Despre Gillette, ... si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Despre Gillette, ... si nu numai
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am intrebat pt. ca de vreo 2 ani ma codesc sa-mi cumpar un aparat de ras electric, insa datorita faptului ca nu stiu ce sa-mi iau (si nici nu le poti incerca
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Recomand sa aiba sistemul "rotary", cel cu 3 capete rotative, si sa fie cu acumulatori, merita 100 ron in plus.
Daca il vei lua cu alimentare la priza sigur vei regreta, asta daca nu ai priza in baie. Si chiar daca ai priza in baie, nu ai prin hoteluri, in concediu. Doar la un hotel in Bulgaria am mai gasit priza in baie, priza ce avea atasat si un uscator de par. Cum am mai spus, la sistemul "rotary", capetele tin 2 ani (asa zice producatorul, eu n-am apucat sa le uzez), deoarece cutitele se ascut singure, si ajunge mai bine in zonele inaccesibile. La sistemul "foil", capetele tin intre 6 si 12 luni, dupa cum scrie in manualul de utilizare, pe mine m-au tinut cam 7-8 luni, mai nasol a fost ca la primul meu aparat nu se gaseau de rezerva, asa ca acum sta ca piesa de muzeu. Sistemul "foil", insa, mi se pare ceva mai eficient, dar nu cred ca merita. This post has been edited by Laurentziu83: 25 Oct 2008, 23:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mda, am dat o căruță de bani pe un Philips cu 3 capete... L-aș arunca pe geam de câte ori îl văd.
Tot lama e mai rapidă și mult mai eficace. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mda, eu am ce se vede în primul link. L-am luat în vară, crezând ca fac o afacere... Decât să car după mine gel, aftershave și aparat de ras cu rezerve în voiaj, am zis să iau electric. Timp de 3 luni am regretat decizia.
În special pe gât nu taie toate firele, și dacă insiști se irită pielea rău de tot... În carte zice că primele săptămâni e așa... TREI LUNI LA FEL! Iar ca timp nu e mai rapidă decât lama garantat... |
--------------------
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
GoGu>
sau asta. ![]() Pentru mine e mai dureros daca nu ma rad zilnic. Decat sa suport placerea taierii unor fire mai lungi, prefer sa tai fire scurte in fiecare zi. This post has been edited by eXtenSion: 25 Oct 2008, 23:29 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
GoGu |
![]()
|
Nair ala nu e pt. recoltat mararul de pe picioare?
![]() Iar cu intervalul de ras, la mine e invers, ma radeam in concedii o data pe saptamana, si era cel mai placut, nu ma iritam aproape deloc, iar a doua zi nu ma resimteam deloc... A nu se intelege ca ma macelaresc oribil, insa de obicei ma rad seara iar a doua zi ma urmareste o senzatie neplacuta si parca n-as repeta experienta zilnic. Speram ca o masina electrica ma va scuti de senzatia aia... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@Maersk: cu aparatul electric termin treaba in timpul in care de-abia imi pun gelul pe fata si incerc sa innmoi barba.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu nu știu ce barbă ai, dar la mine trebuia să insist mult mai ales pe gât, și astfel îmi lua mai mult, chiar dacă stăteam în pat de exemplu.
Cred că acest gen de bărbierit se potrivește celor cu fire moi, și rare... Și mai cred că aparatele "foil" cum le spui sunt mai bune. |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Maersk, oricum un lup de mare arata mai bine cu barba... Sau aveti cod de tinuta?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-avem dar eu nu-s genu
![]() |
--------------------
-
-
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Am si eu un Philishave cu 3 capete rotative de vreo 2-3 ani. Inca functioneaza ok, dar dureaza de 3-4 ori mai mult sa te barbieresti fata de orice lama, si nu taie perfect. Trebuie insistat mult, avantajul e ca poti sa o faci si la volan
![]() Scrie in manual ca dureaza ceva timp pana se pobisnuieste fata cu lamele alea, trebuie rabdare pana la performanta = rodaj ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am incercat sa rad o barba de 3 zile cu un aparat electirc remington cu folie. Nu a taiat mai nimic. Asa ca tot la M3power am ajuns.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Voi de unde luati rezerve pentru Wilkinson Sword? As vrea sa imi iau si eu un aparat, dar unde l-am vazut de vanzare -Bega, Tm- nu am vazut si rezerve, asa ca mi-am pus pofta in cui...
|
--------------------
facebook
groups
|
|
GoGu |
![]()
|
Fiind azi prin Curfur am gasit un Philips HQ 6640 la promotie, la 90 ron. L-am luat trecand peste inconvenientul ca nu are acumulator, mai mult curios sa incerc "tehnologia".
