PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
unEL |
![]()
|
||
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(unEL @ 9 Nov 2008, 15:22) Nici eu pe a ta, desi asa credeam la un moment dat.O sa vorbim la subiect cind o sa ne intilnim toti fata in fata.Oricum nu esti tu in masura sa-mi judeci mie atitudinea cum nici eu pe a ta.Sa nu ne dam mai intelepti decit suntem si sa fim cea ce suntem.Nu inteleg de ce te-ai suparat asa, ia analizeaza mai bine situatia si vezi cine are dreptate.Pina atunci numai bine si respecte. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
eu cred ca v-ati lovit la ceas
![]() a fost cineva la cafea? eu iar am fost la pescuit, fara rezultate insa. s-a cam terminat sezonul. la anul poate mergem impreuna..cine-i pasionat bineinteles. va salut. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu am fost la cafea
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Da ........au fost peste 10 masini
![]() This post has been edited by Nec: 9 Nov 2008, 20:19 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
Foarte tare frate intalnirea
![]() Dilema: da eu cu cine votez ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
sa fiu rau
![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 9 Nov 2008, 20:42 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
@Bobo Daca nu iti inteleg atitudinea nu inseamna ca nu te respect. Si crede-ma ca nu ti-am judecat deciziile, doar am incercat sa le inteleg.
Referitor la greseli .... "erare humanum est", dar chiar si asa nu vad ce am gresit ... ahhhh am ametit duminicile. Uneori mai gresesc si eu. Oricum, chiar si asa multi forumisti au venit la o cafea si chiar ne-am simtit bine. @ALL Si ca sa revin ... eu nu tin neaparat sa existe un "consiliu de administratie" care sa faca ce ??? Daca vreti un organizator ... faceti ce vreti, eu personal vin din placere si nu am de gind sa mi se ceara sau sa dau socoteala nimanui. Prefer sa cred ca intilnirile sint benevole si ca fiecare e liber sa faca ce vrea. ESTE PAREREA MEA PERSONALA. Pina la urmatoarea intilnire va salut pe toti si va rog sa va ginditi la propunerea lui Bobo referitoare la "convocare", "vechea garda", "sedinta", "consilul de administratie", "organizator" si "cineva care sa raspunda". P.S. A fost frumos si la baruletul ala unde am fost, mai ales ca am avut toti 15 loc, iar cafeaua a fost buna ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Fain azi, nu am idee a cata duminica din luna a fost nu tin socoteala, dar cu ocazia asta am aflat si eu cand se fac intalnirile:D
Azi... fain, lume multa (din ambele cluburi), cafea buna si ieftina. Urmatoarea intalnire cand e? Se decaleaza cu o saptamana... sau intra in "normal"? Numai de bine |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Fara suparare Edi, dar chiar tu ai propus sa fie prima si a 3-a duminica din luna pana se gaseste un organizator ... si ii dau dreptate lu' Bobo.
A .. ca va intalniti ad-hoc, e cu totul altceva ... |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
unEL |
![]()
|
QUOTE(HDG @ 10 Nov 2008, 03:04) Fara suparare Edi, dar chiar tu ai propus sa fie prima si a 3-a duminica din luna pana se gaseste un organizator ... si ii dau dreptate lu' Bobo. A .. ca va intalniti ad-hoc, e cu totul altceva ... Nu e nici o suparare. Eu chiar am fost convins ca duminica asta e prima din saptamana. Am realizat gafa facuta abia azi cind ma pregateam sa vin la intilnire si am vazut ce si cum. Nu a fost cu vre-o intentie, si nu accept o astfel de insinuare. Dar totusi, asa din greseala si pe nepusa masa ne-am strins vre-o 15 forumisti la o discutie si o cafea. Si din cite am vazut, toti s-au simtit bine. Si da, sustin in continuare prima si a III-a duminica din luna. Daca am adus vre-un disconfort cuiva prin greseala mea .... imi pare rau, nu am dorit sa fac asta. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Si eu sunt de acord ca trebuie un organizator , indiferent ca unora nu le convine , probabil de aia nu le convine ca sa propuna ei intilniri cind vor si cum vor.Chiar nu se obseva ca-i haos in momentul de fata.Pe 23 voi fi prezent sa alegem noul organizator.
