MICHAEL SCHUMACHER
![]() ![]() ![]() |
MICHAEL SCHUMACHER
partner |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
@argon, @partner:
Voi v-auziți? ![]() Să mă ierte D-zeu, așa mentalitate mai rar... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
QUOTE(argon @ 12 Feb 2014, 14:04) Presupun ca te referi la viitorul lui ca si pilot. Ce viitor avea Senna? 12 Feb 2014, 19:46: QUOTE(partner @ 12 Feb 2014, 14:35) Sunt de acord cu asta. Omul avea cariera auto inchisa, se distra in timpul lui liber. Pe deasupra a omorat farmecul Formulei 1. Eu ma saturasem sa aud doar ca el a castigat atata timp - nu mai era competitie. Falimentul actual al Formulei 1 se datoreaza intr-o oarecare masura si lui. ![]() E rau sa fii cel mai bun, nu-i asa? Si ce legatura are faptul ca a fost cel mai bun in perioada aceea cu faptul ca acum este leguma? This post has been edited by centurion: 12 Feb 2014, 18:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
1. Pentru el a fost foarte bine ca era cel mai bun (motorul si masina Ferrari mai bine zis), dar pentru mine ca telespectator a fost plictisitor - dupa primul viraj se termina orice suspans...
2. Tocmai, pe mine nu ma intereseaza ce e si ce face acum Schumacher, eu mi-am exprimat parerea despre ce a facut in timpul carierei, ii respect victoriile dar nu le apreciez ca spectator. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tu cam ce ai facut in timpul carierei?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
ca de obicei moare cine nu trebuie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
centurion |
![]()
|
Subscriu la ceea ce ai scris.
|
--------------------
-
-
-
|
|
partner |
![]()
|
Am fost un simplu spectator.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce legătură are suprasaturația pe care, spui, ți-a creat-o ca pilot, cu necazul prin care trece? Că aprobi spusele lui argon, care la rândul lui susține, dar cu alte cuvinte, că nu-i nicio pagubă?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
partner |
![]()
|
In postul lui argon, la care m-am referit eu, era o comparatie intre accidentul lui Senna si cel al lui Schumacher.
Eu asta am aprobat, ca a fost cu adevarat o drama accidentul lui Senna, care avea volanul in mana si alta e sa-ti inchei cariera linistit (nu mai avea nimic de aratat) si apoi dupa ani de zile sa-ti spargi capul intr-o imprejurare care nu are nicio treaba cu gloria ta. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
centurion |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Era mai bine daca-si spargea capul intr-o treaba care avea legatura cu gloria sa?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A fost nevoit. I se stricau luminarile cumparate in acest scop.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Un topic simplu la inceput....dar transformat usor, usor..intr-un "versus" de 5 stele
![]() Incep sa inteleg "La Maruta" si "Acces Direct", asta cere poporul. |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(partner @ 12 Feb 2014, 14:35) http://www.independent.co.uk/news/uk/polit...it-8728928.html 300 de milioane de lire profit ti se pare faliment? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si pentru tine vor dramatiza atâția?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Procedurile de trezire au fost întrerupte deoarece nu s-a întrezărit nicio schimbare pozitivă în stare lui Schumi...
Pronosticul e din ce în ce mai sumbru... ![]() This post has been edited by gabize: 25 Feb 2014, 10:44 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai oricum dupa o luna de coma, chiar si indusa, sansele sunt reduse. Chiar daca isi revenea dupa o luna, musculatura si sistemul circulator chiar si digestivul si ososul sunt afectate. Revenirea e foarte anevoioasa, chiar imposibila. Asa ca, sincer, Schumacher nu va mai arata niciodata ca inainte. De curse si viata normala nici vorba. Probabil ca daca isi va reveni cat de cat, il vor da cu fond de ten si intr-un scaun cu rotile se va urca intr-o ambulanta si il vor duce acasa, unde se va face un minispital pentru el. Asta pentru presa si imaginea lui.
