Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nenea Sacalul vrea sa faca cincinalul in 4 ani jumate... Mai stim noi unul...
A dracu' piele pe el, ca la clio nu se zgarceste. Da' la logan grupa mare. Daca ar putea sa faca o bicicleta la pret de masina si sa o si vanda in xspe sute de mii de exemplare ar fi foarte bine |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Banuiesc ca nu e chiar asa. Orice sistem de pe lumea asta se imbunatateste. Se eficientizeaza, se perfectioneaza. Cred ca asta cere si renault. Nu cred ca cere sa scada costurile neaparat. cere sa se eficientizeze sistemul. Si daca gasesti o solutie care iti aduce o valoare adaugata mai mare dar care te costa un pic mai mult nu cred ca renault o refuza pe considerente de scadere de costuri. trebuie sa fii prost ca sa refuzi.
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu cred ca si-au dat seama si francezii cat de mult se poate fura la Dacia, le-au cerut alor nostri sa reduca pierderile si ai nostri au avut de ales: ori reduc din furturi, ori reduc din produsul final. Ghici ce varianta s-a ales?
![]() Aa, sau nu se mai fura la Dacia? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Am văzut și eu pe viu un Prestige, cel de drive test de la Prisma BR. Nu m-a impresionat deloc la capitolul "exterior". Nu l-am condus încă. Concluzia: aceeași Mărie, cu altă pălărie. Și-atât.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am dat si eu "meil" la vocea clientului si m-am plans de faptul ca nu am consum instant. comanda masinii mele a fost facuta pe 20.08.2006 si tot atunci am primit si proforma de la RCI leasing. Oare ma vor despagubii si pe mine? N-ar strica niste accesorii. pe de alta parte, putem activa functia asta cu consumul instant? un soft ceva?
ms de raspuns. |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
F bine ca ai scris! Probabil te recompenseaza si pe tine. Ideea e sa nu iti fi spus cand ai facut comanda ca nu ai CI.
Informatie destul de oficiala: vreo 2000 masini sunt 'afectate' - a se citi fara CI anuntat - ... 400.000Euro la dacia - o nimica toata! Cat despre setarea calculatorului... aceeasi persoana ... 'oficiala' a spus ca momentan nu se poate programa inca calc. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca avem modelul de calculator care afiseaza CI, se mai poate face afisarea CI dupa schimbarea bordului?
Am inteles ca de transmisia datelor despre CI se ocupa calculatorul de injectie, date pe care le interpreteaza apoi calculatorul de bord. Cum acum cred ca au scos aceasta functie si din calculatorul de injectie si din cel de bord, clar nu se mai poate face nimic. Mie a inceput sa-mi zbarnaie turometrul si ma gandeam sa-l schimb acum, cat timp e masina in garantie. Oare pe modelele noi au scos aceasta functie si din ambele calculatoare (injectie si bord) sau numai din cel de injectie? Intreb asta pentru ca vreau sa stu daca mai pot sa-mi faca CI dupa ce imi schimba bordul. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@DFA
Mai stiu eu pe unul care reducea tot la fel, paine, carne, baga la "iesport". A fost impuscat...la Targoviste...parca. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
El tinea la sanatatea noastra rationalizand mancarea si noi, nerecunoscatori...
Ia uite ce grasi sunt politistii acum. Nu ca n-ar fi fost si-nainte.... |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
DANNIEL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 27 September 06 ![]() |
Va rog frumos o parere...ce ziceti,merita sa cumpar un golan Prestige 1.6 16v?ma refer in comparatie cu pretul si poate k alte masini.sau ce s-ar merita la pretul golanului?m-ar interesa fff mult parerile voastre pentru k pe mine m-a impresionat placut asa-zisul facelift.Va multumesc!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
@DFA
si pretul marit e cam tot aia ![]() |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 28 Sep 2006, 10:34) Uite d-aia nu inghit eu dacia. Batjocura pe banii romanilor. De parca fac economie la o masina de cateva mii de euro scotand accesorii care pe ei ii costa 50 . Care e logica? Dar Seat inghiti? Inginerii spanioli au venit cu ideea geniala de a scoate avertismentul pentru nepurtarea centurii de siguranta la modelul Leon. O economie de un senzor amarat la o masina de cateva ori mai scumpa ca Loganul. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
primii si eu mesajul cu 230 de euro despagubiri.. de acum sa ma gindesc la ce vreau..
o intrebare: ei iti dau accesorii la pretul de 230 euro TVA inclus. Dar preturile din lista de accesorii au TVA inclus? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
Hai ma sa nu facem caterinca... sigur ca au tva inclus .
