Despre Gillette, ... si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Despre Gillette, ... si nu numai
NoDacia |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320d
2001
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Care e faza atunci cu fotbalistul ala care a "renuntat" la ... barbierit ... pana apare noul Fusion?!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eheeee, dupa 3 ani rabdarea v-a fost rasplatita.
![]() QUOTE Gillette Fusion, lansat si in Romania Dupa o petrecere-avanpremiera, īn care reprezentanti ai show-bizz-ului autohton au īncercat pentru prima data Gillette Fusion, aparatul care reprezinta ultima tehnologie īn materie de barbierit s-a lansat si pentru publicul larg. Spectatorii prezenti la Mall Baneasa au facut pentru prima data cunostinta cu Gillette Fusion. Invitatul special al serii, francezul Etienne De Crecy, recunoscut īn toata lumea pentru spectacolele sale inovatoare a oferit publicului un adevarat spectacol “arhitectural” de lumini si muzica. Show-ul lui Etienne de Crecy a fost un “fusion” de muzica electronica live si imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri īnaltime construit special. “Gillette Fusion este un produs care se adreseaza barbatului modern, carismatic si puternic, cu atitudine de īnvingator si care reuseste sa se ridice prin forte proprii. Noul aparat de ras Gillette Fusion integreaza elemente electronice īn ultima tehnologie īn materie de barbierit. Cu siguranta Gillette Fusion ofera cel mai reconfortant si precis barbierit.”, a declarat Maria Camelia Sur, External Relations Manager- Procter&Gamble. QUOTE Barbatul Fusion este barbatul modern, carismatic si puternic, barbatul ambitios, cu atitudine de invingator si care reuseste sa se ridice prin forte proprii. Barbatul Fusion este un model in viata profesionala dar in acelasi timp confirma si stabileste tendintele in moda si in stilul de viata, fiind admirat de barbati si dorit de femei. ![]() Acuma, impresii de la cei ce-l folosesc de ceva timp? Si niste scoruri mai ieftine? This post has been edited by Victoras2001: 15 Oct 2008, 10:11 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Imi cer scuze ca insist: este adevarat ce scrie in primul bloc "quote"? S-a organizat un "event"?
Daca da - incepe sa ma ia cu frig... N-a ajuns nimeni pe Luna, n-a fost cistigat nici un razboi: o companie s-a hotarit (cu citiva ani intirziere) sa vinda in Romania UN APARAT DE BARBIERIT!!!! Adica - la capitolele care ar fi meritat atentie - NIMIC. -------- Ca sa nu fiu complet off-topic: eu folosesc de ceva vreme. E OK dar atit; nu-i nici o revolutie. Aia cu vibratul e semivrajeala (ca sa nu spun vrajeala completa, ca n-am facut un studiu comparativ serios). De lama "de precizie" nu prea ai nevoie (dar mutra mea nici n-are prea multe colturi). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E adevarat. Au dat la tv.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Gillette Fusion Power 3 este excelent il folosesc de 6 luni, numai cuvinte de lauda pentru el.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
facaturi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E, asta era ideea. Exista rezerve mai ieftine, fara sa fie facaturi? Le-a folosit cineva? Merita sa renunt la mach3 pentru fusion?
Apoi de unde naiba stiu daca-s facaturi sau nu? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cel mai probabil nu-s facaturi. Din cate am inteles omul face des drumuri pe afara, si cumpara diverse chestii pe care apoi le vinde. Ceasuri de care nu s-a vaitat nimeni ca-s facaturi, la preturi mai mult decat decente a dat in ultima perioada destule. E un user relativ vechi pe acel forum, si n-a avut vreodata nimeni de spus nimic rau despre ce a vandut.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai, nene, da' rau o duceti daca va bucura niste obiecte de uz strict personal la preturi de third hand...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
Eu nu ma bucur ca oricum nu folosesc asa ceva. La barba mea pot sa ma iau cu orice ciuruc care sa taie cat de cat, caci din fericire nu-s asa paros pe fata incat sa arata a calugar dupa trei zile de stat nebarbierit.
A intrebat Victoras de "scoruri" mai mici, si i-am dat un exemplu. Oricum de la Sensor Excel incoace, toate-s doar de marketing, prefer sa folosesc asa ceva decat un aparat cu o droaie de lame. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si Fusion si Mach 3 Turbo. Daca am barba mare, Fusion nu face fata. In schimb cu Fusion barbieritul e mai fin si fara posibile iritatii.
In rest nu simt nicio diferenta. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Merced |
![]()
|
Pai ori isi face treaba, ori nu?
![]() (de fapt ai vrut sa zici ca Mach3 nu-si face treaba probabil) |
--------------------
Ford
Ka
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu aveam fusion de 1 an luat din piata, de la unul ce l-a adus din alta tara.
L-am vandut cu 30lei. ![]() Ma durea cand ma barbieream cu Fusion. E adevarat ca am Mach3 power, pe cand Fusion-ul nu era power, dar nu cred ca doar din cauza asta. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Dar Wilkinson nu e mai ok? Am inteles ca lama e mai buna, tine mai mult si taie mai bine... are cineva?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Merced |
![]()
|
Luasem mai demult un produs de-al lor de care atunci eram foarte multumit: un aparat d-ala "de unica folosinta", care avea o smecherie de plastic intre lame, care ajuta mult la curatare. Atunci imi placeau la nebunie, dar abia incepusem cu barbieritul, apoi o perioada nu s-au mai gasit, iar cand intr-un final am dat iar de ele, am luat ca nehalitu' o punga cu opt aparate. Nici nu cred ca am apucat sa le folosesc pe toate, probabil am aruncat jumate. Mai mult zgariau decat taiau, eram varza pe fata dupa "o tura" si probabil trebuia sa le usuc cu uscatorul, ca in doua trei zile incepea sa apara rugina la colturi.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Asta e cel mai bun si ca preti si calitate, nu mai folosec de ceva timp toate vibratoarele alea sunt niste porcarii cu 5,8,10 lame, care oricum dupa 1 -2 ture de barbierit se blocheaza cu spuma/gel de ras si deci trebuie sa schimbi rezerva. Plus ca eu sunt de parere ca un aparat de ras e bine sa il folosesti 1 data sau max de 2 ori pentru igena.