Dar dupa atata timp, imi pare rau sa o spun chiar daca nu am fost niciodata fanul lui, s-a terminat cu viata normala pentru el. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Managerul lui Schumacher infirma informatiile aparute ieri in presa germana, care sustineau ca medicii au oprit scoaterea din coma a fostului pilot. "Aceasta faza poate dura o perioada lunga de timp iar asta, spre regretul nostru, poate duce spre interpretari gresite", a spus Sabine Kehm.
|
--------------------
-
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Doctorul Anthony Strong, de la King's College, din Londra, spune ca pacientii au sanse de recuperare tot mai mici cu cat perioada de coma se prelungeste. "In jur de 90% din recuperare se face in primele 9-12 luni, asa ca este inca devreme sa ne pronuntam. Dar cu cat perioada in care un pacient se afla in coma este mai mare, cu atat sansele lui de recuperare sunt mai mici", a spus medicul pentru presa britanica. Pe de alta parte, doctorul Colin Shieff, neurochirurg la Spitalul National pentru Neurologie si Neurochirurgie din Londra este de parere ca medicii care il trateaza pe Schumacher in Franta stiu acum mai multe despre afectiunea germanului, intrucat ii fac teste amanuntite de cateva ori pe saptamana, scrie ziare.com. Shieff sustine ca parti ale creierului lui Schumacher care nu au fost afectate de lovitura suferita pe partia de schi ar putea fi afectate acum, dupa doua luni de coma. De asemenea, el crede ca si daca germanul se va trezi din coma va avea dizabilitati semnificative din cauza perioadei lungi pe care a petrecut-o in aceasta stare. Michael Schumacher trece prin momente grele. Intr-un mesaj publicat pe blogul personal, Gary Hartstein afirma ca vestile pe care le are de la spitalul din Grenoble nu sunt imbucuratoare. "Pot sa trag concluzii in urma celor anuntate de la spital. Din pacate, am vesti proaste. S-a oprit trezirea? Efectul anestezicelor s-a dus in urma cu cateva saptamani. Daca Schumacher nu poate sa respire singur, acesta ar fi un semn al unel malformatii la creier. S-a spus ca Schumacher nu raspunde la stimulii externi. Daca acest lucru adevarat, atunci vestile sunt foarte proaste. Ar insemna ca o parte a creierului este grav afectata", a spus Hartstein, potrivit ziare.com. "In ciuda a acestor afectiuni, inca mai ramane speranta pentru o recuperare partiala. In concluzie, nu e bine, nu e bine deloc!", a mai spus Hartstein. Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila.Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie. MICHAEL SCHUMACHER rămâne în comă. Saptamanalul Focus publica, in editia tiparita, un reportaj despre starea in care se afla Michael Schumacher, iar informatiile obtinute de jurnalistii nemti nu sunt deloc pozitive. Dupa ce au discutat cu apropiatii spitalului din Grenoble, jurnalistii lanseaza o varianta cutremuratoare. "Din cate se pare, Schumacher nu se afla momentan in pericol de moarte, dar nu se stie daca Michael Schumacher va supravietui si cum o va face. Medicii au semne mari de intrebare", a scris saptamanalul Focus, in editia tiparita. Jurnaliștii din Germania vin cu un anunt inspaimantator despre starea lui Michael Schumacher. Saptamanalul Focus sustine ca medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de coma artificiala in care se afla septuplul campion mondial al Formulei 1. Potrivit sursei citate de ziare.com, au aparut complicatii care ar necesita mentinerea fostului pilot neamt in coma. Familia lui Schumacher si echipa de medici de la Grenoble nu au reactionat la aceasta veste. MICHAEL SCHUMACHER abia mișcase buzele In ultima informare despre starea lui "Schumi", reprezentanta acestuia anunta ca procesul de trezire din coma continua si isi exprima increderea in doctorii francezi.Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, in data de 29 decembrie 2013. Germanul a cazut pe partie si s-a lovit cu capul de o stanca. În condițiile în care informațiile despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER sunt rare, Felipe Massa a povestit în premieră vizita sa la căpătâiul pilotului german, ce a avut loc pe 11 februarie. Septuplul campion mondial de Formula 1 a suferit un grav accident de schi pe 29 decembrie, în stațiunea Meribel din Alpii francezi. Sursa |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Aproape 100 DE ZILE DE COMĂ
QUOTE Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, este în comă de aproape 100 de zile, iar șansele sale de a trece de această situație sunt foarte mici, conform fostului doctor din circuitul profesionist, Gary Harstein. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Michael Schumacher Is Showing "Moments of Consciousness"
http://t.co/xarLqR8j4m Asta ar putea fi miracolul la care toti speram. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Frectie.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
Sabine Kehm: "Are momente în care e conștient"!.
Poate fi și doar o campanie de presă, să sperăm însă că e și adevăr la mijloc. This post has been edited by gabize: 8 Apr 2014, 13:21 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pacat de el, poate cel mai bun pilot din istora F1 cu adevarat!
This post has been edited by meganus_bicorpus: 28 Apr 2014, 11:48 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Schumi, mai bine ca dormi si nu vezi ce se intampla acum pe circuit....
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:39 |