PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
danmincea |
![]()
|
||
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Probabil pe data de 9 dec va fi ultima intilnire din acest an, deoarece vin sarbatorile si multi vom pleca din localitate.Ramine la fel si data si locul ,adica ora 12 in Piata Ovidiu.
@track3r- pe cuvintul tau de pionier... ...si mai este cineva care a zis ca vine si pauza... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Daca o puteti pune duminica 10 dec, vin si eu, altminteri sambata sunt de serviciu, vedeti voi, pana la urma nu e asa mare pierdere ca nu vin eu, poate vin din cei care s-au anuntat si nu au venit alte dati...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Uraa...va fi prezenta inca o SuperNova
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Si o Nova...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
mai baieti, cu scuzele de rigoare si capul plecat voi veni siguuur la urmatoarea intalnire, 9 sau 10 cand stabiliti voi, eu voi fi liber si dornic de a va intalni!
bobo, te prind eu la un "ping-pong" stai fara de grija! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Urmatoarea intilnire va avea loc pe 10 decembrie ora 12 in Piata Ovidiu si nu pe 9 cum stabilisem initial, deoarece la aceasta data nu puteau venii , unii dintre participanti fideli al acestor intilniri.Asadar va fi prima data cind ne intilnim duminica, acum astept sa vedem poate vin si cei care lucrau simbata pina la 14,30...
Ping-pong zici? e greu sportul asta... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Asa Bobo, bun. Ca daca ramanea sambata, cine-mi mai arata mie schepsisurile de la SN?
![]() Acum, ca tot e duminica, nu se mai accepta scuze ca muncesc, ca nu stiu ce. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Pai daca e asa, atunci incerc sa vin si eu duminica pe 10, sa va urez de toate cele ptr. anul ce va veni, dar va asigur ca nu mai "vand' ponturi despre DSN decat daca vad berica in sacosica, si sacosica la mine in portbagaj...Aviz doritorilor !
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Ce bine-ar fi daca ai vinde si un cui de Solenza pt portbagaju' meu
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Mai vin si cu un preten (posibil) cu Logan sau Break, depinde pe ce pune mana (care stie, e CT-xx-APV)
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
bobo77 |
![]()
|
Te asteptam si pe tine si prietenul tau, indiferent cu ce masina vine, pe 10 decembrie ora 12 in Piata Ovidiu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Din pacate eu nu voi mai putea ajunge la intalnire pe 10
![]() |
--------------------
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
vin si eu cu Furia mea Aurie...
Se pare ca voi fi cel mai tanar membru... am doar 19anishori ![]() ![]() ![]() 12ce ziua seara??? This post has been edited by sonykel: 30 Nov 2006, 17:28 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C a t a l i n |
![]()
|
@sonykel
duminica 10 decembrie ora 12 ziua piata Ovidiu... |
--------------------
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
El vroia seara...ca sa mergem in cluburi
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu moshule nu ca nus genu cu cluburile dar duminica de la 1:30noaptea cad de munca asta era problema mea...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Ce ideea mi-a venit ... Sa facem la anu un Dacia Club party intr-un club ...
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
sonykel |
![]()
|
in kmy`s
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
radioman |
![]()
|
Si sa vezi dimineata ce o sa mai "tacane" avansul...
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Asta e manelist...vrea in Kmy's
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Nu conteaza locatia ... cat ar fi tare sa vezi in fata unui club de fitze plin de Logane, nu Mercedesuri si BMW sau alte masini de lux.
![]() Daca sunt sustinatori, poate ne apucam sa facem ceva prin ianuarie, sa treaca nebunia de Sarbatori. This post has been edited by rhadoo81: 2 Dec 2006, 02:15 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
sonykel |
![]()
|
de cand e lmy`s cu manele???am fost samabata trecuta la ziua cuiva am stat pan la 1:30-2 nu am auzit nici o manea....
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
CristiRzR |
![]()
|
trebuia sa mai stai putin
![]() ![]() Buna ideea cu cluburile...sa vezi un club numa cu dacii in fata! ![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
sonykel |
![]()
|
mi-a venit o idee hai in domino ca acolo se strang bmw,porsche,lamborghini si sa umplem noi parcarea cu dacii una mai frumoasa ca alta
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
CristiRzR |
![]()
|
Esti mic...acolo chiar nu e asa select
![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Sunteti de belea ... mai conteaza ce muzica ii place fiecaruia. Pe noi altceva ne uneste, nici de cum muzica. Ci pasiunea pt Dacii, in special Golanele. Asa ca lasati manele, house-ul si altele deoparte, si hai sa ne gandim unde ne-am putea aduna toti la un club "cu iesire la sosea" si sa ne distram si sa-i ofticam pe astia cu masini p___oase ca noi suntem uniti si suntem ca niste frati. O noua secta "Logan"
![]() Astept propuneri. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
sonykel |
![]()
|
pai tocmai ce am zis crazy domino cireasa(aici nu se strang masini fitzoasa)dar sunt oamenii fitzosi si ar mai fi motor dupa bulevardu mamaia...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bobo77 |
![]()
|
Alo baieti despre muzica vorbiti la cafenea, aici este topic de intilniri, o sa vorbim despre propunerea voastra duminica .Pina atunci va rog nu mai faceti off topic.Multumesc.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
nu cred ca facem off topiv incercam se decidem in ce club ne vom intalnii si cum in club se asculta muzica e o discutie inevitabila...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:26 |