Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan versus Chevrolet Aveo, cine stie germana,sa ne spuna si noua
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Lojica rau concluzia asta !
Aveo oricum arata mai bine decat kalosul asa ca deja comparatia nu-si are rostul. @Liviu Unde am scris eu ca cei care au logan sunt sarantoci ? Departe de mine ideea asta , de altfel dupa cum am spus si kalosul e mult mai slaba decat multe altele , printre care si lancer dar cand vad ca inclusiv unul caruia ii curge vopseaua de pe masina ( a postat ceva mai sus) sustin tampenii ma amuz teribil . @klaus De ce nu raspunzi la faza cu pretul vopselei , ca tu ai scos-o . |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Body, imi permit sa te citez :
QUOTE Am vrut sa-ti raspund , dar mi-am dat seama ca e inutil , tot nu vei pricepe. .. si asta e ultima mea interventie ca user in topicul asta. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Body, ti-am zis, imi pare rau ca nu am explicat sa inteleaga tot ... romanul:
Ai dat cu 20% mai mult pe masina. Unde dracu crezi ca s-au dus banii aia? Ti-au dat cumva niste panarame in pretul masinii? te-au captusit cu televizoare color? Ti-au dat 3 seturi de pantaloni de piele din piele de elefant? Eu cred ca nu. In aia 20% suplimentari ti-au bagat alea de le-am enumerat eu. Plus inca cateva. Daca le faceau si pe logan, era cel mult la fel de scump. Cred ca era chiar mai ieftin. Dar evident, pentru a intelege acest lucru trebuie sa intelegi TEHNIC treaba. De dat din gura fara fundament poate si florareasa de la mine de la colt. Bine, nu se descurca la fel de bine in domeniul auto, dar cu putin antrenament cred ca ar fi foarte aproape Apropo, zici ca poti sa sustii cu argumente tehnice dizertatiile pe care le facusi? Sau argumentarea tehnica e prea complicata si dificila? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
astai la kalos recomanda numai benzina scumapa de 98 sau 100 daca bagi de 95 se strica masina
ce scria un menbru Am fost de dimineata la Di bas si dupa niste teste mi-au zis ca erau erori cauzate de benzina (thank god!). Le-am zis ca am pus de la omv dupa aia de la rompetrol dar au ridicat din umeri si au zis ca sa bag numai benzina de import (cea mai scumpa) fie aia de 98 de la mol sau 100 de omv. Zis si facut, dupa ce-am iesit din service am bagat de la mol-ul de vizavi de 98 (scrie si pe maner ca-i de import) si sa zic ca merge mai rotund. Pana la proba contrarie...sau pana se aprinde iara becu... Una peste alt, concluzia mea e ca e jale cu benzinele autohtone mai ales pentru masinile de import aste a mai sensibile. Am avut si matiz si bagam in el de toate si nu a avut nimic niciodata. Cel mai groaza mi-e ca daca se strica ceva la masina din cauza benzinei - E CLAR CA NU ACOPERA GARANTIA PLATA Kalosu consuma si mai mult si vrea si de-aia scumpa...(Slava domnului ca vara nu mi-a facut nici o figura) |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Cine ti-a spus ca nu acopera garantia ?
Spre deosebire de dacia sa stii ca la serviceurile GM ( aka Opel si Chevy) esti tratat super si uite ca mie mi-a acoperit garantia ce zici tu! @klaus o parte s-au dus in transportul ei din korea pana aici , o alta parte in taxele pe care iubitii conducatori le-au pus ( atentie nu TVA) si daca scazi banii astia s-ar putea sa ajungi cat loganul. Asta ca sa nu mai vorbim de cateva gadgeturi pe care dulapul nu le are , vrei sa le enumar? |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
body.. asta cu consideratia si atentia din service-urile opel si chevrolet m-ai dat gata. Vrei sa-ti dau cateva exemple de utilizatori foarte fericiti de prestatia celor de la gold & platin? sau vrei sa-ti dau inside info despre tot felul de magarii?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
body |
![]()
|
Vorbeam de Buc bebe si in particular de Radacini.
