IDEI PERSONALIZAT SOLENZA
![]() ![]() ![]() |
IDEI PERSONALIZAT SOLENZA
klug |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca pot sa-ti raspund si eu.
![]() Prelungirile si pragurile sunt luate din Vitan. Prelungirile se prind cu suruburi de spoilerele originale ale masinii. La praguri e o problema: trebuie sa le prinzi tot cu suruburi, iar pt asta va trebui sa gauresti pragurile masinii (la capete). Poti incerca si cu silicon dar am inteles ca nu prea tine. Bafta. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
miocrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 April 05 From: Timisoara ![]() |
"am pus un avertizor sonor pt pozitii aprinse asa incat nu mai uit masina cu pozitii/proiectoare aprinse.." stefanflorin77 in pag 1
Ma intere si pe mine avertizorul de becuri uitate aprinsa caci sunt cam uituc. Nu am gasit nimic despre asa ceva... doar asta This post has been edited by miocrl: 15 Apr 2005, 16:00 |
--------------------
Solenza
Scala
- acum am nr TM 10 BNT
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(klug @ 15 Apr 2005, 12:51) Adriane, De unde ai luat tu prelungirile si tip-ul cu 480.000 ? Mi se pare un pret bun ... si in plus ma cam bate gandul sa-mi pun si eu praguri si prelungiri. Prelungirile cum le-ai fixat de bare ? Gaurire bare si prindere cu suruburi sau lipire ? La prelungiri mai e cum mai e, ca ornamentele de bara sunt din plastic, dar parca nu mi-as gauri pragurile ca sa le prind pe astea de ele ... Nu e problema... Am pus suruburi subtiri, autofiletante... Pot scoate prelungirile in 2 min ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai mi-am cumparat azi din targul de la Vitan un spray galben pentru vopsit etrierele. Este special pentru asa ceva, scrie si pe el "Brake calipers" si instructiuni de folosire in lb. romana. Este un tub cam mititel, sper sa imi ajunga si pentru tamburii de pe spate. Tubul m-a costat 200.000 si voi face operatiunea de vopsire in weekend (sper sa fie si vremea frumoasa).
Am vrut sa imi pun aparatori d-alea de plastic sau de cauciuc care se pun la roti sa nu stropeasca pe caroserie cu noroi insa pe fata am gasit de supernova care se potriveau (mai sunt unele dar nu se potrivesc ca nu au curbura dupa forma pragului) si am gasit la 350.000 de plastic care aratau mai frumusel asa sau la 250.000 unele de cauciuc care erau cam simple pentru 250.000, dar in fine, sa ma mai gandesc. Deocamdata mi-am luat pentru spate si o sa le montez tot in weekend. Pe cele de spate am dat 160.000. V-ati mai pus careva asa ceva pe SLZ ? Cum ati facut cu prinderea pentru ca nu se pot prinde decat de plasticul care vine pe interiorul aripii, dar e cam departat si nu stiu daca or sa stea. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Folie pe geamuri si-a pus careva? Am inteles ca este o firma 3M care ofera folii omologate. As vrea sa pun pe luneta si pe geamurile din spate cele mai inchise care le pot pune (dar omologate, bineinteles) si pe fata dar putin intunecate. Pentru spate vreau sa nu se mai vada boxele din polita. Unde imi recomandati sa ma duc ca nu vreau sa vad bule de aer intre folie si geam si cat ar costa?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 20 Apr 2005, 00:28) Da si matale un search si o sa gasesti o gramada de info utile. Ca idee, folia 3M sau Llumar (cele omologate) costa spre 6mil pt toate geamurile (excl. parbriz). Sau faci un drum la Pitesti si le ionizezi cu 1,5mil (tot omologat). Bafta. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Gata baieti, mi-am ridicat numarul de inmatriculare mai sus... Se vede BESTIAL!!! Se vede toata grila de pe bara si stalpul acela de pe spoiler, din centru!!! Diseara ma duc sa imi ridic si grila fara emblema, maine imi iau plasa si o montez! Cu tot cu prelungiri arata super ... Sincer!
Poze in zilele urmatoare ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 20 Apr 2005, 16:53 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poze omu' ...poze....ca se ne facem si noi o idee
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
MIOCRL,avertizorul sonor l-am luat din mol fundeni si se monteaza simplu sub bord,un fir la intrerupatorul usii,celalalt la pozitii.
DAEDALUS,ceva mai bun ca folia care sa astupe boxele este un material gri(cred ca bumbac)care seamana cu cele folosite la masini.il lipesti cu prenandez de polita si il intanzi bine iar rezultatul...zici ca e din fabrica!.o sa incerc sa bag o poza cu ,,polita antihot,, chiar maine. |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
Daedalus |
![]()
|
QUOTE(free_fiber @ 20 Apr 2005, 07:36) Da si matale un search si o sa gasesti o gramada de info utile. Ca idee, folia 3M sau Llumar (cele omologate) costa spre 6mil pt toate geamurile (excl. parbriz). Sau faci un drum la Pitesti si le ionizezi cu 1,5mil (tot omologat). Bafta. Din cate am citit asa vad ca ionizarea nu e mare treaba, ca se decoloreaza pe alocuri sau apar puncte decolorate si am vazut si eu la dacii d-astea cu lunete ionizate ca se decoloreaza de-a lungul liniilor de la dezaburizator. Folia aia merita 6 milioane? Presupun ca dau si ceva garantie pentru ea nu? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Are. Si daca cauti putin gasesti si cateva poze cu ea. Oricum o SLZ as vrea sa vad cu folie.