@unel unui organizator nu trebuie sa i se ceara socoteala sau sa-i dai socoteala , el trebuie sa-si faca treaba si sa evite momente de genul cum a fost cel de ieri , sa amine o intilnire cind sunt putini care si-au aminat prezenta sau sa organizeze una cind lumea vrea si la ce ora pot ajunge mai multi , eu asa vad lucrurile. |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
organizator neorganizator ieri a fost o intalnire comuna reusita , nu vreau sa fiu rautacios dar repet comuna... Memebrii dacia club au fost:
1.Nec-ul 2.Zgribulici 3.BeciAcustic 4.Unel 5.Raqzvan 6.tipul cu Skoda De la Logan Club 1.Sonykel 2.Andy_x3m 3.Adytzza 4.Pigoo 5.Floryan 6.BBogdan 7.Cristinahct 8.Supercar 9.Sandero deci duminica viitoare ne vedem? ca asa ar fi normal? si haideti sa staibilim de acuma sa fim cat mai multi poate vin si baietii din reno... sau ne vedem pe23? ![]() This post has been edited by sonykel: 10 Nov 2008, 08:25 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
QUOTE(HDG @ 10 Nov 2008, 02:04) Fara suparare Edi, dar chiar tu ai propus sa fie prima si a 3-a duminica din luna pana se gaseste un organizator ... si ii dau dreptate lu' Bobo. Cu sau fara suparare , de bine de rau sau adunat vreo 15 forumisti ....ca a gresit nu mai conteaza .Cel mai important este ca a iesit frumos si toti cei 15 nu au nimic de comentat. Deci ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
unEL |
![]()
|
@gabylzr
Nu vrei tu sa fii organizator ??? Tu nu ai observat ca nimeni nu si-a asumat aceasta obligatie ??? Tu nu ai vazut ca sint doar citiva care vin constant, iar restul vin cind pot ??? Ia priveste tu situatia la rece. @sonykel Te rog pe data de 23, cind se organizeaza intilnirea DC, sa fixezi intilnirea LC la o alta ora ,de cit 16 pt. a putea da unora sansa sa participe la ambele intilniri, indiferent de citi prieteni au in fiecare club. . |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu stau si citesc topicele de pe reno.ro cu intalnirile nationale si cele din Bucuresti si ma intreb cum se pot organiza atat de bine.Si cutreiera toata tara si nu-i duce nimeni de mana.
Eu zic sa se faca un poll aici.Sa voteze toti membrii din Constanta,nu doar cei care participa la o anumita intalnire si care pot fi mai multi sau mai putini,se stabilesc anumite date fixe ale intalnirilor in functie de dorinta majoritatii si gata.Cine doreste sa participe,bine,cine nu doreste sau nu poate,iarasi bine. Cei care doresc organizarea unor intalniri ad-hoc,de pe o zi pe alta,posteaza in topic si cine vrea sa participe isi anunta prezenta. Chiar trebuie sa fie neaparat o persoana care sa sune adunarea,care sa aduca de mana fiecare membru la intalnire? Nu va mai certati aiurea ca nu are nici un sens. This post has been edited by cristio_79: 10 Nov 2008, 14:02 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sonykel |
![]()
|
unel eu intalnirile nu am la ce ora sa le mut... intalnirile comune le vad singura solutie... sa mut cele de la logan la 18e prea tarziu e deja bezna la 14 e prea devreme...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
gabylzr |
![]()
|
@UNEL - am inteles mesajul tau ironic, eu nu prea vin la intilniri si nu ma intereseaza cea ce propui tu.Problema este ca tie ti-ar place sa fii organizator desi nu vrei sa recunosti , cu toate ca in ultimul timp chiar daca voalat asta ai facut , ai organizat cum ai vreut tu.
@zgribulici ar trebuii sa nu te gindesti numai la tine , care nu ai familie de intretinut si griji putine. si deci ai timp mai mult. cristio_79 -consider ca era mai bine inainte cu organizator, desi nu prea am fost la intilniri , nu ca tu te-ai fi facut praf sa vii , cel putin se stia unde ce si cum , daca se amina sau nu intilnirea.Studiaza problema mai bine referitor la ce ai zis cu reno si vezi cine organizeaza. |
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ce lume rea ba fratee... E buna ideea cu votul dar nu cred ca vor fi candidati prea multi da mergem in turu` 2 nui` problema. Vin si eu pe 23 !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Zgribulici vezi ca intinzi coarda prea mult, n-am ajuns sa-mi spui tu mie cu 5 intilniri la activ si la 20 ani ai tai ca-i bine sau rau, ca-i urit sau frumos si referitor la intilniri ad hoc faceti cite vreti dar nu sub titulatura daciaclub, sper ca m-am facut inteles, sa nu uitam de unde am plecat si sa ne vedem lungul nasului...
