A 4-a revizie (4 Ani sau 60.000 km), informatii utile, experiente personale
![]() ![]() ![]() |
A 4-a revizie (4 Ani sau 60.000 km), informatii utile, experiente personale
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Patronii mei vor 3, ce sa le fac daca sunt straini si au reguli de care angajatii UAP nu au auzit?
Mersi, la aia chiar nu ajunsesesm. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da responsabilul de flota ce pazeste? De ce trebuie sa cauti tu ofertele?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala doar decide. Am facut un compromis, ca de-aia suntem la portile orientului: eu imi fac de cap cu masina firmei, iar nenea munceste mai putin.
![]() This post has been edited by vijelie: 15 Dec 2009, 15:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
Daca nu se considera reclama service-ul se numeste ABS service parca , este langa Liberty Mall. Am raspuns la cererea lui Einstein dar eu nu am fost la ei decat sa cer informatii, nu am mai schimbat distributia la ei.
Nu lucreaza cu piese de origine si mai ales nu lucreaza cu piesele aduse de client, singurul avantaj e ca iti da acea garantie . Eu am schimbat distributia si cureaua accesorii pana la urma la un service din Apusului cu piesele lor (de aceea le vand pe cele cumparate de mine) cu 440 ron. Lucrat curat, repede si foarte serios. Receptia foarte primitoare inainte de lucrare cat si dupa aceasta. Toata treaba a durat in jur de 1,5-2 ore de cand am lasat cheia pana m-am intors. Nu am stat langa masina pe perioada operatiei pentru ca am fost luat pe nepregatite (insuficienti bani la mine pt ca initial vroiam doar manopera sa o faca 150 ron costa) si pana m-am dus acasa si m-am intors cu banii masina deja era gata. Nu cred ca ar fi fost problema sa stau pe perioada operatie acolo langa masina cat lucrau ei, iar piesele vechi le-am primit la inmanarea cheilor si a talonului fara sa le cer eu. Garantia de 12 luni cu piesele lor, iar cu piesele mele era 1 sau 2 luni (chiar si asa suficient sa iti dai seama daca sunt probleme sau nu). Daca vreti mai multe informatii despre asta le pot trimite prin PM sau chiar aici daca se doreste. |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
Pietoro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 December 09 ![]() |
Stie cineva sigur distributia la 1.6 16v se schimba la peste 80k, sau la 60k.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 2006
---------------
|
|
crecornel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 November 05 ![]() |
Mai multe informatii despre service-ul de la Apusului (nume, adresa etc.) si cost (piese, ce piese, + manopera). Multumesc.
|
--------------------
Logan
Ambition
- PH-81-___
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
crecornel lasa un mail sau id de mess unde iti pot da mai multe detalii.Nu cred ca am voie sa dau nume
Pe aici pe undeva se afla service-ul, chiar unde este capatul autobuzelor printre care si 336. This post has been edited by zeus-iulian: 5 Jan 2010, 02:24 Attached thumbnail(s) service.JPG ( Size: 65.61k ) Number of downloads: 2016 |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
Fac in curind 4 ani si as vrea sa fac revizia fara sa schimb kitul de distributie. Ma sperii cind citesc scorurile de peste 1000 lei, chiar 1800. Am doar 36000 km la bord si macar un an sper sa ma tina (la anul schimb si kitul). Sper sa nu fie probleme. In Iasi daca merg la alt service (caut un service mare, nu ma duc chiar la colt de strada) in afara de Caremil gasesc la ei piesele sau tre sa merg eu cu sacosa prin tirg?
This post has been edited by mihail75: 5 Jan 2010, 23:56 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
MErgi la dedeman Bacau daca nu te deranjeaza drumul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
din pacate lipsa de timp ma impiedica sa ajung la Bacau. Ceva mai aproape de casa?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
Pt. Pietoro. La 60.000 se schimba!
This post has been edited by aur: 20 Jan 2010, 22:59 |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
Pietoro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 December 09 ![]() |
Mersi Aur, intre timp m-am hotarat sa o schimb la 75000. O fi bine sau nu se va vedea. Bafta !
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 2006
---------------
|
|
XFX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 February 10 ![]() |
Am si eu o intrebare
trebuie sa fac revizia de 4 ani cu un Logan 1.4 MPi dar am numai 9000 de km este necesara si inlocuirea distributiei ? ![]() |
--------------------
Logan
Laureate +
2006
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(XFX @ 15 Feb 2010, 19:53) Am si eu o intrebare trebuie sa fac revizia de 4 ani cu un Logan 1.4 MPi dar am numai 9000 de km este necesara si inlocuirea distributiei ? ![]() Eu am inlocuit-o tot la 9mii. Acuma are 11mii si masina e din ian.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Voi de ce v-ati luat masina? Nu era mai ieftin cu transportul in comun?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
Titlul acestui topic este legat de revizia la 4 ani sau 60000km, nu de ce n-am luat noi masini
![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
v.liviu |
![]()
|
![]() Dr. LOVe Group: Members Posts: 52 Joined: 23 May 07 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Tocmai am revenit de la Beius, pentru revizia de 60000 km pt 1.6 8v. Recomand cu mare caldura service-ul. Piesele m-au costat 518 lei (kit distributie, curea accesorii, ulei, filtru ulei, filtru aer, bujii) iar manopera 200lei. Poti sa stai linistit langa masina sau sa povestesti cu sefu' care ii super de treaba.
