Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
paul_s |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- .
|
|||
atehnic |
![]()
|
![]() membru meserias Group: Members Posts: 77 Joined: 19 September 05 ![]() |
![]() numai de bine ! |
--------------------
Logan Preferance
+ Kia cee'd
* 2005 // 2008
- CT 36 // 09 "Eu sunt un om pe niste scari..."
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Bogdan_F @ 13 Sep 2006, 14:16) Ca LGN e prea colturoasa, sint perfect de acord. Ca e prea mare... hmm, pe zi ce trece Logan mi se pare o masina MICA. Sau e mare comparativ cu ce? Cu Matiz, Tico, Fiat Panda, Ford Ka si cam atit. Logan NU e o masina mare, ci e FACUTA SA PARA MARE. Adica produce o iluzie optica PERFECTA... ![]() PS. Abia astept reactiile contra... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
In raport cu Chevrolet Kalos si Aveo, cum este Loganu' ? Mare, mica sau potrivita ? Care sunt alea 80% masini ? (excludem marcile consacrate Mercedes si Audi )
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai money, sa stii ca asta e principalul lucru care-mi place la LGN: e suficient de MARE (cand ai nevoie sa cari ceva, de ex., sau sa mergi cu toata familia in concediu), in acelasi timp e si suficient de MICA (dpdv parcare in spatii mici, "strecurat" prin oras etc). E un compromis f. bun ca dimensiuni pentru o masina unica (adica, una care e si "de oras" si "de concediu").
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si Aveo, Albeea, cum sunt? fix tot aia, dpdv al spatiului interior si parcatului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
...si semnificativ mai putin spatioase decat un Logan ... si crede-ma ca am testat teoria asta
This post has been edited by avathan: 18 Sep 2006, 10:31 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Loganul are ampatamentul de 2630 mm si latimea de 1740, si Aveo de exemplu are 2440 ampatament cu 1640 latime, d'aia e mai spatios, dar e si mai greu de manevrat in oras.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Treaba cu manevratul in oras e subiectiva si tine foarte mult de sofer si obisnuita cu masina.
Pentru unii e greu de manevrat si un Matiz, pe cand altora le e usor si cu jeep-anul. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
argon |
![]()
|
Pai da, dar cand ai o portita de 1.7 metrii sa te strecori intre 2 masini sa zicem, cu Loganu' nu'ncapi si șumahăr sa fi..pe cand cu Aveo DA
![]() Vezi cazul Driverx, are masina cat garaju, iese pe geam sau pe esapamant cum spuse, daca avea masina mai putin lata era mai usor..avantaje si dezavantaje.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
iarasi se autosugestioneaza unii
![]() se tot zice de intretinere scumpa, scapase odata tolin porumbelul cum ca dai cam 700ron pe o revizie de 15k la un logan. Asa o fi? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
silviu75 Today, 07:06 PM Post #9
Membru Grup: Membru Posturi: 8 Inscris la: 18-January 07 Membru Nr.: 6,115 Locatie: dolj Auto: chevrolet Model: aveo 1150 An: 2006 Cred ca ar fi o buna tema pentru o lucrare de pshio-sociologie de ce urmatorii termeni se definesc unni pe altii, toti pe unul si unul pe toti: - posesor logan - fosti posesori dacii 1300, 1310, etc..c - ascultator de manele - voteaza gigi becali(mai nou-ca pana acum il vota pe iliescu) - sunt definiti foarte bine de Paraschivescu in ghidul pe care l-a scos Acest post a fost editat de silviu75: Today, 07:10 PM Bine Domnu silviu75 daca spune-ti dumneavoastra asa trebuie sa fie ca datele pe care le detine-ti vad ca v-au dus la niste concluzii clare si precise mai ales ca sunte-ti sustinut si de Domnul Paraschivescu personal.Si concluzia ar fi ca??? |
--------------------
a
b
c
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Ca sa se mai potoleasca putin, mai pun odata filmul cu crash testul de la ©Aveo:
http://www.youtube.com/watch?v=4PBQ9CRRswk aveonk2.jpg Foarte buna alegerea facuta! ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...am citit si io p-acolo...
