DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

altec_lansing
post 21 Jun 2007, 21:21
Post #151

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

QUOTE(FireChief @ 21 Jun 2007, 19:29)
termenul se reduce...la o luna se pare
*

De angajare presupun nu?

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Braveheart
post 21 Jun 2007, 22:25
Post #152

Membru autentic

From: BT

Baieti, parca vad ca se aprinde fire si va angajeaza pe barba lui..ca are balta peste..nu ? biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
FireChief
post 21 Jun 2007, 22:37
Post #153

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

termenul de angajare fireste..
eu nu angajez pe nimeni...eu sunt beneficiarul angajarilor...
si chiar daca ar avea balta peste,n-as angaja pe nimeni pe barba mea si pe urma sa ma duc cu el la foc...
pur si simplu n-as avea curaj sa-mi pun viata in miinile unuia care a intrat pe naspa...
nu neg ca ar fi si din astia ,dar sita cerne...si ramin doar cei ce au aplecare pentru asta
vestea e ca posibil cam intr-o luna se da drumul...sfatul meu e sa invatati cind va aparea bibliografia si sa va prezentati foarte bine pregatiti la probele eliminatorii...
in afara de faptul ca sunt eliminatorii la medii egale primeaza cel ce a obtinut note mai mari,timpi mai buni,rezultate mai bune....
nu mai visati la cai verzi pe pereti,ca nu veti reusi astfel nimic....sau poate unii vor intra pe pile,dar va anunt ca e un serviciu special de informatii care supravegheaza atent asta,si s-ar putea ca si cel ce ia spaga si cel care da ,in functie de situatie ,sa aibe probleme penale...
mai bine,cu speranta,si hotarire,cu curaj si demnitate,cu materia invatata si bine pregatiti fizic,eu va garantez ca intrati...nu e greu
bafta!

This post has been edited by FireChief: 21 Jun 2007, 22:46

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
Braveheart
post 21 Jun 2007, 22:48
Post #154

Membru autentic

wei chief..vad ca nu tii la gluma , sau ti-e teama ca sunt destui papagali pe forum care ar vrea sa interpreteze gresit..in fine, eu doar faceam haz de necaz..
Deci sa inteleg ca probele fizice sunt toate eliminatorii, nota in functie de care se impart posturile pe caprarii e cea de la examu' propriu-zis..ala cu bibliografia, si in caz de egalitate intervine departajarea in functie de notele de la sport....am tradus corect? smile.gif

P.S. E obligatoriu nevoie de viza de flotant pt judetul in care dai examen..? sad.gif

This post has been edited by Braveheart: 21 Jun 2007, 22:56

--------------------
+
FireChief
post 21 Jun 2007, 22:57
Post #155

poti sa dai examen unde vrei ,dupa cite stiu eu...
da ai tradus corect
cind e vorba de mita ,nu am stiut niciodata de gluma,si nu o spun ca sa ma dau mare sau maica tereza,dar pur si simplu mi-e scirba,
asta ca sa-ti explic de ce nu stiu de gluma in aceasta privinta

This post has been edited by FireChief: 21 Jun 2007, 22:58

--------------------
+
Braveheart
post 21 Jun 2007, 22:58
Post #156

Membru autentic

Thx

--------------------
+
catalin06
post 22 Jun 2007, 06:49
Post #157

Membru autentic

From: Arges

Cei de la Pitesti mi-au spus marti ca anul asta s-ar putea sa nu se mai faca angajari . sad.gif Nu stiu ce sa zic ...

--------------------
Renault Megane III 2010 - AG 66 -_-
+
dexter23
post 22 Jun 2007, 09:08
Post #158

Cât timp sunt valabile fișa medicală (tip MAI) și testul psihologic (le-am făcut în 2006).

--------------------
dacia berlină 1997/ 1310 L
+
guliver
post 22 Jun 2007, 11:54
Post #159

No title

Fisa medicala 6 luni iar testul un an.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
IC3
post 22 Jun 2007, 13:13
Post #160

From: Craiova

Se vor scoate posturile anul asta....nu stiu ce-ai auzit tu la Pitesti. Problema este ca nu se stie cu siguranta cand si asta ma scoate din sarite.
Alta problema este ca se face din ce in ce mai cald si o sa fie foarte nasol la probele sportive cu temperaturi din-astea caniculare. Poate chiar e mai bine sa le amane prin septembrie (sa nu ma injurati biggrin.gif ). In plus...unii poate vor sa plece in concediu pe undeva vara asta, nu sa stea incurcati cu gandul ca poate apar posturile in orice moment.
Oricum ai lua-o...mare rabdare iti trebuie cu institutiile statului roman... mad.gif

