Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
kery23k |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|||
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
cer scuze pt. dezinformarea precedenta, neintentionata, daca stie careva cand incepe depunerea dosarelor ( recte - firechief - "capo di tutti i capi" ), informati-ne si pe noi, pana facem burta..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
poti sa te inscrii chiar daca nu ai stagiul militar
am inteles ca o sa se scoata doar posturi de servanti si soferi(trebuie sa ai cat.C) |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cind o sa stiu o sa va informez...sper sa nu faceti burta si barba alba pina atunci
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu am inceput sa chelesc
![]() pe bune! |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
stati ca vin alegerile europarlamentare si parca vad ca se amana pana dupa..
![]() anyway, daca pana la sf lunii nu aud nimic concret, sterg cu buretele din minte si ma apuc de altceva |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
kery23k |
![]()
|
Haide-ti sa fim optimisti ! Si mie mi-a disparut cheful dar speranta inca nu !
|
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
kery23k |
![]()
|
Stau si ma gandesc si ma intreb , oare FireChief nu stie nimic despre spagi !?Ma indoiesc .Poate nu isi permite sa recunoasca ,dar vreau sa spun ca anul trecut s-a dat 3000 .Si anul asta am inteles ca s-a ridicat miza la 5000. Deci ...chiar nu vreau sa mi se insulte inteligenta !Nu cunosc pe nimeni care a intrat fara PCR .Si totusi nu am 5000 sa dau , si daca as fii avut nu i-as fii dat sub nici o forma . Totusi am sa ma inscriu !
|
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
mai frate iar incepeti,si iar ma enervez si nu mai scriu...
nu stiu nimic de spagi... nu am luat niciodata nimic de la nimeni,sunt total impotriva spagii,urasc sistemul care permite asa ceva... niciodata nu am luat un ac de la nimeni desi oferte am avut,am refuzat intotdeauna pentru ca eu consider nedemn si sub principiile si morala mea... ai cuvintul meu de om si de onoare.. si ...pina la urma...ce spagi frate...ca anul trecut am scos locurile l-a concurs de 4 ori in bucuresti sa ocupam locurile ca nu aveam candidati....de 4 ori s-a organizat examen si am lipit afise la metrou ,in autobuze,la scari de bloc...si de-abia de-abia dupa 4 examene am angajat 1200 de oameni... vorbesti prostii... daca continuati eu jur ca nu mai scriu aici si nu va zic nimic...am raspuns la toti pe pm,imediat,am dat sau am incercat sa dau ajutor,dar voi fabulati... aveti semnale ,informatii ,ca se face asa 0800 806 806...directia generala anticoruptie.... pentru mine subiect inchis...la prima elucubratie de genul asta ....va las ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și totuși, zi și mie la cât se ridică "atenția" obligatorie?
L.E. Scuze, am confundat PM-ul cu postarea! ![]() This post has been edited by DragosP: 17 Jun 2007, 21:07 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
o sa-ti dau un ban
![]() daca ai citit sigur ai inteles...ca esti baiat destept ![]() anul trecut mai aveam un pic si angajam cu japca ![]() treceau soldatii in rezerva ,noi eram disperati ca nu venea nici dracu sa se angajeze...si vorbim de spagi ![]() Dragos.....fugiiiiiiti ![]() This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2007, 21:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FireChief @ 17 Jun 2007, 22:10) Dragos.....fugiiiiiiti ![]() De ce? E pe bune aia cu acicdentu' de la nu'ș ce centrală? ![]() Atunci, fugiiiiiiți! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
avem nevoie de pompieri sa-i trimitem acolo