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
free_fiber |
![]()
|
Hai mai zzero nici o poza d-asta mai recenta cu masina? P-asta de deasupra o aveam.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Off- topic: Bai narcisistule...
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Fiber: Nu prea m-am mai ocupat de ea saraca in ultimul timp.Am fost foarte ocupat cu munca, cu facultatea(licenta) si altele...asa ca....nu am avut de ce sa fac alte poze....Ma bate un gand sa o vand.....
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
offtopic: vad ca vantul asta cu gandul de vanzare bate pe la foarte multa lume...chiar asa proaste au fost la voi!? mai ales tu zzero care ai bagat in ea....
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
zzero |
![]()
|
Nu e proasta deloc masina.....sunt foarte multumit de ea, de cum merge....Mai am inca un motor de rezerva la care i-am modificat chiulasa si acum ii fac alta admisie.....sunt curios sa vad ce va iesi totusi....dar ma tot tenteaza unul cu un Clio williams adevarat 2.0 16V.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zzero @ 24 Apr 2005, 23:23) Nu e proasta deloc masina.....sunt foarte multumit de ea, de cum merge....Mai am inca un motor de rezerva la care i-am modificat chiulasa si acum ii fac alta admisie.....sunt curios sa vad ce va iesi totusi....dar ma tot tenteaza unul cu un Clio williams adevarat 2.0 16V. Lasa-te tentat! Parerea mea! ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
folia,scumpa sau ieftina, tot folie:se zgarie usor,se poate dezlipi si se decoloreaza in timp.cea originala(3M) costa mult pt ca e de firma si e omologata,insa e autorizata doar pt geamuri laterale spate si luneta.
intre geamuri ,,ionizate,, si folie,as prefera pe cea din urma cu conditia sa coste mai ieftin(max.50EUR)nu 100...150EUR cum costa in prezent. |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
Daedalus |
![]()
|
Mi-am vopsit etrierele. Am cumparat si niste grund gri cu care am dat inainte ca spray-ul aplicat direct se scurgea ca apa pe geam. Acuma se vad super, este un galben fosforescent asa, f. deschis. Mi-a facut maica-mea morala la greu ca e masina in leasing si tot ma bate la cap cu sintagma "stii bine ca nu este a noastra masina" adica e a firmei de leasing si ca pot sa rezilieze contractul si sa isi ia masina inapoi daca fac modificari. Asa este oare?
![]() Ma gandesc sa vopsesc si tamburii de pe spate dar nu stiu daca e elegant sau nu, ca vine toata partea aia vopsita nu ca pe fata doar etriere. Voi ce parere aveti despre asta, e taranism sau nu? Vopsea mai am lejer si pentru tamburi. Daca fac rost de un aparat digital poate pun si niste poze. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
laurashgeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 04 ![]() |
Am o intrebare: spoilerele alea de care vorbiti nu s-ar potrivi si sub bara la Logan?
In special pentru bara fata,m-ar interesa! |
--------------------
dacia
logan
- bc-o4-jen
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
NU! Sunt mai scurte! La Logan exista in targ niste aripioare care se pun in capetele barii de fata..
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ieri m-am interesat si eu la noi de prelungitoare spoiler fata/spate + praguri cost estimativ 1.300.000 , oricum va invidiez ( cei din Bucuresti ) ca aveti targul Vitan .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Adrian_Solenza: ce zici de aripioare acolo?...cum sunt?...ce-i cu ele?...o poza ceva?
poti pune o poza la sectiunea logan? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Man stiu ca exista.. Nu stiu sa iti arat poze.. Pana mea, sunt niste aripioare pe colturile barii de fata, nu stiu sa explic, ma duc acum sa caut pe net... Be right back!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Ziceam eu ceva mai demult de numaru mai ridicat... Hai ca pun niste imagini facute pe telefonul sora-mii! Deh, daca e rata de plata la masina, nu am bani de aparat foto
![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 1 May 2005, 11:31 Attached thumbnail(s) nr_ridicat_lateral.jpg ( Size: 84.18k ) Number of downloads: 447 nr_ridicat_noaptea.jpg ( Size: 82.93k ) Number of downloads: 393 numar_ridicat_zoom.jpg ( Size: 81.56k ) Number of downloads: 414 numar_ridicat.jpg ( Size: 80.47k ) Number of downloads: 554 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
manasse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 7 March 05 ![]() |
idee (vezi nr 4)
www.cartuning.com.ua/solenza.htm aripioare d-astea (inca) n-am vazut la slz. ce ziceti? firma e in ucraina. |
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
- 7767 Never buy a car you can't push.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 12:15 |