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
angel_from_fire
post 24 Jun 2007, 22:10
Post #161

Pe data de 15.07.2007 se vor afisa posturile disponibile pe teritoriul garnizoanei Bucuresti, in acelasi timp va intra in derulare campania de promovare a acestor locuri in presa scrisa si audiovizual ! Pana pe data de 16.08.2007 candidati vor depune doasarele complecte (fisa medicala, autobioagrafie,tabel cu rudele de rang I,diploma de bacalaureat etc.) urmand ca pe data de 01.09.2007, candidati declarati admisi in urma examenelor sa fie incadrati si sa inceapa parcurgerea ciclului de instructie ( pt. cei care au satisfacut stagiul militar la arma pompieri, perioada este de 30 zile, cei care au satisfacut stagiul militar la alte arme, ciclul de instructie este de 60 zile iar candidati care nu au satisfacut stagiul militar vor urma un curs de instructie de 90 zile ,inca nu sa hotarat daca instructia viitorilor subofiteri va avea loc in cadrul subunitatilor unde vor fi repartizati ! Amanarile care au fost pana acum sau datorat in mare parte, lipsei fondurilor din cadrul ministerului cumulate cu diversele evenimente tip alegeri etc. Exista posibilitatea ca in urmatoarele sedinte care vor avea loc cu factorii de raspundere din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, daca se va considera ca nu sunt bani suficienti (pt. salarii, baza materiala, echipamente etc.) angajarile sa fie decalate pana in februarie 2008 !

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
FireChief
post 24 Jun 2007, 22:18
Post #162

foarte interesant...
ar mai fi de mentionat ca in clipa de fata ,pentru noii angajati exista alocat fond de salarii doar pentru doua luni blink.gif ...asta ar fi si o cauza a taraganarii
din cite stiu eu se va incepe sigur,urmind ca lunile neacoperite dpdv salarial sa fie rezolvate la rectificare...
dar cine mai poate sti...sa speram cu totii ca va incepe ..

--------------------
+
angel_from_fire
post 24 Jun 2007, 22:26
Post #163

Hmmm...sa nu uitam ca luna aceasta conducatori autospecialelor au avut deja surprize neplacute la salariu, nefiindi retribuiti cu obisnuitul spor de tonaj acesta fiind in medie cam de 200 Ron, sunt curios ce suprize vor fi facute servantilor........

--------------------
Audacia et Devotio
+
FireChief
post 24 Jun 2007, 22:29
Post #164

asa e ...doar ca a fost vorba de orele suplimentare prestate peste programul normal de lucru...
sporul de tonaj... nu exista dry.gif
oricum au luat mai putin cu 2 -3 milioane...bani care insa vor fi achitati la o data ulterioara...
sa vedem insa cit de ulterioara va fi aceasta data...de dat se vor da sigur...e un drept si nu-si permite nimeni sa-l incalce...doar l-au aminat un pic mad.gif

This post has been edited by FireChief: 24 Jun 2007, 22:31

--------------------
+
altec_lansing
post 24 Jun 2007, 22:32
Post #165

Membru incepator

Pai in provincie sunt sanse sa se decaleze pana anul viitor? E enorm de mult.....Poate isi fac mila si dau drumul o data cu Bucurestiul....Daca se amana pana la anul....

--------------------
+
FireChief
post 24 Jun 2007, 22:35
Post #166

stai linistit...va incepe in toata tara odata...daca va incepe...
cu siguranta...ori toti ori niciunul...nu se fac discriminari
angel ...unde lucrezi?

This post has been edited by FireChief: 24 Jun 2007, 22:37

--------------------
+
angel_from_fire
post 24 Jun 2007, 22:41
Post #167

Angajarile vor fi derulate simultan in toate garnizoanele din tara, am cativa prieteni care doresc sa se angajeze si au facut prostia sa isi innainteze demisiile inca din aprilie, se uita toti ciudat la mine cand ajung in provincie, atatea amanari deja ia zapacit si nu mai prezint incredere in ochii lor, noroc ca in apropiere se afla o sectie de pompieri si ii mai lamuresc baieti de acolo cum sta treaba ! biggrin.gif

In cadrul G.I.2

This post has been edited by angel_from_fire: 24 Jun 2007, 22:42

--------------------
Audacia et Devotio
+
FireChief
post 24 Jun 2007, 22:42
Post #168

angel...unde lucrezi,directore?
biggrin.gif ...a la domnul lupascu...suntem colegi..eu sunt la 3

This post has been edited by FireChief: 24 Jun 2007, 22:43

--------------------
+
altec_lansing
post 24 Jun 2007, 22:43
Post #169

Membru incepator

rugaciune.gif sper sa ai dreptata Fire. Mi-a mai revenit sufletul la loc.........Normal asa ar trebui dar mai stii...dar dupa cum spune angel_from_fire totul se poate...Ma gandeam eu asa 017.gif , decat sa faca publicitate prea multa de ce sa nu dea de banii aia salarii naughty.gif . In presa scrisa e suficient. La tv reclama e foarte scumpa. Oricum candidati o sa aiba la greu.

