Despre Gillette, ... si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Despre Gillette, ... si nu numai
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am avut si io un aparat electric Panasonic. Ma iritam ca dracu, dar masochist cum sunt am continuat. Am crezut ca asa e la inceput, dar inceputul asta nu se mai termina. Asa ca am aruncat aparatul.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.203 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
butonu...butonu..ce face butonu???
aprinde lumina??? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nuuu..e cu vibratii cica...numa sa nu afle nevasta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io am vazut in magazin o dracovenie de'asta de ave si baterie... Cica vibra lama ca sa taie mai bine, nu am inteles principiul, da nici nu mi-am batut capul. A fost doar socul "la ce dreaq o folosi bateria aia?", ca aparatul parea absolut normal (tot Gilette). Ala tot zicea e hybrid
![]() Later: era vorba de asta "Gillette M3Power features Micro-Power, a gentle pulsing action powered by an AAA battery" E M3 ![]() In alta ordine de idei si ottal off topic, asta nu e teapa, ca nu se aduce in Romania. Teapa e cu ciocolata marmotelor, de exemplu, care aici are o calitate mult mai buna, desi ambalajul e absolut identic (scrie doar in alte limbi pe el). This post has been edited by cristianco2002: 22 Aug 2006, 13:59 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, depinde la ce capat il foloseste...
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
dorucioby |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 December 04 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 22 Aug 2006, 13:52) cum de unica folosinta? o rezerva mach 3 ne tine (pe mine + nevasta mea !!!) vreo 3-4 luni. Cum sa fie de unica folosinta? Scuza ma nu vreau sa jignesc da din ce ai postat tu aici (chestia la un loc cu nevasta) reies urmatoarele: 1. Or nevasta e paroasa 2. Or ea foloseste Gilette ul jos si tu te barbieresti dupa aia Mult noroc da asa e limbile romane |
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.203 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
fara misto?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 22 Aug 2006, 14:36) Oricum daca e sa facem un studiu rezerve vs aparate electrice, cele electrice cum sunt? Eu nu am avut onoarea. Apoi sa stiti ca si gilleteul asta nou are o baterie care se baga pe undeva si buton on off ....parca asa stiam eu. Eu cred ca aparatele astea electrice sunt "undercover" vibratoare ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(dorucioby @ 22 Aug 2006, 14:43) Scuza ma nu vreau sa jignesc da din ce ai postat tu aici (chestia la un loc cu nevasta) reies urmatoarele: 1. Or nevasta e paroasa 2. Or ea foloseste Gilette ul jos si tu te barbieresti dupa aia Mult noroc da asa e limbile romane Care nu are nevasta nu stie... Daca il incui si tot il gaseste. Eu ma prind ca l-a folosit fiindca nu mai taie bine si cum incep sa ma rad ma crestez pe fata cu el... apoi o injur bine si arunc rezerva, pun alta noua care tine tot asa... io stiam ca nici dupa miss univers nu e bine sa intri imediat la buda, dc intelegi ce vreau sa spun !!! Viata in 2 presupune anumite compromisuri, cred. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cumpara-i pentru ea, eu i-am luat Gillette Venus d'ala de femei si m-a lasat in pace !
poza Asta e si cu vibrator, dar eu i-am luat simplu, din motive obiective ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
axabrt |
![]()
|
[attachmentid=33153]
ce am gasit pe un forum... se pare ca subiectul a mai fost tocat si prin alte parti ! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Arata infricosator chestia aia
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
axabrt |
![]()
|
probabil asa o sa se ajunga...
si probabil vom avea cu totii barbi pana in pamant.. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sau o buca.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
sal.... eu mi-am luat din austria in aprilie 2005 un gillette.... are chestiile din plastic verzi ( ca cel din postul lui cristianco2002 - http://www.amazon.com/gp/product/B000B12EA...lance&n=3760901 ) - a costat ( nu mai retin exact ) vreo 17E ... mi-am luat atunci si un set de rezerve... si in decembrie 2005-2006 mi-am luat alte rezerve.
Am aceeasi baterie de cand l-am luat.... si prin apasarea butonului ala, aparatul vibreaza... creaza o senzatie ca nici macar nu-ti dai seama cand te barbieresti... mai degraba zici ca plimbi un vibrator pe fata ![]() e foarte misto la barbierit pe bune.... parca si calmeaza locul ![]() la noi in romania chiar nu-mi aduc aminte sa fi vazut ! |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum ceva timp mi-am luat un deodorant gilet si dupa vreo 3 zile era flaconul gol, supapa fiind defecta, fîsîise tot. Nu m-am invatat minte si mi-am luat gel de ras gilet. Si asta a pierdut presiune in mod bizar.
Cit despre lamele mach3 sint superioare celor sensor exel pt simplu fapt ca se curata foarte usor, doar intru-un jet de apa. |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu nu am reusit sa ma barbieresc nici cu aparate electrice (probabil din cauza ca ma barbieresc mai rar, la 4-5 zile), si nici nu aparate de unica folosinta.
Ca urmare, folosesc un aparat cu lame din acelea simple, care imi taie parul de pe fata, ma face prezentabil si ma costa vreo 2 RON la 4-5 luni. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am avut si Mach3 si Sensor Excel si le-am aruncat la gunoi. Lamele sunt aceleasi ca si la aparatele de unica folosinta (care te tin si de 10 ori daca inmoi bine barba inainte si nu le clatesti decat cu apa rece).
Totul la astia de la Gilette e marketing, 2-3-5 lame, diverse culori, baterii... nebunii. O lama sau 5, tot treaba aia o fac. Doar la pret e diferenta. Si la noi inca nu a aparut ultima "tehnologie" a lor pentru simplu fapt ca inca vand bine aparatele mai vechi si nu prea au concurenta pe segmentul acela. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Numarul de lame de la gillette respecta legea lui Moore. Se estimeaza ca in 2100, aparatul va avea 14 lame
![]() Totusi, se pare ca cele mai bune rezultate sunt obtinute prin incenzuratrea buna, nu cu numarul mare de lame: http://www.msnbc.msn.com/id/6886845/ |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE incenzuratrea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
incenzuratrea = insexoralrea
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.634 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
inmuerea=incenzuratrea
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sint fan Gillette. Am folosit multe tipuri de lame, si cele mai bune pe care le-am incercat au fost Gillette Mach 3.
Da, sint scumpe, dar bani o sa mai cistig in viata mea, in timp ce fata daca mi-o c.i.o.m.u.i.e.s.c. (al naibii filtru de cuvinte urite!) cu niste lame de unica folosinta de 2 bani, NU imi mai creste alta. ![]() Astept cu nerabdare sa apara si la noi Gillette Mach 5 - voi fi probabil printre primii clienti din Romania. Nu mi se pare ca Gillette face doar marketing si atit. Parerea mea este ca daca scot Mach 5 pe piata, o fac pentru ca e mai buna decit Mach 3. Ca spuma de ras, cel mai bun mi se pare gelul de ras de la Avon. Din pacate nu stiu de unde sa cumpar, ca l-am primit cadou si am inteles ca Avon vinde doar in sistem MLM (urasc chestia asta) si nu in magazine. Pe locul 2 ar fi gelul de ras Gillette, si pe locul 3 spuma de ras Neutro Roberts (or something, parca asa se numeste). Spray-urile Gillette insa sint proaste. Cu toate astea, in privinta lamelor de ras Gillette este numarul 1. Astept cu interes noi produse de la ei. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vlad, Avonul mai are si cate un stand prin magazine. Io stiam doua: unul in Cocor si altul in Unirea, ambele la parter.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:17 |