PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Bobo...bine ca esti tu sanatos!! Succes la service! Vezi unde o bagi, numa la Olteanu nu!
![]() Eu zic ca ar fi bene duminica viitoare sa ne mai intalnim...ce ziceti? |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Daca vreti si vrea si Bobo, eu sunt de acord cu pastrama si o facem in Mangalia
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mergem, mergem....Da' weekendu' ăsta, că apoi nu mai sunt prin zonă...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
bobo isi da acceptul pt Mangalia.
Deci, suntem 4 care vrem sa merem...eu, Catalin, valmont si pastrama. Care se mai ofera sa mearga? ca sa stabilim cum si unde! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai duminica la Mangalia la ora 13 in portul turistic( va descurcati sper) e bine bre? va astept.
Cristi sa alegi o bodega... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ieee! Mergem la Mangalia...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Gataaa...mergem!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Katz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
DACA NU E VINA TA evita sa folosesti casco ..o sa pierzi din "oferta".Casco tine l pt cand o sa faci masina praf ..nu niste bucati indoite.
inca 1data, daca e vina lui pt ca masina este noua ..nush cat are a ta dar a mea nu avea nici 2 ani ..sunt obligati sa ti o faca noua nu sa o ciocaneasca, tabla noua ...te iei in gura cu ei ca altfel nu faci nmk. daca firma la care e asigurat tipu care te a lovit nu are contract cu Dacia o sa te trimita la alt service de al lor...zici ca nu vrei si te duci la reprezentantza ..mie mi a facut o intr o zi si a iesit excelent. poanta e ca tre sa platesti tu reparatia si te duci cu factura la Asigurare dupa reparatie si n 10 zile tre sa ti dea toti bani...la fel si aici tre sa faci scandal si ti da mai rpd.Daca te duci frumos si intrebi te mai tine o luna. daca le ai zis ca ai casco nu ti mai da nmk si te obliga sa l folosesti.. asta e parerea mea ..din experientza. scz pt off tpc. |
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
CristiRzR |
![]()
|
1 la mana, domnule Katz puteai sa dai pm, decat sa te faci de ras in public cu un offtopic hilar (DACA NU E VINA TA evita sa folosesti casco ..o sa pierzi din "oferta")
![]() 2 la mana...nu mai se pune nimeni pe venit la Mangalia? Radu? Razvan? Radioman? Rambo? This post has been edited by CristiRzR: 20 Mar 2007, 14:55 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vrajealaaaa !!!
![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 20 Mar 2007, 16:02 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Katz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
1. nea Cristirzr daca nu stii care i treaba cu casco nu mai vb neintrebat
2. msg ul nu era pt tine 3. nu stiu cum e pe mirc, poate vrei sa mi scrii un pm. Daca mai sunt probleme te invit pe pm! Mc ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Spre deosebire de dvs eu am masina din 2003 cu Casco inca de la cumparare si, din pacate 3 accidente la curent din vina mea, toate rezolvate prin aceasta metoda de asigurare.
Ideea e ca as dori macar un exemplu in care o persoana care a fost lovita din cauza altei persoane a apelat la Casco in schimbul RCA-ului vinovatului!!! Daca te duci la firma care te-a asigurat pe Casco si nu a fost vina ta si le ceri despagubiri te da in suturi afara dupa polita de asigurare a celui vinovat, asa ca te rog din nou, nu-ti da cu parerea aiurea!! L.E.: Scuze baieti de offtopic, dar cand cineva spune "DACA NU E VINA TA evita sa folosesti casco" si te mai si provoaca, nu stiu cu ce sa-i hranesc ca sa se potoleasca! ![]() Hai ziceti, care mai veniti? Ca daca suntem doar 3 masini eu nu cred ca mai vin ![]() This post has been edited by CristiRzR: 20 Mar 2007, 23:57 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Eu unul plec in Bulgaria pe la Negru-Voda sambata dimineata, si nu stiu cand ma intorc, ( va povestesc la intoarcere cum a fost), asa ca nu pot veni la Mangalia.... ( poate doar daca ma intorc duminica la ora aia sa intru pe la 2 Mai si sa va gasesc acolo), dar in principiu nu pot veni...
