Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
altec_lansing |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|||
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
scanez maine ceva..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Asteptam cu nerabdare
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu pana nu vad cu ochii mei nu mai cred nimic, pana acum numai amanari
This post has been edited by Giurisici Fabian: 4 Jun 2007, 22:37 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Mai e mult pana departe. Eu dimpotriva...am alte informatii destul de nasoale privind data concursului.
5 Jun 2007, 13:47: Mai e mult pana departe. Eu dimpotriva...am alte informatii destul de nasoale privind data concursului. 5 Jun 2007, 13:47: Mai e mult pana departe. Eu dimpotriva...am alte informatii destul de nasoale privind data concursului. 5 Jun 2007, 13:47: Mai e mult pana departe. Eu dimpotriva...am alte informatii destul de nasoale privind data concursului. This post has been edited by IC3: 5 Jun 2007, 13:47 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
speranta moare ultima,ramane de vazut daca vor fi sapt viitoare, daca nu..nu
![]() ![]() ..scanez ceva "docomente" maine..ca azi nu mai cred ca ajung pe acasa.. ![]() This post has been edited by Braveheart: 5 Jun 2007, 16:20 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
procesul s-a blocat din nou pe termen nedefinit...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
chief nu e ceva nou
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
IC3 |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Braveheart |
![]()
|
sa inteleg chief ca nu mai ai nevoie de oameni..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
xilin_01 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 June 07 From: Alexandria ![]() |
chiar vb serios boys?
![]() e groasa treaba atunci!!!! |
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
vasilica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 October 06 ![]() |
Nu va pierdeti speranta. De oameni este nevoie. Trebuie sa se deblocheze pana la urma.
|
--------------------
dacia
solenza
clima2004
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu sunt la fel de disperat ca si voi...
lucram acum cu 30% din personalul necesar,uneori pe brinci pentru a suplini pe cei 70%care lipsesc... am planificat concediile spre partea a doua a anului stiind ca vor fi angajari(care sa suplineasca macar pe cei din concediu)...vin si concediile acum,nu stiu ce dracu vom face,suntem si noi la fel de disperati... cred ca vom amina toate concediile sau daca dam concedii trecem la 24 cu 24 sa asiguram interventia... oamenii mei vor claca fizic si psihic in conditiile astea... simt ca ma enervez,dar o fac degeaba,nu rezolv nimic ,nu depinde de noi.... sunt ingrozit de perspective... atit stiu...procesul s-a blocat,nu sunt fonduri alocate.... This post has been edited by FireChief: 6 Jun 2007, 17:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
xilin_01 |
![]()
|
disperare?
mi-am dat demisia prin februarie de la ultimul job avand functia de director iso sa pot da examenul in aprilie la pompieri si tot astept de atunci! am mai sustinut prin octombrie 2006 examenul ptr. pompieri si am picat cu 9,50, am concurat pe 14 posturi de servanti cu 150 de oameni! ce ma apasa rau este ca pe 6 oct. a.c. fac 31 de ani ceea ce e f. grav in ceea ce priveste limita de varsta! de precizat ca am studii superioare Univ. Bucuresti , Fac. de Chimie ! sper sa deblocheze posturile ca altfel visul meu se spulbera ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Interesant cum un director vrea sa devina subofiter!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xilin_01 |
![]()
|
HEY SONY, este foarte interesant crede-ma! Lucram de dimineata pana noaptea la ora 22 stres la greu , acte, service la reteaua de calculatore , etc . In viata nu conteaza, functia, banii, etc. conteaza sa faci ceea ce-ti place, a fi pompier este o meserie de barbat (nu-ti mai spun ca am fost profesor 2 ani ) asa cred ! ma rog sa iasa odata posturile!
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
Braveheart |
![]()
|
ca sa completez, si eu de 2 luni mi-am dat demisia, cica sa ma pregatesc pt firefighters..si acu teapa..deci stiu/inteleg cum stau lucrurile..lucram la o firma de telemarketing 'team-leader', studii universutare s.a.m.d - si mi-am bagat picioarele pt pompieri..