http://www.megamarket.ro/Imagini/u397m.jpg Cel mai bine pentru cei care se irita usor este sa se barbiereasca sub dus, deoarece apa calda calmeaza porii si opreste iritatia sau sa isi puna un prospop curat si care a fost inmuiat in apa fierbinte pe fata dupa ce s-au barbierit. |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Merced |
![]()
|
Mai degraba apa rece, ca ea inchide porii din cate imi aduc eu aminte din orele de anatomie... Pentru cei ce se irita recomand un balsam aftershave fara alcool. Eu la inceputuri numai asa ceva am folosit, nici nu era vreo smecherie, ci un produs ordinar de la Avon(tin minte ca primul tub il luasem sa ma bag in seama cu o simpatica tipa din liceu care era distribuitor
![]() Eu prima oara cand am dat cu after banal, plin de alcool, era sa tip ca-n Home Alone, nu-mi venea sa cred ce rau ma ustura fata, si apoi a doua zi ce iritat eram pe gat. Acum de cand mi s-a terminat ultimul tub de balsam, imi dau cu un after Old Spice luat de frate-meu care mi se pare foarte foarte ok(desi probabil m-am obisnuit si eu cu after-uri, nu mai am senzatia aia de foc pe fata de mult timp ![]() Ca aparat folosesc Blue II Maximum, parca asa le zice. Nu-s cine stie ce, dar vorba ta, merge 2-3 ture, apoi il bag si pe la subtioara si il arunc. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Merced @ 17 Oct 2008, 14:37) Pentru cei ce se irita recomand un balsam aftershave fara alcool. Eu la inceputuri numai asa ceva am folosit, nici nu era vreo smecherie, ci un produs ordinar de la Avon(tin minte ca primul tub il luasem sa ma bag in seama cu o simpatica tipa din liceu care era distribuitor ![]() nivea for men- after shave - sensitiv balsam , e suuper . poate e un pic scumput ( cam 22 ron ) , dar merita toti banii. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
subscriu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Subscriu la ceea ce a subscris semit
![]() |
--------------------
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(ceribros @ 17 Oct 2008, 13:14) Cel mai bine pentru cei care se irita usor este sa se barbiereasca sub dus, deoarece apa calda calmeaza porii si opreste iritatia QUOTE(Merced @ 17 Oct 2008, 13:37) Si unde am zis eu ca ii inchide ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu folosesc gillete blue 2 excel de cva timp (cam 1 an) si sunt multumit de el... acum am primit un gillete senzor excel cadou si cred ca o sa il incerc sa vad cum este....
Voi ce folositi, gel de ras sau spuma de ras? Eu am gel de ras Gillete Mach 3 (verde) si balsam tot Mach 3. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
octaviu |
![]()
|
![]() Rapid Group: Members Posts: 32 Joined: 14 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Gillette Fusion este lansat in America de mai bine de 2 ani... eu il am de un an dintr-o farmacie... dar de ce atat de tarziu la noi??
Eu sunt multumit de el.. am versiunea Power, iar lama a 6-a de pe spate face toti banii.. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De cand s-a lansat Fusionul, eu n-am mai gasit rezerve de Mach 3 la hipermarket, ca doar trebuie sa manance si copiii lor o paine.
Am avut cu ceva ani in urma un aparat Wilkinson, problema era ca avea 2 sarme puse peste lame, cica sa nu te tai. Dar firul de par cine-l taie pana jos? Dupa ce ma barbieream aveam un look sauvage, de parca trecusera 2 zile de la ultima operatiune. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
am gasit ieri cu 8 lei in kaufland, asta:
http://www.wilkinsonsword.co.uk/men/showro...xtra3_sensitive Pachetul contine 4 bucati. This post has been edited by canon: 22 Oct 2008, 13:46 |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu am trecut la aparat electric, daca vrea cineva aparatul meu Mach 3 sa imi dea de veste sa i-l donez. Nu imi mai trebuie iritatii, taieturi, incercat sa inmoi barba cu apa rece, etc, etc.
Cand m-am barbierit prima data cu aparatul electric m-am intrebat cam cat de fraier am putut fi atatia ani incat sa incerc Mach 3, spuma, gel, apa calda, sa dau atatia bani pe lame, solutie, etc, cand aveam la indemana o solutie atat de simpla si in aceiasi bani. 5 minute pe zi de plimbat aparatul de barbierit pe fata sunt suficiente si sunt fara dureri sau leziuni. |
--------------------
.
.
.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
De cand ma ,,execut" folosesc jilet... am avut tot din serie (incepand cu celebrele lame rosi si albastre), pana la asta portocaliu unde am spus : hoooo, cu tata... marketing la greu
![]() Am luat de cateva zile Wilkinson si Sabia, cu 4+1 lame, fara vibratii... e sigur, adica nu da pe langa, are o greutate care place mainii, taie bine, mai bine decat lamele de pe M3power-ul actual, probabil sunt originale. Pretul ... de 2 x mai mic decat jilet. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@Laurentziu83: ce model de aparat electric ti-ai luat?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:31 |