@Liviu Da' asa ca idee, de ce nu iti permiti sa-l citezi si pe klaus? "Dar evident, pentru a intelege acest lucru trebuie sa intelegi TEHNIC treaba. De dat din gura fara fundament poate si florareasa de la mine de la colt. Bine, nu se descurca la fel de bine in domeniul auto, dar cu putin antrenament cred ca ar fi foarte aproape" In esenta este exact pentru ce atragi tu atentia ...sau acolo nu se pune ca e de la "stapanire"?Nu crezi? |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
tu ai dat un caz particular pe baza caruia vrei sa sugerezi ca in service-urile chevrolet e numai miere si lapte etc. Eu ti-am dat un contraexemplu
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
body |
![]()
|
Probabil ca mai mult sau mai putin in iubita noastra patrie toate serviceurile sunt la fel . Eu am spus ca la mine a fost ok .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Macar service-ul sa fie OK! Daca motorul trebuie desfacut din 6000 in 6000 de km!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta a fost sub centura!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 7 Sep 2006, 15:34) m-am uitata pe daewooclub numai probleme la kalos si aveo nou ,cu ambreiajul si alte chestii,batai la motor si mai stiu eu ce Unii isi inchipuie ca daca au dat 1000E in plus si nu au luat Logan si au luat Kalos le-a pus Dumnezeu mana in cap. Si atunci miros si teava de esapament si daca miroase urat nu inteleg ce de Giugiaro nu a putut sa puna cocoshannel sau hiugobos acolo. Nu e nici o problema cu ambreiajul. Asta mai lipsea, ca vine iarna si iar ne apuca durerile de supape. Zicea cineva ca de fiecare data cand se discuta despre asta, Kalos, vin cei pe daewooclub si blablabla... Hai sictir omule, sunt membru aici dinainte de a sti de Daewooclub si ChevroletClub, sau partea de Chevrolet a acelui forum exista doar in mintea mea. In rest, numai exagerari din ambele parti. Daca tragi linie, iesi tot acolo la ambele masini. (ex: scaunele la logan sunt mai avansate si mai rezistente, dar sunt tari, scurte in sezut si incomode, nu-i asa klaus) Ah, si nu confundati pe body cu Daewoo&Chevrolet Club. Pe acolo nu prea ne plac prostiile lui si nu e prea dorit, vad ca aici are mana libera sa abereze. E vina voastra ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci body draga, ca nu prea am vazut, niste informatii tehnice care sa-ti sustina alegatiile, ai?
Da sau ba? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
klaus, io vad ca tu esti Gica Contra!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' ce? Numa body sa se chinuie sa se autoconvinga ca a luat masina buna?
![]() ![]() This post has been edited by driverx: 7 Sep 2006, 16:09 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(satori @ 7 Sep 2006, 16:12) Ah, si nu confundati pe body cu Daewoo&Chevrolet Club. Pe acolo nu prea ne plac prostiile lui si nu e prea dorit, vad ca aici are mana libera sa abereze. E vina voastra ![]() Draga Satori, aici, spre deosebire de daewoo club (si chevy ![]() Ce daca se critica loganul ? .. sa se critice ca sunt suficiente de criticat ! Daca nu putem sa criticam kalos/aveo pe forumul vostru (pe motiv de warn/ban), o putem face in siguranta pe forumul nostru ... live with it ! ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(satori @ 7 Sep 2006, 17:12) [...] Zicea cineva ca de fiecare data cand se discuta despre asta, Kalos, vin cei pe daewooclub si blablabla... Hai sictir omule, sunt membru aici dinainte de a sti de Daewooclub si ChevroletClub, sau partea de Chevrolet a acelui forum exista doar in mintea mea. [...] In primul rand, cred ca am zis ca vin unii de pe daewooclub. Daca am zis ca vin cei de pe daewooclub imi cer scuze si fac aici corectia de rigoare. In al doilea rand mai tango cu exprimarea! Chiar daca suntem in spatele unor pseudonime un pic de politete nu strica. Si ca sa-ti raspund dupa cum mi te-ai adresat, mi se rupe de faptul ca esti "membru aici dinainte de a sti de Daewooclub si ChevroletClub, sau partea de Chevrolet a acelui forum exista doar in mintea mea." QUOTE(satori @ 7 Sep 2006, 17:12) Ah, si nu confundati pe body cu Daewoo&Chevrolet Club. Pe acolo nu prea ne plac prostiile lui si nu e prea dorit [...] Nici nu intentionam sa las sa se inteleaga asta. QUOTE(satori @ 7 Sep 2006, 17:12) Aici e Cafenea si se spun povesti, e democratie. Din pacate nu pot sa spun acelasi lucru despre daewooclub. This post has been edited by Illusi0n: 7 Sep 2006, 22:21 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
