Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
DiMaggio |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|||
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Numai nemuritorul director Stroie stie !
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(cameleon_boy @ 28 Aug 2006, 17:40) Din ce am inteles eu ,refuza masina si contractul si ii pune pe astia de la Dacia sa ii dea alta,mai oameni buni ,nu va inteleg voi cand ati comandato nu erau modificarile astea ,e ca si cum ai comanda Megane 2 si cand apare megane 3 tu vrei megane 3 dar ai platit 2 .Eu va urez succes dar daca refuzati masina refuzati avansul ,eu cand mi-am luat Loganul asa mi-au spus si am si semnat pentru asta,acum cu Clio tot la fel scrie in contract ca daca numai vrei masina pierzi 10% din valoarea ei . nu am facut nici un fel de contract cu ei, cu exceptia a doua avize, unul bancar(acont) si un aviz de plata(unde-mi da seria caroseriei si pretul final). imi miroase a magarie, ce se intampla! repet, tipa de la vocea clientului zicea ca preturile raman neschimbate la motorizarea si versiunea ce am comandat-o chiar daca as fi beneficiat de imbunatatirile din noua colectie. This post has been edited by eudin_umarian: 28 Aug 2006, 17:37 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmm , la pranz erau pozele si prezentarea modificarilor acum lipsesc cu desavarsire
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
La pranz eu am vazut ca doar ultimile 3 poze reprezentau echiparea E3 cu noile jante, acum au disparut si in schimb a aparut noua tripla.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(cameleon_boy @ 28 Aug 2006, 17:40) Din ce am inteles eu ,refuza masina si contractul si ii pune pe astia de la Dacia sa ii dea alta,mai oameni buni ,nu va inteleg voi cand ati comandato nu erau modificarile astea ,e ca si cum ai comanda Megane 2 si cand apare megane 3 tu vrei megane 3 dar ai platit 2 . Ma....ceva dreptate ai tu, da; problema este ca eu am intrebat anticipand posibile imbunatatiri cu noul val si mi s-a spus ca se baga doar breicu si 16V. Nu am inregistrare din pacate, dar am fost mintit, si in conditiile in care pretul ar fi acelasi, as dori sa primesc noua masina.....cat dracu sa mai fim mintiti? Oare daca maine ma duc sa comand inca un logan mi se comunica: "Buna ziua, felicitari, veti fericitul posesor al unui logan cu buton de berlina pentru portbagaj". Nu cred..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
driverx, suna la vocea clientului si intreabadaca beneficiezi de noua colectie, sa vedem tie, ce-ti spun?!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate zic "care noua colectie"? Nu stim nimic...
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.728 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Domnilor, nu va ma faceti probleme cu butonasele ca deja au aparut posturile cu cereri la inbunatatiri LGN
![]() ![]() ![]() Chiar ma miram cat o sa dureze ... This post has been edited by IRONICK: 28 Aug 2006, 17:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
daca va uitati la versiuni se observa ca atat cd-ul cat si rcs-ul au fata detasabila.
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
pai ce au facut? ne-au dat pe la nas cu ele si acum ne-au lasat sa ne amaram pe aici degeaba?
![]() |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Incredibil...a disparut de tot noua colectie logan....
Si la versiuni si la interior si la exterior. Daca eram eu cu cash si nu credit, ce renuntam eu acum la Dracia..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Ma....acuma asa ca sa ma amagesc singur. Poate chestiile astea chiar o sa intre in vigoare cu valul breic si 16v si au pus programatorul care a luat olimpiada nationala cu 10 la Botanica sa faca update la site. Dar nenea programatoru a fost cizma si in loc sa uploadeze pe ceva server de test local, cizma a uploadat fix pe saitu dacia.
![]() ![]() ![]() ...shit....le-am dat idei sa se scoata in caz ca lumea face scandal. Fierb de nervi si de abia ma abtin sa nu dau telefon la WC-u.... This post has been edited by driverx: 28 Aug 2006, 17:20 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
SUNA!!!
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ca se discuta mai sus de schimbator . . la versiunea fara piele tot cu capsa aia de doi lei este prins burduful. La versiunea cu piele, este fara capsa.
