PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Suntem 28. Despre maersk aceeasi parere .... posturi inutile... .daca vrei poti sa iti calculezi singur cate roti sunt, cate 4 la fiecare masina 17*4=68 (fara rotile de rezerva)
Nu uitati de forumul pentru discutii si offtopic! http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...46920-s120.html |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
si cu rotile de rezerva ar veni 68+16 ca eu tocmai am spart una si am ramas fara rezerva pana o rezolv cu casco
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bla bla bla... Inutile sunt listele alea la care dați copy - paste fără să actualizați ce se scrie mai sus...
Cred că mai sus te refereai la un topic, nu un forum, care, nu poate fi pentru offtopic... ![]() This post has been edited by MAERSK: 20 May 2009, 22:33 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
este o intalnire comuna cu cei de la logan si reno. Lista este cu toata lumea logan + reno + dacia ca sa se stie numarul exact de persoane. Acele persoane sunt de la logan club
This post has been edited by BeciAcustic: 20 May 2009, 22:49 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
nu scria nimic in paranteza ca la ceilalti
![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 20 May 2009, 22:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
pai listele au fost facute de mine... si am scris in dreptu lor ptr cei de pe logan , dar aici am uitat sa schimb
![]() maersk te invit sa organizezi si tu astfel `` de adunari`` si sa ti cont cine si cum , sa faci rezervari sa-ti pui pielea la saramura , sa vezi cum e cand pe o sosea intr-o curba se opresc 20-30 de masini pe banda a2a sa faca toate stanga... stii cum o sa-ti tremure fesele??? da sa fim ironici si sa radem ca broasca la dvd e usor... apropo ia uitate la ultimele posturi cu liste difera sau nu??? a ce zici? ![]() PS. cine isi pune masina la bataie sa ramana in spate cu avariile? sau intoarcem la neptun? ![]() ![]() ![]() ![]() 1.sonykel 1pers 2.bobo 1pers 3.zbf (dacia club) 1pers 4.iulikk (+ pretena) (dacia club) 2pers 5.nec (dacia club) 1pers 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu (dacia club) 1pers 7.bolidu +alina (dacia club) 2pers 8.steel tormetor(dacia club) 1pers 9.andy cu o alta alina si un alex 4pers 10.loganu 1pers 11.chelu+prietena 2pers 12.babanu(reno club) 1 pers 13. beciacustic 1pers 14. touche(reno club) 1pers 15. alex neagu 3pers 16.mihaitza 3pers 17.lepi liv 2pers 18.se-sayd 4pers 32de persoane ![]() ![]() maersk vezi diferenta sau tie tise pare ca tot inutil postez? ![]() This post has been edited by sonykel: 21 May 2009, 05:19 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
70-80km/h constant(inclusiv localitate cu 70 daca se poate), are Sony statie si intreaba de eventuale radare, apoi ne transmite prin statiile mici
![]() Sony....daca stau eu scot ambele triunghiuri si le lipesc pe portbagaj + avarii si eventuale maini inafara masinii pentru siguranta...dar de ce eu? ... tragem la sorti ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
propun so facem ``safty car`` si sa blocam traficu... pac pac.
azi e joi? cica tre sa fac rezervarea:)) cred ca ma duc direct sa vb cu ei... pac pac. si asa am drum la eforie... ocolesc 40km-dus intors... ![]() <span class='edit'>21 May 2009, 19:07:</span> am fost am facut rezervare pe 35 de persoane am facut afara in stanga la aerliber ptr cine stie , e super e retras si in caz ca ploua e acoperit de o streasina de lemn drumu e mai bun ca anu trecut dar in schimb parca e mai mult praf This post has been edited by sonykel: 21 May 2009, 19:10 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
1.sonykel 1pers
2.bobo 1pers 3.zbf (dacia club) 1pers 4.iulikk (+ pretena) (dacia club) 2pers 5.nec (dacia club) 1pers 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu (dacia club) 1pers 7.bolidu +alina (dacia club) 2pers 8.steel tormentor(dacia club) 1pers 9.andy cu o alta alina si un alex 4pers 10.loganu 1pers 11.chelu+prietena 2pers 12.babanu(reno club) 1 pers 13. beciacustic 1pers 14. touche(reno club) 1pers 15. alex neagu 3pers 16.mihaitza 3pers 17.lepi liv 2pers 18.se-sayd 4pers 19. Zgribulici 1pers |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
oo vine si zgribu' =)) mersi ady ca ai vorbit cu el
![]() Salutari tuturor ne vedem duminica |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
- bla bla bla bla bla bla
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ohooo... se aduna multa lume p-acilea. Ar fi tare sa numai fie locuri
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
HA HA HA HA HA HA HA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @MAERSK ... Ce ai mai cu oamenii ? Chiar nu ai altceva mai bun de facut ? Inteleg ca te amuzi, dar e deajuns ![]() @ALL ... Sper ca toti cei care sint pe lista sa vina, pt. ca eu sint sigur ca unii o sa renunte in ultima clipa pt. ca "a intervenit ceva". Nu e nici prima si nici ultima data cind se intampla asa. @BeciAcustic ... Nu mai pune bot, pt. ca omul se distreaza pe seama voastra. Nu mai da explicatii, nu mai da atentie. @organizatori ... luati cate 10-20 lei de la fiecare persoana care zice ca vine cu "x" persoane si daca nu vine, beti voi o cafea de banii aia ca sa suportati vorbele celor de la restaurant. P.S. E posibil sa vin si eu (3 persoane ![]() Va salut si weekend placut. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Pe lista suntem 33 iar sony a rezervat 35 de locuri. Posibil sa vim totusi mai multi de 35 dar nu este problema ca locuri se gasesc de fiecare data, macar sa ne strangem noi cat mai multi.
