PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
Loganu' |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_3780.jpg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 317 IMG_3781.jpg ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 322 IMG_3782.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 313 IMG_3783.jpg ( Size: 1.78mb ) Number of downloads: 303 IMG_3795.jpg ( Size: 2.15mb ) Number of downloads: 289 |
||
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu stiu care baiat cu paru lung? roackeru ala vechi?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Andi cu camera aia smechera.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
am facut cativa poze, si nu o sa incape toate pozele pe forum, si multi cum nu au chef si timp sa le schimbe rezolutia, pls lasati un id de mess, macar sa le primim pe mess, sau intr-o arhiva pe http://freestorage.ro/ de maxim 350 mb
eu am sa pun ce pot, si restu o sa le pun pe hostu asta, pt trimitere de poze live! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Intalnirea a fost per tot reusita ... cu bune si mai putin bune... coloana chiar s-a respectat ... oarecum si fara incidente pe traseu... statiile si-au facut 100% datoria... la cherhana putin dezorganziat din partea ospatarelor dar oricum a iesit bine... distractie discutii ras si voie buna...mai facem !!!
Lista cu prezenta: 1.sonykel 1pers 2.bobo 1pers 3.zbf 2 pers 4.iulikk +prietena 5.nec 2 persoane 6.bolidu +alina 7.andy 4pers 8.loganu 1pers 9.babanu 1 pers 13. beciacustic 1pers 14. touche 1pers 15. alex neagu 4pers 16.mihaitza 3pers 17.lepi-liv 2pers 18. Ema 2 pers 19.Zgribulici 20. Edi 3 pers Daca a mai fost cineva si nu este trecut imi cer scuze... multa lumea.... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
mi s-a parut prea tare ideea cu statiile, si totusi, tot nu a raspuns gogoasa, o cauta dulceata sau gemu
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Fivar paru lung si aparatul smecher=)). Ce vreti ma de la mine? Poze? profitorilor:D
O sa urc aici, cat de curand. Pana atunci felicitari celor 2 (3 ca e si reno) care si-au batut capul sa faca incaodata ceva frumos. Lu' bobo sa ii traiasca si sa ii fie sanatoasa Bobolina (bobo e cu litera mica, Bobolina nu:D). Sper ca urmatorul gratar sa fie organizat in gasca!!! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Aaaa... deci tu esti
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
super tare ..frate
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
andy_x3m |
![]()
|
Binatone Action 850 se numesc statiile.
Poze... LE nu mi se permite sa urc o arhiva si nu inteleg de ce! Are 8 mega. This post has been edited by andy_x3m: 24 May 2009, 22:04 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Schimbă extensia arhivei în .jpg , sau poți folosi www.transfer.ro
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andy_x3m |
![]()
|
Merci, se pare ca posturile tale sunt utile pana la urma:D.
Pentru poze schimbati extensia din *.jpg in *.rar. REPET, extensia fisierului nu denumirea. Attached thumbnail(s) logo.jpg ( Size: 7.16mb ) Number of downloads: 61 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
zbf |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Data viitoare, cei care pleaca pina sa se ceara nota de plata ... sa fie mai atenti.
Same old sheet. Eu personal am avut nota separata .... si imi pare bine. Atmosfera placuta, ambientul super, si mancarea de nota 10+ ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
imi pare rau ca nu am mai putut sta, regret enorm , sper ca data viitoare sa nu mai fiu nevoit sa plec. Poate data viitoare facem un gratar pe la limanu sau in alta parte
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da da... gratar la Limanu. O aruncatura de bat(z) de Mangalia
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
da e frumos la limanu mai ales ca e si balta
![]() Poate asa il corup si pe taicamiu sa vina...ca el e infocat dupa peste... Sa vedem ce hotarasc organizatorii .. s-ar putea sa facem la ecluza-navodari .. |
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ba loganule caterinca e caterina...
nu mia face comunicate oficiale intre cele 2cluburi.... mi-ai cerut mie parerea? poate nu facem deloc... nu mai agita apele , ca nu organizezi tu... `ti-ar capu ala sec ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Se pare ca se vrea o noua organizare comuna... vom vedea ... discutam... voi anunta pe forum:)
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sonykel |
![]()
|
shh nu mai zice de comunca ca ii apuca pe unii spumele.... mergi blat tu le zici ceva eu le zic ceva , si la mijloc se intalnesc cu totii , le place bine nu le place iarasi bine
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
BeciAcustic |
![]()
|
Bun...deci pentru inceput sa vedem locatia. Propuneti o locatie frumoasa, iarba .. cat de cat retras si sa nu fie foarte departe(10-15km -ex navodari) ... astept locatii cu eventuale poze si starea drumului...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
Locatie pentru ce? Pentru gratar?
