Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
THESUN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|||
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Parerea mea proprie si personala e ca la design au cam nimerit Ligheanu chiar ok, vad multe masini pe strada gen Fiat, Chevrolet care arata total tembel, cu niste forme dureros de lipsite de gust. Am impresia ca numai Peugot mai face masini care arata a masina si nu a capra.
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(body @ 11 Sep 2006, 12:17) Bai deja cadeti in penibil ! PS Aveo seama cu Toyota Corola , deci si aia e " aiuristica rau de tot" QUOTE Nu stiu cum ai vazut sa semene Aveo cu o Corola ca eu nu prea vad asemanare. This post has been edited by vsebas: 11 Sep 2006, 11:49 Attached thumbnail(s) popup_ext_gallery07.jpg ( Size: 37.1k ) Number of downloads: 122 photo_6.jpg ( Size: 21.36k ) Number of downloads: 98 3300_800_2.jpg ( Size: 31.91k ) Number of downloads: 89 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Da , au nimerit numai ca atunci cand il proiectau se gandeau la un dulap , frigider , ceva.
Apropo , stii cine a desenat Kalosul ? Giugiaro , da' ce stiu astia ce e aia design auto ?Giugiaro astia e neste prosti! vsebas , Take a look la spatele amandorora si poate intelegi! Bebe , io vorbeam de sedanuri . This post has been edited by body: 11 Sep 2006, 11:53 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Serios?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
La cat e de reusit Aveo sedan nici nu are poze pe siteul oficial
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Era beat Giugiaro?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Psst , bebe , ia cauta mataluta pe site-ul www.chevrolet.ro si vezi si tu ce pe acolo , ca idee !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Scrie acolo ce bause?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai c-am impresia ca tot Giugiaro a desenat si monumentul de frumusete numit Fiat Multipla.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
Inseamna ca e dependent de droguri!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
THESUN |
![]()
|
Mai baieti eu inteleg ca Aveo nu-i chiar super masina si ca Logan are fi mai buna ca masina da' sa-l luati la misto pe Giugiaro mi se pare ca va faceti de ras zau!!..Adica una e ca Aveo are cate stele avea fabrica de langa blocul meu pe ea si alta e design si Giugiaro !!...Deci s-avem rezon monser!!..
|
--------------------
DACIA
1310
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
asa se intampla la producatorii auto care nu au birou de design... Le fac altii designul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vsebas |
![]()
|
Stai ca nu inteleg, ce e facut de Giugiaro nu se poate critica, ce e perfect ?
Creatiile sale de bun gust nimeni nu le contesta, dar Aveo chiar nu e o creatie de laudat. @corp ( a se citi body ) eu am fost politicos, te rog sa renunti la atac prin diverse apelative ca eu am vorbit doar de masini, OK ? |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
THESUN |
![]()
|
Acum ce facem il analizam pe Giugiaro sau ce!?!Eu am o scoala de design industrial in spate si dupa umilele mele cunostinte eu cred ca Aveo in materie de design arata mai bine decat Logan !...Da' poate ma insel si Loganul o fi pinifarist ...Apropos cred ca stiti nu ca acest Logan nu are nimic in comun cu X90 stiti asta nu !!.??...Ala da, era facut de Pinifarina!!!..Probabil il vom vedea pe un Renault ceva cine stie cand...
|
--------------------
DACIA
1310
|
|
vsebas |
![]()
|
Designul poate fi frumos sau urat. Eu ziceam ca e urat, dar e parerea mea. Cat despre X90 nu il plange, ca are urmas si .... nu e pe Renault.
![]() This post has been edited by vsebas: 11 Sep 2006, 12:38 |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
THESUN |
![]()
|
Deci e urat sau e mai urat decat al Loganului ....!?!
|
--------------------
DACIA
1310
|
|
body |
![]()
|
QUOTE(vsebas @ 11 Sep 2006, 14:15) Stai ca nu inteleg, ce e facut de Giugiaro nu se poate critica, ce e perfect ? Creatiile sale de bun gust nimeni nu le contesta, dar Aveo chiar nu e o creatie de laudat. @corp ( a se citi body ) eu am fost politicos, te rog sa renunti la atac prin diverse apelative ca eu am vorbit doar de masini, OK ? bebe , body e un diminutiv !Asta e atac ? Hai sa fim seriosi , ca altfel o dam in paranoia! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
vsebas |
![]()
|
Prima data ma faci bebe ( chiar daca nu esti mai mare ca mine cu mult ), acum paranoic. Degeaba ai mai multi ani daca educatia lipseste.
