RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
Ciumonk |
![]()
|
||
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai vorbit cu ei? Pe site apar inca programele amintite de tine in extra+.
Alternativa? DigiTV ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
da .. digitv tot de la ei
![]() apropos au schimbat termenii abonamentelor cable link ![]() ia vedeti si voi ca mi se pare nesimtitre ce au facut ei acolo |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Esti sigur ca aia care au la liber nu au si vre-un decodor tot la liber ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Digitv la ce pret?M-am uitat pe oferta si am vazut ca au acceasi grila,ba chiar au si Jettix Rusia.Eu imi vreau canalele inapoi!!!!!!!!!!
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
eu am net de la RDS si merge super de kkt,cand iti este lumea mai draga pica asa din senin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 9 Jun 2005, 15:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ciumonk, revin si eu cu intrebarea pusa de AIX:
Ai vorbit cu ei? Ca doar asta e cel mai tare abonament, din cate vad eu, n-are cum sa dispara asa o caruta de programe... |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu cumva din eroare te-au mutat la alt pachet?
Ai platit abonamentu? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt cei cu pachetul suplimentar la liber va zic ceva: LINISTEEEEEEEEEEEE !!!, nu de alta, dar daca le prindeti nu e o bunavointa a operatorului de cablu, ci a unui vecin care a SCOS de pe bloc filtrul de care pomeneste si Ciumonk in primul post !
Ciumonk> Du-te la aia si zi-le ca au facut o greseala, ca tu platesti tot pachetul si te-au conectat prost (dupa ce au montat filtrul). Nu uita sa le spui ca tu nu platesti abonamentul suplimentar pe perioada pe care n-ai beneficiat de el, si daca vrei (te sfatuiesc chiar) spune-le asta scris (chiar pe e-mail) cu o mica atentionare ca daca nu se rezolva (citeste contractul inainte, ca sa le dai o referinta de acolo) te simti "nevoit sa apelezi la organele abilitate (ANPC) pt rezolvarea problemei". Garantat o sa planga pe la tine pe la usa sa rezolve problema ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Sony |
![]()
|
Ov, nu e vorba de bunavointa unui vecin, ci de abordare diferita a zonelor.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da !
... de catre vecini ... unii scot filtrele, altii le lasa ![]() P.S. la mine le-au lasat, dar nu ma deranjeaza ca oricum n-am timp sa ma uit la tv ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu nu am cablu... NU ma uit la Tv decat la Stiri! Lucrez mai nou de la 8 la 8
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
La mine functioneaza grila completa desi nu platesc decat baza. Si nu e vina mea ci a lor. Inca sunt pe reteaua veche, nu au modernizat-o si nu mai controleaza ce transmit prin aceasta retea. Asa ca, pana mi-or aduce un alt cablu, vad extra
+. Macar ca eu le-am cerut update la abonament. Mi-au zis ca momentan nu se poate, ca nu e retea modernizata in zona mea. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
la mine dupa ce s-a modernizat toata instalatia(au bagat firele prin pamant,nu mai sunt suspendate) dar la etajul doi in blocul meu este o cutie si de acolo pleaca individual/fiecare apartament in parte,dar cu bunavointa unui angajat al RDS-ului si cu o mica spaga din partea mea am avut pachetul Extra+ timp de 4 ani de zile pana au inceput controalele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Is niste magari.... si la Arad. Adica daca intarzii doua zile cu plata iti taie cablul FARA nici un avertisment
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cine e din bucuresti si are pachetul
baza special + hbo, poate sa-mi zica si mie daca se uita la tv prin decodor, in afara de hbo, mai prinde si discovery science, travel, cinemax, spice... pana joi seara au mers perfect toate canalele, iar de vineri nu se mai vedea nici unul, si dupa lupte la telefon cu amenintari cu opc si 2 drumuri la caserie, abia mi-au deblocat hbo si vreau sa stiu ce canale sunt daca cineva mai are brosura din octombrie noiembrie cu canalele ce se pot prinde in acest tip de abonament as fi recunoscator pt un scan. multumesc, rcs, rds, upc - toti sunt niste nesimtiti |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(catala2k @ 12 Mar 2008, 20:13) cine e din bucuresti si are pachetul baza special + hbo, poate sa-mi zica si mie daca se uita la tv prin decodor, in afara de hbo, mai prinde si discovery science, travel, cinemax, spice... pana joi seara au mers perfect toate canalele, iar de vineri nu se mai vedea nici unul, si dupa lupte la telefon cu amenintari cu opc si 2 drumuri la caserie, abia mi-au deblocat hbo si vreau sa stiu ce canale sunt daca cineva mai are brosura din octombrie noiembrie cu canalele ce se pot prinde in acest tip de abonament as fi recunoscator pt un scan. multumesc, rcs, rds, upc - toti sunt niste nesimtiti depinde de firma mai nou au schimbat sistemul de tranzmisie (pentru fibra optica) semnalul se imparte in 3-4 facicole de exemplu baza , baza+ hbo , plus , etc impartirea se face in acea cutie aflata pe la etajele 2 si 8 apoi in funcie de pachetul ales la unul din fascicole , nu cred ca la noua modalitate mai are efect decodorul spun asta deoarece cind s-a facut trecerea de la cablu la fibra , eu avind HBO gratis (din anumite motive) din cauza etichetarii gresite al unui cablu vecinu avea HBO pe reteaua noua eu nu si a trebuit sa merg pe vechea retea cu decodor pina la rezolvarea problemei pentru detalii http://www.rcs.ro/oferte-docs/Grila%20de%2...0clasic%20-.pdf http://www.rcs.ro/oferte-docs/Oferta%20Digi%20TV%20Cablu.pdf http://www.rcs.ro/oferte-docs/PACHETE%20DE%20PROGRAME.pdf This post has been edited by bygy007: 12 Mar 2008, 21:05 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
io m-am abonat cand era o oferta speciala, baza special + hbo, ar fi echivalentu baza extra+ hbo de acum, si am incluse si canalele alea 3 de la discovery motors si mai multe posturi, problema e ca nu mai gasesc fluturasu sa vad daca trebuia sa prind prin decodor (cutia aia argintie pe care scrie dvb si bag cartela) aceste canale, iar la relatii clienti sunt niste scarbe.
