DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 8 9 10 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua

Lucian M
post 29 Jan 2007, 18:08
Post #271

Membru incepator

Group: Members
From: Neamt

Sunt trecut de 26 de ani, deci slabe sanse sa fi fost profesor la clasa ta. Scuze pt offtopic. Si multumesc si pt "caracterizari". Are careva dintre voi test national anul asta?

--------------------
Chevy Aveo 5dr 2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp - B - 59 - nasol rau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
os
post 29 Jan 2007, 18:15
Post #272

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

DriverX, RamboX: rog incetati. Next time o sa fie mai mult de o rugaminte.

LucianM - nu te lasa provocat.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
os
post 29 Jan 2007, 18:33
Post #273

@LucianM - postul tau a disparut (sters de mine).

@All: REIAU PENTRU ULTIMA OARA APELUL.

Cum se spune pe englezeste: THERE WILL BE NO MORE WARNING.

--------------------
. . .
+
alx
post 29 Jan 2007, 18:42
Post #274

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

Stimabililor, de pe Daewooclub au disparut agitatorii sau cei care nu-i respecta pe ceilalti.
Eu sunt un critic vechi al unor modele Daewoo si sunt si posesor de Logan si iata, nu-s persecutat.
Dar voi, atoatestiutorilor, sunteti. Dupa cum simplu v-ati dat seama, nu aveti ce cauta cu o atitudine agresiva pe acel forum. Si sunt convins ca nici pe asta.

On topic: Masinile au targeturi diferite, degeaba comparati aiurea. Niciodata unei gagici nu am sa-i recomand un Logan ci un Aveo 3door sau un Matiz. Asta, bineinteles sub 10k euroi.
Si niciodata nu am sa recomand ca cineva care merge des cu 4 persoane in masina sa ia Aveo, chiar si 4door, pentru ca este destul de mica la interior. Comparatia de spatiu se poate face cu Solenza, nu cu Logan.

E clar, daca spatiul din Aveo te multumeste si ai banii sa-i dai pe diferenta de pret, nu te vei pacali cu Aveo. Dar daca vreuna dintre conditii nu este indeplinita, alternativele sunt Logan sau Matiz, clar.

Diferente ireconciliabile sunt mai multe, Aveo are varianta automata, Loganul are diesel.

This post has been edited by alx: 29 Jan 2007, 18:43

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
StefanT
post 29 Jan 2007, 20:34
Post #275

STF - Special Tactical Force

From: Bucuresti

QUOTE(Lucian M @ 29 Jan 2007, 20:08)
Scuze pt offtopic
*

Funny, tinand cont ca suntem la cafeanea biggrin.gif
Pa pa bafta

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
aphophis
post 29 Jan 2007, 21:10
Post #276

Membru autentic

QUOTE(alx @ 29 Jan 2007, 18:42)
Stimabililor, de pe Daewooclub au disparut agitatorii sau cei care nu-i respecta pe ceilalti.
Eu sunt un critic vechi al unor modele Daewoo si sunt si posesor de Logan si iata, nu-s persecutat.
Dar voi, atoatestiutorilor, sunteti. Dupa cum simplu v-ati dat seama, nu aveti ce cauta cu o atitudine agresiva pe acel forum. Si sunt convins ca nici pe asta.

On topic: Masinile au targeturi diferite, degeaba comparati aiurea. Niciodata unei gagici nu am sa-i recomand un Logan ci un Aveo 3door sau un Matiz. Asta, bineinteles sub 10k euroi.
Si niciodata nu am sa recomand ca cineva care merge des cu 4 persoane in masina sa ia Aveo, chiar si 4door, pentru ca este destul de mica la interior. Comparatia de spatiu se poate face cu Solenza, nu cu Logan.

E clar, daca spatiul din Aveo te multumeste si ai banii sa-i dai pe diferenta de pret, nu te vei pacali cu Aveo. Dar daca vreuna dintre conditii nu este indeplinita, alternativele sunt Logan sau Matiz, clar.

Diferente ireconciliabile sunt mai multe, Aveo are varianta automata, Loganul are diesel.
*

uite.. ca te contrazic tongue.gif pastrama de exemplu a luat warn pentru ca a dat un link spre crashtestul lui aveo. Spune-mi ca asta face din el un agitator (caci am vazut cu ochii mei ce a postat inainte ca probabil maitre sa ii stearga postul)

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
99AIM
post 29 Jan 2007, 21:18
Post #277

Membru autentic

Eu mi-am luat ban pe nick-ul meu favorit numai ca am indraznit sa numesc kkAveo rebut,dupa ce le-am demonstrat ca nu e cu nimic superior Lgn-ului,poate doar ca pret.
Problema cu cei ce sustin Aveo este ca ei nu-si pot concepe ca cineva cu bani mai putini poate sa-si ia o masina noua mai robusta,mai spatioasa,mai sigura la teste....
asta îi oftica cel mai tare....,asa se explica comportamentul lor.