Eu, de acum incolo, te ignor. This post has been edited by vsebas: 11 Sep 2006, 15:26 |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
THESUN |
![]()
|
Bine da' totusi cu ce anume v-am atacat si poate ne raspundeti si la intrebare ...Adica Logan are design mai fain decat Aveo !?!?..Nu de alta da' sa nu ramanem naibii cu frustrari !!...
|
--------------------
DACIA
1310
|
|
vsebas |
![]()
|
@the sun : eu cu @body am avut schimbul de replici acide.
e urat si atat frustrari nu am, daca altii au, sunt metode de a le rezolva, dar e treaba lor. |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
THESUN |
![]()
|
Aha bine deci Aveo e mai urat decat Logan !Am inteles acum !...Hai ca am scapat si de ...
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1310
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Sep 2006, 09:55) mai putin la solutii tehnice. Si pe baza plasticelor, zic mama ce masina am... Dar cand ii intrebi de solutii tehnice se uita lumea dupa avioane... Loganul e facut cu multe repere de la Clio, care Clio a aparut prin 1999, deci acum vreo 7 anisori. Intre timp, reperele alea au mai pierdut din calitate, au devenit mai grosolane, ca asa e pe la noi. Motorul, din cate stiu eu, are mai bine de zece ani de la conceptie, a fost echipat si cu carburator. Ce e adus nou: servodirectia, ABS, airbag, care sunt doar adaugate restului reperelor. In rest nu prea am vazut solutii tehnice noi, sa raman cu gura cascata. Restul sunt cam vechi. Mai bine faceau direct Clio model 1999, ca era cam acelasi lucru si arata si mai bine si era si mai bun. Asadar nu mi se pare ca Loganul are cine stie ce solutii tehnice noi. |
--------------------
.
.
.
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
E doar o parere a mea si atat, Loganul arata sobru, si la cat e de baban pare a fi limuzina in toata regula. Aveo seamana cu o galeata de plastic uitata la soare de un lucrator de la o primarie sateasca intr-o zi insorita de primavara. Oricum cred ca designul la Aveo e facut de Catalin Botezatu
![]() This post has been edited by spooky51: 12 Sep 2006, 07:11 |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
@spoky Doar de curiozitate inafara de spaceship Andromeda ce masina mai ai?
Nici macar nu ai avut curajul sa o treci in semnatura. Multe se pot critica la ambele masini, dar la designul exterior Aveo e chiar reusit. Iar despre Logan , prima data cand a aparut am avut o dezamagire, iar dupa ce m-am mai obisnuit cu ea, pot spune ca Loganul din anumite unghiuri e chiar frumoasa. Din lateral mie imi place cum arata si Loganul. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
body |
![]()
|
QUOTE(ICET @ 11 Sep 2006, 23:28) Cre' ca esti pe cale sa treci pragul ala ...critic ![]() QUOTE(THESUN @ 11 Sep 2006, 13:43) Acum doar nu ne dai Toyota ca exemplu de design ca ne fecam de ras!In afara de RAV (modelul anterior) eu nu am vazut Toyote reusite (de design vorbim deci)..Iar astea noi sunt si mai naspa !!...De Toyote vorbesc !!..Au ele altele in schimb ...care compenseaza cu varf si indesat .... De ce nu am io bani sa-mi iau o naspa de asta de Corola sau macar o naspa mai mare de Land Cruiser ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
klaus |
![]()
|
chiar...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
THESUN |
![]()
|
Bine OK sunt super frumoase Toyotele asa e!!!.
![]() On topic : pe bune ca Logan arata mai bine decat Avensis...Iar RAV ultimul model ..mi-au distrus masina preferata!!.... ![]() This post has been edited by THESUN: 12 Sep 2006, 10:36 |
--------------------
DACIA
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:04 |