PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
Gyno86 |
![]()
|
||
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sa vii Gyno, mai stam la o vorba
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da, am vorbit si cu BAB, pastrama si danmincea si se pare ca vor veni si ei
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Dupa o lunga absenta voi aparea si eu, mai ales ca vin si mai multi "veterani" de-ai forumului.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ohooo garda veche
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Facem masa mare la pizzico .... sper sa nu imi zica iar ca nu vor sa rezerve masa mare.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba sa rezerve, ca mi-e pofta de o Pizza
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pe terasa ar fi ok. Ne vedem miine ora 16.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Prezent si eu!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
...se pare ca timpul nu pare prea promitator pentru intalnirea de azi...da cine stie pana la ora 16 mai este !
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu conteaza cum este timpul intradevar ar fi de preferat vreme frumoasa,dar au fost intilniri reusite si pe vreme urata.Oricum intalnirea se tine indiferent de cum este afara.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
S-ar putea sa apar si eu.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Avem masa rezervata pe terasa pentru ora 16:30 - 17:00.
Se pare ca nu este chiar asa de urat afara. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
E super, bravo beciule, se pare ca vom fi destui astazi. Hai cristio_79 fa un efort si vino si tu astazi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
Posibil sa apar si eu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
'83 TLX
- CT-03-W L L
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Gata si intalnirea de azi, ne-am adunat si mai noi si mai vechi, lume multa......
Si totusi dupa aceasta intalnire mi-am dat seama ca am dusmani in club. Cand am iesit de la Pizzico mi-am gasit masina zgariata pe capota dintr-un capat in altul si pe aripa ..... Nu pot sa zic pe cine banuiesc deoarece nu am dovezi si chiar nu are rost sa arunc vorbe in vant dar asta este cel mai urat si mai prejos gest.....ai ceva cu mine zi-mi in fata/la telefon unde vrei, rezolva cum vrei dar nu sa te razbuni pe masina stiind ce inseamna sa indrepti o zgarietura......Dezamagitor...... Multumesc lui Radioman care a fost un baiat de nota 10 si m-a ajutat sa retusez zgarietura cu o solutie foarte buna si nu se mai cunoaste apropae deloc.....decat ca stiu eu unde a fost..... Multumesc inca o data radioman.... JOS PALARIA!!! Cat pentru cel care mi-a zgariat masina.....nu ii doresc raul.....doar sa pateasca si el ce am patit eu .... daca nu cumva a trecut deja prin acest lucru si de aceea a vrut sa imi faca si mie rau.....oricum un gest penibil..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
Intradevar urat gest, josnic si de neinteles daca ai ceva cu omul ii spui in fata nu te razbuni pe masina, totusi as vrea sa cred ca nu este de la noi din club. Beciacustic imi pare rau pentru masinuta ta, scrie si tu cine a fost ca eu nu-i mai stiu pe toti userii.
Una peste alta a fost o intalnire reusite si mi-a facut placere sa-mi revad vechii prieteni dar si pe cei noi.Pacat ca am avut incidentul cu cea mica ca altfel m-am simtit bine si as mai fi stat... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Bobo.....din cate masini erau acolo tocmai a mea a fost zgariata....restul nimic......nu ti se pare ciudat....daca nu era din club zgaria prima sau ultima dar nu cea din mijloc(aproximativ).
Pana acum credeam ca ne adunam ca prieteni dar se pare ca nu toti au aceeasi parere..... This post has been edited by BeciAcustic: 23 May 2010, 21:27 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Urat daca a fost asa... Bine ca ai rezolvat-o Adi.
Una peste alta, multumesc Dj Valy pentru ca mi-ai "aranjat" casetofonu ![]() Poze de azi: This post has been edited by Iulikk: 23 May 2010, 21:36 Attached thumbnail(s) DSC02668.JPG ( Size: 394.53k ) Number of downloads: 320 DSC02669.JPG ( Size: 389.14k ) Number of downloads: 337 DSC02662.JPG ( Size: 486.45k ) Number of downloads: 345 DSC02656.JPG ( Size: 220.61k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
P.S.: Cu toata nebunia asta am uitat de scumperea aia mica a lui bobo..... Simpatica foc
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Cu placere domnu'...Imi pare rau cand vad ca se intampla lucruri de astea(personal si mie mi-e greu sa ma calmez mai ales cand e vb de masina), dar ma bucur ca am avut la mine pasta minune si am reusit sa estompez din zgarieturi...
![]() Nu in ultimul rand ma bucur ca v-am intalnit/reintalnit si ca am avut ptr cateva clipe in brate bijuteria cea mica a lui Bobo77, pe curand! ![]() Daca mai aveti poze va rog sa le postati.. |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ne spui si noua cu se numeste pasta minune? Te rog frumos
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0501.JPG ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 285 IMG_0505.JPG ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 111 IMG_0510.JPG ( Size: 2.11mb ) Number of downloads: 102 |
--------------------
vw
UP
2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
șmirghel???
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Nope, e ceva in limba vecinilor de la V,dincolo de Pecica/Arad , intelegeti voi, ma uit ca e in masina si am sa revin, eu am folosit-o cu destul succes la mai multe masini ale mele sau ale colegilor/amicilor si am mai alinat din neplacerea pe care o provoaca vederea acelor zgarieturi...
![]() This post has been edited by radioman: 24 May 2010, 09:52 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
beciu.jpg ( Size: 190.51k )
Number of downloads: 95
Autorul e posibil sa fie printre noi.IMG_3338.JPG ( Size: 279.1k ) Number of downloads: 101 IMG_3341.JPG ( Size: 301.14k ) Number of downloads: 90 IMG_3351.JPG ( Size: 267.07k ) Number of downloads: 90 IMG_3355.JPG ( Size: 268.82k ) Number of downloads: 92 IMG_3359.JPG ( Size: 267.74k ) Number of downloads: 81 Cine recunoaste poate beneficia de 4 cauciucuri la orice dimensiune oferite de beciu pentru fapta sa si de iertarea pacatelor din partea noatra ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
- CT O6 XXX http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
GLG ... sa cad de pe scaund cand am vazut
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Foarte placuta intalnirea.Din cele cateva la care am participat de cand sunt membru,asta parca a fost cea mai placuta pt mine...lume multa, subiecte diverse de discutii, multe glume bune pe seama masinilor
![]() @Iulikk...cu cea mai mare placere.Ma bucur ca apreciezi muzica la adevarata valoare,cu claritate,fidelitate si multe frecvente inalte la fel ca mine.Esti un audiofil in devenire ![]() @BeciAcustic....sa stii Adi ca si eu cred sa fie un dusman,din club, deoarece din aprilie de la Duster ziceai ca ti-ai facut ceva dusmani.Parerea mea este ca,dupa ce am intrat destui la Pizzico,mai ramasesera cativa afara,care au mai intarziat pana sa intre.Nu stiu cine a ramas afara,cine a intrat mai tarziu, dar ce stiu sigur e ca nu a fost o persoana din afara clubului... P.S. Sper ca data viitoare sa nu-mi gasesc si eu masina zgariata (de aceeasi persoana), doar pt remarca facuta,ca de mine nu scapa asa usor ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
Eu cu radioman, iulikk si bab am intrat ultimii este vreo problema? eu zic sa avem grija la ce afirmatii facem inainte sa ne trezim vorbind...
Urmatoarea cand este? This post has been edited by bobo77: 24 May 2010, 21:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:04 |