Sa nu zic ca este un pic mai scurt . . This post has been edited by IRONICK: 28 Aug 2006, 17:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da lgn negre de ce nu se fabrica?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Pt eudin si eu tot la fel am proforma si avizul de plata pentru Symbol si daca il refuz pierd 10% din avans pun pariu ca si la tine e la fel,asta e o chestie sa se acopere si ei daca toata lumea ar comanda masina si dupa aceea ar refuzao si si-ar luat avansul inapoi ar incepe sa aiba pierderi ,uita-te mai bine si intreabai pe astia de la care ai luat proforma si ai sa vezi ca am dreptate cu pierdutul avansului .
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Probabil au aruncat un ochi si aici ca deja se discuta ba ca e butonul nasol ba ca e stramb ba ca este iesit din locul lui ba ca pielea nu e piele etc .
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
driverx |
![]()
|
Same shit si la mine. Ma suna maine.....Si m-a speriat cu o chestie...cica comandat in 15.08...io atunci l-am platit parca....geeez...
![]() This post has been edited by driverx: 28 Aug 2006, 17:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
cameleon_boy, sunt de acord cu tine, deranjant e faptul ca dupa ce am asteptat 1 luna, sa iasa fabrica din pauza tehnologica, si acelasi model din noua colectie, costa exact cat modelul pe care l-am comandat(care cred ca nici nu a intrat in fabricatie, doar daca nu gasesc ei una prin curte si mi-o baga pe gat), nu vad de ce sa nu fac scandal? a! ca o sa-mi vina mai tarziu? no prroblem, mai pot astepta cateva zile!
drivex, detalii pls. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Nu se poate sa iti dea o masina gasita prin curte nu ai seria motor si sasiu?,nu fac astia asa ceva ca doar nu cumperi din talcioc e o firma pana la urma si nu se joaca ei cu asa ceva daca ti-ar face asa ceva ii dai in judecata si devii un om foarte bogat ,si cu preturile nu stiu daca e asa ,Clio facut pana in iunie costa cu 1000 de euro mai ieftin decat asta phase 4 care il iau eu si am modificari in interior, portbagaj ,spoilare,deci nu cred ca nu cer astia nimic in plus,eu pun pariu ca or sa se scumpeasca.
This post has been edited by cameleon_boy: 28 Aug 2006, 17:58 |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
totusi traim in Romania...unde totul e posibil.
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Fii serios,doar ai ales Ambition ,o anumita culoare,un anumit tip de motorizare, probabilitatea sa iti dea una la misto e 1 la un miliard ,deci grijile astea sunt de prisos . Daca nu e fabricata si preturile nu sunt mai mari (ma indoiesc asta spoilare total vopsite gratis?buton portbagaj,portbagaj electric volan piele ) poate reusesti sa vb cu dealeru sa iti dea noul model,daca e fabricata slabe sanse,decat daca renunti la ea si la o anumita suma modica de 10% din valoarea ei si iti iei alta.Poate alceva decat Logan.Sau dc nu poate cu o mica atentie reusesti sa schmbi masina cu totul daca cunosti pe patronul firmei de unde ai luato,banul e ochiul dracului
![]() This post has been edited by cameleon_boy: 28 Aug 2006, 18:05 |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
nu cred ca este fabricata. doar nu o tin in fabrica de bebelou, ma suna sa o achit integral si sa nu-si mai bata capu' cu mine...o sa vad ce raspuns o sa-mi dea maine.
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Pai atunci poate ai noroc cine stie ,eu iti urez bafta sa ai parte de Logan Phase 2 sa fii multumit de el si fara evenimente,daca nu asta e si Loganul fara maciulie de Supernova sau buton portbagaj Dacia 1310 merge tot la fel . poate mai bine .
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
multam.
![]() ai dreptate...daca se poate bine, daca nu...asta e, deschid un topic pe tema: cum se vara butonul in fundul loganului sau cum imi imbrac schimbatorul in piele de caprioara. ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si ca sa va mai intarat nitel . . a avut cineva curiozitatea sa se duca in vreun showroom si sa vada cum este cu insonorizarea mai nou la Logan. Macar sa bata cu degetul in tabla . . portiere, plafon, . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
IRONICK
Te rog detalii ! |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La ultimul transport de Logan-uri (joia trecuta) dupa "binemeritata" vacanta a fabricii de la Pitesti au sosit si 3 Logan-uri care posedau buton de deschidere a portbagajului si nimic altceva in plus.
Ce m-a surprins si nu am vazut mentionat aici (poate nu am citit eu cu atentie) e ca portbagajul nu are inchidere centralizata, incuierea facandu-se manual, cu cheia. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 09:55 |