E un gest laudabil, tipesele de la VC raspund promt sesizarilor , extrem de amabile in tel. iti programeaza rapid "intalnirea"in service ... eu le zic sincer saru' mana ! btw Logan MCV arata bine spre f. bine , scuze de offtopic This post has been edited by catu: 29 Sep 2006, 14:03 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
fratilor, a montat cineva vreun accesoriu din "oferta de 230 euro"?
au zis ca ma contacteaza, dar deja a trecut o saptamana si nimic! a fost chemat careva la reprezentanta de unde a ridicat masina, sa-i monteze accesoriile alese din lista? This post has been edited by eudin_umarian: 29 Sep 2006, 14:24 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Deshteptu |
![]()
|
deci fac toate calculele ca si cum accesoriile au TVA inclus.
lista pe care as bifa-o eu: APARATORI DE NOROI FATA 14.88 APARATORI DE NOROI SPATE 15.71 COTIERA FATA 59.50 COVOARE CAUCIUC 31.83 HUSE SCAUNE CONFORT 71.64 PLASA PORTBAGAJ 17.85 TRUSA SCULE 22.47 233.88 Depaseste cu putin 230 euro. Oare pot sa achit cash diferenta? Daca nu, o sa ma reonrietez asa incit sa iasa suma pe muchie. Citeva intrebari pt cei care stiu: - sint utile aparatorile de noroi? (eu asa cred, dar nu sint sigur) - cum arata cotiera fata? are si spatiu de depozitare? - presurile din cauciuc - sint lungi, scurte? ajung sub pedale? - ce fel de huse sint acestea? pot sa aleg si culoarea? mai sint in lista si alt fel de huse. gasesc undeva poze, imagini? - cum arata plasa asta de portbagaj si la ce foloseste? (am citit pe acest topic, cred, o recomandare ca ar fi utila, dar as vrea mai multe detalii) - ce contine trusa de scule? un patent si un surub? sau mai multe? ca nu vad la ce as putea sa o folosesc la logan... mersi tuturor anticipat ![]() - This post has been edited by Deshteptu: 29 Sep 2006, 14:48 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu covorase - nu merita un milion covorasele alea. Mai bine altceva.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Deshteptu |
![]()
|
totusi eu nu dau nici un leu din buzunar...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.731 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
vv, lasa-i mai ca ei stiu mai bine ce vor cu adevarat . . . ca doar este gratis
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Mersi. Uitasem de sectiunea asta de pe site-ul lor.
Acum, dupa ce am vazut pozele respective, revin cu intrebari modificate: - ce presuri sa aleg, de alea din cauciuc sau plus? - cum aleg culoarea huselor si modelul lor? site=ul nu ma lamureste.. - pe www.dacia.ro am vazut o plasa portbagaj plic destul de interesanta, in special pentru anumtie drumuri, cind mai transporti lichide etc...numai ca in lista de accesorii sint urmatoarele mentiuni: plasa plic 17.85 plasa portbagaj 17.85 plasa portbagaj 17.49 care din astea e plasa aia plic, care iti tine sticla de suc? ca nu ma intereseaza plasa de portbagaj care se intinde pe mocheta. ar mai fi interesant si compartimentul protectie protbagaj, nu credeti? - ramine intrebarea despre ce contine trusa de scule: un patent si un surub? sau mai multe? ca nu vad la ce as putea sa o folosesc la logan... acum sa va vad ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
Stai linistit, multe accesorii din lista aia n-o sa le gasesti la dealer - ma refer la acelasi reper cu 2-3 preturi - tu alege si trimite mail la VC, sa descurce ei itele..
Covorasele plus ( + ) sunt din cauciuc ( nu din plush ), eu le-am cumparat cand am luat masina si sunt "de acolo" , ia-le ca merita ! Cat despre huse si altele ... pana la urma e chestie de gust , nu crezi ? da o fuga la dealer si uita-te ,pune mana sa vezi ce iei, in definitiv. Eu am optat pt. ceva mai "tehnic" : alarma si senzori de parcare, ah pardon, "radar de recul" ,alea minimale. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
capota portbagajului cu eleronul incorporat este de la renault logan (deci au inovat in draci)
ma intreb de ce nu au montat logan in 3 volume spoilerul fata ce apare pe MCV? sau o vor face peste 6 luni ocazie cu care vor mari din nou preturile? ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De fapt, pentru cei care nu au observat, pentru a nu face matrite diferite la renault logan si la dacia logan-eleron, bucata exterioara a capotei portbagaj nu mai are ambutisata forma siglei (cum este acum la Dacia si la Renault, ambele logan), ci este dreapta si sigla vine peste pur si simplu, nu m ai intra usor inauntrul capotei
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 29 Sep 2006, 16:39) Dar Seat inghiti? Inginerii spanioli au venit cu ideea geniala de a scoate avertismentul pentru nepurtarea centurii de siguranta la modelul Leon. O economie de un senzor amarat la o masina de cateva ori mai scumpa ca Loganul. Nu e chiar acelasi lucru, aia era o functie enervanta pusa doar pentru testarile NCAP. Consumul instantaneu e o chestie interesanta si pentru unii foarte utila. BTW, s-a plans cineva de lipsa buzzer-ului de centura pe Leon? |
-------------------- |
|
sectoristu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 September 06 ![]() |
A ridicat cineva accesorile de 230 euro? ca pe mine ma tot abureste dileru ba maine ba poimaine
|
--------------------
LOGAN 1.5 DCI
LAUREATE
2006
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Nici eu inca nu am fost chemat la ei
![]() Mai asteptam ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si la Laureate vor avea ca si in Apus ABS la standard? ca de jantele in aliaj ma lipsesc la fel si de CD player (poate un mp3 dar am eu din ala...) ca sa fie Ambition
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:16 |