Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 12 Oct 2006, 09:38) mare rau. deja nu se mai incadreaza la clasa break ci intra lejer in clasa vanurilor. Asta nu intelege lumea, ca "breakul" asta deja intra in clasa zafira, scenic, ba chiar spre espace/touran. Masini care incep la 16.000 euro. Evident, dacia ofera solutiile tehnice pe care le ofera si calitatea pe care o ofera. D-aia e cu cel putin 4.000 euro mai ieftina."Breakul" Logan nu se adreseaza celor care vor astra break, ci celor care vor zafira, dar au bani doar de astra. La fel cum e si cu berlingo de persoane, cu kangoo de persoane etc. Comparatiile pe care le-am vazut pe aici erau facute fara sa se fi vazut pe viu breakul, si sunau ceva de genul "pai la banii de logan iti iei un matiz" QUOTE(cristib @ 12 Oct 2006, 09:38) vizibilitatea in spate e iar foarte proasta ptr un asa zis break. practic oglinda interioara e cam inutila. D-aia a fost nevoie de oglinzile alea mari pe lateral, ca aia interioara e ca si inexistenta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Tocmai: si mie mi se pare un pret super, pentru ce masina este, comparata cu masini de talia ei, nu cu berline sau monovolume.
Vazand azi in showroom masina mi-a placut mult si nu mi se pare pretul enorm - este cat face!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
corect, nu prea e break. de fapt nici dacia nu l-a numit logan break, ci logan mcv. apropo, ce inseamna de fapt MCV? V vine de la van?
legat de pret, mi se pare totusi mare diferenta intre loganu' coaja si mcv-ul coaja.1000 si ceva de euro ptr niste spatiu in plus e mult. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
Mers azi la dealer IPSO, vazut Logan Prestige, foarte frumusel, gri platine si albastru mineral arata chiar bine, noile oglinzi clar mai mari si mai utile+ca se rabateaza usor (am tras cu doua degete oglinda s-a rabatat fara probleme) interior ok, tapiterie de calitate, placuta ochiului, bordul chiar interesant pe culorile alea, feeling placut al volanului si schimbatorului imbracate in piele, sistem audio ok (niste boxe mai puternice ar scoate totusi mai bine din blaupunktu standard), are montata masca de plastic din fata consolei schimbatorului, am uitat sa intreb daca numai cu rol de design sau masina are si conductele care duc aerul sub scaunele din fata.Motorul, acelasi ca pe Renault Scenic 2003-2004, imi era cunoscut (conduc un Scenic din 2004), insa m-a suprins placut pe Logan, cele 250 de kg in minus ale Loganului fata de Scenic dau alta viata motorului. Am depasit in a 4-a fara probleme, motorul trage chiar frumos si suna frumos, daca schimbati vitezele undeva intre 2300-3000 masina chiar are viata. In concluzie, am comandat un Prestige gri platine pe care o sa il ridic in vreo 3 sapt
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Schatten |
![]()
|
Btw, eu nu am fost foarte atent la CD/MP3 player in timpul test-drive-ului cu Prestige-u, stie cumva cineva daca e cumva modelul Essen MP36 de la Blaupunkt? Asa vizual din ce mi-a ramas pe retina aducea parca...
|
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu, nu e ala
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
breakul este mult mai stabila decit celelalte si cel diesel are intercoler
,planetara din dreapta este cu rulment intermediar,planetara stinga nu mai intra in cutie(este prinsa pe nuturi nu mai are acel burdufcare sa etanseze pe cutie,electromotorul este in partea di fata si ambreiaj hidraulic |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
De la ce modificari e mai stabil breakul? I-au schimbat bara de torsiune, au schimbat amortizoarele?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.732 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
De la garda la sol mai mare ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
uitandu-ma in catalogul auto 2001 dupa niste sh-uri din vest si comparand ampatementele diferitelor modele imi aduc aminte de logan mcv. si zic: ia sa vad cam pe unde se situeaza monstrul de la pitesti care are un ampatament de 2,90...si ce credeti pe unde se situeaza? ei bine nu mica mi-a fost uimirea sa constat ca de ex. bmw seria 7 are un ampatament de 2,93 iar audi A 8 .... 2,88!!!!
aceste modele nu au versiuni combi deci nu se preteaza la o comparatie edificatoare, cert este insa faptul ca logan mcv are un ampatament superior bmw-ului seria 5 turing sau audi A 6 combi. ce parere aveti? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine e interesat, a aparut o brosura Prestige si doua spoturi TV cu Noua colectie pe site-ul Dacia.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar se pare ca motoarele pe benzina sunt euro 4 la noua colectie http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/logan/date-tehnice,35. Se pare ca de aici scumpirea si nu numai de la "restilizare".
