Despre Gillette, ... si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Despre Gillette, ... si nu numai
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Parca era si un film care se numeste planeta maimutelor
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Logon |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 June 06 ![]() |
Salutare,
Apropo de comparatia aparat de ras cu lama-aparat de ras electric: De curind am cumparat un Braun de vreo 2 milioane, era la oferta la jumatate de pret si mi-am zis sa fac o incercare. Mai folosisem un Braun in urma cu vreo 10 ani si nu m-a impresionat, aveam o senzatie tare neplacuta de arsura pe fata, ma inroseam, tot senzatii din astea interesante. Mi-am zis ca intre timp Braun a mai avansat pe la tehnologie. Ce sa zic, au mai avansat, dar f. putin sau avansul nu se aplica la modelul cumparat de mine. Inca mai aveam o mica senzatie de arsura pe fata, ei zic ca te obisnuiesti cu el abia dupa o luna. Nu am mai avut rabdare o luna si l-am dus inapoi la magazin si mi-am luat banii pe el. Colegii mai in virsta mi-au zis ca tot lama clasica e de baza si ca probabil ca doar cele mai scumpe aparate de ras electrice se ridica la nivelul lamei, ma refer aici la apropierea de piele a lamei. Acele aparate au diverse tehnologii noi prin care iti mai preseaza putin pielea ca sa ridice firul de par, etc. Am remarcat ca firul de par crestea mai repede dupa un barbierit cu aparatul electric, asta era alt inconvenient. Nu in ultimul rind trebuie luat in calcul schimbarea capului de radere sau a foliilor, depinde de aparat. Acest cap se recomanda a fi schimbat cam la 1,5-2 ani si costa minim un milion de lei, deci alta investitie. Citeva aparate de ras mai performante se afla pe linkul de mai jos, dar si pretul e pe masura, cele bune se apropie de 10 milioane si ma gindeam cam cite rezerve Gillete imi cumpar de banii astia... http://www.argos.co.uk/static/Browse/catal...cip%3D43007.htm Se pare ca Philipsul e cel mai performant in domeniu acesta, cu capete flexibile care se muleaza pe profilul fetei dar sint scumpe. In concluzie ramin tot la clasicul Senzor Excel, mi se pare cel mai bun raport calitate/pret. Numai bine ! |
--------------------
Logan
1.4
2004
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
eu am incercat mai multe aparate de ras: cele de unica folosinta, un aparat de la wilkinson.
cel de la wilkinson a fost destul de bun dar ca si restul aparatelor cu rezerve are dezavantajul de a se infunda destul de repede rezerva. asa ca am ramas la cele clasice care folosesc lame din acelea in pliculet. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 23 Aug 2006, 13:14) Bine ca sunteti voi destepti! Eu de ce n-am probleme cu gel-ul de ras de la Jilet? Ala imbuteliat in spray. Pentru ca nu i-ai scos capacul ![]() La mine se consuma instant gelul ăla.... Legat de lame, sunt fan gillet, și da aș da banii pe nenorocirea aia cu 5 lame ![]() Dacă vă bărbieriți rar vă recomant ca întâi să vă bărbieriți ușor cu un aparat de unică folosință. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Gillette Mach 3 + Spuma Gillette SERIES. Barbierit zilnic si ma tine o luna; in combinatia cu alte spume (chiar si Gillette cu capac opac) durata scade.
Iar daca nu folositi zilnic aparatul, lamele se deterioreaza mai rapid, probabil de la actiunea apei/aerului/spumei inerent ramase. Cu lame obisnuite, mai putin de o luna-cam 2 saptamini; la fel si alte "unica folosinta". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Incercati Gel Nivea!
Pe bune! De la Nivea mi se pare mult mai bun ca toate gelurile Gilette! Eu cum am obraz sensibil ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
same here: mach3+gel nivea sensitive+after shave nivea sensitive... perfect...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu ma rad o data la 2-3 zile si de obicei seara, cand fac baie. Fara mofturi de geluri, spume alte alea... Sapun solid, apa calda, pamatuf si Gilette de unica folosinta. Nu ma irit, nu sughit, toate bune si frumoase.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
hey.... am vazut o reclama la m3turbo astea.... cum ca dupa 1 an jumate le-au bagat si in romania......
![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
stargsm_ro |
![]()
|
![]() Vally Group: Members Posts: 56 Joined: 22 February 06 From: Craiova ![]() |
M3Power folosesc de mai bine de jumate de an.
Parca e ceva mai bine cu vibratiile dar am cam uitat cum e fara ele. Ma uimeste doar ca bateria inca mai tine. This post has been edited by stargsm_ro: 6 Sep 2006, 19:46 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- DJ 83 ANA Vally - Craiova ; YM: stargsm_ro
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
M3 Power a aparut si pe la noi. Am vazut eu in magazine dar nu stiu la ce pret. Eu mi-am luat din grecia anul asta cu 13.90 e cu 2 lame. La bulgari am vazut ca era 10 e dar numai cu o singura lama. O cutie cu 4 rezerve era 7.5 e.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
NoDacia |
![]()
|
eu mi'am luat in aprilie 2005 din austria...... si acum tine bateria.... in decembrie 2005-2006 mi'am mai luat 5 rezerve... sau 4 habar n'am ..... dar sigur nu erau 7.5E erau mai mult .... acum sa nu mint dar chiar nu imi mai amintesc.... ca le-am luat de la Douglas la gramada cu alte parfumuri
![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
vibratoarele astea ,,e bune":)
ma barbieresc cam cu 40 secunde mai repede fata de mach3. atat. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat sa comand Gillette Fusion Power (aparat de ras din ala cu 5 lame si vibratii, inainte ii zicea parca Mach 5) de pe Amazon.com. Ticalosii nu vor sa imi accepte comanda.
