Masina noua, aprox. 15000 Clasa compacta
![]() ![]() ![]() |
Masina noua, aprox. 15000 Clasa compacta
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ford Fiesta aproape full , Ford Focus ( cam cheala si nu cred ca diesel ) , Renault Megane , Skoda Fabia , Skoda Octavian I , Renault Clio III , Pejo 207 (daca vrei masina noua ca model ) , Mitubishi Lancer , etc .
Chiar nu te poti decide asupra unei masini ? Care iti place mai mult ? Avand in vedere ca toate sunt masini noi e destul de usor de facut decizia . Personal , m-as infige la o preluare de leasing si m-as capata cu un Mondeo 2.2 Diesel de 155 cai . E masina noua , rulaj f. mic , garantie ... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
fiesta, fabia, clio-ul si peugeot-ul 207 sunt prea mici pentru o familie cu 2 copii + bagaje.
atractive ar fi Megane si octavia 1 |
-------------------- |
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
WV Golf 5.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu iti lua octavia goala sau golf 5 gol. Ia-ti o masina mai ieftina, dar cu multe dotari...Decat o benzinara cheala, mai bine un diesel full. E lucru dracu cu confortu asta...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Mitsubishi Lancer cu motor de 1.6 benz.
sau Kia Cerato cu multe dotari pe ea si motor de 1.5 CRDI de 110 CP (diesel), care este un motor excelent. Nu recomand Ford Focus pt senzatia de ieftin din interior. Chiar si in dotarea Ghia am avut senzatia asta. |
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Megane Sedan 1.5 dCi 80cp... Privilege
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
da break nu exista ? ca zice ca are copii....parerea mea e ca se chinuie cu bagajele in sedan
|
--------------------
-
-
-
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Octavia Tour 1.9 TDI 90 CP - cu asta cred ca reusesti sa te inscrii in 15.000 DDP. Portbagaj mare, au si versiune combi.
New Astra 1.7 CDTI 100CP n'joy - la Opel au o reducere de 1500 euro, pretul pentru aceasta versiune, chiar dupa reducere, fiind de ~15.800 DDP. This post has been edited by AIX: 4 Sep 2006, 23:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Fiat Albeea!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiorossu, a zis bine. Pentru ce vrei tu, masina IDEALA este Kia Cerato. Am si o configurare facuta acum ceva vreme - si din punct de vedere "value for money" e imbatabila. Este facuta in EU, deci n-ai taxe in plus, este clasa compacta pura (nu albea sau fiesta) poftim:
Kia Cerato 1.5 CRDi 100cp (Base EX) - 11.764 euro CIP/14.000 euro DDP Ai pe ea tot ce-ti trebuie, a/c, geamuri electrice incalzite, ABS/BAS, totul este reglabil, volan, scaun. Si eu as adauga urmatoarele optionale: - Computer bord - 100e - Trapa electrica - 390e - Volan/schimbator piele - 104e - Control al tractiunii (TCS) - 170e - Scaune incalzite - 130 - RCD+tweetere - 310e Ajunge la fix 15.000 euro DDP. Deci scuza-ma, la nici un Renault/Peugeot/Citroen/VAG/GM/Ford nu ai dotarile astea, la pretul asta si mai ales la MOTORUL asta. 1.5 CRDi 100cp 235Nm@2000rpm 0-100 in 12.5 sec vit max 175km/h reali consum urban 6.3l/100km Iar din punct de vedere al fiabilitatii, poti sa stai linistit cu o asiatica, ca nu te plimba prin service ca astea frantuzesti. Attached thumbnail(s) cerato1.jpg ( Size: 123.88k ) Number of downloads: 172 cerato.jpg ( Size: 115.21k ) Number of downloads: 184 cerint1.jpg ( Size: 122.16k ) Number of downloads: 192 cerint2.jpg ( Size: 133.38k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
La o TOYOTA COROLLA te-ai gandit? motor bun, dotari multe, pret bun, si foarte fiabila...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar tu te-ai gandit ca nu exista alta marca/model mai bine dotata si cu un motor mai bun decat Cerato in banii astia?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 5 Sep 2006, 00:08) Octavia Tour 1.9 TDI 90 CP - cu asta cred ca reusesti sa te inscrii in 15.000 DDP. Portbagaj mare, au si versiune combi. New Astra 1.7 CDTI 100CP n'joy - la Opel au o reducere de 1500 euro, pretul pentru aceasta versiune, chiar dupa reducere, fiind de ~15.800 DDP. Au vreo optiune pe ele ? Sau iti iei octavia de dragu octaviei si dai la manivela ca sa deschizi geamu... Aer are ? |
--------------------
-
-
-
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ia uita-te la un Mitsubishi Lancer de 1,6 benzina , te-ar "coafa"?
