Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
Braveheart |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|||
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
cocalaru' |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 June 07 ![]() |
Spuneti-mi si mie macar 2 motive pentru care vreti sa deveniti pompieri.
|
--------------------
caruta 600 SEL
interior piele crocobaur
an 100 chinezesc
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Un motiv ar fi ca nu vor sa fie cocalari
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
salar maricel.....la 35 de ani poti iesi la pensie
![]() |
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
SLK600SEL |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 4 May 07 ![]() |
loc de munca stabil,program flexibil poti sa mai faci si altceva in cele 2 zile ,nu sa stai de dimineata pana seara la patron si sa o iei de la capat a doua zi satisfactie la locul de munca ,eu cel putin asta cred ,iar cei care nu au nici o tragere spre aceasta meserie e bine s-o lase balta ca nu va da roade d.p.d.v esti privit cu alti ochi atata timp cat lucrezi in armata si nu la o firma oarecare, prezinti credibilitate oriunde ai merge si nu in ultimul rand salariul care este motivant cel putin pentru inceput si care daca ai lua-o de la capat in alta parte nu stiu care ti-ar mai da pe 10 zile peste 10 milioane motive sunt destule numai sa vrei si sa-ti doresti acest lucru, de a deveni pompier si nu unul oarecare ci un om care poate salva multe bunuri ,vieti si la un moment dat vei fi mandru de tine ![]() |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002 [COLOR=red][SIZE=1][FONT=Times]
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
bah.. fratele meu vrea sa se angajeze si tot intreaba.
zic unii ca vin unii din armata sa dea examen ca acum armata e cu trupe nato si vor sa stea pe acasa. deci aia baieti pregatiti militateste care au mai trecut prin probele astea (indiferent cum). sunt sigur ca pana acum au mers pilele si cica tocmai de aia acum ii cam cauta la dinti cei cu coruptia. ar fi bine. eu l am sfatuit sa se pregateasca deoarece daca ajungi pe merit o sa ti prinda bine oriunde. bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
cocalaru' |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 June 07 ![]() |
Ai su tu dreptate 600SEL, dar uneori trebuie sa te intrebi si ce vei face pentru banii respectivi;si mai ales daca merita sa-ti risti viata pentru 1000lei. Asta era sensul intrebarii mele.Eu cred ca atunci cand iti alegi o meserie nu banul ar trebui sa fie primordial.
|
--------------------
caruta 600 SEL
interior piele crocobaur
an 100 chinezesc
|
|
altec_lansing |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
desi mi-am propus sa nu mai intru in discutie iata ca o fac ...
![]() vor incepe angajarile,posibil intr-o luna ... si ca sa lamurim o problema care m-a determinat sa inchid celalat topic... oricine are probleme legate de coruptie vis a vis de examen poate reclama problema la Directia generala anticoruptie sau la telefon 0800.806.806 cei care iau sau pretind mita trebuie sa plateasca bafta tuturor.. sa nu uit,se scot doar posturi de subofiteri acum,la ofiteri nu se stie...cam intr-o luna cred ca se da drumul... This post has been edited by FireChief: 1 Jun 2007, 23:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Mamaaa....mi-am stricat tot somnul, 1 luna...... La Galati ne tot amageste ca saptamana viitoare( s-au saturat aia de mine creca). Sa privim si partea buna
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
SLK600SEL |
![]()
|
eu nu am spus ca banul este primordial , este motivant si cel putin din cate stiu eu mai sunt si niste sporuri care ti se adauga ,pe langa asta daca meriti mai beneficiezi si de niste prime,oricum se trece lejer de 1000 ron
