Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
sebybv |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Lucian M @ 28 Jan 2007, 02:04) Da bey, numai masinile voastre sunt cele mai tari, cele mai misto, cele mai bune. """Domnu Lucian M!Stii cum e loganul?E asa cum e si nimic mai mult!Mai bagam noi niste bricolaj ieftin ca sa capete si loganurile o usoara tenta de:mai tari,mai misto,mai bune&ETC.""" maine bag poza cu bordul de la al meu: vor ramane multi surprinsi ca modelele Aveo 5dr (ex- Kalos 5dr) arata f bine la exterior/interior. """Lasa nu va mai deranja-ti cu poza ca pot sa descriu eu pentru colegii coforumisti cum arata aveo prin interior/exterior ca are prietena mea Catalin.""" Moama, ce fraier am fost, platesc 5 ani cate 150 eur pe luna pt un jeg de masina. Ce afacere am pierdut neluand logan. """Eu ce beau la bar platesc pe loc.Caci la bar daca ai bani bei daca nu te uiti.Afacere ati facut pentru ca v-ati cumparat ce v-a poftit inima chiar daca comisionul bancii a fost normal ca la toate bancile. Aveo nu este un jeg e o masina chiar draguta""" Geamuri electrice (4) cu comenzi la indemana, pe usa, nu pe consola, ca la altii, care trebe sa se intinda si sa ghiceasca butonu' daca vor sa traga o flegma pe geam (cand fumez, pag cate una pe geam- pazea, ca sparga parbrize, sunt cam racit). """Butoane pe usa,pe consola ce mai conteaza important e ca noi avem batiste si le si folosim"""" Cam atat. Drum bun cu ce aveti ! """"Multumim frumos.""" QUOTE(Lucian M @ 28 Jan 2007, 02:40) Sa-l stapaniti sanatos si sa stiti ca mie chiar imi place,ca nu mi-am cumparat asa ceva e doar chestiune de gusturi diferite QUOTE(pastrama_stelistu @ 28 Jan 2007, 02:42) Mr Lucian...nu e vorba de masini si de centuri pretensionate. Schema e ca pe forumul ala oricine are Logan e un taran prost care pana acum a mers numa cu dacii din 1900 toamna legate cu sarma. Cam asa sunt priviti acolo loganarii. Iar cu un gest discret apasati pe butonul de pe usa si doar flegme ne dati in parbrize sau ne adresati direct. QUOTE(Schatten @ 28 Jan 2007, 04:54) Da sa vezi ce se amuza nevasta mea cand ne intalnim cu Catalin cu Chevy ca tine mortis sa ma sarute pe buze si trebuie sa-i fac pe plac ca pe langa ca e foarte dragut si amabil mai e si suparacios. |
--------------------
a
b
c
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
M-am uitat la lista de preturi si dotari si mi s-a parut ca erau date doua siruri de consumuri pentru acelasi motor (la unul din dealeri German Turism Trading parca) asa ca nu stii ce sa crezi.
Aveo e mai frumos decat Logan-ul dar daca e sa cumpar iau Logan pentru ca mai bine dau paine unui lucrator roman (chiar asa prost platit) decat unuia din Coreea. Si chiar si pentru ca am fost multumit (si sunt) de Solenza pe care o am. Iar ca acest Aveo sa fie concurent demn mai trebuie sa mai taie din pret... mult chiar. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Hai, că mă bag și eu. Am ascultat ce zice moșul, și de fapt nu laudă nici una dintre cele două mărci amintite. De Logan a zis că este o provocare pentru oricare dintre constructorii de mașini, că este o mașină simplă și nu prea ai ce strica la ea din acest motiv. Cine se plimbă prin München cu așa ceva ori e vizitator, ori e un provocator, printre mașinile de lux care circulă pe acolo. Concluzia finală despre ambele mașini: cea mai ieftină soluție de transport pentru patru persoane și bagaj, cu portbagaje cu formă demodată, destinată categoriei care și-ar fi cumpărat o mașină la mâna a doua.
Deci discuțiile de mai sus din punctul meu de vedere sunt de genul: „Nevastă-mea e mai frumoasă decât a ta. De ce oare?“ |
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
daca te referi la daewooclub doar o singura parere pertinenta am vazut acolo.. rambox se numeste
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
1. multumesc de urari, il am de cateva zile.