@cristio_79 lasa ca o sa ne spunem pareile fiecare fata in fata pe 23 noiembrie nu trebuie poll, pentru ce sa voteze cei care nu vin si chiar vreau sa vad fetele unora cind vor vota sa se uite in ochii mei nu sa stea ascunsi dupa tastatura... Despre intilniri ad hoc o sa vorbim tot la intilnire pentru ca sunt unele motive care nu pot fi spuse pe forum. Cit despre mutarea orei a celor de la logan club, pe timpul cind eu eram organizator intilnirile daciaclub se tineau la ora 14 in general duminica, tocmai din acest motiv, cei de la logan aveau ora fixa de cind au inceput sa faca intilnirile iarna 16 si vara 18 si fiind si memrii comuni asta era solutia.Pe daciaclub intilnirile nu erau la aceasi ora din motiv ca unii membrii nu puteau la o anumita ora si se schimba ora in functie de cit mai muti participanti puteau venii la o anumita ora, sau chiar se amina intilnirea daca isi anuntau prezenta 2-3 membrii.Deci sa cerem sa-si schimbe ora ei nu cred ca este o solutie.Daca vrem sa ramina la ora 16 asta este. Nu vreau sa transformam topicul intr-un razboi si sa ne aruncam vorbe urite, chiar daca parerile nu coincid. Si va rog sa rasfoiti voi pe la inceputul acestui topic si vedeti cit de greu a fost la inceput sa se puna bazele acestor intilniri si nu minjiti acum cind este totul de-a gata, zic si eu... This post has been edited by bobo77: 10 Nov 2008, 16:03 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
@gabylzr-nu m-am facut praf sa vin la intalniri din motive intemeiate.Erau duminici cand lucram pana seara,iar cand prindeam o duminica libera dupa o saptamana de ajuns acasa in fiecare seara dupa ora 20-21,chiar nu mai aveam chef sa ies din casa.
Nu iti contest parerea conform careia era mai bine inainte cu organizator,dar daca nimeni nu-si asuma acest rol si in urma unui vot se stabilesc exact zilele si orele de intalnire,crezi ca nu se poate ajunge si fara o persoana anume? @bobo-am venit cu ideea unui poll pentru ca mi se pare corect sa voteze un numar cat mai mare de persoane sau sa se tina cont si de parerea celor care nu vin la fiecare intalnire.Nu era vorba de ascuns dupa tastatura. Nici eu nu sunt de acord cu idei de genul ca hotararile sa fie luate de "vechea garda" (din care,fie vorba intre noi,au mai ramas vreo 2-3 persoane),"semnat condica" si alte chestii de genul acesta. Binenteles,aceasta este doar parerea mea,a unuia care nu "s-a omorat" cu venitul la intalniri si nu ma astept sa fie luata in seama. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 9 Nov 2008, 13:13) Pas si astazi.Credeam ca in primul week din luna ne intilnim, dar cum nimeni nu a zis nimic ne intilnim al doilea ca asa li s-a sculat unora, astazi am alte planuri.Se trezeste unel ca astazi este primul week ![]() Urmatoarea intilnire ar cade pe 23 nov, conform decalajului si convoc toti membrii chiar si vechea garda pentru sedinta consiliului de administratie pentru alegerea unui organizator, pina atunci aveti timp de gindire.In maniera asta nu se mai poate...fiecare face ce vrea cind si cum i se scoala, sa fie cineva si sa raspunda. ![]() ![]() ![]() Asta e bobo pe care-l stiu eu,un luptator,fii rau batrane si convoaca sfatul batranilor loganisti sa-l decida pe il cappo di tutti cappi candidatii isi pot face campanie electorala printre electori ![]() Hai ca n-am nimic de retractat,spune tu bobo cum ne-am intalnit noi la prima intalnire dacia club in portul Tomis,eram cati?parca 4 dar de abia asteptam sa ne reintalnim,aveam cam aceeasi varsta,nu aveam orgolii ascunse.... era beton,discutam numai despre logan,mai descopeream lucruri noi la masini,eu la atmosfera aia as vrea sa se ajunga iar,erau vremuri frumoase. This post has been edited by RamboX: 10 Nov 2008, 18:27 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu am zis ca hotaririle vor fi luate de vechea garda (care a fost o metafora amplificata de unii), am spus ca o sa ne adunam atit membrii vechi cit si noi si vom hotari.Adicatelea 2 ani a mers treaba bine cu organizator si acum tronc e mai bine fara?Ce-i mai bine? ca-i un tabalau de nu se poate.Referitor la poll eu nu am aceeasi parere si este parerea unuia care a cam venit la intilniri...
Sa stii rambox ca au fost vremuri frumoase( cind eram si eu de acord cu tine na ca ai editat ![]() This post has been edited by bobo77: 10 Nov 2008, 17:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Daca citeai putin mai sus,vedeai ca nu am afirmat ca este mai bine fara organizator.Am apreciat foarte mult ce ai facut in timpul in care te-ai ocupat de intalniri,chiar daca eu nu am fost prezent.Am spus ca,in cazul in care nimeni nu doreste sa-si asume acest rol,se pot stabili printr-un vot zilele si orele intalnirilor si cine doreste si poate sa se prezinte,bine,cine nu doreste,iarasi bine.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Intalinirile din vremurile respective nu se puneau la cale pe acest topic ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:00 |