Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Aici colectia de biciclete pt. toate gusturile si sa nu spuneti ca nu se vor uita fumeile dupe voi
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
Baieti (voi astia mai bine facuti, asa), eu chiar va invidiez ! Daca as poseda si eu qintalul zau ca l-as scoate afara din masina in intersectii si as imparti dreptatea cu pumnul, la citi nervi am de cite ori ma dau cu masina prin oras ...
![]() |
--------------------
DSN Clima
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' crezi ca nu te plictisesti ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io zic sa lasi burdihanul la locul lui! A mai amortizat si forta de impact cand intrasi sub tir. Daca erai ca Illusi0n acu' aveai corset de gips.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
imogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 ![]() |
pina la urma tot nu ii spuneti concret ce si cum sa faca.
cel mai bine ramii asa cum esti. e pacat sa dai jos asa mindrete de burta ![]() |
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Coana, imogeno, io cred ca iti plac barbatii cu burta si pusesi ochii pe Marty. Ti-a facut cu ochiul si te-a impresionat miscarea de spranceana tunsa 0?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
imogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 ![]() |
|
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
Atunci sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa turnati multi plozi!
Da' feriti-va de dosare de turnatori! ![]() This post has been edited by Sony: 24 Aug 2006, 16:37 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
Am impresia ca limba romana nu mai este inteleasa de unii.
![]() Si, ca sa ma exprim asa, postul vacant a fost ocupat. Va cautam noi daca e ceva! This post has been edited by Marty: 24 Aug 2006, 16:39 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
Lasa, coane, ca vine craciunul si poate te rezolva cineva!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
DSN Clima
|
|
scyla |
![]()
|
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
scyla |
![]()
|
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
masivul76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 August 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2006, 15:48) Am mai zis pe parcursul topicului. Dar, hai sa le centralizez: - Virsta : 32 jumate - Inaltime : 187 cm - Sex : DA! - Sport: in mod organizat, de pe la 7 ani si pina pe la 18. Dupa aia miute, tenis cu picioru', sticlism, halbere, coniac-canoe. - Greutate acu' 10 ani : intre 65 si 70 - Greutate acu' 5 ani : intre 75 si 80 - Greutate in Aprilie 2006 : 85 kg. - Greutate actuala: 100 kg. Pai esti perfect. Ce mai vrei? Sa intre femeile pe fir si sa confirme. Un fost sportiv la 1,87 si 100kg e numai bine. Sa nu iei mai mult ca fostii sportivi au tendinta sa se ingrase. (uita-te la olaroiu cum era acum 5 sau 10 ani si cum e acum, si el inca e toata ziua pe teren + multe alte exemple) Acum nu ne-ai spus cum sunt distribuite cele 100kg. O distribuire uniforma la datele astea nu arata deloc ca 'esti gras ca porcu' Din contra, din datele tale care le-ai dat, acum 10 ani la inaltimea asta erai aschie. Fii multumit ca esti barbat acum. |
--------------------
Logan 1.5dci
-
-
- -
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am 99kg si nu am atins suta niciodata.Dar cand ajung la 99kg incep si fac sport adica incep si sar peste mese!La mine are efect garantat!
|
--------------------
a
b
c
|
|
scyla |
![]()
|
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
masivul76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 August 06 From: Timisoara ![]() |
si inca ceva: statisticile arata ca dupa 30 de ani, indiferent ce faci, sport, nutritie sanatoasa, etc., tot se depune minim 0.5kg pe an.
|
--------------------
Logan 1.5dci
-
-
- -
|
|
scyla |
![]()
|
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
masivul76 |
![]()
|
nu faptul ca ai 100kg ar trebui sa te preocupe ci faptul ca ai facut un salt prea mare:
- Greutate in Aprilie 2006 : 85 kg. - Greutate actuala: 100 kg. neaparat la medic cat mai urgent! |
--------------------
Logan 1.5dci
-
-
- -
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
inaltime: 1,78
varsta: 30 greutate ianuarie 2006: 98kg greutate acum: 82(3) kg mod de viata: - ora de culcare 1:00am - 3:30am (in timpul saptamanii) - trezire: 7:45 am - renuntat la masina pt. drumurile scurte(mers la slujba, si restul de drumuri prin oras, pt. distante lungi RATT), masina o folosesc doar pt. iesirile din oras - sport(pardon, sex) - mancare: 1(una) masa pe zii, tot ce vor muschii si stomacul meu - bautura: ~1,5L coca-cola - fumator, 1pachet/zi ce a determinat slabirea sunt sigur ca a fost renuntarea de a mai folosii masina pt. deplasarea la servici. Iti recomand la fel, plus ca mai faci si economie de bani si poti baga chestii mai scumpe la "mat". |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Marty |
![]()
|
Sa stii ca la masina ma gindeam si eu. faza e ca-s 5 km. pina la birou. Cu bicicleta as ajunge destul de repede, doar ca voi fi nadusit. Cu autobuzu'.... e nasol ca se congestioneaza traficul rau de tot dimineata si pot sa fac si 30-45 de minute (are alt traseu decit cel urmat de mine cu masina), plus ca seara e o adevarata placere sa te-nghesui cu toti nadusitii in autobuz.
This post has been edited by Marty: 24 Aug 2006, 17:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum, un om merge cu 6 km/h. La fel de bine poti s-o iei pe jos.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Inainte cu cat mergea?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
Deci preferi sa o iei pe sus!
![]() This post has been edited by Sony: 24 Aug 2006, 17:45 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wo_name @ 24 Aug 2006, 17:19) inaltime: 1,78 varsta: 30 greutate ianuarie 2006: 98kg greutate acum: 82(3) kg mod de viata: - ora de culcare 1:00am - 3:30am (in timpul saptamanii) - trezire: 7:45 am - renuntat la masina pt. drumurile scurte(mers la slujba, si restul de drumuri prin oras, pt. distante lungi RATT), masina o folosesc doar pt. iesirile din oras - sport(pardon, sex) - mancare: 1(una) masa pe zii, tot ce vor muschii si stomacul meu - bautura: ~1,5L coca-cola - fumator, 1pachet/zi ce a determinat slabirea sunt sigur ca a fost renuntarea de a mai folosii masina pt. deplasarea la servici. Iti recomand la fel, plus ca mai faci si economie de bani si poti baga chestii mai scumpe la "mat". Nasoala faza cu 1,5 cola pe zi combinata cu 1 pachet si o masa - parerea me e ca in ritmu asta o sa iti "cureti organismul" de kilogramele in plus si dupa o vreme e posibil sa te cureti de tot . Fara suparare acum am facut si eu asa cam o luna de zile si nu mi-a fost prea bine daca prelungesti stilul asta de viata e posibil sa te pricopsesti cu catva boli de care o nu o sa mai scapi prea usor .( scuze sper ca nu te-am suparat ) |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:00 |