problema este ca in ziua de azi majoritatea aleg un job unde este mai bine platit pentru ca viata este asa cum e si putini sunt cei care isi aleg o meserie s-o faca cu placere cu satisfactie eu cel putin nu m-am gandit la bani cand m-am hotarat ci la un loc de munca stabil si sigur si la faptul ca nu faci aceleasi treburi in fiecare zi ,nu este o monotonie ca la celalalte job-uri,este mult mai palpitant ,numai sa vrei si sa-ti doresti acest lucru iar treba cu riscatu vietii nu ma face sa dau inapoi pentru nimic in lume, pentru ca nu ai de unde sa sti cum ti-e scris, poate ca altii fug de chestia asta sa nu isi riste viata si dau altele peste ei,........totul este relativ. treaba cu incadrarile vor fi numai pentru subofiteri deocamdata si am inteles ca pe data de 11 incep demararile iar timpul de inscriere dureaza cam o luna dupa care se dau probele eliminatori 2 Jun 2007, 08:04: vor fi scoase cu siguranta posturi si in compartimentele neoperative(logistica, centru operational, personal, prevenire, financiar, relatii cu publicul). Sunt 2-3 judete care nu au avut propuneri in acest sens. Va pot spune specializarile cu rezerva ca este doar un proiect care poate suporta modificari Deci Centrul Operational, Prevenire si Logistica: a) Informatică-Transmisiuni - comunicații, informatică, electronică, automatică sau cibernetică ![]() - chimie anorganică, chimie organică, chimie industrială, chimie militară sau ingineria mediului c) Secretariat tehnic permanent - filologie, administrație publică, protecția mediului sau tehnic d) Protecția informațiilor clasificate - electronică, automatică, cibernetică, informatică sau alte specialități completate de cursuri în specialitatea IT. e) Gestionarea situațiilor de urgență - informatică, chimie-fizică, fizică nucleară, hidrotehnică, radiologie sau protecția mediului f) Avizare, autorizare construcții, instalații - construcții, instalații sau arhitectură g) Servicii publice voluntare - drept, tehnic, administrativ, pedagogie, psihologie sau sociologie h) Achiziții publice - studii superioare cu profil economic sau tehnic i) Protecția muncii - studii superioare cu profil tehnic This post has been edited by SLK600SEL: 2 Jun 2007, 08:04 |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
SLK600SEL sa stii ca nu e frumos sa copiezi...stii la ce ma refer. Macar specifica si sursa de unde ai preluat aceste informatii.
![]() ![]() Iar FireChief...nu trebuia sa inchizi celalalt topic pentru ca ne ajutau informatiile pe care ni le dadeai si nu trebuie sa aiba si altii de pierdut din cauza unora care cred ca totul e corupt in tara asta. Oricum...eu sper sa mai dai informatii bune atunci cand le ai pentru ca pe unii chiar ne intereseaza si iti multumim pt asta. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
SLK600SEL |
![]()
|
era doar o informatie si urma sa spun si sursa pentru cei interesati,
ar fi si culmea sa ma supar,daca m-as enerva pentru tote nimicurile unde as ajunge ,stiu sa-mi pastrez calmul pana la un moment dat ![]() in legatura cu FireChief ar fi bine sa continue sa ne dea informatii, si eu sunt de aceeasi parere cu tine. |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
|
|
altec_lansing |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]() ![]()
|
FireChief...se pare ca am dreptate...sunt multi pe care ii intereseaza informatiile tale...acum asteptam si noi un feed-back din partea ta.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pai ,mai multe n-am ce sa zic....
bafta la examen...daca vor fi ceva noutati,va anunt...important e ca se scot locurile ca deja intrasem si noi in vrie ca lucram la vreo 30 % din necesar ![]() oricum cei care opteaza pentru asta va spun doar,buna alegere sa vedem ce concurenta este,ca anul trecut a fugit toata lumea de intervebtie si am scos locurile de 3 sau 4 ori la concurs pentru a incadra 1200 de oameni la bucuresti bafta si pina una alta dati-i bataie cu pregatirea fizica! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SLK600SEL @ 1 Jun 2007, 23:59) firma oarecare = firma mica mica? butic? De fapt, poate in astea esti privit cu alti ochi, ca in firmele mari (ca era sa spun in mediul privat) probabil lumea se uita mai degraba ca la un martian; beep-beep. Chestia cu respectul, uniforma, mustacioara, uimirea, etc. s-a propagat din perioada interbelica, dar nu mai este valabila de multa vreme.. |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
de unde stii aix...porti uniforma sau asta e parerea ta despre cei in uniforma...
nu zic ca e ceva extraordinar,respectul ti-l cistigi....nu ti-l aduce nici uniforma nici functia ,nici altceva.... dar totusi...sa nu generalizam...exista oameni care ii respecta pe cei in uniforma...macar pentru ce fac bine... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
FireChief, nu vorbeam de pompieri - fireste, ci de armata.
