PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
raqzvan |
![]()
|
||
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Poate ajung si eu saptamana asta ca mi-am mai revenit putin ...
Solenza este berlina cu hayon si gata ! (asa scrie in talon) Care-i sparla cu bordurile ? |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Bolidu:daca vi la intalnire o sa iti spun care e faza cu bordura
![]() This post has been edited by Nec: 28 Oct 2008, 02:00 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Duminica nu pot venii, asta e...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
duminica asta vine careva?, pe 2?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Eu nu vin.
|
--------------------
Geely
Logan
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu vin .... impreuna cu Zgribulici ... doar ce am vorbit cu el
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Nici eu nu pot veni maine. Sorry
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
nici eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Daca ma trezesc .... vin si eu la cafea
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Eu vin
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
sa recapitulam....vine:
BeciAcustic Zgribulici Nec UnEl(incercam sa il trezim? ) ![]() SonyKel & Logan Club poate si eu daca se mai mareste un pic lista ![]() in continuare confirmati pls ![]() bolidule, tu? This post has been edited by cristitranca: 2 Nov 2008, 11:08 |
--------------------
Dacia
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu zic pas de data asta ... Poate next time !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Pana la urma a fost bine, am avut si noi loc la masa,
![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
tu tot timpu trebuie sa te plangi sa te vaiti sa te una sa te alta... cat feminism in tine
![]() sa nu uitam ca ai iesit 36la suta la testu ala ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am un anunt pentru toata lumea. Fac asigurari: RCA-uri, CASCO, asigurari de viata asigurari pentru locuinta, asigurari de tot felul la orice firma doriti voi. Este foarte avantajos deoarece nu mai stati la cozi interminabile pana incheiati asigurarea....veniti la mine sau la intalniri cine vrea sau un mesaj pe PM si ne intalnim pentru rezolvarea problemei. Va astept
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
si eu fac dar aici nu e bursa
![]() This post has been edited by sonykel: 4 Nov 2008, 08:22 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
brigada_diverse |
![]()
|
atunci sa-si faca fiecare
![]() |
--------------------
Dacia
|
sonykel |
![]()
|
duminica asta s-ar putea sa ma duc cu baietii din logan club la cherhana la 23august si la o plimbarica prin statiuni , vine cineva?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
Am si eu o problema si nu vreau sa o spun aici ca u are legatura cu toicul de intalniri. Va rog eu sa intrati pe linkul asta!!!!
http://www.daciaclub.ro/A-intrat-unu-in-mi...ie-t129327.html |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bolidu |
![]()
|
Daca merge mai muta lume din "daciaclub" la cherhana vin si eu ! Daca intalnirea DC se tine tot in parcare, nu vin de data asta ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
sonykel |
![]()
|
Sa anulat mersu la cherhana...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Maine intilnire ?
E prima duminica din luna. Ia sa vedem ![]() Cine vine la 16:00 la locul binecunoscut ? |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
raqzvan |
![]()
|
Eu.
La Aquamagic, in parcarea aia mare de langa, se fac test drive-uri cu VW Golf VI. Ma duc si eu maine pe acolo. Iar la 16 vin in piata Ovidiu, la locul cunoscut. |
--------------------
Geely
Logan
|
|
Nec |
![]()
|
Si eu vin maine la intalnire
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
sonykel |
![]()
|
dar duminica trecuta a fost prima duminica din luna adica pe 2... nu?
![]() si eu cred ca ajung maine si cativa baieti din logan club ![]() This post has been edited by sonykel: 9 Nov 2008, 13:50 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
Vin si eu
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pas si astazi.Credeam ca in primul week din luna ne intilnim, dar cum nimeni nu a zis nimic ne intilnim al doilea ca asa li s-a sculat unora, astazi am alte planuri.Se trezeste unel ca astazi este primul week
![]() Urmatoarea intilnire ar cade pe 23 nov, conform decalajului si convoc toti membrii chiar si vechea garda pentru sedinta consiliului de administratie pentru alegerea unui organizator, pina atunci aveti timp de gindire.In maniera asta nu se mai poate...fiecare face ce vrea cind si cum i se scoala, sa fie cineva si sa raspunda. This post has been edited by bobo77: 9 Nov 2008, 13:41 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
Ce urat bobo ......e duminica....mai toti sunt pe acasa ....ar merge de intalnire, deci a zis bine Unel sa ne intalnim la o cafea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ce urit ce zgribulici? ca mi-am facut alte planuri, ca vorbim una si facem alta? sau la ce te referi ca nu inteleg...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:49 |