PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
Ionut.cta |
![]()
|
||
![]() Live for everything,Die for nothing Group: Members Posts: 132 Joined: 29 May 10 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
x
x
x
- CT-01-AFX
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
la service? ce sa facem duminica la service? eu mai am 2000km pana la revizie... ca fapt divers ne vedem la pizzico...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
S-a gandit ca poate sunt cu masina in service sa indrept zgarietura.....
Intalnirea ramane valabila.....ora 16:00 New pizzico! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Ionut.cta |
![]()
|
![]() Live for everything,Die for nothing Group: Members Posts: 132 Joined: 29 May 10 From: Constanta ![]() |
Ah da,duminica
![]() Poate apar si eu cu Revo ![]() |
--------------------
x
x
x
- CT-01-AFX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu vroiam sa extind aceasta problema dar daca pe reno a aparut am zis ca nu strica o mana de ajutor si din partea voastra, si sper sa nu se supere Sony care a venit cu ideea de pe celalalt forum..... ca "intervenim" si noi dar este pentru niste copii si poate poate reusim sa stangem o suma mai mare si sa le oferim tot ce au ei nevoie, sa lasam micile neintelegeri dintre forumuri pentru alte cazuri si acum sa punem mana de la mana pentru aia micii .....
Daca sunt doritori care vor sa ajute cu cate ceva sunt bineveniti. "sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta Constanta exista o camera in care stau mai multi copii abandonati cu varste cuprinse intre 0 si 1 an. Aceasta camera nu are conditii propice pt dezvoltarea intr-un mod armonios a unui copil. Apelam la bunavointa voastra pt a renova aceasta camera. Pentru a amenajarea camerei este nevoie de: var si decoratiuni pe pereti,vopsea, patuturi, saltele, lenjerie, perdele, jucarii, scutece (pampersi) si daca mai raman banuti, mancare si hainute. Donatia poate consta in bani, materiale, hainute, produse de igiena pt copii, jucarii si cine vrea poate da o mana de ajutor la amenajare. In urma unui calcul aproximativ am ajuns la suma de 800 lei"" Daca vrea cineva sa doneze o suma de bani, o jucarie, o hainuta poate sa faca acest lucru duminica la intalnire.....am inteles ca si cei de la reno tot duminica o sa adune ce au de dat..... Repet, ideea a fost a lui Sony impreuna cu LC dar daca ajutam si noi cu cate ceva, copii aia o sa profite din plin de tot ceea ce nu au acum .... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu vin duminica, dar voi dona si eu niste bani. Daca strangeti banii duminica, anuntati-ma si pe mine printr-un SMS sau un telefon cei care aveti numarul meu.
Repet: nu vin duminica, treburi in familie ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Se mai tine azi ceva? Cine vine?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Da, intalnirea se tine.....
1.BeciAcustic 2.Sonykel 3.Mecca 4.Ionut.cta si cine vrea sa mai vina .... + reno club |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Poate apar si eu... mai am putina treaba prin oras
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
1.BeciAcustic 2.Sonykel 3.Mecca 4.Ionut.cta 5.Maryus73
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
1.BeciAcustic 2.Sonykel 3.Mecca 4.Ionut.cta 5.Maryus73 6. Iulikk si Mihaela
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Ionut.cta |
![]()
|
Scuze ca nu pot sa ajung astazi.Doar ce am venit de la Babadag si sunt foarte obosit dupa drum si 2 zile de chefuit...
|
--------------------
x
x
x
- CT-01-AFX
|
|
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
As fi venit, dar m-a parasit bateria. maine imi cumpar alta
|
--------------------
Dacia
1310
'83 TLX
- CT-03-W L L
|
|
Iulikk |
![]()
|
Reisăru' din mine a ajus acasă. A fost fain azi. Am fosti puțini, dar pusi pe caterincă. "Baiatu' cu gura"
![]() ![]() Pozele sunt pe camera, iar camera am uitat-o la Mihaela. Maine dimineata plec la TL, deci maine seara pozele de la mine. PS: GLG sa postezi cat mai multe poze cu "forumistele" ![]() Jucarii pentru copii voi aduce si eu, dar dupa bac. Mai devreme de iulie nu voi mai veni la intalniri. Timpul nu imi va mai permite ![]() LE: Pozele de la mine ![]() This post has been edited by Iulikk: 6 Jun 2010, 19:25 Attached thumbnail(s) DSC02896.JPG ( Size: 399.97k ) Number of downloads: 352 DSC02887.JPG ( Size: 405.69k ) Number of downloads: 364 DSC02903.JPG ( Size: 433.74k ) Number of downloads: 370 DSC02894.JPG ( Size: 417.89k ) Number of downloads: 356 DSC02890.jpg ( Size: 524.62k ) Number of downloads: 340 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu mai avem nevoie de jucarii de copii . nu avem ce sa facem cu atatea si nici nu avem unde sa le stocam. trebuie intai sa strangem bani
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
Cum am promis, dupa ce termin cu bacul voi ajuta si eu material. Cu mana de lucru nu pot, pentru ca imi este peste picior sa bat drumul...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
eu ma ofer pentru mana de lucru, la ajuns in locuri greu accesibile, si munca de chinez, dar pot dupa 13 iunie
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Duminica cine vine? ora 16:00 new pizzico
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
absent... ne pregatim de BAC... am o fricaaa in mine
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
daca se face pe 20 poate vin si eu.....repet...poate...
This post has been edited by brigada_diverse: 17 Jun 2010, 18:37 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Pe 20.06.2010 la ora 16:00 la New Pizzico
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
@Ady, noi avem examen pe 20 la ora 13.
![]() Daca incepem examenul repede (sper sa scapam pana in 16)...cred ca am sa vin si eu. @zbf, concetatean electronist ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() voi aveti cu ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Nu, avem cu unu Gartu, cica optoelectronica
![]() Pai momentan sa incepem lista cu cei siguri si bazati ![]() 1. BeciAcustic 2. Dj Valy 3. zbf ............... Asteptam sa vedem cine se mai ofera... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
1. BeciAcustic
2. Dj Valy 3. zbf ...daca nu trage pestele la balta, ajung si eu ..deci 4.Mecca ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sunt pe plantatie, nu ajung.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
1. BeciAcustic
2. Dj Valy 3. zbf ...daca nu trage pestele la balta, ajung si eu ..deci 4.Mecca 5. Ionut Nedelcu |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
sper sa ajung si eu sa vad daca scap mai repede de la munca
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Iar nu ajung, ma duc la motul unui bebe...si nu am cum.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
...acum am ajuns si eu acasa! se pare ca e prea tarziu pentru mine sa mai vin ! Imi pare rau ca am ratat intalnirea asta...sper ca data viitoare sa nu mai ratez!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:54 |