Bine , e benzina nu motorina dar nu strica sa te uiti un pic. |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
AND.... da' tu te-ai gandit sa te uiti pe www.toyota.ro? dotari mai multe, motor D2-d, pret ~15000, si la urama urmei... fa o comparatie KIA-TOYOTA... vezi ce iese...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
AND |
![]()
|
Eu zic sa te uiti tu mai bine coane. Corolla D-4D (ce 2?) pleaca de la 16.700 DDP, in varianta cea mai cheala de echipare, unde n-ai nici jumate din dotarile care le-am pus pe Cerato.
Ah, sa mai zic si de motorizarea 1.4 D-4D care abia urneste o Corolla cu 0.3 sec mai lent decat alearga un Logan 1.4 pana la 100km/h. Cuplul de 190Nm in comparatie cu 235 pe Cerato. Deci, oferta mai buna decat Cerato nu mai gasesti in banii astia. Eu zic ca joaca s-a terminat si ii recomand initiatorului topicului sa bage mare pana la un showroom Kia pt un testdrive. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 5 Sep 2006, 12:15) Au vreo optiune pe ele ? Sau iti iei octavia de dragu octaviei si dai la manivela ca sa deschizi geamu... Aer are ? Pai uite ce dotari de serie are: 4 inele de amarare in compartiment portbagaj 4 manere plafon, cele din spate cu agatatoare de haine ABS Airbag sofer si airbag pasager Aparatori noroi spate Bancheta spate rabatabila fractionat 1/3 : 2/3 Bandouri laterale de protectie, negre Buton frana de mana si manere interioare usi - cromate Buzunare pe spatarele scaunelor fata Capace de roti DRIVE Caroserie in 5 usi Centuri de siguranta (in fata) pirotehnice cu pretensionare si sistem de prindere in 3 puncte, reglabile pe inaltime Computer de bord (indicare temperatura exterioara, consum mediu si instantaneu de carburant, viteza medie de depalasare, distanta parcursa, durata deplasare) Discuri frana fata Elemente de siguranta reflectorizante in capitonajul usilor fata Faruri cu geam clar Filtru de polen Geamuri colorate Iluminare compartiment portbagaj Iluminare habitaclu cu intrerupatoare la toate usile Iluminare verde a instrumentelor de bord Imobilizator electronic Inchidere centralizata Indicare serie sasiu la nivelul parbrizului Instalatie de aer conditionat Intreruperea alimentarii cu carburant in caz de accident Jante de otel 6J x 15" , anvelope 195/65 R15 Lumina avertizare centura de siguranta sofer Lumini de citit in fata Oglinzi laterale electrice si incalzite Oglinzi laterale si manere exterioare usi vopsite in culoarea caroseriei Parasolare sofer si pasager cu oglinzi de curtoazie, al 3-lea parasolar Pregatire portbagaj acoperis Pregatire radio cu 4 difuzoare si antena rabatabila Pregatire scaune copii ISOFIX pe bancheta spate Rezerva suplimentara la alimentarea cu carburant (7 litri) Roata de rezerva de dimensiuni normale Scaun sofer reglabil pe inaltime Scrumiera fata, bricheta cu iluminare si priza 12V Semnal sonor de avertizare faruri aprinse Servodirectie Stergatoare parbriz cu temporizarea intervalului de activare (4 trepte) Suport tichet Tapiterie Grey Scale Tetiere fata / spate reglabile pe inaltime Torpedou iluminat Trei centuri de siguranta (in spate) cu sistem de prindere in 3 puncte Turometru cu ceas digital Volan reglabil vertical si axial (diametru 370mm) Asta la ~12.800 CIP Alte optiuni care cred ca ar trebuie adaugate: ABS, MBA, MSR, ASR EUR 76,- Geamuri electrice fata EUR 169,- Discuri frana spate EUR 63,- Radio-CD-MP3-player Symphony EUR 364, Deci ar urca pe la ~13500 CIP, insa probabil ajunge pe la 16.000 DDP.. |
--------------------
.