2. sa nu va inchipuiti ca dau flegme pe contrasens (am si eu o oarecare constiinta si nu ma cobor la asa ceva). Insa ce sa-i faci ,natura cere. Mi-ar trebui ceva servetele... 3. asta e mnetalitatea romanului: dam paine la romani! Adica sa dau de lucru la un ignorant care imi face aiurea masina si sa merg in service la niste maimute care-mi incarca factura? Am depasit acest stagiu. 4. cu consumul la Aveo cu 4 usi te lamuresc eu: consumul mixt REAL este de 6,6-6,7 % (drumuri scurte, lungi, oras, AC). Viteza ideala este in treapta a V-a la 2500-3000 rpm. In B- Dumnezeu cu mila, nu stiu ca nu suntem din B. Baietii de pe formul nostru zic ceva de 10%. |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 28 Jan 2007, 12:00) Este ca am dreptate?cu LucianM eu ma lupt demult,cu orice ocazie blameaza Lgn,parca-l obliga cineva sa-si cumpere. Stiti care e problema cu tipul asta? a avut Matiz, a facut rate peste rate sa-si ia si el ca orasenii un upgrade la matiz,se plange peste tot ca e profesor de sport la o scoala din vremea lui Creanga cu tatal lui director,ca si-a luat masina asta cu design de RR si se uita tot satul la el ca ce tare este,ca fetitele de cls a VIII a se uda la la chilotel cand îl vad cu kkAveo ca unchiul lui are Lgn e profund miscat de slaba calitate a masinii si pe el îl venereaza de alegerea facuta. L-au facut varza tipii dp DW club,ca el nu plateste taxa de drum,ca sunt drumuri proaste ca el nu polueaza.... Culmea snobismului stiti care este? sa-ti iei masina noua si sa n-o scoti la drum ca se murdareste si consuma benzina. Asta este LucianM,dati-i ignore si scapam de el. PS. Te astept la o intalnire DWclub la Bicaz cu servetele umede sa scuipi pe Lgn sigur va fi pt ultima data. ![]() This post has been edited by RamboX: 28 Jan 2007, 12:27 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare de baraj: cate functii are cb la aveo. Raspuns : 2 - total km parcursi si km de parcurs pana la urmatoarea realimentare cu benzina. Si plasticul de pe bord nu il mai laudati ca doar arata mai bine - la atingere e chiar mai aiurea de cat la logan.
This post has been edited by SerbanS: 28 Jan 2007, 12:30 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
aphophis |
![]()
|
he he.. unii spun ca loganul se cumpara datorita inculturii auto, ca vezi doamne statul
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Lucian M @ 28 Jan 2007, 13:07) ... 3. asta e mnetalitatea romanului: dam paine la romani! Adica sa dau de lucru la un ignorant care imi face aiurea masina si sa merg in service la niste maimute care-mi incarca factura? Am depasit acest stagiu. ... Mentalitatea asta am mai regasit-o (chiar daca se aplica in alte conditii) si la nemti, si la Francezi, la cestia majoritatea masinilo rce le vezi pe strada fiind nemtesti (in Germania) sau frantuzesti (Franta). Si, la o adica, prefer sa dau de mancare prin achizitia facuta unuia din tara decat unuia de aiurea. Care nu face nimic mai mult decat asta din tara. Daca iti place Aveo sa il stapanesti sanatos si fara de evenimente. Dar incearca sa nu il mai ridici in slavi ca nu e altceva decat o alta intepretare a notiunii de masina ieftina! (cu completarea ac deja e scumpa cel putin pentru mine care la 12.000 E as lua altceva, poate chiar din Europa, fie ea si de est) |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(aphophis @ 28 Jan 2007, 12:58) he he.. unii spun ca loganul se cumpara datorita inculturii auto, ca vezi doamne statul ![]() ![]() Draga maximus, crezi ce vrei, chiar si ca unele banci au facut vreo pasiune subita pentru fabrica de frigidere de la Pitesti... Daca tot o dai in citate, citeaza postul meu complet de acolo, inclusiv "...cei care au nevoie de o masina cat mai ieftina pe care sa o tina cat este in garantie si cu care sa mearga din A in B, pe acestia ii inteleg, oarecum..." |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
aphophis |
![]()
|
pai arata-mi mie un credit facut la stat pt a cumpara logan.. caci asta sustineai tu rauvoitor cum ca loganul are succes ca vezi doamne statul l-a favorizat.