![]() dragos ...te bagi?? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Daca cineva are chef sa discute ce si cat s-a dat spaga la pompieri poate sa deschida un topic dedicat si sa discute acolo. Rog imperios pe cei care mai au de gand sa posteze sa incerce limitarea cuvantul "spaga". Fiecare mai stie cate una cate alta dar asta nu inseamna ca acuma trebuie sa aruncam cu noroi in tot sistemul. Stiti treaba cu padurile si cu uscaturile nu? Sa zicem ca se ia spaga acuma nu toata lumea o sa arunce cu cate 5000 de coco pe care ii faci peste noapte. Hai sa fim seriosi. Din 200 de locuri(sa zicem) toate or sa fie cumparate? Ma indoiesc. Euroii nu cresc in pom oameni buni. Cred ca toti cei care vor sa candideze il vor alaturi pe FireChief. Nu de alta, informatii din interior sunt mereu binevenite. Eu unul nu cunosc nici un pompier si pe nimeni care sa cunosca un pompier asa ca orice informatie imi este binevenita ca e de bine sau de rau.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
il_re |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 June 07 ![]() |
dupa indelungi asteptari de activare a contului, am reusit intr un final sa postez. sunt din GL si o sa va spun ce vorbe am auzit cu concursul de pompieri in acest oras. tot respectul pt firechief, in legatura cu ceea ce face aici(am citit posturile anterioare). "vorbele" zic ca pe raza judetului GL vor fi scoase fie 280 locuri , fie 500. apoi...cei cu "pile" si nu ma refer la cei care dau spaga...ci la cei care au unchi, vecin, cumnat la IGSU...vor ramane la GL iar cei fara pile, ca mine
![]() ![]() PS: firechief..nu mai asculta ce zic altii...gandeste te si la noi...astia mai pricajiti...ca dak pleci tu... cine ne mai da informatii?! This post has been edited by il_re: 18 Jun 2007, 01:59 |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
perioada de pregatire se face de unitatea angajatoare...acum daca s-a renuntat la armata ,cred ca va fi mai lunga adica 2-3 luni cu program de 8 ore si apoi la tura
vis a vis de repartitie,nu stiu cum e in tara,dar anl trecut repartitiile au fost facute in ordinea mediilor de intrare ,pe baza optiunii fiecaruia... cine are prieteni la bucuresti la pompieri,va poate confirma.. vreau sa va zic ca datorita faptului ca locurile nu s-au ocupat la bucuresti decit foarte greu ,am multi din giurgiu si judetele limitrofe,am din craiova,tg jiu,drobeta turnu severin...si din alte parti indepartate de bucuresti... au dat examen la bucuresti ca erau f multe locuri si au intrat pentru cei unde se vor scoate locuri putine...e de luat in seama varianta...noi vom scoate iar 1200 de locuri sa vedem cind...da-ti la bucuresi si peste citiva ani cind se mai aseaza apele,faceti raport si va mutati la voi hai,bafta la toti! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Deci, sa recapitulam:
Anul trecut s-au facut 4 sesiuni de angajari, deoarece erau picati toti cei care nu dadeau spaga. ![]() ![]() 1400 de candidati x 3000 de euro = 5.200.000 euro. Mai, Chief, daca tot ai scos atatia bani, de ce naiba ti-ai luat Megane? ![]() ![]() Anul asta sunt mai putine locuri, asa ca miza urca la 5.000 de euro. Va rugam sa puneti banii in plic si sa va luati numar de ordine la FireChief! ![]() Acum, fugitiiiiiiiii, ca vine Chief sa ne ia cu japca p-aia fara bani! ![]() P.S.: Cei care nu vreti sa va angajati la pompieri trebuie sa dati 5.000 euro ca sa scapati. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de unde 3000 euro?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
il_re |
![]()
|
sony, postul tau este total inutil lipsit de orice bun simt...si chiar daca ar lua bani firechief...ti se pare ca ne intereseaza?! a postat careva expresie gen: vreau sa dau bani...cui dau?!
![]() @ firechief...pai e cam greu sa dau la bucuresti. ideal ar fi fost sa se faca in felul urmator: daca se va pica sau nu vor mai avea loc la GL, candidatii sa fie intrebati daca vor sa se duca in alt oras. pt cei care au picat sa dea examenul iar, insa in noul oras, iar pt cei care l au luat, dar nu au mai avut loc datorita notei mici sa fie acceptati la unitatile din alte orase fara a mai da iar examen. pt ca daca as sti ca nu sunt oameni pt cate locuri sunt la BUC as veni si ash da examen acolo...insa nu pot. examenele sunt in aceeasi zi in toata tara. ce am spus mai sus e posibil sa se intample. la "verzi" cei care aveau note mici sau erau picati ia trimis la BR ca nu aveau aia oameni ![]() sanatate si numai bine! |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' tu cine ești, pui de dac?