.
.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Masinile mici ies din prima din ecuatie.
Masina va fi pentru parintii mei. Cred ca la 15000 E DDP se incadreaza la un megane sedan, sau estate 1.5 dci-80 Cp cu ceva dotari, deci nu Pack Autentique, dar doar daca mai prind actuala reducere, ceea ce e putin probabil. Kia Cerato am vazut-o ieri cu un prieten. Masina chiar iti da impresia ca este din clasa compacta(nu ca nu ar fi). Am o configuratie cu 11700 Cip care are cam ceea ce ai nevoie, mai putin ESP, motr 1.5 CRDi, 102 Cp, Euro4(cel de pe Rio are 110-Euro 3) New Astra N'joy 1.4 16v 90Cp-14.400DDp cu ceva dotari: Dotari standard: * ABS. * Bara grila radiator cromata. * Imobilizator. * Geamuri fata actionate electric. * Inchidere centralizata cu telecomanda radio. * Servodirectie electro-hidraulica. * Triplu info display (ora, temperatura ext., data/radio). * Airbag-uri frontale si laterale, conducator si insotitor. * CD-Radio CD30, 6 difuzoare. * Scaun conducator cu 4 reglaje. * Cheie retractabila x 1. * Jante din otel 6,5 Jx16, anvelope 205/55R16. * Instrumente de bord cu contur cromat. * Aer conditionat manual. * Volan cu 3 brate. * Instrumente de bord pe fond negru. * Roata de rezerva normala. * Bare de protectie cu insertii in culoarea caroseriei. * Oglinzi exterioare reglabile si incalzite electric, in culoarea caroseriei. * Pregatire instalare radio, 2 difuzoare. * Pachet "Fumatori". * Tetiere active fata (numai cu scaune fata "Recaro"). * Scaun sofer reglabil pe 4 directii (fara XXTC). * Sistem spalare faruri cu lichid sub presiune (TT2, TT6, W7Z). * Scaune fata incalzite electric (Pachet Iarna, tapiterie piele, scaune fata Recaro). * Proiectoare ceata (TT2, TT6, WDH, XZDB, XZDD). * Carlig remorca demontabil (Pachet Tractare). * CD harta pt. sistemul de navigatie (Radio CD70 Navi EHU4). * Comanda vocala pentru kit telefon mobil. Dotari optionale selectate: * Computer de bord. * Airbag-uri laterale tip cortina. * Radio CD30 MP3 (EHU2). * ESP. Pretul DDP (cu toate taxele incluse): 15.323 Intrebare: Pretul acesta este cu reducerea de 1250E sau fara? Daca e fara reducere ar lua diesel cu aceleasi dotari. Apropo stiti vre-un importator care pune pe variantele aproape de chele si ESP, macar optional? Lancer la 11000 Cip ar avea: • Servodirectie • Sistem de franare cu ABS si EBD • Airbag-uri frontale pentru sofer si pasager • Geamuri fata si spate actionate electric • Imobilizator electronic • Faruri reglabile pe inaltime • Bancheta cu spatar rabatabil 60 :40 • Geamuri cu tenta verzuie • Cotiera centrala cu spatiu depozitare • Scaun sofer si volan reglabile pe inaltime • Tetiere fata si spate reglabile pe inaltime • Sistem de prindere ISOFIX pentru scaun copil in locurile spate • Finisaj de tip titaniu pentru panou bord si comenzi electrice geamuri • Lampa ceata spate • Lampa stop centrala pe luneta • Roata de rezerva normala • Jante aliaj usor 15” x 6” cu pneuri 195/60R15 • Volan imbracat in piele • Levier cutie de viteze si levier frana de parcare imbracate in piele • Praguri cu ornament in culoarea caroseriei • Oglinzi exterioare incalzite si reglabile electric, in culoarea caroseriei • Manere usi vopsite in culoarea caroseriei • Aer conditionat automat • Inchidere centralizata cu telecomanda • Airbag-uri laterale si airbag-uri de tip cortina pentru sofer si pasager • Kit pregatire sistem audio (antena exterioara, cabluri de legatura, 6 incinte acustice) Toyota la motor benzina 1.4 -92 Cp 12.420CIP/14905DDp. P.S: Ai mei vor Altea, dar departe de 15000 DDP. Le-am zis, au spus ca se mai gandesc sa vada cu cat o sa se vanda Fiatul. P.S.2:Ce stiti despre service Renault/Toyota/Mitsubishi/Kia/Skoda/Opel? P.S.3:Un sedan cu 4-500L e suficient. La Albea, 510 sau 515L portbagajul este mai mult decat suficient pentru noi. Alt P.S: Preturile de pe renault.ro sunt cele fara reducerea de nu stiu cati E, valabila prin oferta actuala?? Cred ca pana la urma se vor orienta catre un benzinar bine dotat. Din cate se pare diesel se poate doar aproape chel cu cu cateva exceptii. This post has been edited by St: 5 Sep 2006, 16:50 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Parerea me ca cele mai bine calculate preturi la renault le gasesti pe www.serus.ro.
