DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> IDEI PERSONALIZAT SOLENZA

bogdan_o
post 13 Mar 2005, 14:29
Post #121

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Group: Members
From: Bucuresti

Nu stiu in ce masura e indicata taierea respectivului cui. E pana la urma un element de siguranta si nu cred ca e de dorit deschiderea usilor in mers sau orice trage putin de usa sa sa deschida. Daca vrei sa pui teflon poti sa tai bucata de teflon pe generatoare si sa o lipesti pe cui. Dar teflonul trebuie sa fie foarte subtire altfel nu o sa se mai inchida usa. Si daca la doar 3 straturi de izolir face figuri, imi imaginez ca plastic atat de subtire mai greu gasesti. Ar mai fio treaba polizatul cuiului sa fie mai subtire dar iar nu e recomandat.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Charlton
post 18 Mar 2005, 09:18
Post #122

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Salut , cat de curand fac niste poze si le pun , ce este super la cotiera ca nu trebuie sa o fixezi cu suruburi pur si simplu se "impaneaza" intre scaune , apropo doar voua v-am spus cat a costat , sotiei i-am spus ca doar 500.000 biggrin.gif biggrin.gif
Pe curand

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
Daedalus
post 19 Mar 2005, 02:45
Post #123

sound addicted

Ma gandeam sa'i schimb becul de la lampa de iluminare interioara. Adica sa pun unul.. albastru. Ma intereseaza daca gasesc un bec de pe care sa nu se ia culoarea daca dau cu degetu, ceva sa tina si sa lumineze destul de bine, adica sa nu reduca luminozitatea in masina considerabil. Gasesc asa ceva? Sau macar daca stiti la cat e alimentat becul respectiv, ca sa stiu si fara sa demontez lampa aia. Ca am 2 leduri mai mari asa.. cilindrice, nush care e treaba cu ele, dar sunt puternice asa si vreau sa stiu daca pot pune unul din acela.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
eminescu0
post 19 Mar 2005, 10:11
Post #124

Membru autentic

From: Colentina, inima strazii

eu am gasit in targ niste prostii vopsite cred cu cerneala pe interior, albastra, care dupa vreo luna s-a inverzit si lumina ca naiba in masina, nici nu pot sa explic. apoi am cumparat alt bec din ala care are inauntru un led albastru. asta e ok, numai ca lumina ... nu prea mai e, nu se mai vede mai nimic.

si ar mai fi ceva: nu merge afurisitul in ambele pozitii disponibile : aprins permanent si aprins la deschiderea usilor, ci doar pe una singura ! blink.gif

--------------------
Reno Megane I hatch
If you can't convince 'em, confuse 'em.
+
Daedalus
post 19 Mar 2005, 14:26
Post #125

sound addicted

Pai chestia asta nu depinde de bec ci de contactele care se realizeaza in functie de cele 3 pozitii ale lampii. Deci daca e in acelasi plan cu plafonul atunci se aprinde cand deschizi vreo usa si se stinge dupa cateva secunde dupa ce inchizi usa. Are o pozitie in care e stinsa lumina indiferent de usi si inca o pozitie in care e aprinsa lumina indiferent de usi.
Deci nu cred ca depinde de bec, sau poate n'am inteles eu la ce te referi tu. huh.gif
Si apropo, nu te'ai uitat la cat se alimenteaza becul? M'am gandit si i'as pune unul din ledurile alea dar treaba e ca ledul nu are decat 2 fire care ies din el, nicidecum filet, sau vreun sistem de prindere. mellow.gif

--------------------
mda
+
bogdan_o
post 19 Mar 2005, 14:48
Post #126

Fie puneti un led albastru in locul becului original, led pe care il legati in serie cu o rezistenta de 560 ohm, 0.25W, fie faceti ca mine. Adica puneti doua led-uri (culoarea nu conteaza) in marginile plafonierei. Eu asa am facut si acum am si lumina ambientala portocalie dar si lumina puternica daca am nevoie de asa ceva.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Daedalus
post 20 Mar 2005, 00:16
Post #127

sound addicted

Pai nu inteleg. Se aprinde un led separat sau amandoua la alegere? Si de ce trebuie rezistenta aia?