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cine e din TM si vrea sa vada MCV-ul mergeti service Dinamo la Padurea Verde . Sunt vreo 10 in parcare la ei .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 13 Oct 2006, 21:48) De la ce modificari e mai stabil breakul? I-au schimbat bara de torsiune, au schimbat amortizoarele? E mai stabil constructiv, in general orice break e mai stabil decat varianta berlina a aceleiasi marci, probabil din cauza arcurilor spate mai rigide, si o distributie mai echilibrata a greutatii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eduardpersonal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 June 06 ![]() |
Eu nu va inteleg deloc, cum dureaza atat sa iei un Logan ????????????????!!!!!!!!!!!!!! , la mine a durat 4 zile cu tot cu dosar de credit , montare alarma, e.t.c 4 zile din momentul in care am intrat la dealer si am primit masina , ce tot vorbiti de luni de zile si cu butonul nu va amagiti, arata stupid , la cat folosesc portbagajul...... ce am este perfect.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006-Ambition
- b-070445
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
La mine a durat 2 zile de la comandare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.732 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(eduardpersonal @ 15 Oct 2006, 10:00) Stupid esti tu. Acelasi buton mai este intalnit si pe alte masini ..Toyota Yaris de exemplu, dar de Yaris nu spune nimeni ca este urat. Iar despre 4 zile asteptare, tu ai luat o masina de pe stoc. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
si avand in vedere ca a luat-o din stoc a asteptat cam mult
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Schatten |
![]()
|
Inteligenta la max. 4 zile mult? Avand in vedere ca nu a achitat cash banu jos, ci a contractat un credit? Sau ai senzatia ca bancile someaza si deabia asteapta sa primeasca un dosar de credit sa sara cu aprobarile pe el in 5 minute?? Si nu toata lumea vrea sa ia un credit pe 10 ani sa plateasca cat rata la un feon pe luna. Poate cineva vrea un credit pe doar 4 ani sau chiar mai putin si analiza dosarului dureaza ceva mai mult. Eu astept aproape 3 sapt pt masina. De ce? Pt. ca am comandat un Prestige care e ultimul model, si pt ca pe stoc nu aveau decat superba culoare rosu toreador, pe care probabil un "mese" care vrea masina in 2-4 zile ar fi indragit-o pe loc
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
|
|
Just-Jack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 April 06 ![]() |
http://www.protv.ro/emisiuni/divertisment/pro-motor/
in lista, ducetiva la ultimul filmulet expilca clar ajunsurile si neajunsurile si vorbeste si de calitatea lui(inclusiv de disputatul buton al portbagajului;) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Expression 1,5 dCi 65CP 2005
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
Cam pe langa astia de la Pro(st)motor - tot i-au spus la masina Privilege in loc de Prestige
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 06 ![]() |
Slab de tot comentariul celor de la Pro(s)t TV. De fapt, nu ma mira, nu e prima oara cand vorbesc total in necunostinta de cauza.
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
Schatten |
![]()
|
Deci io aia cu consum Bucuresti-Mamaia 10% nu o cred nici daca ma platesc. Eu conduc un Scenic care are acelasi motor si 250 de kg in plus si scot numai in oras, bucuresti, si cre ca stim cum arata traficu din bucuresti, 11%...ma lasi cu Prestige 10% in afara....
LE: Defapt baietii au facut Bucuresti-Mamaia cu un Prestige nerodat la care au forjat motoru binisor din moment ce afirma ca e indicat sa schimbi vitezele undeva intre 3000 si 4000 rpm...halooo nenea reporteru...de recomandarea de a nu depasi 3000 de ture in rodaj ceva cumva??? ... This post has been edited by Schatten: 16 Oct 2006, 18:27 |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
In plus, din reportaj se intelege ca Prestige este un soi de buggy, gandit special pentru trasee de plaja. Iar dupa trecerea prin apa sarata de-a sarit valul pana peste capota, in locul celor de la Dacia nu le-as mai da niciodata masina ca sa-si bata joc de ea. Aceste masini nu sunt facute sa reziste la nisip si apa sarata. Si dupa aceea un astfel de reporter observa cu o mare uimire: "incredibil... are si mici urme de rugina..., si este clara inrudirea cu japoneza Micra, am gasit urme din pachetelul de pranz al unui muncitor japonez (n.a. alge marine) sub chederul din dreapta...".
Halal pricepere, asta meritam pentru ca acceptam sa cumparam reviste de doi lei (vechi). |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
michaelthefirst |
![]()
|
Daca reportajul despre noua dacie a fost asa de penibil si cu atatea aproximari, unde teoretic erau cel mai aproape de sursa de informatii, ma intreb ce naiba ne spun despre celelalte masini...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mie imi plac noile dotari de la Prestige da' e cam mult 1000E in plus pentru 16v si Euro 4 - parerea mea ![]() This post has been edited by michaelthefirst: 17 Oct 2006, 12:03 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
Alma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 February 06 ![]() |
Conform VC, la inceputul anului 2007, airbagurile laterale vor fi disponibile pe modelele Dacia Logan Berlina si Logan MCV.
|
--------------------
-
-
- -
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu marirea de pret corespunzatoare, plus noua taxa de inmatriculare de 220 Euro, parca.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Dar sa nu uitam ca se scoate acciza de 1% la valoarea masinii fara TVA (dar asta va fi trecuta cu vederea...)
|
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:44 |