Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sunt un pic constipat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia sa vedem cum se prezinta vremea in w/e la munte ca daca ploua... nu-mi iau beciucleta! Da la Azuga tot ma duc!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
bicla mea sta de 2 ani pe balcon neatinsa. io cred ca e o investitie proasta daca stai la bloc si nu esti obsedat de mersulpe bicla. o s-o folosesti 2 saptamani dupa ce ti-o cumperi si o sa te lasi de ea. mai bine dai banii pe niste role, daca vrei sa faci ceva miscare, insa nu sunt convins ca sunt foarte eficiente la slabit. eu le folosesc la greu, nu sunt gras, dar am un strat protector de grasime pe burta si as vrea sa mai scada, insa rolele nu ma ajuta la asta.
daca insisti sa-ti iei bicla sa fii atent ca multe din cele mai ieftine(chinezarii) suporta greutati de pana in 100 kg. sau grabeste-te repede sa-ti iei pana nu sari de 100 de kg ![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
Cred ca exista o solutie pentru problema ta ... Si anume, o cutie de ananas, de doua ori pe saptamina ...
![]() |
--------------------
DSN Clima
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, astia cu biclele lor isi rad de tine. Ia-ti un pegas ideal, sau pegas practic. Avantajele astora sunt trei:
1. rezista sigur la gabarit depasit 2. sunt mult mai ieftine 3. pedalezi mult mai greu, deci la acelasi numar de kilometri depui un efort mai mare care se vede mai repede in subtierea burtii ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2006, 16:21) Ma, tu te doare mintea? 20 de km. ? M-ai vazut mai mic si mai prost imbracat si vrei sa faci vreun Lars Ulrich din mine !? Coane Martinezule, confirm ca 20 de km nu e mult deloc. De fapt trebuie sa faci doar 10 km si dup'aia te intorci ![]() Eu fac asta cam in 50 minute seara (de 3-4 ori pe saptamana), iar din astia 20 vreo 3-4 sunt in urcare de nu poti baga mai mult de 7 km/h. Ba chiar as zice ca daca nu faci macar 20 si asta destul de repede mai bine nu-ti iei bicla. (Evident, la inceput ai voie sa o lasi mai moale, dar in vreo 2 saptamani la asta ar trebui sa ajungi). Alergatul arde mai multe calorii, da e al naibi de plictisitor. Ca tot vorbim de imbracat, i-ati pantaloni de-aia mulati, ca ajuta! Si eu i-am luat abia dupa ce ma durea... si a fost o diferenta esentiala, a doua zi chiar puteam sa stau pe scaun ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 24 Aug 2006, 15:12) Marty, astia cu biclele lor isi rad de tine. Ia-ti un pegas ideal, sau pegas practic. Avantajele astora sunt trei: 1. rezista sigur la gabarit depasit 2. sunt mult mai ieftine 3. pedalezi mult mai greu, deci la acelasi numar de kilometri depui un efort mai mare care se vede mai repede in subtierea burtii ![]() Se mai fabrica, ma? ![]() |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Marty |
![]()
|
Cica maine-i partial noros, poimaine si raspoimaine ploo. Deci.... ma duc sa beau ca porcu' si sa dorm!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Ce-mi place mie la acest topic:
Este printre putinele care au adunat atatea replici fara nici macar o POZA.... Haideti domnilor, duceti un pic hazul de necaz pana la capat... nu fiti timizi... Eu caut una mai reprezentativa pt mine... una din profil... poate sa fie si de inainte de lasarea de fumat ( 27.12.2004 ), caci nu e nici o diferenta... poate chiar am mai scazut un pic vara asta... vedeti in poza din profil... facuta anul trecut prin august.... am aproape 120 kg. This post has been edited by GABY IS BACK !: 24 Aug 2006, 14:26 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
scyla |
![]()
|
De luni ma apuc sa slabesc....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
scyla |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 24 Aug 2006, 15:21) Ce-mi place mie la acest topic: Este printre putinele care au adunat atatea replici fara nici macar o POZA.... Haideti domnilor, duceti un pic hazul de necaz pana la capat... nu fiti timizi... Eu caut una mai reprezentativa pt mine... una din profil... poate sa fie si de inainte de lasarea de fumat ( 27.12.2004 ), caci nu e nici o diferenta... poate chiar am mai scazut un pic vara asta... vedeti in poza din profil... facuta anul trecut prin august. Care incepeti?? Hai primii aia peste suta! Nu fiti timizi! |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, ok, iau toacla, ma apuc de pedalat in jurul Herastraului (vreo 15 km.),sa zicem ca slabanogesc vreo 2,3-5 kile, da'... la iarna ce fac?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Toate ca toate, da nu-ti lua bicla din Selgros!!! Diferentele intre o bicla buna si o chinezarie ieftina sunt foarte mari. Daca vrei forestierele din Azuga, macar o suspensie buna la roata din fata iti trebuie. Si bicla sa fie usoara, din aluminiu, si cu piese bune pe ea. Si ia-o usor la coborare, ca te versi de zici c anu e adevarat, si nu ai zapada pe jos, ca la ski... ai pietre.