![]() This post has been edited by Braveheart: 6 Jun 2007, 22:31 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
vasilica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 October 06 ![]() |
Pai cu CV tau cred ca-ti poti gasi altceva chiar daca pompierii intarzie sa faca angajari. Oricum, vorba cuiva de mai sus, suna ciudat cum un director doreste sa devina sof. la pompieri.
|
--------------------
dacia
solenza
clima2004
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
eu nu inteleg cum de v-ati demisia inainte sa aranjati lucrurile la noul loc de munca.ati dat vrabia din mana pe cioara de pe gard cum se spune,ca si eu astept sa se intample ceva dar asta nu insemna sa imi fi dat demisia din aprilie ca gata se fac angajari .si chiar daca se incepe eu mi-am pastrat concediul pentru asta daca iau le zic pa daca nu raman aici unde sunt.
This post has been edited by Giurisici Fabian: 7 Jun 2007, 00:40 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Braveheart |
![]()
|
vorba unui forumist..viata e complexa si are multe aspecte ..
![]() This post has been edited by Braveheart: 7 Jun 2007, 10:25 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
IC3 |
![]()
|
Perfect de acord cu Fabian. Si eu sunt angajat si am un salariu cam la fel cu cel de la pompieri, dar este stres si de-asta vreau sa plec. Dar nu ma apuc sa-mi dau demisia pana nu vad ca sunt angajat la pompieri. Si se mai pune problema...bun...imi dau demisia ca aflu ca s-a dat drumu' la inscrieri...dar daca nu trec de concurs? Eu unul n-as miza tot pe o singura carte...mai bine astept sa ma vad cu sacii-n caruta cum se spune prin popor.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Braveheart |
![]()
|
baieti..una la mana ca nu v-a cerut parerea fata de modul in care au procedat unii dintre noi.. era vorba de o expunere a unei situatii si atat.. si a doua e ca nimeni nu da vina pe nimeni..ci fiecare isi asuma deciziile luate..punct
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
pop marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 December 03 From: dej ![]() |
Eu astept sa vad ce va fi si cand. Intre timp, conditie fizica...si rabdare. Fara tutun! Dar nu am renuntat la locul de munca. I-am anuntat ca exista o posibilitate, dar le-am spus realitatea: multa apa curge ...
10 Jun 2007, 21:05: http://pompieribucuresti.mai.gov.ro/PUBL__...OMBRIE_2006.htm asta e. cine cauta..gaseste. Google e MARE CHESTIE ![]() This post has been edited by pop marius: 10 Jun 2007, 19:05 |
--------------------
Dacia
1310
1984 TLX
- CJ 06 GOW azi fii bucuros;maine va fi mai rau.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
intradevar mare chestie dar astea sunt de anul trecut
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
pop marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 December 03 From: dej ![]() |
Asta e. Altele din pacate nu am de unde sa fac rost. Timpii la " educatie fizica" cred ca o sa ramana aceeasi. De invatat .. ce sa zic..un banc e bun?
Fac savantii un manual in care e cuprinsa TOATA Fizica. si de acolo scot ce nu e asa important..ce nu are mare relavanta..etc si raman vreo 800 pagini de ecuatii, formule, etc. Si merg prin lume la Facultati sa vada in cat timp pot asimila studentii materia: - nemtii ..ce sa zicem..2 luni.. - francezii..minim 3 - la romani ajung la 2 pm. La facultate..nimeni. Se intereseaza, etc si ajung seara tarziu la un camin la Poli. Pe culoare gasesc unul care iesea de la un chef si ii arata cartea. Asta o ia si incepe sa urle pe coridoare: SCULAREAAAAA MAINE AVEM EXAMEN!!! |
--------------------
Dacia
1310
1984 TLX
|
|
Braveheart |
![]()
|
e veche dar super tare..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
IC3 |
![]()
|
Vesti bune...cica se scot posturile.
14 Jun 2007, 11:58: Anul asta..... ![]() This post has been edited by IC3: 14 Jun 2007, 11:58 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
pop marius |
![]()
|
ok. azi fac o vizita sa intreb si eu..
|
--------------------
Dacia
1310
1984 TLX
|
|
altec_lansing |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:38 |