LE: acum am vazut ca se dau drumul simultan

This post has been edited by altec_lansing: 24 Jun 2007, 22:46

--------------------
+
angel_from_fire
post 24 Jun 2007, 22:50
Post #170

Eh candidati majoritari (pe asta se bazeaza echipa de la resurse) vor proveni din cei care sustin bacalaureatul acum, dar dupa cea ce constatam noi nu prea sunt sanse ca acesti copii sa isi indrepte pasi spre randurile noastre, majoritatea celor care vor sustine examenul vor proveni din randurile celor de la MApN si din cadrul celor cu studii medi !

--------------------
Audacia et Devotio
+
altec_lansing
post 24 Jun 2007, 22:57
Post #171

Membru incepator

Pai proaspetii absolventi is tinerei, inca nu au prins burta. Ne vor distruge la sport. La varsta lor eu am avut ocazia de a da la academia de politie. Am refuzat categoric...ce eu politai....nea...ma visam inginer bla bla. Uite acum cand ma uit la facultate ma ia scarba ca stiu ca o sa termin si o sa ajung agent comercial cu studii superioare. Vroiam sa spun ca nu cred ca au mintea prea bine coapta( unii) ca se stie pe ce drum sa o apuce. De ce nu ar da la academie ca-s tinerei si au timp pana la 25 de ani?

--------------------
+
angel_from_fire
post 24 Jun 2007, 23:02
Post #172

Hmmm....cati dintre ei viseaza sa devina pompieri ?? Alarme, fum, flacari, ordine aruncate din toate partile, echipamente de proasta calitate....deja se lipsesc sa nu mai mentionez interventi traznite gen alergat veverite pe stalpi sau izolarea unui armasar in calduri (in parc la Titan) ! tongue.gif

Pt. academie ai nevoie de sustinere financiara, iar parinti prefera sa investeasca in copil daca "iese politai".....

This post has been edited by angel_from_fire: 24 Jun 2007, 23:05

--------------------
Audacia et Devotio
+
altec_lansing
post 24 Jun 2007, 23:17
Post #173

Membru incepator

Eu am sperante mari ca ne vom alinia incet incet la standarde europene. Poate sunt eu mai visator la o viata mai buna...Apropo, am vazut si in GL un Iveco Magirus care.....uda florile laugh.gif , deci ne modernizam. Era cu numere rosii de Bucuresti.

--------------------
+
FireChief
post 25 Jun 2007, 04:51
Post #174

iveco magirus uda florile???? care flori,unde...pe strada?
sunt luate pe leasing(pe bune) si toate au numar de bucuresti...
si ca parere personala sa stii ca dupa prima etapa de profesionalizare ,standardele au crescut mult,de-acum incolo va interveni si experienta,care la militarii in termen nu functiona ,ca dupa un an plecau
noi suntem,ca si profesionisti la standarde europene,nu prea avem cu ce...de multe ori suplinim lipsa de tehnica ,cu un curaj exagerat sa-i spun...
nu stiu daca ai observat pe la stiri,in vest se merge mult pe izolarea zonei(avind un sistem de asigurari fabulos dezvoltat) si pe lucrul din exterior....pe cind noi lucram pe focar,adica acolo unde arde....modalitate extrem de eficienta,dar mult mai periculoasa

This post has been edited by FireChief: 25 Jun 2007, 04:56

--------------------
+
altec_lansing
post 25 Jun 2007, 08:10
Post #175

Membru incepator

QUOTE(FireChief @ 25 Jun 2007, 04:51)
iveco magirus uda florile???? care flori,unde...pe strada?
*

Da, pe strada( probabil era in probe, sa se obisnuiasca baietii cu "tehnica"). Eu aspir si catre scoala de agenti de politie de la Campina. Am auzit ceva de genul ca nu am voie sa dau 2 teste psihologice in cadrul MAI in decurs de un an( sau 6 luni). Este adevarat? Voi putea sa ma duc cu vizita medicala de la scoala de agenti la pompieri( la scoala de politie trebuie sa o fac astazi sau maine). Pompierii si politia fac amandoua din MAI? Daca stie cineva legat de chestia asta sa nu se sfiasca. Ma intereseaza daca ma poate incomoda cu ceva scoala de agenti, daca vor fi ceva probleme la depunerea dosarului la pompieri. Faza cu testul psihologic e din auzite de la vecinu, prietenu, cumnatu.....nu mi-a spus nimeni abilitat. Oricum am sa mai intreb exact astazi cand ma duc la politie.