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 1.6 dci - CT 99 xxx
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
dogy_10
post 29 Jan 2007, 21:59
Post #278

Membru autentic

From: Timisoara

aveo sux, ii naspa si scump

--------------------
. . .
+
bulan
post 29 Jan 2007, 22:10
Post #279

Membru autentic

QUOTE(alx @ 29 Jan 2007, 18:42)
Masinile au targeturi diferite, degeaba comparati aiurea.
Diferente ireconciliabile sunt mai multe, Aveo are... Loganul are...
*

Daca eu mi-as cumpara un:CHEVY AVEO 5dr 2007 PREMIUM 1,4 16V 94HP de culoare ROSU cum as aparea eu in fata betivilor din CONGO?Ce ar spune ei?Ma tu ori ti-ai luat ASPIRATOR de CURVE ori ai devenit lache.Dar ce ar zice un grup de pusti de liceu cand ar traversa pe trecerea de pietoni vazand-ma pe mine la volanul unei asemenea masini:uitati-va ma la asta,moartea il cauta pe acasa si el umbla prin oras cu CHEVY ROSU.
Deci sunt 1001 motive in alegerea unei masini!Si in cazul aceluias tip de masina culoarea spune multe.
CHEVY
Culoare target
Roz femei apartinand clubului Femina
Mov/lila baieti gay
Rosu baieti/fete tineri sef gasca
Galben taxi
Alb firma
Bleumarin sef
Neagra smecher
Verde mos
Bleu baba
Gri nu conteaza masina,nu conteaza culoarea

--------------------
a b c
+
Cocojambo
post 29 Jan 2007, 22:33
Post #280

Membru autentic

Eu nu inteleg comparatia asta intre LOGAN si AVEO in 5 usi???? Alou ala e ceva gen fabia nedumerire.gif asa ca... de ce nu-si compara astia masina cu Skoda Fabia??? Aaa scuze nu au curaj 10561582.gif asta e cu dedicatie pentru domnu' tovaras Lucian M

In alta ordine de idei cat costa un kklos full? sare de 13000? nu stiu exact ... dar cu banii astia imi luam oricand Accent, tot cu motor de 1.4 nu mai stiu exact cati cp. cam cu aceleasi dotari.
Dar stai... nici cu asta nu au curaj sa isi compare masina ca isi iau JET din start.

O.K..... Sa luam loganul... se lauda cu volanul si schimbatorul si volanul ala din piele... si ce, daia e Prestige, e drept nu e reglabil dar...
Motorul e de 100 si cai, loc berechet in spate, radio cdmp3, jante aluminiu, cauciucuri Michlen.... altceva????? ce are kalos in plus care sa justifice diferenta asta de 2500 "coco" de pret?

Doar snobi care NUUU domne ca e dacie!
Ete ca masina voastra nu are nimic in plus fata de DACIA LOGAN, daca vreti comparatii, de ce nu faceti comparatie intre kklos/aveo si fabia sau accent ca la bani tot cam pe acolo se invart.

Si cu asta cum zice americanu' "I rest my case!" tongue.gif 168.gif bla bla bla.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
aphophis
post 29 Jan 2007, 22:58
Post #281

Membru autentic

ce-mi plac mie cei care compara chestii singulare (fuzeta aia despre habar nu am daca a fost ceva real sau nu) cu chestii demonstrate stiintific (testul euroncap aveo, demonstrat prin poze, imagini , informatii etc).. penibil happy.gif

ca sa nu zic de concluzia unui om blush.gif cum ca oricum masinile ajung inutilizabile dupa aia. dah.. dar in timpul asta soferul aveo-ului e la morga in timp ce cel al loganului se plimba bine mersi probabil doar cu o vanataie

This post has been edited by aphophis: 29 Jan 2007, 23:00

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Kunt
post 29 Jan 2007, 23:20
Post #282

Membru lenes

Cred ca, Cocojambo cam are dreptate. Pai aveo in 5 usi nu cumva e cam in aceeasi clasa cu hatchbackurile astea - reno clio 3, pejo 207, noul opel corsa ? Nu stiu cum e la pret fata de ele, dar ca masina isi ia bataie la fundul gol cam de la toate din clasa asta.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
MihaiD
post 29 Jan 2007, 23:26
Post #283

Membru autentic

From: Ro

Le-am pus ieri poze comparative + explicatii tehnice/logice cu crash-testurile dintre Logan si Aveo si unul dintre Super-moderatori, probabil frizer de meserie, a inceput sa ma jigneasca, m-a facut inginer ipotent radmasa.gif si sa-si justifice pierderea banilor dati pe kAveo prin faptul ca cei de la EuroNcap citez "nu masoara de zece ori si taie o data" deci sunt pe langa cu meseria lor! Bineinteles ca mi-au sters toate posturile...