Pt. cei interesati, in Altex era, tot la promotie, versiunea 6695, cu acumulator, la 149 ron. Desi, intr-adevar, m-am facut un pic varza in partea de jos a gatului (chiar mi-a confiscat masinaria vreo doua bucatele mici de piele, nu inteleg cum), declar ca asteptarile mi-au fost intrecute. In afara acestei probleme e super-ok, imi place ca dupa ras pot sa dau cu mana in raspar pe fata, nu mai simt aspru... M-as bucura daca as ajunge la o intelegere cu dracia asta de aparat, cu cel clasic imi "ascut" unele fire de barba care apoi cresc sub piele, cu toate "avantajele" de rigoare. Asta pare a taia firele paralel cu conturul fetei, deci poate scap si de problema asta. O sa vad cum va evolua relatia ![]() @eXtenSion: am vazut niste rezerve Wilkinson prin Kaufland, la casele de marcat, dar nu retin pt. ce model erau, costau -parca- vreo 26 de lei... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
eXtenSion |
![]()
|
"Uau"! deci wilkinson e perfect pentru mine.
LEt me be your friend: Am gasit rezerve in Metro cu 28onei grei. This post has been edited by eXtenSion: 8 Nov 2008, 18:12 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@Gogu, fix d-asta am si eu si ai sa vezi ca te obisnuiesti cu el.
Nu acelasi lucru il pot spune si despre prelungitorul pe care il trag in baie cand il folosesc. |
--------------------
.
.
.
|
|
GoGu |
![]()
|
Update
![]() Sunt deosebit de multumit de masinarie, mi s-a obisnuit mufarina si nu mai am probleme, ma pot rade la 2 zile, nu mai am senzatia aia tampita de iritatie. Ce mai, un client satisfacut ![]() Am mai gasit si balsamul asta dupa ras, e vreo 4 lei, dar, dupa gustul si experienta mea, da clasa balsamurilor muult mai scumpe. Succesuri! PS: urmatorul aparat va fi cu acumulator ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca tot ati urcat topicu' asta, sa ma vait si eu de teapa pe care mi-am luat-o cu Bic Advance. Am vazut o foarte tampita oferta prin Real. Aparatu' cu doua rezerve era 23 de lei, si un pachet care pe langa alea doua mai avea inca 4 bonus, era 21 de lei.
L-am studiat din priviri, parea ok, trei lame, eu la barba mea ma descurcam si cu doua ale aparatelor de unica folosinta, cat de rau putea sa fie. Nene parca e smirghel. N-am pomenit asa ceva, nici un Gillete d-ala de plastic folosit de multe ori nu m-a iritat cum m-a iritat asta abia scos din cutie. Feriti-va de ele, nici nu-mi imaginez ce efecte are la un om care are barba serioasa. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.726 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu am asa ceva.
http://www.marketonline.ro/images/products...65729712-02.jpg taie si firele mai lungi cu trimmerul si rade foarte fain parul. are si acumulator si se incarca repede ba chiar se poate folosi si in timpul incarcarii. eu sunt multumit de el si il folosesc de vreo 2 ani. nici vorba de iritare. bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Am citit, m-am minunat, si tot nedumerit am ramas.