![]() Și totuși, neapărat numa' 5k epuroi trebe? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
il_re |
![]()
|
DragosP...intrebarea era pt mine, aia cu cine sunt?! Daca da, sunt il_re...
![]() |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xilin_01 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 June 07 From: Alexandria ![]() |
trageti concluzii boys!
http://www.forumromanum.com/member/forum/f...9373&onsearch=1 |
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
dl colonel ,e un om de un bun simt remarcabil,e un lord...deci...nu sunt bani,nu sunt alocari bugetare pentru acest capitol...pina nu vin banii ciuciu angajari...ca doar nu va angajam si munciti pe datorie...
interesant e ca banii ar fi fost pe la inceputul anului...probabil in tara asta au fost lucruri mai interesante de facut ,decit angajari la pompieri... deci...concluzie...rugati-va ca la rectificarea bugetara,care va fi,cind va fi daca va fi...sa-si aduca aminte ca tara asta are nevoie de pompieri... daca rectificarea va fi in noiembrie o sa angajam in decembrie,daca va fi saptamina viitoare angajam in iulie...totul depinde de alocarea bugetara a fondurilor... pina atunci raminem 30% care fac munca pentru 100% ![]() sony...nu te-am batut eu la table? ![]() This post has been edited by FireChief: 19 Jun 2007, 05:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(xilin_01 @ 19 Jun 2007, 00:08) Adica nu se stie absolut nimic. Totul e in aer si aerul in plop. |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 19 Jun 2007, 05:50) pina atunci raminem 30% care fac munca pentru 100% ![]() sony...nu te-am batut eu la table? ![]() Du-te mă d'aci, că numai la calculator stai! ![]() Ba mai ai timp și de table! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Treaba asta cu rectificarea e chiar simpla, degeaba ne agitam noi cand pe maimutoii aia din guvern ii doare undeva daca au pompierii destui angajati. Pana la urma cred ca nici nu mai angajeaza ca vad ca fac fata si cei 30 % pe care ii au angajati. Si in fond ei au asigurate casele chiar daca le iau foc, asa ca ce nevoie au de pompieri?
Vad ca toti vb-iti de spagi....poate ca si asta e motivul amanarii....sa dea timp la oameni sa faca rost de bani ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 19 Jun 2007, 13:59) depinde de capacitati dragos ![]() si, in calitate de sef trebuie doar sa fac un sistem sa functioneze...acum e functional ,dupa multa munca...e adevarat un sef isi face treaba atunci cind stabileste reguli si principii clare ,si atunci cind treaba merge bine si in lipsa lui...inseamna ca fiecare stie ce are de facut...si atunci ala de-i zice sef,leneveste,urmareste sistemul,si mai intervine din cind in cind cind observa anomalii... eu lenevesc....spre disperarea ta ![]() ![]() ce mindru sunt ca un domn moderator ma urmareste cu atita atentie ![]() ![]() azi ,m-am interesat din nou despre angajari...nimic nou ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 19 Jun 2007, 14:16) un sef isi face treaba atunci cind stabileste reguli si principii clare ,si atunci cind treaba merge bine si in lipsa lui...inseamna ca fiecare stie ce are de facut...si atunci ala de-i zice sef,leneveste,urmareste sistemul,si mai intervine din cind in cind cind observa anomalii... Mai lasa-ne si nu te mai lauda pe forumuri. Faptul ca esti sef pastreaza-l doar pentru tine.Sau mai bine lasa-i pe altii sa te aprecieze ( daca exista astfel de persoane).In fiecare post al tau te supraestimezi si mereu vrei sa subliniezi cat de "tare" esti tu.Poate pe unele persoane nu le intereseaza ce"sef competent" esti tu. In concluzie fii sef la tine in curte si nu peste tot. |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:09 |