--------------------
mda
+
bogdan_o
post 20 Mar 2005, 13:13
Post #128

Eu am pus in plafoniera (pe marginea aceea gri) doua led-uri portocalii care se aprind odata cu pozitiile. Asta ca sa am efectul acela de lumina ambientala noaptea. Plafoniera am lasat-o in pace, adica i-am lasat becul original si nici nu am vopsit dispersorul asa incat se aprinde ca si inainte. Deci cand am nevoie de lumina o aprind in mod normal. Rezistenta aia e necesara pentru ca nu poti alimenta led-ul direct de la 12V ca se arde. Bine, exista led-uri speciale pt 12 V dar in general led-urile suporta 1.5-2V. Acea rezistenta faca sa ajunga in led numai 2V.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
Daedalus
post 20 Mar 2005, 19:56
Post #129

sound addicted

Ledurile alea erau de pozitie. S'au potrivit la fix pe pozitie. Lumineaza bestial. Sunt foarte fericit de cum arata mai ales ca la intunerci masina zici ca'i neagra iar pozitiile alea albastre dau bine de tot. Acuma.. mai greu cu politia. blink.gif Asa ceva nu se poate omologa?

--------------------
mda
+
Charlton
post 21 Mar 2005, 15:33
Post #130

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Salut , sambata m-am dus prin oras la un magazin de electrice si din vorba in vorba baiatul de acolo mi-a spus ca poate sa-mi aduca senzori ( 4 bucati ) de bara (spate ) pentru obstacole , chestia faina e ca-ti afiseaza distanta pe oglinda retrovizoare , i-am spus sa-mi dea un pliant ceva si a ramas pe sambata (27.03.2005) , pretul informativ 1.500.000 lei , cum primesc oferta va anunt.
Ceau si multa bafta .

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
bogdan_o
post 21 Mar 2005, 16:54
Post #131

Daedalus nu se pot omologa asa ceva. E mentiune expresa in regulament ca nu ai voie cu alte dispozitive optice sau de alta culoare decat cele omologate. Mai ales ca ai albastre, ca la masinile Politiei s-ar putea sa fie probleme si sunt sanse destul de mari sa dai de belea. Ce poti pati: saltat talon plus o amenda de 750.000 daca platesti in 48h. Cel putin asta am patit eu pt folie neomologata anul trecut.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
eminescu0
post 21 Mar 2005, 20:18
Post #132

Membru autentic

ceea ce am pus eu la plafoniera am cumparat din targ si are forma identica cu becul original. nu am facut decat sa-l schimb cu ce nou care in interior are, chipurile, un led. consecinta a fost cea de mai sus.

si un sfat prietenesc: nu puneti pozitii albastre sau altceva care sa lumineze permanent albastru ca va ardeti bine de tot !

--------------------
Reno Megane I hatch
+
thunder
post 23 Mar 2005, 00:08
Post #133

Membru autentic

From: Pitesti

ce taranie ... adica nu pot sa-mi pun neoane/LED-uri albastre sub masina ... ca artata prea bine si se ia garcea de mine ... si tocmai am vazut astazi un golf v tunat rau de tot cu neoane albastre ... ufffff

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
tazzz
post 23 Mar 2005, 01:21
Post #134

Membru autentic

From: Iasi - Romania

nenea ala care a avut bani seriosi de tuning are si ceva prieteni si destui bani sa scape... oricum in caz de ceva poate sa le stinga imediat din buton...pe cand pozitiile albastre, mai ales la Solenza/Logan nu prea poti sa le ascunzi ca-s pe colt sad.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
eminescu0
post 23 Mar 2005, 18:54
Post #135

Membru autentic

pai stingi frumos farurile, apoi si pozitiile, si treci tipiiil pe langa ei ... poate nu te vad ! wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Reno Megane I hatch
+
bogdan_o
post 23 Mar 2005, 19:13
Post #136

Faza cu becurile de pozitii de alta culoare mergea bine la berline ca becul de pozitii impartea aceeasi oglinda cu becul farului si cand aprindeai faza scurta nu se mai observa decat daca te uitai foarte atent. Dar la SLZ (si LGN) au compratimente separate si se vede de la o posta ca e de alta culoare.