Ma tenteaza, da ma tenteaza puternic de tot sa ma bag si eu in afacerea asta cu aparate de ras electrice, da asa imi e frica sa nu imi iau teapa ... Pana acum am fost fan gilete Mach 3. La o radere saptamanala e acceptabil, dar pretentiile au crescut asa ca am ajuns la 2, si de aici incolo nu mai e la fel de simpatica treaba. Acum ma documentez de zor, si unii zic ca cele foil sunt mult mai eficiente decat cele rotative. Mi-a fost recomandat un Remington F4790 de catre un coleg de munci care e super incantat de afacere. Ieri am vazut o jucarie de la Braun numita cruZer3, si acum oscilez puternic intre cele 2. Ceva pareri? |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Părearea mea e să-ți lași barbă și musteață și să faci o "radere" cu foarfeca.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
GoGu |
![]()
|
Deoarece mi-am luat si un Remington F3790 (tip foil) pe langa Philips-ul ce il aveam (tip rotativ) si le folosesc alternativ pot sa-mi da cu parerea si eu despre cele 2 sisteme:
Dupa un an si ceva de folosire a Philips-ului am ramas foarte placut surprins de sistemul foil, in sensul ca dupa ras nu simt absolut nici un disconfort, parca nu s-a intamplat nimic (la Philips ramane o foarte usoara iritatie). In schimb are dezavantajul ca "sare" cate un fir solitar pe care te chinui dupa aia nu stiu cat sa-l macelaresti ![]() Inca un dezavantaj, dupa cum s-a mai spus pe aici (si judecand dupa principiul de functionare), e acela ca la foil prevad o viata mai scurta a "cutitelor", iar inlocuirea lor ori e imposibila (ca nu gasesti) ori costa cat un aparat nou (asa e la Philips). Asa ca nu te arunca la modele scumpe... Ce am mai sesizat la foil e faptul ca firele taiate sunt tocate f. marunt (o parte se transforma intr-un fel de praf...), o parte din "deseuri" e retinuta in aparat, dar o buna parte cade afara... Din punctul asta de vedere Philips-ul e mai bun, ca retine marea majoritate a perilor. PS: uite aici un ghid, ce sa alegi, foil sau rotativ: http://static.en.remington-europe.com/pdf/...22018916724.pdf |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Mii de multumiri GoGu! Conform chestionarului, cel tip foil ar fi mai adecvat.
Daca apar cu el de vanzare la bursa la cateva zile dupa cumparare, inseamna ca nu s-a impacat cu fata mea. Nu vreau sa dau prea multi bani, si vreau sa profit de campania astora cu dai unul vechi la schimb. Ar iesi undeva la 150 lei daca nu ma insel. O sa mai revin cu impresii, amanunte eventual variante. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oau, un an si ceva mai tarziu tot Bic Advanced de care ma vaitam folosesc. M-am obisnuit cu senzatia, nici nu cred ca am folosit altceva de atunci. M-au tinut rezervele cu care a venit o perioada destul de lunga, pentru ca umblam mai mult cu barba, dupaia am mai cumparat inca un set, zilele trecute am pus ultima rezerva pe aparat. Acum dau barba jos cam la trei zile.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Revin cu ceva impresii, dupa cum am promis.
Am cumparat in cele din urma modelul F7790: http://www.en.remington-europe.com/content...gton-europe.com Este de tipul foil, si ar cam fi varful de gama din oferta remington. Pret 300 lei la raft, platit 225 dupa reducere. Singurul magazin unde am gasit modelul asta a fost carefura (in brasov). Prima impresie a fost una puternic negativa, ba chiar deprimanta. Am realizat ca nu e chiar atat de usor de folosit, dar incep sa capat experienta si treaba merge din ce in ce mai bine. Il utilizez cam o data la 2 zile. In principiu, dupa ce o sa capat experienta necesara si o sa se obisnuiasca peilea cu el o sa fie super OK. Mai asteptam sa vedem ce o sa iasa. Succesuri |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu îmi tund barba cu un Panasonic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu intre timp am trecut la varianta cu acumulator a Philips-ului, la care am cautat rezerve, dar am gasit doar in Ucraina
![]() ![]() Acum cred ca, cu urmatoarea ocazie in care mai prind vreo promotie la Philips-ul asta, mai cumpar unul si ii iau cutitele si arunc aparatul. Asta e, daca rezervele sunt mai scumpe decat restul aparatului... Daca e cineva interesat de un aparat nou de barbierit cu cutite uzate, sa-mi dea de veste. ![]() Philips-ul cu acumulatori ma tine mai bine de o saptamana intre incarcari, la folosire zilnica. Am 3 ani de acum de cand am aruncat aparatul cu lama si gelul de barbierit, nu vreau sa mai aud de asa ceva cat voi trai. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:13 |