![]() Si nu, n-am spus ca nu sunt respectati, ci doar ca nu sunt priviti cu ochi asa de dulci, ca nu sunt vreo specie de demigods dupa cum lasa sa se inteleaga SLK600SEL. Sau poate ca am inteles eu prost. Orice munca trebuie respectata, pana la urma. |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
corect
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
altec_lansing |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 3 Jun 2007, 18:37) sa vedem ce concurenta este,ca anul trecut a fugit toata lumea de intervebtie si am scos locurile de 3 sau 4 ori la concurs pentru a incadra 1200 de oameni la bucuresti.. Anul trecut la Galati ca nu erau nici macar un candidat pe loc. S-a dat si in ziar cat de dezinteresata era lumea atunci. Acuma creca o sa fie omor. Eu preconizez o concurenta foarte mare. Acum aproape de fiecare data cand ma duc sa-i stresez pe aia "au iesit cumva locurile?" mai e cate unul care mai intreaba acelasi lucru. |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]()
|
Pai n-a fost bataie pe locuri anul trecut pt ca era obligatoriu sa ai stagiul militar satisfacut si nu putea sa se inscrie oricine. Parerea mea este ca de-asta s-a ajuns sa fie un interes atat de mare. Iar apropos de ce spunea FireChief...la Bucuresti este putin mai greu de gasit oameni decat in majoritatea localitatilor din provincie pt ca in capitala oferta de munca este mult mai diversificata si posibilitatile de angajare sunt mai mari decat in provincie. Asta este parerea mea....poate gresesc...
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Sunt de acord cu IC3 , in provincie e mult mai greu sa gasesti un job decat in bucale.
Am o mica intrebare : trebuie armata si bacu ??? |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
trebuie domiciliul facut in judetul unde vrei sa concurezi?
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
SLK600SEL |
![]()
|
QUOTE Chestia cu respectul, uniforma, mustacioara, uimirea, etc. s-a propagat din perioada interbelica, dar nu mai este valabila de multa vreme.. sa stiAIX ca inca mai exista respect in armata, daca tu nu mai crezi o sa te convingi singur daca vei reusi sa intri unde ti-ai propus iar pana la proba contrarie ar fi bine sa nu mai gandesti negativ despre aceste structuri iar faptul ca am zis-o ca sunt priviti cu alti ochi m-am referit d.p.d.v.al credibilitatii si al sigurantei serviciului de maine, si desigur nu sunt singuri care au acest atu,.............dar pana la urma asa cum ai spus orice munca trebuie respectata,dar la noi cam greu acest lucru datorita mentalitatii reduse pe care o au unii. |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
|
|
AIX |
![]()
|
Pai.. unde sa intru?
![]() Intr-un cerc de oameni (tineri, pe la 30 de ani) ce lucreaza pe la diverse firme - mai mici, mai mari/multinationale, nu cred ca cineva din zona armatei o sa beneficieze de un respect sporit. |
--------------------
.
.
.
|
|
IC3 |
![]()
|
Cat tam-tam...poti sa lucrezi oriunde, daca stii sa te faci respectat vei avea parte de respect. Daca nu...poti sa fii si-n armata, si-n politie si oriunde ai fi ca tot degeaba. Important la tipul acesta de job este siguranta zilei de maine pe care ti-o confera cum zicea si SLK600SEL. Si in plus...daca te duce capul...poti sa si avansezi in timp.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Braveheart |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
cate teorie..
![]() Dati o bere baieti ! saptamana viitoare incep inscrierile !!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Braveheart: 4 Jun 2007, 17:45 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:11 |