La ce varsta v-ati angajat prima data?
![]() ![]() ![]() |
La ce varsta v-ati angajat prima data?
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Primul job platit... pe la 15-16 ani... angajat de pe la 23.
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
pe la 16 ani m-am angajat la un depozit de ambalare a zaharului pe 80 de mii pe zi de la 9 dimineata la 6 seara carand saci de zahar de 50 de kilograme si varsandu-i intr-un melc si ambalat pungi de zahar intr-un fel de saci
am renuntat dupa 3 zile..era moarte acolo.. edit : pe la 16 ani adica nu vara asta de a trecut,cealalta ![]() sunt fratele celui care s-a inregistrat pe forum This post has been edited by sefu_alx: 4 Oct 2006, 22:40 |
--------------------
x
y
2009
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Cand vine domn'le postasu' ala cu pensia?.. ca nu mai am medicamente
edit: sunt bunica lui asta ..logicu' This post has been edited by logic: 4 Oct 2006, 23:06 |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Neoficial de la 12 ani,muncitor necalificat in piata Minis.
Primul servici legal,la 22 ani,spalator auto. In prezent 'papucar'-Cargus.[daca nu mi-a placut scoala ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
primul job platit , prin '94 dupa terminarea liceului, vandut casete audio in piata vreo doua luni (deh, aveam nevoie de bani pt. revelion la munte).
Primul loc de munca oficial in '95, electrician . Din 2002 - programator , tot oficial ![]() p.s. daca stau bine si ma gandesc prin '92-'93 am fost la cules visine si cirese pe la Slivna langa Barlad si cred ca atunci am facut eu primii 2000 de lei. A fost foarte misto.. parca eram in tabara ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in anul 2000, la o companie de aviatie am lucrat pt prima data cu carte de munca aveam 20 ani.ce vremuri...
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Prima oara la 14 ani la parintii mei. Acolo la 18 am facut si cartea de munca
22-23 ani - tehnoredactor, paginator si grafician la o editura 23-27 ani - Programator/sofer/administrator/service la o firma de soft 27-prezent - programator |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
csiri_biri_kodak |
![]()
|
![]() Membru linistit Group: Members Posts: 102 Joined: 14 July 07 From: Blumberg, Germania ![]() |
cu contract de munca la 19-20 de ani la o fabrica de pantofi ca magazioner...era super sa faci concurs de viteza cu stivuitoarele de 2 tone prin depozit
![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Dacia
1300 (RIP) / Logan
1978 / 2012 ! Fiecare trebuie sa inceapa de undeva !
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului... |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La... Cat naiba aveam... 24 de ani, imediat dupa terminarea facultatii.
Inginerie, proiectare. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
22 de ani...terminasem anul 4 si ma obligat scaoala sa fac practica platita.....dupa aia am ramas la ei..ca aveau lipsa de oameni.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu zici si ce ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Io m-am angajat prima dată la opt ani juma': să nu dau cu pietre, să învăț bine, să ajut persoanele în vârstă să treacă strada și să cinstesc cravata roșie de pionier.
Tot înainte! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
feb.2002 - aveam 20 ani si eram anu' 2 de faculta - m-am angajat contabil si de atunci tot asta fac pe la diferite firme, iar de fiecare data cand schimba astia legile dupa bunul lor plac zic ca schimb si eu domeniul...
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
am fost precoce, am inceput pe la 12 ani ajutam pe la o firma, caram diverse lucruri, dupa aia pe la 14, si de pe la 16 mai frecvent, cu acte de la 19 in diverse locuri si cu diverse "calificari", mai 2 joburi o data, deh ca omul sa supravietuiasca!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
beraru_010384 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 15 May 07 ![]() |
pe la 20
|
--------------------
Dacia
DUSTER
1.33 Tce 150cp
- B721CVA
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu nustu unde sa ma angajez
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
prin vacante pe la 16/17 ani ospatar..pe la 18 un fel de operator calculator..iar pe la 19 vanzator-gestionar cu acte ( in rest mai de toate )....
.....in prezent student..dar urmeaza in perioada urmatoare sa redevin contribuabil la stat ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
la 19 ani, Agent Relatii Clienti la o firma de telefonie mobila, pe scurt aia pe care ii injurati voi cand sunati la rel clienti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:18 |