He-he, Body, esti tare cu numarul de probleme Logan fata de Aveo/Kalos, dar problemele la fiecare marca se raporteaza la numarul de masini vandute. Iata cateva cifre de pe www.apia.ro privind numarul de autoturisme vandute anul acesta pana in iulie (link aici: http://www.apia.ro/date/2006-07-Analize.pdf):
- Dacia 60.537 (peste saizeci de mii de bucati) - Chevrolet 3.393 (peste trei mii de bucati) Sa analizam mai detaliat problema ![]() Ei si acum apare calculul interesant: la 60.000 de Loganuri apar 2-3 cazuri de probleme cu directia, iar la 1000-1500 de Aveo (poate si mai putine) apare un caz cu motorul pe butuci... Pai nu da de gandit ce masina sa aleg intre cele 2? Personal, intre Logan si Aveo as alege un SH nemtesc (tabla galvanizata, motor diesel >90CP si alte cele). Riscul ca sa ramana un SH nemtesc fara directie sau sa i se umble la motor la 6.000km dupa cumparare este acelasi ca si la un Logan sau Aveo noi ![]() LE: La Logan au fost 2-3 cazuri cu directia si cateva zeci cu vopseaua, dar nu din 60.000 vandute anul asta, ci din ~150.000 bucati (am adunat si cele vandute in 2005. Lista cu autoturisme vandute in 2005 este aici: http://www.apia.ro/date/2005-12-SitMake.pdf). Aveo exista la noi in 2005? Body, te asteptam cu cifre. Poate aduni de pe cele 2 forumuri problemele cu Logan si cele cu Chevrolet Aveo ca sa avem cifre exacte. Pentru mine este dificil sa fac aceasta numaratoare, dar nici nu doresc una pentru ca nu ma intereseaza achizitionarea nici a unui Logan si nici a unui Chevrolet Aveo. This post has been edited by Dic: 7 Sep 2006, 18:45 |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai nenea body,da de ce trebuie sa faci matale un drum de vreo 130 km dus-intors pentru un desfacut de motor??Asa faci de fiecare data?? |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mie mi se pare tare naspa marimea rotilor de la Kalos, ar fi fost interesant cu niste roti mari , ca ale Loganului.
In rest, Kalosul pleaca de la un pret CIP asa de mic deoarece GM face un efort mare ca sa mai castige si ea o bucatica din piata europeana, avand taxe vamale mari. Oare daca Kalosul s-ar fi fabricat in Europa avea tot acelasi pret CIP? Nu cred. Asa cum a judecat si Renault cu Loganul, tot la fel ar fi rationat si Chevrolet: de ce sa avem un profit micut cand putem sa avem unul mai mare? Masina tot asa s-ar fi vandut. Apropo, cum naiba scot astia preturile atea CPI de mici, din cate stiu eu, Corea de Sud are un standar de viata destul de mare, nu cred ca angajatii aia ai lor sunt platiti ca cei de la Pitesti. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(prody @ 8 Sep 2006, 00:12) Apropo, cum naiba scot astia preturile atea CPI de mici, din cate stiu eu, Corea de Sud are un standar de viata destul de mare, nu cred ca angajatii aia ai lor sunt platiti ca cei de la Pitesti. De roboți (da' mulți) ai auzit? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
asa, si ce vezi asa deosebit in pozele alea? ce are nemaipomenit, nemaivazut, de esti asa de extaziat?
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
klaus |
![]()
|
Laurentziu83, kklosul ala la care ai facut poze e o petarda nereusita fata de un mercedes A-classe
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Ma....trebuie sa recunoasteti. Ce tot atata circ degeaba? Are plusuri fata de Logan. Are mai multe locuri pentru pahare. Asta e. Live with it.....
This post has been edited by driverx: 8 Sep 2006, 09:51 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
La plusuri, as mai mentiona vizitele la service! Sunt mai multe.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 7 Sep 2006, 19:21) Draga Satori, aici, spre deosebire de daewoo club (si chevy ![]() Ce daca se critica loganul ? .. sa se critice ca sunt suficiente de criticat ! Daca nu putem sa criticam kalos/aveo pe forumul vostru (pe motiv de warn/ban), o putem face in siguranta pe forumul nostru ... live with it ! ![]() E la fel si pe Daewooclub. Altfel de unde altundeva ati citit voi ce probleme sunt cu masinile? Daewooclub nu e bussines si de aceea nu conteaza canitatea de useri. Poate de aici vine o diferenta. @Prody, sunt jenti de 15, daca vrei. Vrei si mai mari de atat? Nu cred ca are rost. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
satori |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:47 |