PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
M-am intalnit azi cu Touche si inca un membru Reno si pareau incantati de idee, dar cel mai bine sa iti anunte ei prezenta.
Edi, Radioman, Maersk - nici un semn? |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eu sint in "stand-by".
Nu pot sa promit nimic ... dar stii cum sint eu ... apar cind nu te astepti. Si cred ca se gasesc 1-2 locuri oricand si pt. mine ![]() Va salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
O sa-l sun astazi si pe BAB sa-i spun de cherhana, ca nu stiu daca are timp sa intre pe forum.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Deci se mai tine intalnirea, nu?
Asa orientativ, cam pe la ce ora o sa fie? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da se tine, o sa anunte beciacustic ora cind se pleaca din Constanta.Tu o sa vii direct la cherhana nu? ca nu vad rostul sa mai bati drumul pina in Constanta...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Vorbesc si cu Sonykel sa stabilim o ora si poate dam si de touche .... in principiu ce am vorbit cu el ar fi ora 15:00 dar voi anunta ceva sigur cat mai repede!
18 May 2009, 20:49: Gata s-a stabilit. Pentru plecarea la cherhana ne vom intalni cu cei de la Reno si Logan club in parcare la Campus(varianta) la ora 14:30. La ora 15:00 plecam in coloana spre Cherhana. Incercati sa nu intarziati. Lista de prezenta: 1.sonykel 2.bobo 3.zbf 4.iulikk (+ pretena) 5.nec 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu 7.bolidu +alina 8.steel tormetor 9.andy cu o alta alina si un alex 10.loganu 11.chelu+nevasta 12.babanu 13:BeciAcustic This post has been edited by BeciAcustic: 18 May 2009, 20:49 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ma... nu stiu... parca as veni si eu la Constanta. Bobo, tu te duci la Constanta? Va anunt eu vineri-sambata daca pot veni la Constanta.
Pai daca se pleaca de la 15 din Constanta, eu zic ca pe la 15:30 ajungeti (sau ajungem, depinde), nu? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Eu vin direct la Cherhana.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pentru voi 2 este mai avantajos sa veniti direct acolo ... acum Iulikk daca tu vrei sa te plimbi pana in Constanta si sa ni te alaturi in coloana esti binevenit.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cred ca vin si eu direct la Cherhana. Intrarea e dispre Olimp, nu? Cum vi (sau vii?) dinspre Olimp spre drumul national, faci dreapta inainte de turnu ala mare, nu?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Dar de ce nu vorbesti cu Bobo si veniti amandoi?!
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai cred ca asa am sa fac.
PS: pretena numai vine, si-a gasit de lucru si nu poate veni. This post has been edited by Iulikk: 19 May 2009, 16:58 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Lista de prezenta:
1.sonykel 2.bobo 3.zbf 4.iulikk (+ pretena) 5.nec 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu 7.bolidu +alina 8.steel tormetor 9.andy cu o alta alina si un alex 10.loganu 11.chelu+nevasta 12.babanu 13:BeciAcustic 14. touche |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Noua lista:
Lista de prezenta: 1.sonykel 2.bobo 3.zbf 4.iulikk 5.nec 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu 7.bolidu +alina 8.steel tormetor 9.andy cu o alta alina si un alex 10.loganu 11.chelu+nevasta 12.babanu 13:BeciAcustic 14. touche |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cam pe unde este "parcare la Campus(varianta)" cum vi de la Careffour faci stanga si o ti tot inainte si inainte de intersectie fac iar stanga unde sunt cladirile alea noi ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, faci stânga înainte de Petrom.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am inteles. Daca ma ratacesc am nr de tel a lui Beci si vine el dupa mine
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Multumesc MAERSK pentru poza... asta vroiam sa fac si eu acum sa fie clar pentru toata lumea, oricum cu Bolidul am rezolvat stie sa ajunga
![]() P.S. Joi vom suna la CHerhana pentru rezervare? Cine mai vine sa anunte cat mai repede ![]() This post has been edited by BeciAcustic: 19 May 2009, 19:01 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pentru mine pune 2 locuri, te rog, ca nu stiu sigur daca vin singur.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
1.sonykel 1pers
2.bobo 1pers 3.zbf (dacia club) 1pers 4.iulikk (+ pretena) (dacia club) 2pers 5.nec (dacia club) 1pers 6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu (dacia club) 1pers 7.bolidu +alina (dacia club) 2pers 8.steel tormetor(dacia club) 1pers 9.andy 4pers 10.loganu 1pers 11.chelu+prietena 2pers 12.babanu(reno club) 1 pers 13. beciacustic 1pers 14. touche(reno club) 1pers 15. alex neagu 3pers 16.mihaitza 3pers 26persoane ![]() verificati lista e ok numaru de pers? mai veniti cu cineva ? spuneti acum... This post has been edited by sonykel: 19 May 2009, 21:29 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Hai poate ajungem la 30
This post has been edited by BeciAcustic: 19 May 2009, 21:31 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eu zic ca e bine s faceti rezervare pt mai multi (adica, cati suntem pe lista + inca 3-5 persoane pentru orice eventualitate).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
si cate masini o sa fim??
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
17 masini daca mi-a iesit socoteala bine ... posibil mai multe....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pe "6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu (dacia club) 1pers" il aduc eu cu masina mea pentru ca are asigurarea expirata... si e criza, n-are bani sa faca asigurare
![]() Ceva noutati? This post has been edited by Iulikk: 20 May 2009, 21:46 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu, prin urmare vei fi original.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:46 |