Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu fie din cauza berii. Uite la Markos, daca bea uischi!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Unde-i Marty de n-a intervenit pana acum?Asta si nenea corbex din filmulete e mai suplu,grasilor
![]() This post has been edited by daniM: 26 Nov 2011, 21:53 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Marty e bine, sanatos
![]() QUOTE(Marty @ 26 Nov 2011, 09:41) Am mincat ieri la Louisenhof, pe Barbu Vacarescu. Deci da, nene, deci da!!!! Desi la prima vedere nu parea sa fie scump, ne-am dus in 2 persoane la 141 de lei. Ca si preturi? Snitel porc - 20 de lei, cartofi taranesti (recomand cu mare caldura acest preparat) - 9 lei, salata castraveti murati - 9 lei, platou svabesc - 30 de lei (cantitate mare, dar nimic spectaculos: sunca Praga, muschi file, brinza Blue, cascaval, salam uscat), Cirnatii cu varza calita nu stiu cit au costat, da' varza a fost ceva deosebit. Eu personal nu prea apreciez cirnatii nemtesti. Pe linga ce-am zis mai devreme, s-a mai consumat un Jagermeister (8,5 lei) si Paulaner Weiss (2 x 13 lei). O piine neagra costa 5 lei. |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ma bucur pentru voi,ce nu va angajati salvamari ca aveti deja colace?
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite Manuele, reteta de slabire verificata de Marty, cu succes total, 30 si destui ani! Posibil sa aibe si kosmodiskul un rol, dar merita sa incerci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sa fie!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 26 Nov 2011, 18:45) Ca fapt divers, eu sunt "slab ca porcu". Am 173 cm si vreo 55 de kg ![]() ![]() Kebabu' e aproape zilnic in meniu. esti imun ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Manuele orice regim alimentar ai adopta renunta la alcool, oricit de putin ar fi, iar pentru regimul alimentar ar fi de dorit sa consulti un nutritionist.
This post has been edited by nik1965: 27 Nov 2011, 10:11 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Manuele, baga flotari si abdomene!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Manuele, baga sfoara si spagatul, lasa bicla si alergatul.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(daniM @ 26 Nov 2011, 22:07) Ma, io recunosc c-am colac, da' d-ala cu cap de ratoi, numa' ca l-am pus invers, cu gitu-n jos. ![]() Imanoile, ma, io am slabit urgent (la momentul la care am facut topicul asta) cu ajutorul recomandarilor unui doctor. MI-a zis ala cam in felul urmaritos: nu dulce, nu acidulat, nu cofeina, nu alimente care te baloneaza, nu piine. In momentul de fata incerc sa ma mentin cam la 85 de kile, da' e mai greu iarna, vara merge de minune. Reteta e urmatoarea: 2 senvijuri + juma de litru de apa/sirop/ceai/suc, la prins 2 senvijuri, si o masa mai consistenta la 5, cind vin de la birou. Prin masa mai consistenta nu inteleg sa nu te mai poti ridica de la masa. Rar manind doua feluri de mincare si atunci cite putin din fiecare. Antrenorului ala de la sala sa-i spui sama pupe la oo, ca eu n-am reusit niciodata sa slabesc cu sala lor! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Senvij cu ce? ca ai zis fara paine...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi ca nu ai observat amanuntele de genul "la momentul respectiv am slabit" si "acum ma mentin la 85 de kile".
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Am crezut ca inca mai folosesti sfaturile.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
Atunci aveam 100 de kile. Ah, sa nu uit, anu' asta am slabit 4-5 kile intr-o saptamina, m-a ajutat o raceala puternica la plamini, de m-am hranit numai cu ceai si pastile, ca potol nu intra in mine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
Din toate punctele de vedere
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Moldoveni...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Moldoveni tu za bone...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
astia vor conduce lumea, peste vreo 300 de ani...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Avetz riport!
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
corbex |
![]()
|
Credeti ca Stefan era "cel Mare" fiindca era tare-n organ? Avea 118 kile la 1,62.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
In tinerete parea mai subtirel (si mai inalt).
tablou_CP.jpg ( Size: 152.87k ) Number of downloads: 172 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
L-au pozat de jos in sus.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
E o confuzie . In poza e Stefan ce Sfint, al ungurilor. Regii lor aducau cu Argon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 15:42 |