--------------------
+
angel_from_fire
post 25 Jun 2007, 08:16
Post #176

QUOTE(FireChief)
sunt luate pe leasing(pe bune) si toate au numar de bucuresti...

Mda aceste mobile de interventie profesioniste, au fost achiztionate in baza unui contract tip leasing, care se afla in derulare urmand sa fim dotati si cu alte tipuri de echipamente interventie, numerele de Bucuresti au ramas momentan numai pe mobilele repartizate in garnizoanele din tara, in garnizoana Bucuresti numerele sunt tip M.A.I.
QUOTE(FireChief)
....pe cind noi lucram pe focar,adica acolo unde arde....modalitate extrem de eficienta,dar mult mai periculoasa

Periculoasa ???? Ufff acum cateva zile erau sa fie linsate 3 echipaje (cu 4 echipaje ale politiei alaturi), vezi Doamne ca S.G.I.S.-ul in momentul in care a facut constatarea cauzelor care au dus la producerea incendiului, nu ar fi scris ce trebuia in procesele verbale........hmmm sa vina si dansi la o interventie la care participa cca 20 de servanti, multimea se inbulzeste ca la comedie, urla, tipa, plange, placile de internita plesnesc, focarul are tendinte de extindere in mai multe directii, te mai pomenesti si cu civili pe acoperis (oameni incearca sa te ajute, dar mai mult incurca), este ora 02:00 apar si cei de la diverse posturi tv, deja nu mai ai siguranta te gandesti la oameni pe care ii ai in subordine (multi dintre ei au copii) trebuie sa ii dirijezi si sa le oferi protectie in acelasi timp, in acelasi timp iti mai vine pe cap si ofiterul operativ cu tot felul de idei pt interventie....uffff.....simti ca inebunesti, asta ai ales sa faci dar parca in scoala nu ti-sa explicat si aratat asa ceva, esti tanar si parca simti nevoia sa pleci de nebun sa scapi de aceasta presiune....Asta ar fi situatia unei interventi, trebuie sa ai un psihic si o personalitate extraordinara sa te impui in ori ce situatie, altfel.......nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte !

Daca ai "picat" testul psihologic un an nu ai voie sa susti examene pt. incadrare in structurile M.I.R.A. (asa se numeste acum Ministerul Internelor si Reformei Administrative) pompieri, politie, politie frontiera, jandarmerie toate apartin acestui minister, fisa medicala este acelasi tip in tot M.I.R.A. dar iti dai seama ca vei gasi un carcotas care sa gaseasca nod in papura in momentul depuneri dosarului, asa ca pregatesti sfanta shpaga si rezolvi situatia....rezolvare ipotetica. tongue.gif

Si stai fara grija ca examene vor fi la pompieri cam la fel cum au fost si anul trecut, adica 3 sesiuni, plus ca din februarie si pana la aceasta ora, au fost aproximativ 400 de cereri pt. mutare in diferite garnizoane din tara, facute de noi angajati (si acum mai sunt cca. 200 care asteapta aprobare) deci ne asteptam la suplinirea celor 1200 de locuri cu cca. 300, dar asta depinde de minister !

This post has been edited by angel_from_fire: 25 Jun 2007, 10:46

--------------------
Audacia et Devotio
+
Braveheart
post 25 Jun 2007, 13:22
Post #177

Membru autentic

Multumim pt. vestile bune baieti ! valuri.gif

--------------------
+
angel_from_fire
post 25 Jun 2007, 18:25
Post #178

Cu placere, sa speram ca esalonul superior va "binevoi" sa duca pana la cap aceste hotarari (nu sunt ordine precise, posibil sa se mai schimbe cate ceva in functie de bugetul alocat) !

--------------------
Audacia et Devotio
+
IC3
post 25 Jun 2007, 21:53
Post #179

From: Craiova

Vad ca se muta lumea de pe un forum pe altul...chiar si angel_from_fire a ajuns pe acolo. Mai lipseste FireChief. Hai sa facem o fuziune intre forumuri.
Anyway uitati adresa celuilalt forum in caz ca sunteti interesati:
http://www.forumromanum.com/member/forum/f...6164&onsearch=1

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
FireChief
post 25 Jun 2007, 22:31
Post #180

nu ma intereseaza...am scris doar pentru prietenii de pe daciaclub dry.gif

--------------------
+
59 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 19:20
Forum Renault