@Eminescu. Ori asta ori daca te opresc le zici ca esti daltonist si ca tu de fapt ai crezut ca alea sunt albe. wink.gif

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
free_fiber
post 23 Mar 2005, 21:42
Post #137

Membru autentic

QUOTE(bogdan_o @ 23 Mar 2005, 19:13)

@Eminescu. Ori asta ori daca te opresc le zici ca esti daltonist si ca tu de fapt ai crezut ca alea sunt albe. wink.gif
*

ii mai zici si ca uneori confunzi rosu cu verde, sa fie tacamu' complet smile.gif) sorry, nu m-am putut abtine. biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
Daedalus
post 29 Mar 2005, 21:13
Post #138

sound addicted

Culoarea masinii este verde cameleon. As vrea sa ii invelesc bandourile de pe usi in autocolant, dar nu stiu in ce culoare. Ce credeti ca ar da mai bine? Eu ma gandeam la un crem chiar. La fel si cu marginile de la cele 4 guri de aerisire din interior. Unde gasesc autocolant la un pret bun?

--------------------
mda
+
GABY IS BACK !
post 5 Apr 2005, 10:33
Post #139

Membru autentic

From: bucuresti - 4

In oferta Metro:
"Sistem senzori de parcare MAGIC MIROR
- afisaj digital al distantei pe oglinda retrovizoare
- 4 senzori
- kit complet
1.999.900 ( 2.379.881 )"

daca vreti pun si poza din pliant.

Din pacate, am observat acum, scrie pe pliant ca oferta e valabila pana in 06.04

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
Adrian_Solenza
post 5 Apr 2005, 21:28
Post #140

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Uite ce zic eu ca se merita: simplu si eficient.... Prelungirile si grila fara emblema! Ambele au fost vopsite de un amic de-al meu biggrin.gif ...

Attached thumbnail(s)
slz_cu_bara.JPG ( Size: 35.39k ) Number of downloads: 544
Image_545_.jpg ( Size: 408.03k ) Number of downloads: 567

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
Daedalus
post 5 Apr 2005, 22:29
Post #141

sound addicted

Cautam becuri "Xenon" pentru proiectoarele mele de la Solenza dar cum nu am gasit mi-am luat pentru faruri. Am dat 300.000 pe ele, le-am luat din targ de la Vitan si cica sunt de 100/130, dar nu mi se par asa extraordinare. In fine, bat mai bine decat celelalte si se vede frumos chiar interesant daca tin si proiectoarele aprinse. Am scos un bec de la un proiector si am vazut ca nu se poate scoate din suportul ala de plastic, cica e facut cu totul si nu se gaseste asa cu totul dar "Xenon". Ati pus cineva becuri cu Xenon pe proiectoare? Daca da, explicati-mi si mie cum pentru ca eu am vazut pe o Solenza intr-o seara asa ceva dar nu stiu de unde le-o fi luat. ohmy.gif

Urmatorul pas este sa imi "imbrac" bandourile laterale de plastic in autocolant si cred ca bej.

--------------------
mda
+
teryro
post 7 Apr 2005, 15:11
Post #142

Membru incepator

cat costa sa faci masina sa arate asa?? o gasiti destul de des in fata la BRD de langa fostul JUNIOR...
Mie personal imi plac in mod deosebit marginile laterale...mi le-as pune si eu...
Cauciucurile sunt BESTIALE, dar cred ca nu a mers niciodata cu masina la gratar pe valea Argesului or something...

Attached thumbnail(s)
Pic007.jpg ( Size: 51.06k ) Number of downloads: 634
Pic008.jpg ( Size: 49.49k ) Number of downloads: 626
Pic009.jpg ( Size: 48.06k ) Number of downloads: 642
Pic010.jpg ( Size: 50.85k ) Number of downloads: 520

--------------------
Dacia Solenza aug 2004 Europa cu AC
Prima mea masina Solenza EUROPA cu A/C si imbunatatiri
+
Daedalus
post 9 Apr 2005, 00:23
Post #143

sound addicted

Cum am mai spus, masina mea este "verde cameleon". Si cred ca s-ar potrivi un verde deschis pe etriere si placute de frana (sper ca nu vb. prostii ca nu prea cunosc piesele astea bine). Credeti ca rezista un spray cu vopsea pe ele? A mai facut cineva asa ceva?