![]() Baiatu si-a luat Cielo din 2000 si bate la cur Loganu. Da la consum nu se uita? Sau la faptu ca masina lui supersonica are deja 7 ani? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
pai nah..
- airbag sofer nexam - airbag pasager la fel - abs - idem - structura de rezistenta deformabila controlat nexam - consum mic din parti ce putea sa aiba decat tupeu.mai ales ca sunt unii care citesc doar cifrele , fara a avea curiozitatea sa citeasca tot ce a scris euroncap si fara sa vada filmuletul impactului Relativ la aveo, eu is curios cum de unii vad conspiratie, cand chevrolet nici macar nu a miscat in front cu vre-o desmintire impotriva rezultatelor de la euroncap. se vb de nesimtirea dacia, insa uite ca coreeni ii bat pe frantuzi, ii doare pe coreeni in paispe de faptul ca pericliteaza viata pasagerilor in caz de impact frontal. This post has been edited by aphophis: 27 Jan 2007, 23:49 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
de fapt nu ma mira. din intamplare am vazut cum a fost cenzurat pe daewooclub filmul cu crashtestul aveo-ului. Daca oamenii aia sunt mentinuti intr-o ignoranta ce le pericliteaza vietile,de ce ar face chevrolet altcumva? daca oamenilor in sine nu le pasa de pielea lor de ce ar da chevrolet mai multi bani pe siguranta posibililor proprietari..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...mi-au sters postu. Primu meu post si l-au sters.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Durere mare pe forumu' ala
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
stim stim..
![]() This post has been edited by aphophis: 28 Jan 2007, 00:52 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
jaf jaf jaf jaf jaf jaf........ba da jaf ,nu conteaza cine ,stim noi cine rulzzz
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Da bey, numai masinile voastre sunt cele mai tari, cele mai misto, cele mai bune.
Body, tu ai pus poza de la al tau, maine bag poza cu bordul de la al meu: vor ramane multi surprinsi ca modelele Aveo 5dr (ex- Kalos 5dr) arata f bine la exterior/interior. Modelul meu e cel full fara automata. Ore cam ce logan imi luam cu 12057 eur ddp? Moama, ce fraier am fost, platesc 5 ani cate 150 eur pe luna pt un jeg de masina. Ce afacere am pierdut neluand logan. Care spune ca nu-s comfortabile scaunele: in sfarsit, gasesc intr-o masina niste scaune calumea. Alea din logan parca is pt copii. Audio: doar radio-cd, fara mp3, insa comenzi radio pe volanul de piele (a trecut vremea plasticului). Siguranta: 4 airbag, ABS, centuri pretensionate (toate) Exterior: jante aliaj pe 15'', gume Kumho 185x55x15, franeaza excelent, alaturi de ABS. Geamuri electrice (4) cu comenzi la indemana, pe usa, nu pe consola, ca la altii, care trebe sa se intinda si sa ghiceasca butonu' daca vor sa traga o flegma pe geam (cand fumez, pag cate una pe geam- pazea, ca sparga parbrize, sunt cam racit). Faza cu warn-urile: moderatorii de la noi sunt corecti si nu iarta pe nimeni. Si eu mi-am mai luat-o de la ei, pe buna dreptate, chiar daca cu unii ma cunosc personal. Apreciez pe Pastrama ca si-a completat profilul pe gmclub, mi s-a parut un lucru frumos, sa stim cu cine vorbim. Cu varsta a dat-o-n bara, ca nu stim precis cum sa ne adresam. Cam atat. Drum bun cu ce aveti ! |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Lucian M @ 27 Jan 2007, 18:04) .......... Siguranta: 4 airbag, ABS, centuri pretensionate (toate) .......... Degeaba are 4 aibag-uri, centuri pretensionate, etc... daca la un impact de sub 60km/h habitaclul masinii se deformeaza in halul asta. Cei care au proiectat-o au fost ieftini unde nu trebuia. aveojx3.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
In caz ca nu stii ce e ala Aveo 5dr:
Attached thumbnail(s) IMG_1381.JPG ( Size: 50.38k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
pastrama |
![]()
|
Mr Lucian...nu e vorba de masini si de centuri pretensionate.
