PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
Gyno86 |
![]()
|
||
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai sa ajungi data viitoare sa imi pui si mie boxele
![]() ![]() PS: Cum sa faci asa ceva in parcare? Vai, vai, vai... ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 20 Jun 2010, 19:22 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Frumoasa intalnirea.....am ras, am discutat....etc....
A facut vineva poze? Imi place ca se aduna mai multi daca nu posteaza pe forum.....Pe forum erau 5 pe lista iar la intalnire 13-14..... Ne vedem la urmatoarea intalnire peste 2 saptamani ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Poze nu cred ca a facut nimeni...
Sa ne auzim cu bine peste 2 sapt, cand se termina bacu' ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu am fost la pescuit, ca de obicei duminica. Cine-a mai fost?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Acum puteti urmari intalnirile si pe Internet:
QUOTE(rcosmin @ 24 Jun 2010, 14:52) |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cine vine duminica asta la intalnire? 4 iulie 2010 Ora 16:00.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu vin. Se afiseaza rezultatele pana in ora 16. Va voi urmari pe webcam
![]() This post has been edited by Iulikk: 30 Jun 2010, 19:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Gyno86 |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
cum sa nu vi ma iulika ...tre sa sarbatorim toti
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cred ca o sa ajung, dar mai tarziu. Nu promit nimic. Gyno... daca ajung, imi pui si mie alea?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
Gyno86 |
![]()
|
Da iulikk te ajut ...ne auzim la telefon daca nu apuci sa vi...si sa nu uiti de stikere :)le-ai primit?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu au venit. Cred ca ajung luni.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
De vreo doua luni vroiam sa vin si eu dar nu am gasit timp,dar de data asta am nimerit liber si deabia astept sa vad cativa dintre voi in persoana ,deci ma treceti si pe mine pe lista.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Poate venim si noi (adica eu cu Miha
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
ajung si eu .. sa ma intalnesc cu 2 buni prieteni :X
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
- bla bla bla bla bla bla
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Mai avem timp sa ne hotaram.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
A fost frumos si azi .....desi afara a plouat noi am intrat la un suc si am mai discutat am mai ras.....
Azi a fost prima intalnire care s-a putut vedea si pe internet in timp real ![]() Multumim Iulikk si Mihaela pentru donatia voastra pentru copiii. Cine mai vrea sa dea bani pana pe 11 iulie mai strangem..... In alta ordine de idei cine vine peste 2 saptamani asa cum am vorbit la o saramura un mic ceva.....La intalnire am vorbit despre cherhana dar multa lume este inca dezamagita dupa ultima oara cand am fost si peste le mirosea.... Ne-am gandit ca ar fi mai bine sa mergem noi in alta parte sa facem un gratar cu mici cu peste cu tot ce trebuie si iese mai frumos. Cine ar vrea sa mergem peste 2 saptamani? 1. BeciAcustic 2. Sonykel pozele promise: This post has been edited by BeciAcustic: 4 Jul 2010, 21:38 Attached thumbnail(s) Scr000009.jpg ( Size: 61.87k ) Number of downloads: 313 Scr000010.jpg ( Size: 66.05k ) Number of downloads: 325 Scr000011.jpg ( Size: 77.64k ) Number of downloads: 319 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
pai parca iulik la invitat...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
Eu l-am invitat la un suc pentru ca am scapat de bac... dar am inteles, ma voi vedea cu el doar in afara intalnirilor.
BeciAcustic si Sonykel sper sa fie de ajutor donatia noastra... am dat cat am putut. Multumesc lui Gyno pentru ca mi-a facut discoteca in masina ![]() ![]() Cine ar vrea sa mergem peste 2 saptamani? 1. BeciAcustic 2. Sonykel, 3. Iulikk si Mihaela |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Cine ar vrea sa mergem peste 2 saptamani?
1. BeciAcustic 2. Sonykel, 3. Iulikk si Mihaela 4. Maryus73 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Cine ar vrea sa mergem peste 2 saptamani?
1. BeciAcustic 2. Sonykel 3. Iulikk si Mihaela 4. Maryus73 5. Dj Valy Acum se vede mai bine, pare mai aerisit ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
unde unde?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
. . .sa stabilim exact locul unde se va organiza, ca sa stim si noi din timp, ... eu intre timp imi caut sofer
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu cu beci ne gandeam la corbu pe plaja dar partea de plaja dinspre navodari spre eoliene... in fine apa e super curata acolo, e super mult loc e liniste frumos...
zbf tu stii unde , unde am fost data trecuta cu baietii de la Logan Club dar mai spre dig chiar langa dig. Se si poate pescui acolo. PS daca nu sa inteles , gratar pe plaja cu baie cu toate cele adica aducetiva costumele de baie. DjValy cum ti-ai permis sa aerisesti lista??? PS. am raspuns eu ptr ca Beci adica organizatoru` e la munca si ma rugat sa va lamuresc... This post has been edited by sonykel: 5 Jul 2010, 18:41 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
Presupun ca ne vom intalni undeva toti nu? Si apoi plecam spre plaja... ca eu nu stiu sa ajung acolo...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sonykel |
![]()
|
da normal , ca da... ne intalnim cu toti undeva la pizzico sau jos la poarta 1 si de acolo tip til spre navodari la navodari cum urci podu faci dreapta spre petromidia si undeva jos in vale e un peco RomPetrol , ne oprim acolo si ne regrupam ca sa nu ne ratacim pe plaja
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Daca se lasa cu iesiri la aer si mai ales cu micalai clar sunt si eu prezent ! Am fost si eu saptamana trecuta exact unde zice Sony si este super din toate punctele de vedere. Trebuie insa avut grije sa nu intri cu masina in nisip afanat ca acolo ramai. Am patit-o eu
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:53 |