MICHAEL SCHUMACHER
![]() ![]() ![]() |
MICHAEL SCHUMACHER
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu putem decat spera, doar ca vestile nu prea sunt bune.
QUOTE L'ancien champion allemand souffrait d'un "traumatisme crânien grave avec coma à son arrivée" au CHU de Grenoble et a subi un "intervention neurochirurgicale", a annoncé l'hôpital dans un communiqué. Michael Schumacher se trouve dans un état critique (hôpital). |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@Semit - păcat că nu mai există sistemul de reputație.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E nasoala la Schumacher! Vom vedea. Intreg se pare ca nu va mai fi, dupa coma sau coma indusa.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nasol, comă indusă, nu respiră singur... sper să iasă și din asta fără sechele.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da? Prefer să nu știu...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu pot sa cred cum se intampla asemenea lucruri unor oameni ca Schumi sau Senna... Sunt stupefiat...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Senna a murit concurand. Nemtalaul asta plictisit nu concura pentru nimic. De fapt, si-a facut-o singur.
Daca toate Bmw-urile ajung mai devreme sau mai tarziu in copac, tot la fel o vor pati si schiorii. Un cap spart, o coma ... genunchii si ligamentele "pa" sunt oricum la ordinea zilei si nu le mai punem la socoteala. Ah, da. Si-l astept pe adultul Corbex sa ne spuna cum e treaba de fapt. ![]() |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O opinie de referinta:
QUOTE Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a comentat și el despre cazul Schumacher, din Austria, acolo unde va petrece Anul Nou într-una dintre stațiunile de schi din zonă: "Urmăresc situația lui Schumacher, încerc să fiu la curent cu ultimele noutăți. Ca toată lumea, aștept vești bune despre starea lui de sănătate. În ultimele patru ore n-am mai aflat nimic, pentru că am fost pe pârtie, am schiat. Ce să zic acum, nimic nu e ușor în viață! Dacă ești bun la schi, te descurci pe pârtie!", a spus Reghecampf. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Eu sper ca Schumacher isi va reveni.
Atunci, spre binele lui, sa-l caute pe Reghecampf si sa-l plateasca pentru cateva antrenamente la schi. |
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să-i zică cineva și lu' Huidu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Parca la Huidu a fost diferit. El a incercat sa evite niste copii. Daca imi aduc aminte bine....
31 Dec 2013, 14:27: Dar chiar si asa, pentru ceea ce a facut dupa, nu cred ca ii mai vrea cineva binele lui Huidu. On-topic, Schumacher a fost operat a 3-a oara. Nu e prea bine. Citeam ca s-a rupt casca. Nu stiu cat de rezistente sunt astea, nu am treaba cu schiul, dar cat de tare sa fi fost impactul daca s-a rupt casca? SI e vorba despre o casca de calitate, nu una cumparata din targ. This post has been edited by centurion: 31 Dec 2013, 13:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Casca s-a spart dupa ce s-a izbit de un megabolovan, din ce-am vazut în poze erau destui prin preajma, adica o portiune destul de periculoasa pentru ski.
Fara casca murea pe loc. Asa, tragem nadejde ca va fi bine. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sper sa isi revina.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
Sper din tot sufletul sa isi revina, sa castige si aceasta cursa, cursa vietii lui.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Markos |
![]()
|
Nemtii ar trebui sa se lase de sportul asta..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Noroc ca are noada fabricata in RDG.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Un articol ce merita citit, scris de Adrian Georgescu. Este acolo si un filmulet interesant.
http://www.adriangeorgescu.ro/2014/01/09/omul-din-spatiu/ |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
frumos articolul
tinem pumnii in continuare sa vedem o noua victorie! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Si mie mi-a placut articolul.
Hai Shumi, trebuie sa castigi si cursa asta, cursa vieti. |
--------------------
-
-
-
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Adrian Georgescu e un ziarist cu chemare. Rara avis, astazi (poate dintotdeauna). Multam, Anto, ca mi-ai amintit de el. Si sper ca Schumache' s-o rezolve si p-asta. Nu sunt fan, dimpotriva.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Primul pas spre trezire... sa speram ca vor urma si altele...
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Bai frate, ma dispera titlurile bombastice pe care s-au obisnuit sa le bage asa zisii ziaristi. S-au tabloidizat dracu' toate as--zisele ziare (site-uri) cu pretentii.
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care sunt alea?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
Șansele lui Schumi sunt din ce în ce mai mici. Se pare că metoda de trezire nu dă roade. Păcat...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Pacat,mare pacat.
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In cazul Senna a fost mare pacat, mort in timpul cursei, cu un viitor in fata, asa un pilot retras care nu mai era decat imaginea celui care a fost, mort in timpul liber facand ceva la care nu se pricepea prea bine, nu trebuie dramatizat chiar atat.
This post has been edited by argon: 12 Feb 2014, 13:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:25 |