PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() ![]() ![]() Azi am fost sa studiem vaporu...nici n-avem unde sa ne kkm. ![]() Detalii cand ne intoarcem...daca ne intoarcem. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Groaziera placuta, baieti!
![]() Eu mai raman la mal, sa va tin la curent cu meciul de pe 15! ![]() Cand veniti voi o sa plec eu, abia astept. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 7 Feb 2007, 19:10) Groaziera placuta, baieti! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
2 saptamani nici nu le simtim
![]() ![]() Ferice de cei ce stau pe mal ![]() This post has been edited by valmont: 8 Feb 2007, 01:13 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
OFF TOPIC:
Data: februarie 2007 Student marinel: Pastrama Jurnal de bord: "Scoal' mai Pastrama in sus ca intri de cart. ...... Hai, fa punctu', ia relevmentu', lasa dracu cafeaua aia ca o versi pe harta......... Baa, faceti loc sa iasa Pastrama in bord sa borasca...... ai rau de mare aaa, ia de-aici o tuica sa-ti treaca. Da' niste maioneza cu ciuperci, nu vrei?.... Asa, Pastrama, treci la timona! Tine drum 090... Nu mai veni la dreapta ca ne urcam pe tancu ala..... Drept asa..... 15 puncte stanga, .... asa, ia din carma! ..... Pune prova pe cardinala.... Asa, cat mai ai pana la intrare? 4 mile? Buun...... Chema Port Controlu'..... vezi sa faci rosu in rosu cu vrachieru' ala dintre diguri... Cat mai e? O mila? .... Gata Pastrama, preda cartu', treci la manevra la prova. ... asa la vinci, pregateste ancora din tribord..... Pastramaaaaa!!!! Bate bandulaaaaaaaa!!!!........" Si asa se nascu viitorul lup de mare..... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
mihaix82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 13 January 07 From: Constanta ![]() |
sal all
c mai e de intalnire??? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5dci 80 cp 190 nm
- CT-82-xxx
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Cica e pe 25 februarie de la 12...de-abia astept!
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
ghost4ever |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
seara
ce mai fac baietzii ? eu m-am cam pierdut ... ufii work@draci.com asta e ... sper sa pot ajunge pe 25 ca ... d cand tot zic!! |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pe 25 o sa facem urmatoarea intilnire, dar pina atunci tinem pumnii strinsi celoe 2 Albatrosi ,sa se intoarca sanatosi acasa
![]() This post has been edited by bobo77: 9 Feb 2007, 23:49 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ala cu gaura in capota acolo ramane...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Poate vin baietii de pe mare si cu niste peste/creveti/scoici...facem si noi un gratar pescaresc
![]() Ce zici pastrama, fir intins? ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu-i mai cautati...Pastrama si Valmont sunt departe acum... printre insulele din Mediterana...
Attached thumbnail(s) SANY0063.JPG ( Size: 131.3k ) Number of downloads: 82 SANY0125.JPG ( Size: 55.31k ) Number of downloads: 77 |
--------------------
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca se plimba baietii.
![]() Astea sunt obligatorii sau optionale, s-au dus ei pt. un ban in plus? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
iani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 February 07 ![]() |
sal all
ne intalnim pe 25,i'll be there ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005,1,4-laureatte
- CT-75-ZMI
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Bobo, ca sef de trib Loganar ai zis sa facem intalnirea pe 25. Tot in piata Ovidiu sau punem in practica ideea cu Ceopatra cu bile si pinpongi?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Parca era vorba de o carciuma prin Mamaia...sau am visat io azi noapte?..
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Nu cred ca o sa se poata la Cleopatra pe data de 25 ptr ca incepe targul de toale si de pantofi, si locatia face parte din spatiul expozitional, daca vrem si bile mari si bile mici, doar sa o amanam pe 4 Martie...La sfarsitul lunii au loc 2 targuri simultane in vreo 10 locatii la inceputul statiunii Mamaia....(desi e foarte ca lumea la Cleopatra nu avem noi nicio vina, asta e..) ..
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai atunci ramine tot in Piata Ovidiu pe data de 25 feb. ora 12 si cu sporturile astea vedem noi unde ne bagam.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Eu sincer m-am cam plictisit de locatia aia...macar daca am merge jos in port, sau in alta parte...
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Ai dreptate , si eu m-am cam saturat de locul ala, poate totusi gasim un alt loc...
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
@st:
Nu, amigos, nu se plimba numai de placere. Nava este a Academiei Navale si meseriasii fac practica, dau examene, etc. ca or sa fie ofteri de marina comerciala. Oricum, nu este vorba de castigat bani, dar exista si o parte de.... placere. @Radioman: Nu am putea merge la Cleopatra, duminica asta, pe 18? This post has been edited by BAB: 13 Feb 2007, 21:16 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(BAB @ 13 Feb 2007, 21:13) nu se plimba numai de placere. Nava este a Academiei Navale si meseriasii fac practica, dau examene, etc. ca or sa fie ofteri de marina comerciala. Oricum, nu este vorba de castigat bani, dar exista si o parte de.... placere. Partea cu practica și examenele e varianta "oficială". Banii ar fi 3$ / zi ![]() Urmez și eu la rând când se întorc ei ![]() E o idee bună să mai variem locația de întâlnire... din păcate eu nu pot veni pe 25, întrucât voi fi acasă în Ploiești, iar apoi plec cu "Micul Titanic" in groaziera. This post has been edited by Catalin Marinarul: 13 Feb 2007, 21:31 |
--------------------
-
-
|
|
radioman |
![]()
|
@ BAB , in principiu putem oricand si pe 18 feb sau pe 4 Mar, ideea este ca trebuie sa ferim perioada 21-25 cand sunt targurile si locatia devine cum ziceam spatiu expozitional..
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Propun ca de fiecare data cand ne intalnim sa votam un anumit loc pt viitoarea intalnire, diferit fata de cel prezent pentru a se evita monotonia.
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Sa decida seful locatia ca doar de aia e sef
![]() This post has been edited by RamboX: 14 Feb 2007, 20:29 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
radioman |
![]()
|
Ce ziceti de o mica calatorie la Varna, si la Balcik? Sunt doar 126 de km de la Constanta!! Si ai si ce vedea, alaturi de castelul Principesei Maria, si de Gradina Botanica, au magazine, etc. si au si o terasa chiar la intrarea la Castel unde gateste un nene , mama-mama, (cica are bunica romanca, o rupe bine pe rumaneste), berea e ieftina si buna....
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Super idee
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:10 |