ca brd-ul ofera acel credit e alta mancare de peste , bravo pt cei de la dacia ca a fost mai inteligenti ca altii si au stiut sa exploateze o nisa de piatza. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Era o sintagma chestia cu statul, dar hai ca am editat, sa nu dau loc de interpretari pentru unii ca tine...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
aphophis |
![]()
|
ce fel de sintagma? poate imi explici si mie.. nu de alta dar pricep mai greu. brd pana una alta e banca privata, cu interesele ei private..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
alooo, ramboxu, daca mai faci faze din astea la adresa mea si ai tupeul si vii la bicaz, ai cuvantul meu ca facio turul lacului inot!!!!
Iar daca te mai legi de statutul meu, de tatal meu sau de altceva in legatura cu mine, te fac si scafandru? Ai inteles, razboinicu' lu peste? |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
- B - 59 - nasol rau
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
Pentru posturi ca cel de sus nu cumva moderatorii ar trebui sa intervina?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
speedbump |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 September 05 ![]() |
doamne cand o sa incepeti si voi sa vorbiti de masini si nu de carutze sau frigidere???
Si parca in cafenea se vorbea despre orice altceva in afara de autovehicule This post has been edited by speedbump: 28 Jan 2007, 14:53 |
--------------------
seat
toledo
2002 1.9 TDI [B][COLOR=red]Pure Sound Addicted[/COLOR][/B]
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(Lucian M @ 28 Jan 2007, 13:44) alooo, ramboxu, daca mai faci faze din astea la adresa mea si ai tupeul si vii la bicaz, ai cuvantul meu ca facio turul lacului inot!!!! Iar daca te mai legi de statutul meu, de tatal meu sau de altceva in legatura cu mine, te fac si scafandru? Ai inteles, razboinicu' lu peste? Am inteles,ne vedem acolo sa vedem care e scafandru de apa grea, te deranjeaza ce ti-am scris mai sus?este adevarat sau nu? cand vei incepi sa ai respect pentru cei din jurul tau atunci o sa primesti,pana atunci Mr. Trasnea LASA-NE Apropo a venit si seful tau juma-om si juma lup sa te apere? roaga-l sa-mi stearga contul definitiv dp DW club, |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Lucian M @ 28 Jan 2007, 12:07) Inca o data sa-l stapaniti sanatos!Restul nu mai conteaza!!!Fi-ti rational si nu va posta-ti doar de o parte a baricadei caci in ziua de azi nu ve-ti da dovada de duplicitate daca aveti aveo si postati pe www.daewooclub.ro si din cand in cand pe www.daciaclub.ro. QUOTE(eugeniuz2004 @ 28 Jan 2007, 13:20) Mentalitatea asta am mai regasit-o Dar incearca sa nu il mai ridici in slavi ca nu e altceva decat o alta intepretare a notiunii de masina ieftina! Lucrurile trebuiesc luate asa cum sunt! QUOTE(eugeniuz2004 @ 28 Jan 2007, 13:57) Iarta-i DOAMNE ca nu stiu ce fac!Si fara ban sigur le va veni mintea la cap. This post has been edited by bulan: 28 Jan 2007, 15:16 |
--------------------
a
b
c
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
stiu ca aceste comparatii nu o sa se termine niciodata,
am si eu cont pe woo dar din acelasi motiv ca tine nu am mai intrat(nu zic ca tot forumu e asa...dar sunt cativa, ca si aici) eu de exemplu nu am nimic nici cu cielo nici cu aveo... initial(in loc de logan) am vrut kalos 3 usi cu trapa, dar nu se aduceau la noi atunci, a 2-a optiune a fost cielo, dar am fost descurajat de faptul ca productia era pe sfarsite. am ales loganu, imi place, dar nu ii atac pe toti care au woo sau gm |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
LucianM, RamobX: am eliminat topicurile, rog incetati controvers pina nu se lasa cu sanctiuni mai mari.
Multumesc. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Tommy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai e o problema, chevrolet duce o mare lipsa de publicitate.