Pana atunci, citeste asta. Nu te gandi sa cobori Sorica pe bicla. Sa vezi ce adrenalina ai pe la vreo 35 km/h pe forestier, cu copacii zburand pe langa tine si cu pietroaiele de pe jos de pe care sari uneori. Si ce cazaturi se iau... This post has been edited by cristianco2002: 24 Aug 2006, 14:30 |
--------------------
...
..
|
|
scyla |
![]()
|
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
imogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 ![]() |
mai bine iti cumperi o coarda si sari cca 20-25 minute in fiecare seara. garantat slabesti.
|
-------------------- |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Ma da' unu' nu ia-ti spune ca ramane impotent cu bicla, baeti buni si sfatuitori ce sunteti voi
Coane, scoate-i saua |
-------------------- |
|
scyla |
![]()
|
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 24 Aug 2006, 15:25) Pana atunci, citeste asta. Super tare!!! Merg de 3 ani in Azuga si habar n-aveam ca se pot face trasee de acolo! I'm an idiot, I know! QUOTE Nu te gandi sa cobori Sorica pe bicla. Sa vezi ce adrenalina ai pe la vreo 35 km/h pe forestier, cu copacii zburand pe langa tine si cu pietroaiele de pe jos de pe care sari uneori. Si ce cazaturi se iau... Am zis ca ma GINDESC, da? La fel ma gindesc si la o partida de sex cu Paris Hilton! ![]() Oriucm, ca sa vezi ca n-am prea multa minte, eu habar n-aveam sa pun schiurile-n picioare si m-am dus sus, pe Sorica. Nu zic c-am facut vreo 3 ore pina jos si cu 15 metri inainte de sosire au venit niste jandarmi, m-au adunat, m-au ajutat sa scot schiurile din picioare si, binevoitori, mi-au zis: "Tu nu mai ai ce cauta pe pirtie!". Au avut dreptate, chiar n-am mai avut ce cauta pe pirtie tinind cont de faptu' ca o buca intreaga si juma de femur erau negre-vinetii de la cazatura pe un bolovan de gheata! QUOTE(Stefan.A @ 24 Aug 2006, 15:28) Si ce sa pun in loc, un dildo, nu? Ce dibac esti si tu! ![]() This post has been edited by Marty: 24 Aug 2006, 14:36 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Uite, tot de anul trecut, la pescuit pe canalul Litcov.
[attachmentid=33213] Hai, ca eu am spart gheata.... puneti-va pozele fratilor bine-crescuti... This post has been edited by GABY IS BACK !: 24 Aug 2006, 14:50 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
in loc de ananas iti recomand un ceai antiadipos, Sanye, ii zice ... e ceai verde cu numastiucedracu in el ...
mai frate, dupa ce ai bagat 2 cesti, te apuca niste crampe si un lesin la intestinul gros ... iti garantez ca asa imprastiat n-o sa mai apuci ca te caci nicicind in viata ta ! senzatia e de nedescris ! am consumat 4 plicuri din cutie ! dupa aia am zis ca exista feluri mai usoare de a muri ! io ti-am zis, acu' ca ai intrat in clubul nostru, al oamenilor de cel putin un quintal, nu-ti mai face griji cu slabitul ! o sa te obisnuiesti, n-avea grija ! This post has been edited by ache2: 24 Aug 2006, 14:41 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Marty |
![]()
|
Ma ache2, tine cont de faptu' c-am facut 2 cure fortate de Dulcolax si una fara vointa mea de ananas La Proima! Tin sa te anunt ca Dulcolaxu' e pistol cu apa pe linga anansu' ala! E cel mai crincen cacarizatior ever! Eu habar n-aveam ca organismul meu poate inmagazina atita apa pe care ulterior s-o elimine pe.... stii tu unde. In interval de 45 de minute m-am cacarizat de 15 ori!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm quintalu' ala parca atarna mai mult de 1 Marty :?
Apropos de ala cu bicicleta ergonomica si hamsterul ...marty la iarna te debransezi. Curent electric o sa produci prin pedalare, caldura sigur n-o sa-ti trebuiasca ca te incalzesti singur. Deja incepi sa ai unele avantaje in a fi dolofan. Si va rog eu mai de vara cu mistourile ca cica eu nu vreau sa ma mai ingras si cica rasul asta face... |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Marty |
![]()
|
Mda, si pentru cei care au deschis mai tirziu aparatele, va rog frumos sa cititi aici actiunea cutiilor de ananas LaPrima: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=50561
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2006, 17:51) Mda, si pentru cei care au deschis mai tirziu aparatele, va rog frumos sa cititi aici actiunea cutiilor de ananas LaPrima: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=50561 cunoastem ![]() e cam la fel cu Sanye plus chiuiturile de bucurie ![]() apropos, nu cumva de la aia ti se trage ![]() aaa, si inca ceva: nici cu futaiul nu merge daca inca mai e bifata optiunea ! This post has been edited by ache2: 24 Aug 2006, 14:57 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
neumann |
![]()
|
@marty
Mai vrei una, tot din Azuga? Mai am, de data asta urci cu telescaunul ca mosii, daca vrei doar coborare... |
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(ache2 @ 24 Aug 2006, 15:55) Ma, sigur nu! Ca atunci eram deja babanel, tocmai incepusem sa ma ingrijorez de citeva zile. Chiar ma bucuram, credeam ca slabesc. Jur ca dupa cutia aia de ananas si efectele ei, eram tras la fatza ca magaru' la .... oua! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:08 |