Te duci pe oferta lunii si navighezi pe acolo, iti arata cat e reducerea si cum e calculat pretul. La 15000 euro cu toate taxele ai unMegane II Sedan Confort Expression 1.5 dci 100 cp, aceeasi varianta dar Estate e 15 500, iar cel mai scump Sedan e in jur de 15 700 si are cam tot ce vrei pe el.Numai bine. This post has been edited by SerbanS: 5 Sep 2006, 17:35 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
St |
![]()
|
La Serus la oferta lunii pretul este simmtitor mai mic decat la sectiunea Alege un renault Configurator.
Inteleg ca pretul de la configurator este pretul fara reducere.. Sper sa nu ma insel. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da e pretul fara reducere. Pretul cu reducere e la Oferta lunii si din cate vad eu pagina a fost actualizata luna asta deci e oferta care te intereseaza. Oricum mi se pare de departe cel mai profesionist site al unu dealer Renault.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
C4 Urban jungle.. 1.6 16v, cu de toate - 12000CIP
![]() Nu prea vad sincer rostul la un diesel - decat daca esti fan! O sa fii mai incantat la pompa, dar la revizii... Plus pretul mai mare + CASCO mai mare! Si Renault este o oferta atractiva... E ceva la Bicorp acum, am citit in o revista! 10800Cip - 1.6 16v cu de toate fara jante... |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
St |
![]()
|
Adrian revizie 15000km 340 lei la service autorizat k? Ti s-au parut k mecanicii? Ai avut ceva probleme cu masina/service-ul pana acum? Cat consuma afara la mers maxim 110?
This post has been edited by St: 5 Sep 2006, 18:24 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Imi pare rau ca ai busit Albea
![]() Eu as lua un Hyunday Accent 1.5 diesel, mi se pare o firma serioasa, intr-o MARE ascensiune in special pe piata din SUA unde au inregistrat anul trecut un profit urias. La 15000 o iei echipata beton, dar reviziile nu sunt dintre cele mai ieftine. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
Albea nu am lovit-o eu, tata era la volan(nici macar nu am carnet). Acum masina e acum in asteptare de piese, care se pare ca nu exista pe nicaieri prin tara
![]() Accentul..hmm Zic ca la 15000 merita mai bine o masina cu adevarat din clasa compacta. Accentul e, ca spatiu interior, cam ca albea, car enu prea are legatura cu clasa compacta(scuzati cacofonia) This post has been edited by St: 5 Sep 2006, 18:59 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mergi linistit pe megane. Alaturi de c4 ofera cea mai buna valoare pt banii dati
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mi-am dat seama ca tatal tau a lovit masina, am vazut ca esti nascut in 90. Chiar a busit-o rau? De ce naiba sunt probleme cu piesele, ca doar nu le aduce un pescar cu barca din Turcia!
Alegerea este a ta, pana la urma, indiferent ce vom spune noi aici, sunt doar pareri subiective care poate nu coincid cu cele ale tale si a familiei tale. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
Perfect de acord cu ultima parte!
Sincer, pe mine(de fapt noi) ne intereseaza cel mai mult service-ul si costurile post-achizitie. Am intrebat de masini ca nu cumva sa ratez vre-o ocazie ![]() Apropo de service, in afara de cei de la reno.ro nu prea am ma vazut alti care s-ar plange... si nu cred ca ar fi probleme ![]() Asa ca bagati tot ce stiti despre Service Opel, REnault, Kia, Seat, Skoda, Citroen, Toyota,Mitsubishi. Va rog mult nu spuneti pareri din auzite prin n persoane, povesti dinalea pescaresti, in cadrul automobilelor ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:27 |