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca pt. ei, toti proprietarii de Logan sunt manelisti, becallisti, si ca toti soferii problema din Romania au Logan...

Oricum imi mentin parerea ca Aveo/Kalos sunt niste chinezarii cu preturi supradimensionate.

This post has been edited by MihaiD: 29 Jan 2007, 23:30

--------------------
Renault Megane R26 2008 - XX-xx-xxx
+
sebybv
post 29 Jan 2007, 23:29
Post #284

Membru autentic

From: Brasov

@balanel: Nu stiu cum sa imi conving un prieten sa ii convinga pe aia de la firma lui sa nu le cumpere Aveo. Ca cica aia asa au de gand...
Mie mi-e frica pentru el dintr-un singur motiv: "Sunt doua tipuri de masini in lumea asta: care au fost busite si care urmeaza sa fie busite...".
Nu-l vad bine intr-un c Aveo... daca ne-am lua masinile dupa cum arata, probabil ca toti ni le-am asorta la posete sau la pantofi....
Si da, un forum ar trebui sa fie un loc de informare, nu de publicitate (oare cati moderatori de "acolo" or fi actionari la firma sau cati sunt dilari?...)
Drive safe!

--------------------
Mazda 6 2.0 CD 143CP SPORT 2006
"...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001
+
C@talin
post 29 Jan 2007, 23:33
Post #285

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

mai trebuie pe forumul olcit sa neluam ban cine are cont ,sau daca exista asa ceva,ca indraznim sa zicem ca loganu e mai bun radmasa.gif c-am suparacios astia dupa daewoo,oftica prea mare ,si ce cate cielo si chevy am vazut cu manele la maxim wink.gif

le : dupa cum se porata sunt cativa si dealeri de tabla vie dasta de aveo ,si mor de oftica ca se face reclama proasta .asta e baieti ptr voy cu aveo ,va luat si dacia,obisnuitiva cu gandu

This post has been edited by C@talin: 29 Jan 2007, 23:36

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
steph
post 30 Jan 2007, 01:42
Post #286

Membru autentic

Cum poate o marca care are un singur model si anume logan sa "ia" o alta marca care are ... Spark, Aveo 3/4/5 usi, Lacetti, Lacetii sedan, Lacetii sw, Epica si Captica. Iar ati baut apa din pocbagajul de logan? smile.gif)

P.s. Mai pune si tu o cratima din cand in cand si fara irc ca ne dor ochii!

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
BlaueCorsa
post 30 Jan 2007, 09:17
Post #287

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Of, of, of... hai sa discutam si putina istorie, ca m-am saturat de GM/Chevy cu ochi oblici.

Daewoo Motors a fost tot timpul subsidiar al vreunei companii japoneze sau americane (din 1937, cand a aparut, au colaborat ba cu Toyota, ba cu GM). Primul Daewoo era un Opel Kadett rebranduit (Daewoo Racer, produs pana in '83), transformat ulterior in super-modernul Cielo. Pe platforma lui Opel Ascona s-a dezvoltat Espero.

Buun... prin 1998, Daewoo intra in criza si ulterior in faliment. Este preluat de Big Brother GM, care foloseste marca pentru Chevy-urile destinate saracilor din America de Sud. Si vandute unora de prin Europa cu mare tam-tam.

Mie unuia povestea mi se pare foarte asemanatoare cu a unei fabrici autohtone care a produs pana la refuz un anumit model de Renault...

radmasa.gif

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
driverx
post 30 Jan 2007, 09:23
Post #288

--- Membru cu ralanti ---

Ti se pare foarte bine. Dar deh, unii sunt in stare sa debiteze orice sa scoata in avantaj masinuta lor. Acelasi lucru se poate zice despre mine, avand logan, dar e o diferenta intre a lua o masina noua cu tehnologii 1997-2001 si a lua masina noua cu tehnologie 1983 sau 1984...nu mai stiu. Both sucks, dar a doua suge mult mai mult.....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
body
post 30 Jan 2007, 09:24
Post #289

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Cei cu testele . De ce la testul american aveo are 4 stele ..aud?
Pretul , acum dupa scaderea taxelor este in jur de 11500 cel mai scump asa ca a picat si vraja asta .
Mai deschideti si voi ochii mai tata ca altceva in afara de dulap nu mai vedeti !
A , si o intrebare ...de ce oare renault nu activeaza deloc in state ( canada) ..nu cumva a luat-o in bot cu ceva vreme in urma?
@amadeus Si Dacia la un moment dat avea 12 modele in productie ( declaratia lui Stroe) dar practic erau variatiuni pe aceeasi tema!