Curios, cu cartile nu a fost nici o problema. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.203 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am intrat in posesia unui gillette Fusion simplu. Adica fara Power.
Spatiul dintre lame este mult mai mic decat la mach 3. Eficienta as incadra-0 la "efect placebo", ma rad cu el deja de 2 luni si pare ca o sa isi dea obstescul sfarsit mai repede ca fratele lui mai mic. Avand atatea lame, ca experienta vorbesc, ma gandeam, atunci cand s-o toci capul, sa incerc sa scot prima lama, dupa mine aia se toceste cel mai rau si d-aia nu mai taie...E ceva daca nu ai ce face, trebiue sa ma gandesc acum cu ce o apuc sa trag de ea, ca e foaarte aproape de alealalte...Va zic ce a iesit.Daca iei cap cu 5 lame, scoti una, ramai cu 4, scoti una ramai cu mach 3, ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 20 Nov 2006, 00:35) Am incercat sa comand Gillette Fusion Power (aparat de ras din ala cu 5 lame si vibratii, inainte ii zicea parca Mach 5) de pe Amazon.com. Ticalosii nu vor sa imi accepte comanda. S-a descoperit ca teroristii arabi folosesc actuatoarele de Gillette Fusion Power, impreuna cu procesoarele de Playstation pentru a upgrada rachetele SCUD; asa ca exportul in estul Europei (cunoscuta ca sustinand terorismul, zic unii) este interzis ![]() BTW: aia cu playstation e un zvon, nu stiu cat e de adevarat; restul am inventat eu ![]() This post has been edited by dragos.avramescu: 20 Nov 2006, 16:21 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
NoDacia |
![]()
|
Uite aici --- mi'am luat din austria 17E aparat de ras + gel de ras + after shave...
17E - 4 rezerve.... Attached thumbnail(s) DSC00220.JPG ( Size: 210.74k ) Number of downloads: 365 DSC00221.JPG ( Size: 208.24k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 28 Aug 2006, 13:30) Incercati Gel Nivea! Pe bune! De la Nivea mi se pare mult mai bun ca toate gelurile Gilette! [...] Dupa citeva luni de folosire pot spune ca ai dreptate. Si nici nu curg in jet imens ca la Gilette, Avon si alte "firme de firme" ![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.634 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
GElul Nivea rules! Pacat ca l-am descoperit dupa multe tuburi de Gilette.
De craciun am primit un M3 Power. Findca am iesit in fiecare seara, ma radeam in fiecare seara. Si dupa 3 saptamani s-a dus lama (promotionala treaba, aparatul ieftin si rezervele scumpe). Din fericire, mai am 4 rezerve de Mach 3 normal (negre). Sa vedem daca merge la fel de bine. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Vezi ca rezervele de Mach3 si M3 Power sunt putin diferite.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Am de vreun 1 an Fusion ala cu vibratii. Nu am inteles prea bine faza cu vibratiile, cele 5 lame taie rezonabil, nu prea vad vreao diferenta sincer. Dupa ce se uzeaza banda aia albastra, da rateuri ca Sensor Excel sau Mach3. Acum trebuie sa iau alte capete, intrucit e pe terminate clar.
Lama aia de precizie, e buna, dar overkill in opinia mea. Intrucit l-am primit, e OK, insa nu cred ca as da banii pe el. PS. Au scos un gel aftershave similar cu Nivea, este foarte bun. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
gorjeanul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
Iata raportul optim calitate / pret!
Attached thumbnail(s) bic_comfort_3.jpg ( Size: 24.32k ) Number of downloads: 367 |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
- B-xx-GORJ L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
big2003: da' si tu abia l-ai asteptat... asa?
@big2003, @Sony: Pe mine cel putin ma puneti in dificutate: sunteti simpatici cind va ciondaniti, dar (din pacate) adesea o faceti dincolo de "linia" agresivitatii inutile. Incercati si voi sa ramineti "dincoace" de linie... va mai ajuta si moderatorii... ![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Ai dreptate Os , ne mai destindem si noi din cand in cand !
![]() |
--------------------
.
.
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
Am incercat ce a zis axabrt adica am dat jos prima lama la mach 3 si a devenit mach 2 .Efectele acestui tuning de usurare sunt vizibile.Concluzia :Gilllette Mach 14 Inteceptor Power si alte generatii mai evoluate ale acestuia ,doar efect placebo .
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.634 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Or fi rezervele de M3 si Mach 3 nitel diferite (la culoare macar), dar M3-ul merge bine merci si cu rezervele mai vechi, alea negre. Si de cand mi-am lasat cioc, am scapat de barbierit si zona aia periculoasa de pe barbie!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:26 |