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Am aparut si eu ... iar ... Am masina gata, deci pot sa ma misc linistit .. mai trebuie sa ii fac joi revizia.
Asa ca m-as baga la o Mangalie. Am o informatie sigura ca Bobo stie sa faca niste mici la gratar de iti bati copii de la ei ![]() Merg clar. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
valmont |
![]()
|
Daca aduce iar pastrama berea...mai bine nu mai beau
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ar fi fost interesanta o intalnire la Mangalia. Din pacate, duminica sunt de garda la spital si nu pot veni. Imi pare rau. De data asta va distrati fara mine.
![]() P.S. Bobo, imi pare rau pentru intamplarea nefericita cu masina. Sper sa revii pe sosele rapid. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
pastrama |
![]()
|
2 s-au invoit...pana acum.
![]() Altii la rand? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(CristiRzR @ 20 Mar 2007, 23:53) Spre deosebire de dvs eu am masina din 2003 cu Casco inca de la cumparare si, din pacate 3 accidente la curent din vina mea, toate rezolvate prin aceasta metoda de asigurare. Ideea e ca as dori macar un exemplu in care o persoana care a fost lovita din cauza altei persoane a apelat la Casco in schimbul RCA-ului vinovatului!!! Daca te duci la firma care te-a asigurat pe Casco si nu a fost vina ta si le ceri despagubiri te da in suturi afara dupa polita de asigurare a celui vinovat, asa ca te rog din nou, nu-ti da cu parerea aiurea!! L.E.: Scuze baieti de offtopic, dar cand cineva spune "DACA NU E VINA TA evita sa folosesti casco" si te mai si provoaca, nu stiu cu ce sa-i hranesc ca sa se potoleasca! ![]() Hai ziceti, care mai veniti? Ca daca suntem doar 3 masini eu nu cred ca mai vin ![]() CristiRzR da-mi voie sa te contrazic. Chiar eu am patit-o m-a lovit un asigurat "Ardaf" si am mers la casco si nu m-au dat in suturi. chiar m-au tratat mai bine decat as fi fost la Ardaf. nu zic baliverne pt ca ma lovesc zi de zi de astfel de situatii. Asa ca d-nul Bobo ar putea merge linistit la casco, numai ca nu mai poate beneficia de reduceri anul viitor. Numai bine |
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ca sa nu va mai certati ,masina o fac pe asigurarea celui care m-a lovit.
Pina la urma citi veniti ca tot n-am priceput... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi să vedem dacă se îndreaptă vremea...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
QUOTE(adi_io1981 @ 23 Mar 2007, 17:09) CristiRzR da-mi voie sa te contrazic. Chiar eu am patit-o m-a lovit un asigurat "Ardaf" si am mers la casco si nu m-au dat in suturi. chiar m-au tratat mai bine decat as fi fost la Ardaf. nu zic baliverne pt ca ma lovesc zi de zi de astfel de situatii. Asa ca d-nul Bobo ar putea merge linistit la casco, numai ca nu mai poate beneficia de reduceri anul viitor. Numai bine Frate, eu tot nu va inteleg.. daca ala va loveste, va da RCA-ul lui!!! De ce sa te duci la casco ca sa-ti platesti din asigurarea ta, ca sa-ti platesti dupa aia reasigurarea??? ![]() Eu as vrea sa vin...apropos, cati km sunt? Ca sa stiu cata benz trebuie... Am vb cu pastrama si sunt cam de aceeasi parere cu el...nu suntem decat 4 care venim, dintre care 3 cu carutele: eu, pastrama, valmont si cata! Si sincer nu prea merita tevatura la cati suntem...daca mai venea careva, alta era treaba... |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Pai am zis ca merg si eu.
Si chiar vin. Da-ti si voi un telefon ca sa plecam grup. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
pastrama |
![]()
|
Mdeah...io m-am trezit acu juma de ora.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ghost4ever |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
pan la urma a fost cineva la mangalia sau ...!?!
... de cand ma chinui sa ajung la intalnire si nu am mai resuit ![]() well... ce facem ? |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 02:41 |