Dacia s-a orientat mai bine: http://www.automarket.ro/blog/?p=629 |
--------------------
Toyota
Corolla
2006 X HB 1.6 VVT-i
|
|
Lucian M |
![]()
|
Tommy, Chevy nu sta prost, sta F PROST la capitolul publicitate. Pacat, ceva profit tot au, de ce nu baga ceva bani in promo?
Pe de alta parte, la ce se face publicitate intensiva, inseamna ca produsul nu e asa bun. Lumea oricum se orienteaza spre ce ii spune inima, nu neaparat dupa o reclama (mai mult sau mai putin buna). Oricum, reclama cu gemenii si cele doua masini, Captiva si Epica, e cam varza. In afara de masini, nu mi-a placut nimic. Mesajul era varza. Dar poate ca merge treaba si asa. Stii, vorba cantecului, "las-ooooooooooooooo..." |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
- B - 59 - nasol rau
|
|
aphophis |
![]()
|
nu se face publicitate la ceva varza ci se face publicitate la noutati. Nu toti sunt pasionati auto sa stie tot ce misca in domeniul auto. cand dacia are oferte hop mai plateste niste publicitate ,sau daca prezinta un model nou sau motor nou. Ca altii nu fac la fel, asta e pt ca probabil nu au bani sau prefera sa nu ii cheltuie.. urmareste aparitiile dacia si vei vedea ca in general clipuri publicitare la tembelizor (ca aia e mai scumpa) apar atunci cand sunt noutati la dacia si sunt in general reclame de popularizare a noului produs
This post has been edited by aphophis: 29 Jan 2007, 14:44 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Bei fratilo, da ati dat-o in barci rau de tot...
Parerea mea e ca in momentul asta Dacia nu isi mai face banii, pentru ca s-a scumpit destul de mult pentru marca pe care o poarta. Iar si in domeniul auto, marca conteaza. E adevarat ca peste tot in lume Daewoo - Chevy e marca saracului insa din pacate Dacia nu e marca. Imi aduc aminte ca la Top Gear cand au prezentat modelul Logan i-au spus Renault nu Dacia....de ce oare. Loganul e bun. Are unele chestii peste Aveo, unele sub. Problema e ca imaginea sa de marca e naspa. Si sa dai 12-13.000 pe o dacie e ca si cum ai zice ca dai 10 milioane pe un telefon Sagem. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
aphophis |
![]()
|
asta pt cei care cumpara marca si nu utilitatea masinii, ce dotari are, ce stie sa faca, cum se descurca in caz de accident, cat de usor se intretine:)))
This post has been edited by aphophis: 29 Jan 2007, 15:26 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Imi place Chevy pentru cum arata... Nu imi place pentru motorizarile limitate (nu au diesel) In rest... sa auzim de bine... Eu sunt multumit de frigideru' meu si stiu ca niciodata nu o sa consume un chevy cat golanu pe motorina sau mai putin...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Sep 2006, 15:19) Eu stiu! ![]() Intre cele doua, dupa parerea mea este de preferat Logan. In plus, acesta are o rezistenta mai buna la drumurile de pe la noi (aici pot adauga si faptul ca nu-ti rearanjeaza la fiecare denivelare pietrele de la rinichi ![]() @sebybv: cred ca ai gasit cea mai potrivita definitie pentru cei de acolo. De asta am si plecat de pe forumul lor, si activez aici. Iar maestrul Tolin se cam contrazice mereu in ceea ce spune, dar ce mai conteaza: discipolii sunt bine dresati. Toti cei care au indraznit sa observe si deficiente mari de conceptie ale automobilelor respective, si si-au luat din plin pedeapsa binemeritata ![]() Acum serios: pacat ca o multime de oameni se lasa condusi de astfel de oameni. Un forum este un loc de informare, nu unul de indoctrinare. P.S. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu marca Chevrolet. Doar cu Daewoo rebotezata. Care de ce oare o fi dat faliment, iar Renault este, a fost si va fi unul dintre cei mai mari constructori? Ca si Chevrolet nord-american. This post has been edited by balanel: 29 Jan 2007, 17:54 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Luciane nu stiu de ce am io o vaga impresie ca am facut un an educatia sportiva cu tine... facusem acum cativa ani cu un tip tinerel tare, si tot Lucian il chema
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:30 |