Apropo la ce intersectie te referi? This post has been edited by BeciAcustic: 25 Oct 2008, 00:04 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Intersectia este in Medgidia Eternitati cu Romana ... parca sunt predestinate numele avand in vedere ca pe strada Romana se afla si cimitirul ...
This post has been edited by bolidu: 25 Oct 2008, 00:16 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Să știi că centurile nu sunt montate degeaba...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bolidu |
![]()
|
Stiu si asta dar acum 10 vorbe nu fac 2 lei ...
This post has been edited by bolidu: 25 Oct 2008, 00:16 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Nasoala treaba, prietene! bine ca nu a iesit mai rau! Bate-n lemn!
P.S.: Bine ca nu erai cu "noua" ta astra ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Salut,
Nu garantez ca ajung maine, fac tot posibilul dar nu garantez. Cristirzr, merci. |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
@ALL Va multumesc pt. sustinere, si va anunt ca pt. o perioada o sa conduc un logan 1,5 dci.
Momentan sint incintat de el, are consum mic, dar este putin cam scump pt. o astfel de masina. Ma bate gindul la un megane sau o ovtavia tour, diesel. Dar sa rezolv cu asigurarile, sa dau avans ... si noua masina. Va salut, si sper sa ma trezesc pina in 2PM, ca sa vin si eu la cafea. Va salut, si sper sa ne vedem. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Baieti, sper sa ajung cu bine, deoarece am ore azi pana la 14:00
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Cu siguranta ajung si eu la intalnire azi
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Vin si eu.
Vedeti ca s-a schimbat ora azi-noapte, s-a dat ceasul in urma cu o ora. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Zic pas astazi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
cred ca ajung si eu...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Inca o intalnire dacia club reusita
![]() Attached thumbnail(s) DSC02050.JPG ( Size: 792.86k ) Number of downloads: 69 DSC02052.JPG ( Size: 444.22k ) Number of downloads: 63 DSC02054.JPG ( Size: 746.78k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cu parere de rau va spun ca azi a intervenit ceva ce mi-a schimbat planul de a veni la intalnire.....
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
a fost misto intalnirea de azi... cine este cu solenza galbena? ca-s curios? c
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cristio are acea frumoasă mașină.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nuuu....
M-ai dat de gol. Multumesc pentru aprecierea masinii! This post has been edited by cristio_79: 26 Oct 2008, 23:57 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Nec |
![]()
|
sonykel:Vezi ca solenza are un aspect mai placut de cat loganu
![]() This post has been edited by Nec: 27 Oct 2008, 00:32 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
sonykel |
![]()
|
nu stiu necule data viitoare urci si fata si spatele pe bordura ca trebuie sa spulberam niste mituri despre ``hetci-becurile`` romanesti...
![]() This post has been edited by sonykel: 27 Oct 2008, 07:20 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nici SLZ și nici MCV nu-s hatch-back...
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Sandero DA!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
mcv normal ca nu-i .... dar solenza ce e???
in fine... lucrurile astea le discutam la intalnire... cine vine duminica asta la ora 16:00 in parcare la pizzico? ![]() This post has been edited by sonykel: 27 Oct 2008, 20:07 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
C a t a l i n |
![]()
|
SLZ e la fel de hatchback precum Octavia... Adică NU e.
|
--------------------
-
-
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Solnitza e fastback sau sedan cu hayon.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fastback This post has been edited by raqzvan: 27 Oct 2008, 20:13 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
sonykel |
![]()
|
revin la ce am zis mai sus... haideti sa ne certam duminica pe tema asta cu ce e hatchback si ce nu e... o sa fie muuult mai funny
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@raqzvan : Focusul tau ce e ?
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Exact cum zice Sony ... discutia asta o sa iasa mult mai interesanta la intalnire
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:07 |