Schema e ca pe forumul ala oricine are Logan e un taran prost care pana acum a mers numa cu dacii din 1900 toamna legate cu sarma. Cam asa sunt priviti acolo loganarii. Si mai nou proprietarii de Cielo ii privesc cam de sus pe dacioti(indiferent de model)...lumea sa nu uite ca Cielo e o masina depasita de muuuuuuuult timp. Si spun asta ca propietar de Cielo care m-a servit ireprosabil(ca si SN) pana acum. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
Pe mine diminutivu Chevy ma amuza. Chevy find oarecum a piece of american history, lucru cu care probabil actuali propitari de avei si kalosi se mandresc, necunoscand probabil ca americanii vad actualul "Chevy" ca some korean crap rebranded.
Eu unul sincer din respect pt ce a insemnat Chevrolet ca si marca traditionala americana, m-as abtine vizavi de korenismele actuale. This post has been edited by Schatten: 28 Jan 2007, 04:58 |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Lucian M @ 28 Jan 2007, 02:04) 1)Da bey, numai masinile voastre sunt cele mai tari, cele mai misto, cele mai bune. 2)Body, tu ai pus poza de la al tau, maine bag poza cu bordul de la al meu: vor ramane multi surprinsi ca modelele Aveo 5dr (ex- Kalos 5dr) arata f bine la exterior/interior. 3)Modelul meu e cel full fara automata. Ore cam ce logan imi luam cu 12057 eur ddp? Moama, ce fraier am fost, platesc 5 ani cate 150 eur pe luna pt un jeg de masina. Ce afacere am pierdut neluand logan. Care spune ca nu-s comfortabile scaunele: in sfarsit, gasesc intr-o masina niste scaune calumea. Alea din logan parca is pt copii. Audio: doar radio-cd, fara mp3, insa comenzi radio pe volanul de piele (a trecut vremea plasticului). Siguranta: 4 airbag, ABS, centuri pretensionate (toate) Exterior: jante aliaj pe 15'', gume Kumho 185x55x15, franeaza excelent, alaturi de ABS. Geamuri electrice (4) cu comenzi la indemana, pe usa, nu pe consola, ca la altii, care trebe sa se intinda si sa ghiceasca butonu' daca vor sa traga o flegma pe geam (cand fumez, pag cate una pe geam- pazea, ca sparga parbrize, sunt cam racit). 4)Faza cu warn-urile: moderatorii de la noi sunt corecti si nu iarta pe nimeni. Si eu mi-am mai luat-o de la ei, pe buna dreptate, chiar daca cu unii ma cunosc personal. Apreciez pe Pastrama ca si-a completat profilul pe gmclub, mi s-a parut un lucru frumos, sa stim cu cine vorbim. Cu varsta a dat-o-n bara, ca nu stim precis cum sa ne adresam. Cam atat. Drum bun cu ce aveti ! 1) vezi ca stii ![]() 2) arata bine exterior, insa la interior nu e cu mult peste logan.. tot aceeasi bucata ieftina de masina ramane ca loganu 3) oare ce aveo (nu kalos hatch) imi iau cu 10.000 de euro DDP? diesel? ![]() 4) corecti pe dracu, spune-mi cu ce a gresit omul ala cand a dat un link spre un video cu testul euroncap al aveo-ului? ala era offtopic? lasa ca stim noi mai bine, inclusiv pe "maitre" ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 28 Jan 2007, 08:36 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
@pastrama: Ce ai scris asa de "jicnitor" pe forumul ala de te-au scos in decor? ... I-ai injurat cumva?...
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
aphophis |
![]()
|
nu
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Liliana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 September 06 ![]() |
Chevrolet nu este mai stabila ca Loganul. Este mult mai stabil Loganul. Nu are nici rezulate bune la impact. Plus un pret/intretinere mai scumpe.
Cine vrea lux la Logan sa-si ia prestige. |
--------------------
DACIA
Logan Diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 09:33 |