P.S. unEL... nici nu imi bat capul sa mai dau explicatii stai linistit, am alte lucruri mai importante. Bani de avans nici nu mai avem cand sa luam si oricum ar fi prea tarziu deja sunt rezervate 35 de locuri si speram ca toti de pe lista sa se tina de cuvant. Te asteptam si pe tine si cu cine vrei sa mai vi(banuiesc nevasta+copil). Duminica ora 14:30 parcarea din Campus(varianta) This post has been edited by BeciAcustic: 22 May 2009, 19:21 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
felicitari organizatorilor. a-ti facut o super treaba
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
sonykel |
![]()
|
felicitarile(masa si dansul) dupa ce ne intoarcem toti duminica acasa...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu maine am un examen la 9 si pe la 10 termin si nu mai mai duc acasa ca nare rost si mai pierd vremea prin Cta ... Vrea cineva ca sa pierdem vremea impreuna pana la ora plecarii ?
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Poate ar trebui sa ne simtim maguliti doar daca insasi domnul Maersk, cel care critica tot, ar fi multumit!
Edi, tu vii sigur da? ![]() This post has been edited by andy_x3m: 24 May 2009, 10:53 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Neatza ....
Nu stiu Andi. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Imi pare rau ca nu am mai putut sta, dar asta-i situatia momentan.Oricum mi-a facut placere sa ne revedem si sunt foarte multumit si de organizare si ii felicit pe acesta cale pe organizatori.Cred ca peste o luna pot veni si eu cu familia si o sa putem sta mai mult.
Va multumeste Bianca pentru ca cadouri celor 2 prieteni ai mei andy_x3m si sonykel.Astept poze. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am ajuns si noi cu bine acasa. Super intalnirea felicitari Sonykel si beciacustic pentru organizare. Asteptam poze !
Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
a fost super super super marfa
![]() ![]() am sa revin cu poze oleaca mai tarziu ![]() P.S. - dulceata catre gogoasa, dulceata catre gogoasa....gogoasa ma auzi?! |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
sonykel |
![]()
|
bai eu unu sunt putin dezamagit de ce a iesit...
imediat revin cu lista cu absenti ![]() una peste alta sunt multumiti ca nu au fost incidente pe drum si am ajuns cu toti in acelasi timp si nici nu am mers incet... This post has been edited by sonykel: 24 May 2009, 19:04 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
zbf |
![]()
|
nu prea s-a tinut coloana, cam multi pe depasire,
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
A fost o intalnire reusita si chiar eu unu mam simtit foarte bine si cu toate ca am asteptat ciorba aia de peste o ora dar a fost foarte buna.
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba... a fost marfa, naspa ca am stat 3 ore sa vina mancarea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sonykel |
![]()
|
da chiar asa sincer oare cat am asteptat mancaarea?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Iulikk |
![]()
|
Pozee:
PS: ofticati-va... ca am facut si eu cu bobo77 coloana ![]() PS2: daca va rog frumos, imi dati si mie idu lui loganu si baiatului cu aparatu ala smecher? (baiatu cu paru lung, andi care a stat langa mine si sonykel). This post has been edited by Iulikk: 24 May 2009, 19:34 Attached thumbnail(s) DSC01364.JPG ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 162 DSC01390.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 158 DSC01386.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 159 DSC01393.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 155 DSC01383.JPG ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 148 DSC01397.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 56 DSC01398.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 47 DSC01399.JPG ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 50 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:00 |