PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Lasa prostiile ca nu ai fost provocat oficial, noi te asteptam la intilnire cu lgn-ul, ca altfel te poti duce la o intilnire in Constanta , a unui alt forum, vezi ca o fac la Cafe D'art tot simbata, ca tot esti tu bun mistocar, vezi ca este alta ora...Ce intelegi tu prin oficial? si unde este provocarea?
Intilnirea noastra are loc simbata 18 noembrie , ora 12 in Piata Ovidiu. Rambo chiar vrei sa pun pe forum "convorbirea" noastra de pe mess? sa se vada cine a zis si ce a zis, dar nu-mi sta in caracter sa postez o "convorbire" privata... ![]() This post has been edited by bobo77: 14 Nov 2006, 22:40 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Vin si eu simbata.Rembo este cel cu lgn rosu care are lipite pe sigla Dacia actipilduri de Reno? daca este el atunci am o propunere, am vazut la tarabe actipilduri de chevrolet, sa-si puna pe matiz, sa-l faca spark si o pensula mai fina pt vopsirea barilor.Vb simbata abia astept.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(gabylzr @ 15 Nov 2006, 07:35) Vin si eu simbata.Rembo este cel cu lgn rosu care are lipite pe sigla Dacia actipilduri de Reno? daca este el atunci am o propunere, am vazut la tarabe actipilduri de chevrolet, sa-si puna pe matiz, sa-l faca spark si o pensula mai fina pt vopsirea barilor.Vb simbata abia astept. Asta e atac la persoana, apropo cand am avut ocazia gabylzr sa ne vedem? sau sunt dat in urmarire generala si n-am stiut? ![]() ![]() ![]() parca i-am raspuns mai sus lui ghost ca nu vin, revin cu o absenta la intalnire, ca tot ma asteapta gabylzr.... ![]() This post has been edited by RamboX: 15 Nov 2006, 17:08 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Haideti sa nu ne batem joc de oportunitatea de a posta pe forum, si nici sa nu ne dam mai mari decat suntem , punandu-ne pe absolut oricine in cap..Ne vedem deci in Piata Ovidiu , sambata pe 18 noe, la ora 12, eu incerc sa vin si cu un coleg care are tot Logan.Am mai spus-o si imi pare rau ca trebuie s-o repet : cine crede ca e in plus si simte ca face parte din randul oamenilor cu frustrari sau cu probleme cu"scufita" sa se abtina, sau se se opreasca eventual in alta parcare, mai catre Mamaia - ca tot e destul de liber pe acolo...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
ghost4ever |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
repet NU E INTALNIRE DE LOGANURI...!!! chiar nu vin si tigai mai old tip break berlina sau cine stie ce ...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
- ct01rzl
1995
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Cu alte marci in afara de dacia e voie ?
![]() |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ieste, ieste...da sa nu fie BMW!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Da ce, bmw nu-i tot masina ?
![]() Vezi ca manifestarile xenofobe sunt incriminate de lege ![]() |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Paule, chiar ne-am bucura sa vina si alte marci!
Si pe forum sunt o gramada de constanteni...nu inteleg de ce suntem asa putini astia care facem intalniri. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pazea, ca vin si eu......
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
pastrama |
![]()
|
Inca o intalnire reusita.
Asteptam poze. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Din pacate poza nu se ridica la nivelul intalnirii. Asteptam sa posteze cei care au avut aparatele foto. Data viitoare promit sa nu-l mai uit acasa si facem una panoramica.
![]() This post has been edited by danmincea: 18 Nov 2006, 18:13 Attached thumbnail(s) 01.jpg ( Size: 38.06k ) Number of downloads: 154 |
--------------------
*
*
- CT07XXX
Logan Preference 1.4 MPI 2006
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(gabylzr @ 15 Nov 2006, 07:35) Vin si eu simbata.Rembo este cel cu lgn rosu care are lipite pe sigla Dacia actipilduri de Reno? daca este el atunci am o propunere, am vazut la tarabe actipilduri de chevrolet, sa-si puna pe matiz, sa-l faca spark si o pensula mai fina pt vopsirea barilor.Vb simbata abia astept. De ce n-ai venit flacau sa vb,de una de alta, te-am asteptat. ![]() |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Poate cei cu dci au alt loc de intalnire.
