Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
Braveheart |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu cunosc un sef de tulumba din gura caruia am auzit multe si urate, interventi la depozite care s-au lasat cu marfa furata, se burdusea masina pompierilor, furtune bagate la decontare ca s-au taiat atunci, interventii facute fara simt de raspundere, s-a inundat totul...
Oare cate specimene ca asta or fi? This post has been edited by tribunul: 22 May 2007, 06:55 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
momentan e liniste nu am auzit nimic
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
A fost azi la ei, era un anunt afisat care zicea ca momentan nu se scoate nici un post la concurs..iar cand se vor scoate vor fi anuntate cu 2 sapt. inaintea datei de examinare..
Asta e..ca sa nu mai zic ca intre timp am auzit total "intamplator" discutii despre manareli deja puse la punct undeva pe "marte" pt. unii membri de familie ale unor panarame cu multe trese pe umeri.. ca imi vine sa o las balta de atata scarba |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
in Constanta scrie ca se va anunta din timp, cica s-ar reduce numarul de locuri ca nu prea mai au fonduri
|
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
'''A fost azi la ei, era un anunt afisat care zicea ca momentan nu se scoate nici un post la concurs..iar cand se vor scoate vor fi anuntate cu 2 sapt. inaintea datei de examinare..''' acelasi lucru si in Oradea
![]() |
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Stiti poanta aia cu Toma Caragiul cu examenul, concursul, era ceva de genul postul se ocupa de marti si concursul era joi.
Se pare ca a ramas aceiasi mentalitate. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Cica spre sfarsitul lunii asteia s-ar scoate posturile...si eu urmaresc cu interes chestia asta si asa am auzit...insa nu e nimic sigur...stie cineva altceva?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Si la Galati e liniste, deocamdata nimic nou. Rog pe cei care afla ceva, adica orice, sa ne impartaseasca si noua.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Braveheart |
![]()
|
noutati ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca tot e manarit.. ce te mai intereseaza?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
puneti ma unul valoarea taxelor de admitere sa stie omu' daca se califica sau sa mearga sa ia un credit.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
pana la noi ordine pe loc repaos
cam cu totul de duce in jur de 400 ron |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
IC3 |
![]()
|
Manarii, smecherii, spagi....chiar credeti ca nu se poate intra si pe drept?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ba da, dar inainte ar trebui sa viziteze mai multi http://www.nudaspaga.ro/
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
IC3 |
![]()
|
Macar v-ati apucat sa strangeti bani?.... ca e belea daca nu dai lozu'. Esti declarat inapt
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pe ce post angajari?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SLK600SEL |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 4 May 07 ![]() |
NU NEAPARAT SE INTRA CU SPAGA TREBUIE DOAR SA AVETI INCREDERE CA ATATA TIMP CAT ESTI APT SI TRECI DE PROBELE SPORTIVE SI TESTUL GRILA SI STI CA AI FACUT ESTE CHIAR IMPOSIBIL SA TE PICE
EXISTA SI ASTFEL DE PERSOANE CARE FAC ACEASTA MESERIE DOAR IMPINSI DE LA SPATE SI ACEIA SUNT CEI CARE INTRA CU PILE DE ASTA NU MERG BINE LA NOI TREBURILE CA MESERIILE BUNE LE IAU CATEODATA OAMENII CARE NU PREA AU CE CAUTA IN ASTFEL DE POSTURI POATE DACA AR FI PE BUNA STIINTA LA FIECARE TREBURILE AR MERGE MAI BINE ,DAR ATATA TIMP CAT ALTI IMPART IN DREAPTA SI IN STANGA CUM SA-SI FACA JOB-UL BINE .............NICIODATA SI CHIAR DACA AR GRESI SUNT CEI DE SUS CARE II VA AJUTA CA DOAR AU PILE ![]() S-AR FI AUZIT CA PANA LA SFARSITUL LUNII SE INEP ANGAJARILE DAR MAI SUNT 2 ZILE SI SE DUCE SI LUNA MAI ALTII ZIC CA VOR FI NUMAI IN AUGUST PANA ATUNCI BAFTA |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002 [COLOR=red][SIZE=1][FONT=Times]
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
slk, ma dor ochii cand ma izbeste peretele de text. vezi ca ai o tasta numita caps lock...folosete-o cu incredere cand vezi ca scrii cu majuscule.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Braveheart |
![]()
|
eu am auzit ca scorul final e in jur de 5-6 mil..taxa dosar analize..tot..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
SLK600SEL |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 4 May 07 ![]() |
esti mai multumit acum
![]() LA TOTI NI GREU ![]() 31 May 2007, 07:25: am auzit ca pe data de 11 iunie s-ar incepe ceva pentru a fi siguri ca stiti cand incep incadrarile, trimiteti un mail la adresa ru_cpm@mai.gov.ro cu subiect "pentru incadrari" si veti primi un reply in data in care va fi demarata perioada de inscriere la concurs. This post has been edited by SLK600SEL: 31 May 2007, 07:25 |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002 [COLOR=red][SIZE=1][FONT=Times]
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Eu la Galati am auzit altceva. Am fost saptamana asta la Igsu si mi-au spus ca se vor afisa cate locuri si tematica saptamana viitoare. Acum cum o mai fi nu stiu... Are cineva din intamplare subiectele care s-au dat anul trecut?
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]()
|
Si la Craiova tot asa se aude...ca se vor afisa saptamana viitoare. Asa au zis si de 15 mai...asa ca totul e relativ. Doar traim in Romania....nu?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Sa speram ca macar pana la sfarsitul saptamanii urmatoare ni se va spune ceva. Offf Romania asta...
Daca are cineva testul grila care s-a dat anul trecut....i-as fi vesnic recunoscator ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Eu as vrea sa ma angajez ca functionar , dar la Pitesti n-a aparut nimic inca ...
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Aici e vorba de angajari la pompieri. Din cate stiu eu pompierii nu au functionari, ei sunt militari si personal civil.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Scuze . Personal civil .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
IC3 |
![]()
|
Cata fierbere pe posturi la pompieri...parca ar angaja numai directori sau salariile ar fi de 30 de milioane pe luna...ce va inghesuiti asa?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:33 |