La ce varsta v-ati angajat prima data?
![]() ![]() ![]() |
La ce varsta v-ati angajat prima data?
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mea culpa! Am inteles altceva. Totusi daca omul nu vrea sa dea mai multe informatii nu inteleg de ce trebuie tras de limba.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
...asta e partea a doua.
....unii e curiosi din fire. Ce sa-i faci? ![]() This post has been edited by St: 2 Sep 2006, 17:25 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Sony @ 2 Sep 2006, 18:24) Totusi daca omul nu vrea sa dea mai multe informatii nu inteleg de ce trebuie tras de limba. Pentru că, pur și simplu, "funcționar public" n-are nici o logică, d-aia! Un comisar de la garda financiară e funcționar public, un slujbaș de la o direcție de sănătate publică județeană e tot funcționar public. "Funcționar public" nu e o meserie, asta vreau să spun, e o calitate dobândită. Nu mă interesează mai mult (unde și ce lucrează, să fie sănătos) însă sper că s-a înțeles ce am vrut să spun. ![]() Iar chestia cu filozofia mai degrabă e pentru tine! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am 21 si inca nu.ma rog fac sport si acolo e ceva mai mult decat un serviciu full time.e si un pic de suflet ca altfel nu as putea sa am performante:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Cu toate in regula, la 24, invatamant.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
Kogu_T |
![]()
|
![]() membru invatacel Group: Members Posts: 34 Joined: 20 September 05 From: Prahova ![]() |
Daca tot am postat la cate ore muncim o sa postez un pic si pe aici.
La 20, proiectez de imi ies ochii din orbite : ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4Mpi,Rapsodie,2004
- B 36 Kog Traieste din plin cu Dacia
|
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La 23 ani, primul job - sofer. Dupa o saptamana, schimbat job - analist programator.
|
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
16 ani și 8 luni, strungar.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
M-am angajat la nici 20 de ani cu gandul sa imi iau Solenza... In supermarket, caram baxuri, spalam pe jos...
Acum am 22 ani si intru in supermarket ca agent comercial ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
23, invatamant superior.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Neoficial (fara carte de munca) am muncit toata studentia ca sofer.
La vreo 2 luni dupa facultate, (incepand de acum 2 ani), inginer (supervisor) automatist. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
neoficial ( fara carte de munca) de le la 16 ca promoter la firma de publicitate
pe romaneste eu eram cel care va umplea cutiile postale cu reclame ![]() oficial la 20 ca operator case de marcat la un supermarket |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 27 Sep 2006, 21:53) M-am angajat la nici 20 de ani cu gandul sa imi iau Solenza... In supermarket, caram baxuri, spalam pe jos... Acum am 22 ani si intru in supermarket ca agent comercial ![]() ![]() Inseamna ca era bun salariul la supermarket daca tot la 20 de ani ti-ai luat Solenza. Nu inteleg de ce te-ai mutat. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
Stai linistit ca e foarte bun salariul ca agent comercial.
![]() Si am impresia ca stiu firma la care lucreaza. Acolo daca te straduiesti iesi la o suma frumusica.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Sony |
![]()
|
M-as mira ca la Mega Image sa fie salariile asa mari! Citeste mai bine postul in cauza! Acum e agent comercial.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
PAi nu mai lucreaza la Mega Image, a fost acolo..
Acum e agent comercial, cerd ca la o firma ce distribuie bauturi alcoolice si nealcolice.. Si daca e la firma pe care o stiu eu, cunosc pe cineva care are salariu 20 mil pe luna, care nu e un salariu chiar rau. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
La 21 de ani am avut primul job ca lucrator comercial intr-un supermarket, unde am stat 2 saptamani, din cauza faptului ca in astea 2 saptamani nu am reusit deloc sa ajung pe la facultate.
Dupa aceea dupa vreo 7 luni, intr-un semestru de practica de la terminarea primei facultati m-am angajat ca operator calculator (la o firma de distributie), asta oficial si neoficial faceam cam tot ce se putea pe acolo. Acum sunt economist. This post has been edited by SilviuB: 4 Oct 2006, 06:49 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
In vacantele anilor de fac 2, 3 si 4 am lucrat la o firma de constructii , fara carte faceam pe ponattorul , caram materiale cu o masina si il caram pe patron de colo colo ca nu avea permis. Lucram ca sa strang bani pentru vacante excelente la mare .Asta se intampla prin 1993 , 1994 , 1995 .
Primul job permanent dupa fac la 24 de ani unde de altfel is si acum. |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
18-electromecanic Romtelecom (trageam de fibra optica de-am facut muschi)
28-tehnician ...monitorizare statii de uscare a gazului metan (am facut burta) |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Presedintele tarii am cel mai tare job ! Buzescu is the name , pacalitu is the game !
La varsta cheliei m-am apucat de treaba . Asta e topic facut de vrun organ fiscal ceva ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
La 25 de ani. Dupa ( ani de facultate + un semestru de master prin FR. M-am angajat in domeniul ingineriei mecanice, pe platforma Dacia. In prezent, tot acolo...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(sddragos @ 4 Oct 2006, 11:45) Dupa ( ani de facultate + un semestru de master prin FR. M-am angajat in domeniul ingineriei mecanice, pe platforma Dacia. In prezent, tot acolo... 'r-ar ai ![]() This post has been edited by Illusi0n: 4 Oct 2006, 09:50 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
De la aprox. 16 ani intr-o tipografie.. aranjam layoutul ziarului..nu mai stiu ce si cum...
Dupa fac, programator pana in prezent... Din pacate cam mult timp de stat pe scaun..si e cam naspa... In rest ok.. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La 16 ani, barman-osparat ceva acolo pe o terasa...
La 18, ajutor-tiparitor la o tipografie profilata pe ambalaje. A urmat o lunga perioada de lucru ca barman intr-un cafe central, urmat de preluarea initial ca administrator retea a unei sali de calculatoare, apoi ca patron. Dupa un esec dureros pe plan finaciar, am ajuns in prezent director de vanzari la o firma de investitii. ![]() Hmmmm, am deja 12 ani in campul muncii, cred ca e cazul sa ma retrag ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
19 ani, administrator retea
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da cate retele sunt in tarisoara asta, ca e plin de admini de retea in ea?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vrei una?
![]() ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
@Laurentiu83: Orice firma serioasa are retea de calculatoare si cel putin un administrator de retea care sa se ocupe de ea... Te-ai lamurit acum?
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:24 |