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
99AIM |
![]()
|
Adevarul este ca gabylzr este o clona a unui frustrat care nu are curaj sa-mi vb in fata,
posibil sa-i aflu ip-ul si apoi aflu cine e,de fapt nu merita efortul.... ca doar are mintea odihnita daca retine atatea amanunte despre masinile altora. Semnatura lui parca mi-ar spune ceva,nu s-a putut abtine: Dacia logan 1.5dci 2006 laureate - CT--lzr Forza Steaua This post has been edited by RamboX: 18 Nov 2006, 19:26 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() Hai mai Rambo, ce dracu, chiar asa??? ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
paul_p |
![]()
|
Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult azi la intalnire si nu am apucat sa va cunosc mai bine. Promit ca data viitoare o sa stau pana la sfarsit. Am ramas placut surprins insa, deoarece am vazut destul de multa lume. Cati au fost in total ?
This post has been edited by paul_p: 19 Nov 2006, 01:40 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Intr-adevar o intalnire reusita. Pt Paul, conform recensamantului facut, cu tine cu tot se pare a am fost 10 (masini), si oameni ceva mai multi. Pacat ca nu am apucat sa te trag si pe tine in poza.
Dar iata doua "mixaje" fotografice, ca sa nu pun multe poze ... This post has been edited by rhadoo81: 19 Nov 2006, 21:57 Attached thumbnail(s) Poza_35.jpg ( Size: 86.99k ) Number of downloads: 173 Poza_36.jpg ( Size: 81.88k ) Number of downloads: 150 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
- CT-81-ADU
2005 Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
danmincea |
![]()
|
Hai ca incet incet ii ajungempe cehi.
![]() |
--------------------
*
*
- CT07XXX
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Eu protestez:s-a postat poza cu nr meu de inmatriculare al masinii mele fara sa fiu consultat, cer deci drepturi de autor, daca ma mai cauta careva si de prin tara sa apara alaturi de masina mea?
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
99AIM |
![]()
|
Mda și eu am fost deconspirat , sper să nu-mi apara dosarul de ZKR-ist pe net, dar bobo numai zice nimic? e in silentio stampa dupa intalnirea asta
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by RamboX: 19 Nov 2006, 20:33 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
![]() @ RamboX: sezi bland, ce te infoi asa la gabylzr? lasa-l in plata lui ala de mai sus! Daca nu esti cuminte, nu-ti mai dau agrafele alea! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by BAB: 19 Nov 2006, 16:55 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Uite ca zic, nu mai fi asa rautacios rembo, baiatul a spus ceva neadevarat? ce te ataci asa,( cum iti place tie sa spui despre mine) uite ca am primit pe pm un nr de tel de la el(gaby), am vb, si miine ma intilnesc cu el,asa ca apropoul tau pt pastrama cade...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Pentru cei care au fost deranjati ca am pus pozele cu nr. de la masina pe forum, am rezolvat problema. Am sters numerele la toata lumea, mai putin mie.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
- CT-81-ADU
2005 Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Sacuzati ca nu am venit.Sper ca data viitoare sa nu mai intervina nimic.M-am intilnit cu bobo(super baiat) si chiar vreau si eu sa vin data viitoare, cind? l-am intrebat si a zis sa vorbeasca cu voi, sa stabiliti.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai hai sa stabilim!
Cand e urmatoarea? Bobo??? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
Urmatoarea intalnire...pe 9 decembrie.
Ora si locul o stabilim cand vedem cati suntem...in principiu ora 12 Piata Ovidiu. Care veniti??? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De data asta chiar vin
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:07 |