This post has been edited by body: 30 Jan 2007, 09:34

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
Amedeus
post 30 Jan 2007, 09:30
Post #290

Membru cu Logan

From: TM

@ steph
Poate n-ai auzit de Logan MCV, VAN, 5 locuri, 7 locuri, motorizare diesel sau benzina.... smile.gif Sunt mai multe modele, nu?

This post has been edited by Amedeus: 30 Jan 2007, 09:31

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
BlaueCorsa
post 30 Jan 2007, 09:40
Post #291

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

In caz ca fanii Chev-woo nu au remarcat, si eu tot o masina produsa de concernul GM detin. Dar asta nu inseamna ca ii consider pe posesorii de Logan niste manelisti pro-Becali si nici nu fac misto de ei (ei, bine, mai glumesc din cand in cand cu tatal meu - eu ii spun ca are "frigider frantuzesc", si el imi raspunde ca am "trotineta nemteasca"). Am facut Iasi-Bucuresti si retur atat cu Loganul, cat si cu Opelul, si fiecare are partile ei bune si rele.

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
marksman
post 30 Jan 2007, 09:43
Post #292

Post mortem nihil est

From: sat

Ma bufneste rasul dar in acelasi timp ma si ingrijoreaza cand vad iarasi dispute asupra unor bucati de tabla si cauciuc, a caror principal rol e sa te duca din A in B. Oare dintre astia care va paruiti aici, cati petreceti mai mult de 5-6 ore la volan in fiecare zi?

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
tabek
post 30 Jan 2007, 09:43
Post #293

Membru autentic

From: Cluj Napoca

QUOTE(body @ 30 Jan 2007, 09:24)
*

tu ce versiune de Aveo ai? american sau european? Testul euroNCAP pe ce versiuen s-a facut? dar testul american? radmasa.gif

--------------------
Dacia/Peugeot 1310L/307 1996/2006 - MM05HVM
+
aphophis
post 30 Jan 2007, 10:04
Post #294

Membru autentic

QUOTE(body @ 30 Jan 2007, 09:24)
Pretul , acum dupa scaderea taxelor este in jur de 11500  cel mai scump asa ca a picat si vraja asta .
Mai deschideti si voi ochii mai tata ca altceva in afara de dulap nu mai vedeti !
A , si o intrebare ...de ce oare renault nu activeaza deloc in state ( canada) ..nu cumva a luat-o in bot cu ceva vreme in urma?
@amadeus Si Dacia la un moment dat avea 12 modele in productie ( declaratia lui Stroe) dar  practic erau variatiuni pe aceeasi tema!
*

stii diferentele dintre testele americane si cele europene? stii ca testul euroncap se face la o viteza mai mare si ca la euroncap se loveste masina pe 40% din suprafata frontala a masinii in timp ce la americani o lovesc pe toata suprafata frontala? ghici ghicitoare mea care arata mai bine daca structura de rezistenta e buna sau nu rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
aphophis
post 30 Jan 2007, 10:37
Post #295

Membru autentic

http://www.youtube.com/watch?v=uCAoeFgiiWE

test de impact al ancap (euroncap-ul australian) cu holden barina (cunoscut ca chevrolet kalos hatch in europa) unde cica a obtinut 2 stele . ca de obicei se vede cum acoperisul colapseaza, o sa caut date mai multe..

acuma intreb: ce interese au de protejat australienii? si la ei s-au gasit niste masoni cu pica pe chevrolet care sa manareasca testul? radmasa.gif

This post has been edited by aphophis: 30 Jan 2007, 10:40

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Cocojambo
post 30 Jan 2007, 11:11
Post #296

Membru autentic

Comentarii ceva??! Nu am mai vazut pe nimeni de pe celalalt forum cu obiectii, mai mult sau mai putin solide.

Chiar nu as vrea sa fiu pe locul din dreapta, nu sunt prea inalt dar chiar nu as vrea.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
os
post 30 Jan 2007, 11:39
Post #297

Doamnelor, Domnilor:

avem de a face cu o controversa care nu se va termina vreodata. Mai mult, aceasta controversa degenereaza din cind in cind in cearta (caci posibilele argumente s-au repetat pina la saturatie).

Prin urmare voi inchide topicul, urînd fiecaruia - posesor de (sau pasager in) Aveo, Logan sau orice alta masina: Drum bun si multi kilometri fara evenimente.

os

--------------------
. . .
+
10 Pages « < 8 9 10
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd June 2025 - 01:00
Forum Renault