Toate cele bune! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu inteleg de ce sa dai bani la reprezenanta daca schimbi doar cureaua de accesorii si nu si rolele. Ca tot fara garantie se numeste.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Inlocuire kit distributie, kit accesorii , simering distributie si bec pozitie fata 927 lei la o reprezentanta RENAULT/reparator autorizat DACIA din Bucuresti. Piese si manopera de la ei deci si garantie, masina un Logan 1,6 MPI cu AC din 2005.
Despre calitatea reparatiei si utilizarea manualului de reparatie nu vorbesc ca iar ma enervez. Sau ca vroiau sa schimbe pompa de apa pentru 2 cm patrati de antigel uscat ca iasca de sub axul pompei. Nu mai vreau in service-uri "autorizate" daca se poate evita. Si daca nu se poate evita, mai bine sa nu stiu ce-i fac masinii. This post has been edited by einstein1984: 9 Mar 2010, 17:34 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
de ce te-ai dus? daca tot stiai ca nu-i ok.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
vijelie |
![]()
|
Sunt 2 variante:
1. e masochist 2. nu e geniu |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
3. garantie
4. Inca mai speram sa gasesc unul diferit. Acum tre sa le scriu alora de la fabrica sa nu mai faca manuale in Romana, ca oricum nu le foloseste nimeni. 5.plm, daca stiam.... nu pierdeam 6,5 ore din viata acolo. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai de ce nu te-ai dus la piticu de la poli?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Diabolique |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 February 08 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Mar 2010, 17:34) Sau ca vroiau sa schimbe pompa de apa pentru 2 cm patrati de antigel uscat ca iasca de sub axul pompei. la mine erau vreo 4 locuri in care se vedea antigelul uscat( se usuca deoarece acolo motorul e fierbinte) dar nu depaseau 2 cm patrati daca le adunam. dar am schimbat totusi pompa deoarece am completat mai bine de 0,5 l de antigel in ultimul an, iar de la un timp imi crestea temperatura la apa, termostatul fiind ok. ca idee, la service dacia orastie: kit de distributie 250 curea accesorii 60 pompa apa, la ei 260 ron, la magazin 115 fabricatie germana. am optata pentru cea ieftina schimbat antigel...moka ca era oferta nu a vrut sa schimbe lichidul de frana zicand ca mai merge. ulei castrol 5w-40 filtru aer si filtru ulei le-am schimbat pe nici 200 ron cu un prieten. un total la 4 ani si 45300 km, logan 1.4 mpi m-a costat 800 ron cu tot cu manopera si spaga. data viitoare o voi face iar in fata blocului deoarece vor trebui schimbate doar filtrele si uleiul. probabil si placutele si bujiile dar asta nu e un capat de tara. si prefer un mecanic bun care sa schimbe tot ce scrie in carte, tot ce vreau eu sa schimbe chiar daca "las-o ba ca merge asa", si care sa se uite si dupa alte chestii la masina, nu doar dupa ce scrie in carnetul de intretinere. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Buna ziua.Am 59500 km si 4 ani jumatate iar saptamana asta urmeaza sa schimb distributie.Dupa ceva cautari am gasit la Motorservice, pe langa Diham(in spatele Petromului) un pret zic eu bun si anume 300ron piesele(numai distributie fara pompa de apa) si 200 ron manopera.Stiti ceva de acest service?Oare pompa trebuie schimbata sau mai merge "o tura"?.Dar ca pret?Oare sunt piesele originale Renault?Va multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
La 300 de lei nu e dect kitul de distributie si doar cureaua de accesorii, fara role. Sunt reparator autorizat Dacia, deci folosesc piese de origine.
Pretul e cam mare pentru o manopera de 2 ore. Pompa vei vedea la demontare daca trebuie sau nu schimbata, unii o schimba preventiv. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Eu i-am intrebat clar cat costa toata afacerea!Mi-au raspuns 300 ron toate piesele!Oare afara de role si curea ce poate costa atat?
|
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Mda, greseala mea, nu am vazut ca masina e fara servo deci si fara rola tensoare pentru accesorii. Insa la aia 300 de lei nu cred ca mai intra filtrele si uleiul (era 130 de lei oferta de schimb de ulei la Dacia), e doar distributia si cureaua de alternator.
Manopera de distributie e 2,1 ore pentru masina cu AC, la tine trebuie sa fie mai putin. Ora de manopera la reprezentanta e in jur de 55-60 de lei +TVA. This post has been edited by einstein1984: 15 Mar 2010, 21:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mamba |
![]()
|
Da,corect.Filtrele si uleiul ma privesc pe mine...acasa singurel.Eu vreau doar distributia strict.Multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 00:03 |