--------------------
mda
+
cristyyy2003
post 9 Apr 2005, 07:42
Post #144

R.I.P. Marli

QUOTE(Adrian_Solenza @ 5 Apr 2005, 22:28)
Uite ce zic eu ca se merita: simplu si eficient.... Prelungirile si grila fara emblema! Ambele au fost vopsite de un amic de-al meu biggrin.gif ...
*

Man....uitate mai bine. TU NU ai grila fara emblema 04.gif

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
bogdan_o
post 9 Apr 2005, 10:41
Post #145

Etrierele ai putea sa le vopsesti, la fel si tamburii. Exista spray-uri pentru asa ceva, spray-uri cu vopsea rezistenta la caldura mare. Pentru asa ceva incearca in Cora (dar au numai vopsea rosie) sau in targ (desi nici aici nu stiu daca o sa gasesti alte culori afara de rosu sau negru). Insa nu stiu cum ai putea sa vopsesti placutele de frana si iar, nu stiu daca se merita, ca nu vad, ele fiind mascate de etrier.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
eminescu0
post 9 Apr 2005, 15:17
Post #146

Membru autentic

QUOTE(teryro @ 7 Apr 2005, 16:11)
cat costa sa faci masina sa arate asa?? o gasiti destul de des in fata la BRD de langa fostul JUNIOR...
Mie personal imi plac in mod deosebit marginile laterale...mi le-as pune si eu...
Cauciucurile sunt BESTIALE, dar cred ca nu a mers niciodata cu masina la gratar pe valea Argesului or something...

pentru kit-ul exterior mergi la cineva care lucreaza cu fibra de sticla ... cateva sute de euro sigur ! jantele sunt super, imi plac la nebunie ... vro 100 si ceva de euro si alea daca nu mai mult !

--------------------
Reno Megane I hatch
+
Daedalus
post 10 Apr 2005, 03:45
Post #147

sound addicted

QUOTE(bogdan_o @ 9 Apr 2005, 10:41)
Etrierele ai putea sa le vopsesti, la fel si tamburii. Exista spray-uri pentru asa ceva, spray-uri cu vopsea rezistenta la caldura mare. Pentru asa ceva incearca in Cora (dar au numai vopsea rosie) sau in targ (desi nici aici nu stiu daca o sa gasesti alte culori afara de rosu sau negru). Insa nu stiu cum ai putea sa vopsesti placutele de frana si iar, nu stiu daca se merita, ca nu vad, ele fiind mascate de etrier.
*

Nu prea ma pricep cum am zis. Deci etrierul este toata partea metalica vizibila sa inteleg. Si zici ca un spray obisnuit nu ar rezista la caldura? Cam ce temperaturi se ating acolo?

--------------------
mda
+
Adrian_Solenza
post 10 Apr 2005, 08:25
Post #148

Solenza... prima iubire!

QUOTE(cristyyy2003 @ 9 Apr 2005, 07:42)
Man....uitate mai bine. TU NU ai grila fara emblema 04.gif
*

Nu am pt ca am facut la altii si de mine nu am mai avut timp... Atasez cateva poze cu masinuta mea modificata, care m-a costat fix 480.000 lei (prelungirile si ornamentu de toba) ... Este adevarat ca vopsitu' nu m-a costat nimic (am un amic..), si mentionez ca urmeaza sa pun si niste praguri laterale care costa si alea 300.000 lei ...

Postez si o imagine cu masina modificata pe compiutar biggrin.gif !!!

Attached thumbnail(s)
by_me_2.jpg ( Size: 261.05k ) Number of downloads: 555
S2020029.JPG ( Size: 166.47k ) Number of downloads: 351
S2020034.JPG ( Size: 117.37k ) Number of downloads: 296
S2020027.JPG ( Size: 161.24k ) Number of downloads: 365
S2020031.JPG ( Size: 151.26k ) Number of downloads: 344
S2020044.JPG ( Size: 166k ) Number of downloads: 321

--------------------
+
free_fiber
post 10 Apr 2005, 10:12
Post #149

Membru autentic

QUOTE(Adrian_Solenza @ 10 Apr 2005, 08:25)
Atasez cateva poze cu masinuta mea
*

In loc sa dai linkul "noitoti" ... incarci db-ul Daciaclub biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
Adrian_Solenza
post 11 Apr 2005, 19:37
Post #150

Solenza... prima iubire!

Gata.. Uita-te la semnatura .. wink.gif

--------------------
+
9 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th May 2025 - 14:07
Forum Renault