La ce varsta v-ati angajat prima data?
![]() ![]() ![]() |
La ce varsta v-ati angajat prima data?
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
iti pot fi sponsor.
![]() ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vreau sa-l bat pe ala de la TVR 2, care in fiecare saptamina e in cite o tara
![]() Si sa intru eu in locu lui ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
15 ani. Surubareala si depanare in orice tinea de IT hardware.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Oficial, la 23 de ani, software engineer.
Neoficial, pe la 19 ani, agent imobiliar. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
15 ani , intr-un magazin de calculatoare (cred ca primul aparut in romania
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da, dar priveste lumea de sus!
![]() Poate lui Pedro nu-i place viata de birou si dintre doua slujbe cu salariu mic o alege pe cea care ii place sa o faca. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Dar tot nemultumit va fi, tot va acumula frustrari, etc.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt fericit ca voi face tara in lung si-n lat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
driverx |
![]()
|
Cul. Success atunci.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Oricum, sa fiu rau in continuare.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
A avut probleme cu nevasta ca i se pusese pata pe alta. Deci nevasta era OK. Oricum, era interesant topicul!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
driverx |
![]()
|
Sa faci poze in locurile in care le vei lucra, si sa faci un album fain pe net. De la inaltime altfel se vad multe lucruri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Pedro |
![]()
|
Ok, promit sa incerc
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Pedro |
![]()
|
Inca nu am facut poze panoramice insa si asta e un inceput
![]() Adica albastrica sunt eu ![]() This post has been edited by Pedro: 1 Sep 2006, 09:25 Attached thumbnail(s) Imag0028.jpg ( Size: 238.65k ) Number of downloads: 190 Imag0037.jpg ( Size: 246.46k ) Number of downloads: 191 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Sony |
![]()
|
Cred ca ar fi bine sa initiezi un topic nou! Si vrem cat mai multe poze.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
18 ani, carator de baxuri la niste arabi
![]() 19-25 ani, mecanic, montator, vopsitor, electrician, tamplar, sofer, (etc.) in cadrul aceleasi firme. 26-29 somer + 5 luni sef depozit laun supermarket 29-33 somer 33-?? sofer+administrator retea (sunt curios cat ma tine) Ma bate gandu' sa-l contactez pe Pedro sa-i fiu coleg ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
19 spre 20 ani la un santier naval. Nu am stat decât 2 luni ca am luat la facultate.
Dupa asta la 25 de ani. Vreo 5 joburi ca inginer, (sau pe aproape) si vreo 3 ani profesor ![]() This post has been edited by paulica: 2 Sep 2006, 10:04 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La 16 ani, muncitor necalificat, pe perioada vacantei. Mai repede nu permitea legea, asta se intampla in 1980. Asa mi-am facut banii pentru prima vacanta pe cont propriu.
Apoi pe rand: pregatitor completator (a fost cea mai tare calificare a mea - eram pe post de "Xerox", adica, inginerul tehnolog completa fisa tehnologica, iar eu o multiplicam in inca doua exemplare...), metrolog, inginer la mina, inginer CTC, agent de turism, consilier relatii publice, manager export, iar in prezent functionar public. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La 21 de ani, in vacanta -"infirmier" .
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
la 15 ani barman in discoteca lu varu-mio
la 18 ani angajatul unei biserici (cantaret in strana) diferenta nu? |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Prin liceu 15-16 ani mergeam deja prin livezi la cules de "borhot"
![]() In facultate am schimbat tara si fructele. Mergeam in Ungaria la cules nectarine. Cred ca de-akol mi s-a tras enorma antipatie fata de unguri. Ne faceau "kutya fiuk" si ne-njurau non-stop in maghiara. (doar pe romani ![]() Oficial de la 22 ani ca si agent. In prezent (27 ![]() This post has been edited by lucian79: 2 Sep 2006, 16:35 |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
19 ani - referent la primarie.
This post has been edited by adostar: 2 Sep 2006, 16:57 |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Sep 2006, 12:28) iar in prezent functionar public. Măi radian, n-am nimic cu tine, ba din contră... Da' asta-i tare de tot: "funcționar public"! Adică cum bre? Funcționari publici sunt în mai multe domenii de activitate nene: sănătate, finanțe etc, asta dacă nu știai cumva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
Daca taceai, filozof ramaneai!
FUNCȚIONÁR, -Ă s.m. și f. Persoană care deține o funcție administrativă într-o întreprindere sau într-o instituție; slujbaș. [Pron. -ți-o-. / cf. fr. fonctionnaire]. Reiese de undeva ca "functionar public" e pleonasm? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:20 |