PS: la Limanu sa stiti ca s-a cam umplut de gunoaie. This post has been edited by Iulikk: 25 May 2009, 19:54 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Fantanita ! ! ! Aproape si de Constanta si de Medgidia mai putin de Mangalia ... Este loc la greu de faci 7 gratare si joci si fotbal. Cu umbra e mai nasol ca nu prea sunt pomi ...
Daca nu, va duc la Seimeni unde este absolut superb. Intindere maxima, padure din plin si garla langa noi (un "brat" al Dunarii). Din Medgidia pana acolo sunt aprox. 25 km deci din Cta cam 55 60 km dar eu zic ca se merita din plin. Este un loc mai retras unde vin familii duminica nu orice distrus care arunca gunoaie pe jos si da maneaua la blana ... Ce ziceti ? Daca sunt doritori pot da o tura pana acolo sa fac niste poze. Am mai promis eu ca fac poze si pauza dar de data asta promit solemn ca daca sunt doritori ma duc si fac. Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
La seimeni exact unde zici tu am fost de 1 mai .. foarte frumos insa te-ai incurcat cu km... sunt 81 km din fata blocului pana acolo....poze am eu nu este nevoie sa te duci .. este frumos si loc destul dar cam departe totusi, nu stiu cati ar putea veni.... fantanita unde vine mai exact... nu am fost dar am auzit... km o poza 2....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Fantanita este la 5-6 km de Basarabi cum te duci spre Medgidia via Valea-Dacilor. Poze nu am dar daca vreti fac miercuri ca am iar examen la Cta si trec pe acolo. Cu km cred ca m-am incurcat... un prieten mi-a zic ca sunt 25 ca eu nu stiam exact . Fie 85 km dar merita fiecare metru
![]() This post has been edited by bolidu: 25 May 2009, 20:23 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
sonykel |
![]()
|
semeni e prea departe e pacat sa mergem doar ca e foooarte frumos dar putini hai mai aproape sa fim multi sa iasa frumos...
bolidu dute la fantanita fa niste poze studiaza cai de acces etc , daca facem ceva sa stim tot sa fim informati ca sa nu avem surprize... ![]() daca e nevoie ma deplasez acolo sa vorbesc personal cu furniciile de acolo sa ne rezerve localu si sa uneasca mesele cum trebuie This post has been edited by sonykel: 25 May 2009, 20:25 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
bolidu |
![]()
|
Poate totusi sunt doritori sony ... daca mergem iar cum am mers la cherhana in juma de ora suntem acolo
![]() I-ar ai editat ... miercuri trec pe acolo si analizez terenul. Eu ultima data am fost anul trecut si am auzit ca au trecut aia cu tractorul cu plug pe acolo si a stricat drumul ca sa nu se mai intre cu masinile dar zilele trecute am mai auzit ca s-a facut iar drum adica peste aratura facuta de ala au trecut masini si sa tasat pamantul deci este ok de trecut pana pe pajiste. Miercuri seara va zic exact ce este acolo si poze desigur dar mai precizez odata ca umbra nu este mai deloc ... This post has been edited by bolidu: 25 May 2009, 20:28 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si asta pe ce data va fi? Ca daca e pe 7 iunie nu promit nimic ca pe 6 am un majorat la care sunt obligat sa stau pana dimineata...
Fantanita asta nu pare prea departe. This post has been edited by Iulikk: 25 May 2009, 20:32 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bolidu |
![]()
|
Cateva poze de la Fantanita facute anul trecut tot in luna mai.
Attached thumbnail(s) DSCF1042.JPG ( Size: 993.19k ) Number of downloads: 34 DSCF1046.JPG ( Size: 992.51k ) Number of downloads: 54 DSCF1047.JPG ( Size: 974.43k ) Number of downloads: 44 DSCF1056.JPG ( Size: 969.64k ) Number of downloads: 33 DSCF1059.JPG ( Size: 980.64k ) Number of downloads: 30 DSCF1069.JPG ( Size: 958.56k ) Number of downloads: 31 DSCF1115.JPG ( Size: 987.83k ) Number of downloads: 41 DSCF1136.JPG ( Size: 928.11k ) Number of downloads: 41 DSCF1138.JPG ( Size: 989.52k ) Number of downloads: 38 Imag014.jpg ( Size: 191.81k ) Number of downloads: 40 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
Iulikk |
![]()
|
Hmmm e frumos. Sper sa pot sa ajung.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 18:25 |