PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
ToPser |
![]()
|
||
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|||
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Putin.Nu stiu daca pot sa joc la acelasi potential.Vedem atunci
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai daca nu joci nici macar ca data trecuta, trcem pe popice ca nu vad rostul...
Cu riscul de afi obositor, dar nu vreau sa se intimple ca data trecuta (si pt ca s-a dat pagina topicului) cind unii se intilneau simbata,altii duminica si unii joi...spun ca urmatoarea intilnire va fi pe 11 MARTIE, adica duminica acum, ora 12 la CLEOPATRA. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
valmont |
![]()
|
Ultima oara vroiai biliard...asta pot sa joc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Daca e vorba de biliard sau popice ma ofer eu ca adversar de temut...desi nu am mai practicat de mult nici una, nici alta...sper sa nu ma laud degeaba
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu nu pot veni la întâlnire mâine
![]() Distracție maximă vă urez! ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ultima strigareeeeeeee...maine ora 12 in fata la Cleopatra!!! Asteptam membri noi la intalnire!
![]() PS: Valmont, la 10 ma trezesti ca iar urla Bobo ca intarzii! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Intirzii cam 20 minute, se iarta?
This post has been edited by bobo77: 11 Mar 2007, 10:48 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
![]() Eu te iert...da numa' sa vii, ca daca e...iti dau eu fervex ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Da ce multi am fost azi.....
eu unul renunt,ca și altii, la sportul asta al intalnirilor, s-au transformat in orice, numai in intalniri cu caracter auto nu. This post has been edited by RamboX: 11 Mar 2007, 21:16 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bobo77 |
![]()
|
Si de ce ma rog s-a transformat in orice si numai intilnire auto nu, din cite tin eu minte nu ne-ai onorat cu prezenta in bar niciodata, ce despre masini numai in parcare se discuta, uite iti spunem noi ca se dicuta foarte bine si la o cafea, suc sau bere si in plus de toate s-a format un grup de prieteni destul de bine inchegat, care se distreza impreuna si vb despre multe altele.Asta este parerea noastra si nu te obliga nimeni sa vii daca nu te simti bine in acest grup, ca sa fii respectat trebuie mai intii sa respecti nu sa arunci cu vorbe in vint.Ramine la aprecierea ta, iti respectam decizia oricare ar fi ea, dar nu trebuie sa arunci cu noroi daca nu stii ce se intimpla dupa cele 20 min dupa care pleci tu...
Astazi au fost pastrama, valmont, cristiRzR, razvan, radioman, danminicea si eu.Sunt citiva care au anuntat ca nu pot veni din cauza unor probleme mult mai importante. This post has been edited by bobo77: 11 Mar 2007, 23:03 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Vorba ta, bobo, multa lume, putini oameni...
A inceput sa ma streseze toata lumea asta care zice ca vine si pana la urma dau bir cu fugitii...si sincer e pacat, deoarece aceste intalniri nu numai ca sunt interesante, dar si distractive ![]() Treaba voastra (celor care nu vin), nu stiti ce pierdeti... |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
....."Treaba voastra (celor care nu vin), nu stiti ce pierdeti... "
![]() Daca eram din Constanta poate dadeam o fuga de vreo ora dar asa...de la Cernavoda la Constanta...deh asta este... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Fiecare cu p....ma-sii , stiti voi vb aia batraneasca, ce va faceti probleme,fiecare e liber sa faca ce crede de cuviinta...Poate ar trebui sa punem intalnirea bianual: de Paste si de Craciun, poate li se face dor unora...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Să trecem peste zic....
![]() Când e următoarea? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
De Paste?
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
valmont |
![]()
|
Cand si unde este urmatoare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Katz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
Salutare
...sper sa ajung si eu la urmatoarea! |
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
valmont |
![]()
|
Te asteptam...mai ales ca unii nu vor sa mai vina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Baieti, scuze ca nu am reusit si eu sa apar la intalnirea de Duminica trecuta, am fost retinut cu niste treburi, ce nu suportau amanare. Deci ,urmatoarea intalnire cand va fi ? Voi face tot posibilul sa fiu prezent.
Cu stima domnilor, ![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Haideti ma...ce ziceti? Cand o facem pe urmatoarea?
![]() Bobo? ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
Mai organizeaza Bobo?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Chiar așa...ce, e post?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bobo77 |
![]()
|
Organizati fara mine urmatoarea intilnire, ieri am avut accident si am masina ciocanita, bara fata sparta, far stinga spart si capota indoita, luni ma duc la casco sa vad cind bag masina in service, asta este ghinion de nesansa.Organizeaza tu rembox...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CT34FLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Bobo , imi pare rau pt cele intamplate , eu unul cred ca-l tocam pe ala... .
Iar de intalnire desi pare din scurt, eu oricum sunt azi pe la ora 12 , in parcare la Aquamagic , chiar langa telegondola, ne intalnim 2 Clio, 1 oltcit, si daca mai doreste cineva sa fie prezent, nu ne suparam. Facem cunostinta si schimbam pareri, opinii, alea ,alea. Se baga cineva? |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
valmont |
![]()
|
@Bobo lasa ca masina se repara, bine ca esti tu bine
![]() @CT34FLO Mai din scurt nu puteai sa zici? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
pastrama |
![]()
|
Bobo...naspa rau.
![]() Daca vor baietii...organizam urmatoarea in Mangalia. ![]() CT34FLO...io veneam da acum m-am trezit...trebuia sa zici macara de ieri. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CT34FLO |
![]()
|
Stiu baieti ca a fost din scurt, defapt foarte din scurt
![]() Oricum eu cum nu va cunosc, nu cred ca-mi permit sa organizez vreo intalnire, si deaceia astept sa faceti voi miscarea asta. Eu sunt mai liber in cursul saptamanii decat in W.E. , dar cum am mai spus incerc sa vin si eu la urmatoarea intalnire, pt. ca vreu sa va cunosc. Pana atunci, sa auzim numai de bine ! |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:50 |