DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 4 5 6 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accident GRAV, Loganul.....foaie de ceapa?!?

klaus
post 6 Dec 2006, 23:57
Post #151

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(prody @ 6 Dec 2006, 23:23)
Chiar nu are.
*

Nu stiu ce sa zic, mie pozitiile 3 si 10 din imagine imi spun altceva

Attached thumbnail(s)
Pages_from_safrane.jpg ( Size: 177.66k ) Number of downloads: 193

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AMW
post 7 Dec 2006, 00:24
Post #152

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Zetu @ 6 Dec 2006, 23:10)
NU ai cum sa te opresti brusc de la 140 si sa te proptesti in centura. Chiar daca nu ai avea vreo zgarietura organele interne ar fi pulbere. Zic si eu ...
*

la fel zic si eu.

aveati toti organele rupte si mureati de hemoragie interna inainte sa va dati seama daca ati facut accident sau a fost doar un vis.

poate mai putin ala care a iesit prin parbriz...ala murea de la traumatisme...nu de la hemoragi....

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
jagoman
post 7 Dec 2006, 00:50
Post #153

Membru autentic

Group: Members
From: jud. Satu Mare

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Ai oameni buni. Aberatie la maxim topicul asta. Va luati unii de altii, tertii sunt super destepti..... Jale.
Mai bine inchideti. Nici primul post nu e relevant, titlul la fel.
De fapt unele raspunsuri sunt chiar... nostime ce sa mai zic. Ma gandesc ca moderatorii doar de aceea nu au inchis inca discutia de aici. Mai rade omul de-a binelea cand citeste ce e aici.
Hai mai cititi totul inca odata de la inceput si veti vedea ca astfel de discutii ar avea loc la un subforum de aberatii. Nu la stiri. Eventual aici se da stire ca unii sunt capabili de tampenii extraordinare.
Propun ca sa fie o sectiune pe tema de "Aberatii concepute in minti degenerate". Ar fi super.
Cat ca se ia de Logan? Cand unii ca afirma ca Super-Logan, sau Logan 007 ar fi cel mai bun nume pt masina romana, si eu m-as lua de ei cu mistocarii. Dar si de cei care afirma ca Loganul nu face doi bani. Sigur ca face. Totul e o chestiune de ce poate sa-si permita omul si ce nu.
Hai ca tot pana la urma ma bag si eu intr-o discutie in care nu se merita.
Topicul asta nu are rost. Asta e concluzia mea din TIR+Logan+Berlina+Cayenne+Safrane+ Challenger+Discovery+Panzer+Tiger.
M-am alaturat si eu la OFF-TOPIC Forte.
Numai cele bine. Un lucru e sigur. Cand e vorba de doua maisni cu sasiurile la alta inaltime nu are rost nici o dezbatere de genul Logan contra GolfV. mai ales ca in cazul cel mai discutat aici autoturismul mai fragil a primit lovitura din lateral ceea ce la toate tipurile este un fel de calcaiul lui Achile dupa cate stiu eu. Poate ma insel si v-am dat o noua ocazie de raspuns in gen misto, dar sa fie.
Eu am rugamintea catre moderatori ca dezbaterile de acest gen, daca e off-topic sa fie sterse si topicul inchis.
Asta e doar o parere. Bafta la marait in continuare.

This post has been edited by jagoman: 7 Dec 2006, 00:52

--------------------
Renault 11 1985 TL, Skoda Fabia 2002 Comfort , - SJ-02-XLK
R11 TL 1,4 44kw 1985
+
6 Pages « < 4 5 6
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 20:35
Forum Renault