This post has been edited by catala2k: 12 Mar 2008, 21:56 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt abonat la UPC si vreau sa ma mut la RDS pentru ca nu-mi convine ca hotii astia imi fura banii aiurea si nici nu-mi dau multe canale.
Pe mine ma intereseaza strict canalele de documentare si anumte : Discovery Science, Civilisation, Home&Lesiure, Discovery normal, Animal Planet, National Geographic, Viasat History, Viasat Explorer. Dupa ce am intrebat la UPC cum pot sa achizitionez un pachet cu toate aceste canale incluse mi-au zis ca-mi trebuie digital ca altfel nu se poate. Problema e ca eu am 4 televizoare in apartament si am inteles ca imi dau numai doua decodoare d-alea si astfel pica chestia si cu digitalul. La RDS au zis ca se poate si ma gandeam sa ma mut la ei. Exact si eu as beneficia de oferta speciala (pentru abonatii UPC). Despre ce decodor vorbesti tu ?... Sau ai digital? Pareri ceva de la useri mai avizati? |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Parerea unuia care foloseste UPC de un an si jumatate, care a depus astazi cererea de deconectare la ei si vineri si-a facut contract la RDS. Si care, la fel, fix la canalele din pachetul extins se uita
Muta-te la RDS, eu scad costurile la jumatate si imi mai dau si telefon fix si mobil in banii astia. Nu vei putea alege sa vezi doar ce canale vrei, dar macar nu vei simti ca arunci banii pe fereastra. This post has been edited by Laurentziu83: 12 Mar 2008, 22:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
Executron eu am de 1-2 luni cablu de la rds si sunt multumit de posturile pe care le prind si de calitatea acestora, si faza cu 4 tembelizoare in apartament simplu, cumperi un splite cu 4 iesiri si gata
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Infrastructura in casa mea e destul de bine facuta (cand am cumparat aparetamentu am facut toata reteaua de telefon/Cable TV prin pereti punand prize de cablu + prize de telefon la fiecare priza de electricitate, asta pentru a elimina uratele fire prin casa) deci nu as improviza nimic.
Ideea e pur si simplu sa conecteze cablul lor pe vechea infrastructura, conectandu-l la intrarea in apartament. Personal, mi-ar fi suras sa beneficiez de digital, sa am si eu imagine perfecta, dar.. asta e situatia. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Cu toate ca nu e locul cel mai potrivit, postez totusi aici!
Am net de la RDS si am deconectari foarte dese la accesarea de pe laptop, in timp ce la PC merge ok! Pareri? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
I HATE
rds_rcs.jpg mai sunt si altii suparati pe ei. http://www.cancan.ro/2008-07-15/Tricouri-c...ma-RDS-RCS.html |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu sunt foarte multumit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Auzi? Tu sigur esti suparat ca ti-au scos Discovery sai esti suparat ca nu mai prinzi Motors
![]() ![]() Acum serios vorbid "Protectia consumatorului", da roade eu am avut o problema cu instalarea telefonului, am scris si pe forum si multi mi-au zis sa fac reclamatie. Timid la inceput am facut o nota on line si in 2 saptamani am primit un telefon de la RDS ca vor sa vada contractul. L-am trimis pe net si la inca o saptamana m-au sunat cei de la Protecita consumatorului si m-au intrebat daca au facut instalarea, le-am zis ca nu si la 2 zile aveam instalat telu. Deci daca esti sigur ca platesti si nu ai eu zic sa faci o reclamatie cu incredere ca se rezolva (e bine sa pui si o copie dupa contract in cazul in care faci reclamatia on-line). This post has been edited by ceribros: 17 Jul 2008, 12:26 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 17 Jul 2008, 13:16) mai sunt si altii suparati pe ei. Eu nu inteleg de ce trebuie net de la rds. Ca mai sunt si alte firme pe piata. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pentru ca sunt cei mai buni. Si cand cei mai buni ignora clientii astia mici, se supara si fac scandal. Astora nu le doresc decat spor cu nenorocitii de la UPC, de exemplu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:11 |